Aleyna Tilki'nin evine, yaşadığı siteye giren ve güvenlik görevlilerinin son anda durdurduğu bir sapık adli kontrol şartıyla salınınca haliyle kadın da sinir küpü olmuş.
Ya beni tehdit eden, böyle özgürce evime laps diye atlayan insanlara ceza verin ya da bana silah verin. Evde uyurken de korumayla uyuyamam. Benim de bi hayatım var.— Aleyna Tilki (@aleynatilki) January 29, 2022
Baltayla evine gelicem diyor ve çıplak fotoğraflar atıyor kadına şerefsiz ırz düşmanı. Bunun gibiler yüzünden biz can korkusuna silah mı taşıyalım bu mu beklenen kadınlardan? Niye salıyorsunuz ki bunları alenen tehdit planlı... Yazık ya çk üzüldüm çok geçmiş olsun.Aleyna Tilki'yi mesajla taciz eden sapık
Aleyna Tilki'nin ''ya evime kadar gelen sapıklara ceza verin ya da bana bir silah verin'' açıklamasını nasıl buldun?
Şu kızı sevmediği için saçma sapan yorum yapanları, en ağır, en sapkın ve canavarlaşmış bir abaza kucaklar umarım. Biz kime neyi anlatıyoruz arkadaş. Herkes nefret ve pislik dolu adeta. Nasıl bir zamana denk geldik arkadaş. Hadi ölen ve adı hatırlanmayan kadınlar bir yana, gündemde olan bir kadın için yalandan da olsa bir hamle yapın. Yapın ki emsal olarak göz dağı versin bu kansızlara. Hiç bir kadın korku içinde yaşamak zorunda değil. Buradan atıp tutmak ve saçma sapan yorumlar yapmak yerine biraz adam olun ya.
Bir insanı seversiniz veya sevmezsiniz orası ayrı kimse size niye sevmiyorsunuz diyemez.
Ama burada Aleynaya yapılan çok iğrenç bir şey. Böylelerini ibret olsun diye hadım etmek şart olmalı. Bu kıza yapılanlar yarın birgün kız kardeşimiz vs sevdiğimiz insanlarında başına gelebilir, ancak o zaman mi anlayacaksınız bu kızın halini?
Hadi bu kız ünlü sesini bir şekilde duyurabiliyor ya duyuramayan o kadar kadın? Yani hala bunlarla ilgili herhangi bir işlem yapılmaması herhangi bir yasa tasarısınin yürürlüğe girmemesi bilmiyorum çok enteresan. O kadar insan hayatını kaybetti yani daha ne olmasını bekliyoruz hiç anlamıyorum.
Yani bana biraz reklam gibi geldi, tarkana 200 metre yaklaşman imkansız, aleyna tilkiden çok daha ünlü ve güzel sanatçılarımız oldu, evinde tacizi ilk kez duyuyorum, ya reklamnya da oturduğu sitede sorun var, ben sipariş götürürken bile karşıdan telefon ile teyit olmadan içeri giremiyorum
Kıza ilk defa dehşet hak veriyorum. Abi ya şu sapıklara hakettiği ceza verilen formanite icabı tutuklanmasın gerçekten tutuklansın. Ya da kızları silahlandırın kaç tane genç kız gitti sayayım mı? Kızın bir tanesi önce diri diri yakılıp üstüne beton döküldü bu kadar mı kötü bir kızdı ne yaptı bu sonu hakedecek? Silahta şart değil
Çocukları eğitmekten geçiyor her şey! Oğlum sen güçlüsün vurdun mi yere serersin değil seni güçlü bir kalbin var seni seveni sende sev diyete eğitin anneler oğlan çocuklarınızı... Kızları da asla kısıtlamayın. Kızınızın açık başını örtmeye uğraşacağınıza insanların zihniyetini doğru yolda eğitin. Zira bu kadar sapığın olduğu bir dünyada ha açık giyinmişsin, ha kapalı... Sapığa ikisi de nefes alıyor...
Yorumların çoğu neden böyle iğrenç? Ys biraz tartıp konuşun ya. Kadın ne yaptı bu kadar size? Ya eminim şu kızdaki yetenek sizde bulunsa aldığınız parayla ne görgüsüzlükler yaparsınız. Sırf yeteneği ile ünlü olxu diye kurdurmayı bi kenara bırakıp, yani şu eleştirilerinize yenik düşmeyip yaşanan şu olaya bakın ve öyle konuşun. O bir insan, ki hayvana yapılsa üzülürsünüz. O bir kadın ve hiçbir kadın gibi hatta hiçbir insan gibi o da böyle bir durumda kalmayı hak etmiyor. Ya "gebersin" nedir ya asıl senin gibi düşüncesiz iğrenç mahlukatlar gebersin. Bir de hemcinsin ya. Bu nasıl ergenlik. Ergen diyenler bir kendinize bakın daha sağlıklı düşünemeyen o beyinlerinizle kadına ergen diyerek komik olmuşsunuz.
