Aleyna çakırın tırnağındaki dna ve sperm ümitcanla uyuşmuş. ona ait olduğu kanıtlanmış.
Cezası kaç yıl olur? Ya da arkasında birileri varsa cezasını hafifletirler mi?
Cezası kaç yıl olur? Ya da arkasında birileri varsa cezasını hafifletirler mi?
Aylardır her yerde konuşulmasına karşın hâlâ Aleyna'nın ölümünden doğru dürüst sorgulanmaması o kadar midemi bulandiriyorki yüzünü görmek istemiyorum, korkuyorum.
Instagram hesabı hacklendiginde de gördük, "Onları da öldüreceğim" demişti. Bu bir itiraf değil midir? Bu p*çin dna örneği neden haftalar sonra alınıyor? Neden sadece uyusturucudan tutuklandi kızı bayilttigi videolar bile varken?
Aklım almıyor sadece. Ne diyeceğimi bilemiyorum. Ülkeden gitmeyi hiç istemiyorum, kendi ülkem ama insanı sogutuyorlar.
Hiç sorma
Kesinlikle ceza almasını beklemiyorum ben çünkü ceza alacak olsa şimdiye alırdı. Kötüye bisey yapmazlar bu devirde yazık oluyor guzel kadınlarımıza hemde coook..
Haklısın
Bu işi ben yapsaydım çokta çürümeye başlamış olurdum. Onca kamuoyu baskısına rağmen, bir şey daha yaptıktan sonra başka bir suç üzerinden tutukladılar bu adamı. Arkadaş bazı şeyler bu kadar bariz iken, nasıl oluyor da birileri sokakta elimi kolunu sallıyor. Kendşme soruyorum, sonra ülkede adaletin sadece Anayasa da geçen, TCK da geçen terimlerden şabtet oldu aklıma geliyor.
Sirf yaptigi davranislar o konusma tarzi yuzunden bile icerden cikmamali gorunce midem bulaniyor kaldi ki kiza yaptigi seyler ortada dovmus satmis öldürmüş mumkunse icerden cikmasin hayaller ve hayatlar farkli adalet sistemi degisik isliyor yorum yapamiyorum katili tecavuzcuyu serbest birakiyoruz adaletimiz garibanlara isliyor malum..
Aynen
Cevap
33Cevap
Sevgiliydik birlikte olmuştuk der geçer. Gene bir şey kanıtlanamaz gibi geliyor bana.
Mahkeme ne karar verecek bakalım
En azından bi kodese girsin de bari intihar etsin.(!)
Aynen
Hani idam gelecekti?
Hani meclis isterse tayyip bey idamı onaylayacaktı?
Meclis kim? Tayyip...
Ve buna inanan milyonlarca akkoyun..
Bu ulkenin sonu hiç ama hiç iyi olmayacak şuraya yazıyorum.
İdam çözüm değil
@Qxgogoxixhş idam çözümün bir parçası baska şeylerle beraber uygulandığında gayet de etkili. Ama mesele sadece çözüm olup olmaması da değil , mesele adalet.
Adalet yok bu dünyada parasına göre verilir ceza
İlahi adalet öbür dünyada asıl Allah en büyük 🙏🙏
Aynen
Bu kadınlardan ne istiyorsunuz hayvanlar yeter artık lan sizin yüzünüzden bir kadınla konuşmaya korkar olduk onlarda ne yapsın zannediyorlar kesip dograyacaz kendilerini. Ben bile iyi ki kadın değilim diyorum her gün su ülkede bir adalet sistemini duzeltemediler.
nefret ettim şu pislik heriften. umarım içeri alınır bir daha asla çıkamaz
İnşallah
Bu herif uyuşturucu muhabbetine kadar sokakta gezdi bir de. O dna testini erteledikçe ertelediler. Nefret ediyorum bu ülkenin insanından.
Aynen
İçeri girse bile cem garipoğlu gibi "öldü" deyip salarlar kesin. Arkası sağlam olanlar içeri girer girmez ölüyor nedense.
İhtimal dahilinde
Hayır cem garipoğlu geberdi Münevverin annesi görmüş cemin cesedini
@Qxgogoxixhş içerde bunu öldürebilirler belki dicem ama arkası sağlam bir şey yapmazlar buna gibi me geliyor
Bence tecavüzculer idam edilsin ya da müebbet yesin
Umarım ama zor
Bıktım sürekli her yerde şu kroyu görmekten tutuklansın, idam falan edilsin kayboldun gözümüzün önünden
Aynen
En az 20-25 olmali. Ne kadar fazlaysa okadar iyidir
Aynen
İyi niyet indirimi, sarhoş olmasi, kızın da istekli olmasından salarlar!!!
