Cüneyt Arkın,"Recep İvedik rolünü dünyayı versen oynamam" dedi. Sevdiğiniz sanatçıyla aynı fikirde olmak sizin için önemli mi?

Asla oynamam dediği rolleri sıralarken, bir eşcinseli ve kadını da oynamayacağını söyledi.
Sevdiğiniz oyuncuyla/şarkıcıyla aynı fikirleriniz olmasa onu yine de takip eder misiniz?

Cüneyt Arkın,Recep İvedik rolünü dünyayı versen oynamam dedi. Sevdiğiniz sanatçıyla aynı fikirde olmak sizin için önemli mi?
Posta gazetesine röportaj veren Cüneyt Arkın, "Günümüzde oyunculuğun sınırları hâlâ tartışma konusu olabiliyor. Hiç asla oynamam dediğiniz bir rol var mı?" sorusuna şu yanıtı verdi:

"Genelde 'Hayır' demez oyuncu. Bir teklif gelince zaten başlar hayal kurmaya, o kişiyi düşünmeye. Ama mesela Recep İvedik rolünü dünyayı versen oynamazdım. Ya da bir eşcinseli, bir kadını oynamam. Yaptığın işin sana yakışması lazım. Biz Anadolu çocuğuyuz."
Cüneyt Arkın yaptığı bu açıklamalarla gündeme oturdu.
Cüneyt Arkın,Recep İvedik rolünü dünyayı versen oynamam dedi. Sevdiğiniz sanatçıyla aynı fikirde olmak sizin için önemli mi?

Oyuncu olsun şarkıcı olsun, eğer yaptığı iş hoşuma gidiyorsa kendi düşünceleriyle çok ilgilenmiyorum açıkçası (çok hassas konularda istisnalar olabilir). Sanatçı herkesle aynı fikirde olamaz, bence biz onun yaptığı işe bakalım sadece.
Cümlelerinden de sadece bu rollere giremeyeceğini anlıyorum ben (teklif gelince oyuncu başlar hayal kurmaya o kişiyi düşünmeye, cümlelerinden çıkardım bunu ve biliyorsunuz bunu yapmak kolay değil o role karaktere girmek lazım), özellikle baktım eşcinsellere ve kadınlara karşı herhangi bir hakaret ya da başka bir şey göremiyorum.
Siz ne düşünüyorsunuz?
Güncellemeler
+1 yıl
Çok Süper bir soru sormuşsun, sorun artık vitrinde! 🙂 Şimdi sorunu daha çok üye görecek. Üstelik, 4 Xper daha kazandın! Tebrikler! Cüneyt Arkın,"Recep İvedik rolünü dünyayı versen oynamam" dedi. Sevdiğiniz sanatçıyla aynı fikirde olmak sizin için önemli mi?
Cüneyt Arkın,"Recep İvedik rolünü dünyayı versen oynamam" dedi. Sevdiğiniz sanatçıyla aynı fikirde olmak sizin için önemli mi?