Bu ülkenin sorunu ve bu bacım güç aldığı şey şu, şu kızın genel hal ve hareketlerini beğenmediği için ''Sen de öyle fotoğraflar yayınlama, öyle giyinme, öyle gezme'' diyecek it sürüsü
Bu ülkede kadın cinayetleri politiktir. Mevcut hükümet kadınların öldürülmesinden, tehdit edilmesinden, birey olarak sokaklarda hürce dolaşamamasından rahatsız değil hatta bunu teşvik bile ediyor.
Çocuk istismarını ''Rızası vardı'' diye meşrulaştıran adamı daha geçenlerde adalet bakanı yaptılar bu ülkede.
Allah Allah o zaman kadın şiddetinden öldürülenlere de silah vermelilerdi böylece kendilerini savunabilirlerdi ölmezlerdi , sanki ülkede can tehlikesi olan tek o herkes polise şikayet ediyor ve bir sonuç çıkmasını bekliyor o da öyle yapacak başka bir çare yok. Gördükleri şiddetten canından bezen kadınlar da isyan ediyor noluyor birsey olmuyor.
Çok sinirlendim şu an Aleyna Tilkiyi sevmeseniz bile tarafsız yorum yapmak zorundasınız burdaki insanlardanda birsey olmaz ben bunu anladım bir kadına taciz eden kişi tabiki salınmamalı Aleyna tilkinin yerinde olsam ciddi ciddi silahla gezerdim bu ülkede Adalet yok yani yapçak birsey yok hukuk okuyanlar boşuna okuyor demekki boşuna savcı hakim oluyorlar o kadar yıl okuyorlar ama daha adaletin ne demek olduğunu bilmiyorlar.
Herhalde kızın yolunu kesip zarar verilince aklı başına gelecek adalet temsilcilerinin. Yahu, bu kadının evine kadar giden sapık illa baltayı vurmadı diye mi salınıyor yapanın yanına mı kalıyor? Çok üzgünüm bu yaşananlardan.
Kadınlara saplantılı insanlar yargılansın, rehabilite edilsin, öyle salıverilmesin!
Çok geçmiş olsun ne kadar acı ya bu korkuyla yaşanır mı? Allah kahretsin böyle rezil insanları! Adalet, hızlı olduğunda adil gelir, bu ülkede önce adaletin hızlanması ve dosdoğru işlemesi gerekiyor.
Bazı görüşlerdeki arkadaşlar ne yaşıyor merak ediyorum. Sevmiyor olabilirler ama bu kadar zayıf karakterli olmasınlar. Başka kadınlara gelince günlerce konuşmayı biliyorlar. Aleyna'yı bende çok sevmiyorum ama kız haklı. Umarım başına kötü bir şey gelmez de bu sapık cezasını alır.
4
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Şimdi Ahlaklı Namuslu Bi kız Olsa Helal Olsun Derdim de Ama Bi Ahlaksız Rezil Pislikden Bu Söylemleri Tiye Almıyorum Sen Oranı buranı aç Kendini Cinsel Obje olarak göster ee neymiş Kimse Tecavüz edemez oldu başka Emrin Bal gibi çatır çatır Cakarlar Ulan Böylelerine çok ayar oluyorum Bu nasıl Cehalet Zihniyet Hiç mi Kendisinde suç olmaz Tecavüzculer Tabiki de Suçlular Evet Ama Kıza da bakmak lazım neden oluyor hiç neden diye sorgulanmiyor bekle sen bi gün gününü gorcen Aleyna
genel olarak Aleynayı seven az diye düşünüyorum ama burada demek istediği şey artık birşeylerin yapılması silahı istemesinin sebebi orada tepki göstermesiydi hepimiz de biliyoruz ki sapık çok artık Hassa fayı aştı ve devlet birşeyler yapmıyor olarak görüyoruz ki bu yüzden bu haldeyiz yapıyorsa da bişey görmüyoruz ve bi gelişme olmuyor yani diyeceğim bence burada ki tepkisi haklı o sapık yani (kendi düşüncem saygı duyarsınız sevinirim :})
Son zamanlarda kadın ünlülere karşı hayranlık ve saplantı adı altında çok ciddi bir saldırı ve suikast söz konusu. Vakalar son günlerde çok artmaya başladı. Bu durumla bizzat ilgileneceğim, hemen bürokratlarımı arıyorum
Cidden bu tacizcilere neden bir şey yapılmıyor? Aleyna tilki' yi sevip sevmemeniz önemli değil, bunu destekleyecek kadar iğrenç misiniz? Lafım soran kişiye değil, buna gülüp geçenlere.
Kız haklı insan piskolojisine belli olmaz her an bir şey yapar Hele bu kafası kırık insandan her türlü zarar gelir adamı göz altına alıyorlar sonra serbest adam serbest kaldıkça cesaret alıyor sanırım böyle eylemlere
Birini sevmiyo olmanız böyle bir durumda onun arkasında durmayacağınız anlamına gelmez bi kadın olarak sonuna kadar korunmayı hak ediyor başınıza gelseydi bu şekilde konuşmaz dalga konusu yapmazdınız
Bana bir silah verin demesine gerek yok... Yeterince zengin ve bireysel silahlanma zor değil... Tacizciye gelince ben bunların öldürülmesinden yana değilim modern gulaklar kurulup zorla çalışmalılar ağır bilimsel deneylerde morfin vb olmadan.. Denek olmalılar...
Çok haklısın çokk bence şu anki ceza kanunu insan psikolojisinden gram anlamıyor. Hapishaneler gayet otel gibi. Mesela Tolstoy siyasi nedenlerden dolayı kürek cezası almıştı, bütün gün tek yaptığı amaçsızca toprağı eşelemekti ve bu onu hapis cezasından çok daha fazla yaraladı çünkü her gün amaçsızca bir iş yapmak insan psikolojisine verilen en büyük zararı verir. İnsan kendini çok yararsız, önemsiz hisseder, bu hislere kapıldıkça da sorgulama ve özeleştiri yeteneği artar ve cezasını anlaması çok daha rahat olur. cinayete falan kıyasla daha küçük durumlarda böyle cezalar verilmeli bence. Tecavüz, cinayet gibi daha ciddi olaylarda da ya çok ağır işlerde çalıştırılmalı ya da bilimsel deneyler için kullanılmalılar. ( gerçi ülkemizde bilime destek pek yok ama :) )
Hoşuma gitti örnekleriniz... Ve açıklamalarınız.. Fakst Tolstoy durumu dışındakileri desteklerim siyasi nedenle tutuklular muaf tutulmalı bu sistemden... Çünkü iktidar olan hükümetin keyfi tutuklaması olması çok muhtemel bu durumun... Yoksa hükümet için bu çok güzel bir korku salma silahı olacaktır
evet bence de siyasi olaylarda geçerli olmamalı malum ülkemiz... benim bahsettiğim cezayı alma nedeni değildi zaten kürek cezasının hırsızlık gibi daha hafif kalan suçlarda uygulanmasından yanayım. Eğer siyasi cezalar bu tarz olursa benim hemen kol kası çalışmaya başlamam lazım, saatlerce kürek çekmek zor olmalı çünkü :)
Benim bi arkadaşım izliyordu porçay diye bir kanal var bana anlatmışdı bir parodi videosu yüzünden -ki parodi olduğunu belirtmiş- 4 yıl 2 aydı yanlış hatırlamıyorsam hapis cezası almış ama bu gibi insanlar ancak serbest kalır. Bunlara şaşırmayacağımı düşünmezdim artık o kadar normal geliyor ki
Ama balta derken cinayet degilde fotoda attigi organini kastedip cinsellik kastettigini dusunuyorum yani cinayet yaralama degilde tecavuz taciz amacli yazmis gibi geldi bana ve sonuc yine yine yine bu adamin insanlik disi bir harekette bulunduguna cikiyor
@ewfegfwetwe kesinlikle hayır , ben zaten bu ve bunun gibi adamları ve zihniyetlerini savunmuyorum ancak kadınlar bu konularda o kadar da masum değiller
Türkiye’de tehdit artık açık bir yol oldu. Hak yok, hukuk yok, adalet yok. Kadınlara yönelik uygulanan taciz, şiddet vs’e karşı bir ağır yaptırım zaten yok. Maalesef bu hükümetle kadınlarımız fazlasıyla tehlikede. Yazık kızcağıza
Böyle boş bir insanı bile haklı dedirten bir ülke'de yaşıyoruz.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Çayını rahat yudumlayamıyor insan yazık valla yazıklar olsun öldürse bile serbest kalıyor. Ülkede kanunlar adalet olsun hepsi körelmiş arkadaşlar hersey boş bomboş