Salmazlar da bu dediklerin cezasını hafifletir sadece
Belliydi ona ait olduğu çünkü zaten aynı evde yaşıyorlardı
Şimdiye kadar bekleme leri bile tuhaftı zaten
Yani ama sanırım savcı karı koca gibi yaşıyorlarmış tabiki ona ait çıkacak diye düşünüp gerek duymadı büyük ihtimalle
ya da savcı bir yerden talimat aldı gerek duymamak için
Yok öyle olsa şimdi de alınmaz dna zaten çok karışık bir dosya herjes farklı şeyler söylüyor
Bilemiyorum ama hiç bir sanığı belli cinayet şimdiye kadar bu kadar uzatılmadı hatta esrar olayı çıkmasaydı hala dışarda geziyordu.
Cinayet değil ki olay intihar raporda intihar kararı verdi
Otopsi işin gidişatını değiştirir bence. Ne diyecekler sevişirken tırnakladı beni memnun kalmayınca intihar etti mi diyecekler
Yok değiştirmez ya öyle şey olur mu değiştirseler dna sonucunu değiştirirler ümite ait çıkmamış gibi gösterirler
O dediğin dna sonuçları değiştirmesi sadece filmler de olur 😀
Raporda değişmez neyse odur rapor zaten dna dan önce çıktı ve raporda annesinin anlattığı gibi bir şiddet çıkmadı aile samimi değil demiştim
Aynen
Abisi iyi prim kasıyor aleyna sayesinde
Valla hiç takip etmiyorum
hani tecavüz değildi herşeye güveni bitirip sonra hiçbir şey olmamış gibi yola devam çok güzel
Aynen
Kız da o*ospuymuş indirimi alırsa eğer ciğeri çürüsün buna sebep olanların tamamının.
cezası olur mu diye düşünmek lazım önce türkiyede yaşıyoruz
Çok haklısın
250 gün elini kolunu sallaya sallaya gezdi! 250 gün boyunca farklı farklı işkence edilip günlük tv lerde gördüğü işkence gösterilip ibreti alem için işkence sonrası idam edilmesi en doğru karar olur!!!
Bu sonuç neden aylar sonra çıktı çocuğu koruyanlar fişini çekti heralde
Olabilir
Cezasını hukuk sistemi verebilir mi bilmiyorum, ama umarım içeride kan kusar.
Umarım
İdam cezası gelse ne iyi olur. Bunu sapıklae , tacizciler , vatana ihanet edenler , hayvanlara işkence eden kişiler için idam olsa çok iyi olur. şu an ki cezalar çok hafif
Aynen
Aslında. Kadına şiddet eylemini gerçekleştiren insanlara ağır cezalar uygulanmalı bunun en iyisi idamdır
Aman nasılsa eli kolu uzundur ker***ha**ne işlerinde polislerin de parmağı var birbirlerine destek çıkarlar salarlar yine merak etmeyin
İhtimal dahilinde
Ona bin goyım abisine de goym
Çakal sürüsü
150 yıl. 150 yıla kadar geberir ş*rfz
Kız cocukları olan kabadayı kovuşuna atacaksın onlar hallededer
Bu bebeyi varya kollarını bacaklarını bir yere bağlayıp ayırıcan anca öyle soğurum
Hadım edilip bir hücreye tıkılsın. Ya da idam edilsin bu pislik artık.
İdam diyenler kabile hayatından gelme galiba devlet usla yönetilir duygusal karar veremez.
Bu herifin zaten devlete millete bi faydasi olacagini sanmiyorum aksine buyuk zararları olur içeride yaşasın
Annesi de zaten intihar etmedi
Hiç bilmiyorum 50 yıl aşağı Ceza almasa iyi olur
Çok geç kalındı çoook. Alabildiği en uzun cezayı alsın tek dileğim.
Müebbet yer artık bi zahmet
Sanmam
Yayın akışıma düşüp düşüo duruyor bu artık kurtulmak için yazıyorum
Adalet olmadığı için; bir şey olacağını zannetmiyorum.
psikolojim bozuldu ya bunlar yüzünden
@cekicigirl35 aynen insan nasıl bu kadar cani olabiliyor aklı almıyor. Umarım hak edilen ceza verilir de ailesinin içi soğur biraz
@Handsomehell01 inşallah öyle olur
28mehmet bu olaylar işte
idam cezası olsa kısasa kısas
Keşke
😅😅 cezayı o yüzden almadık uyuşturucudan aldı maximum 2 sene yatar çıkar
Allahından bulacağı kesin. Zalimler için yaşasın cehennem
Umarım ömür boyu hapiste kalır
Umarım ama sanmıyorum maalesef
Saçma sapan bahaneler bulabilir cezasını indirmek için
Sarhoştum hatırlamıyorum derler genelde
Ölene kadar kalsın içerde
Umarım
Kanıt saymayabilirler bunu.
Bundan alâ kanıt mı olur
Adalet kişilere özgü.. Inşallah faili bulunsun. Kim ya da kimlerse bir baskasının canı yanmadan.
İnşallah
Bence ömür boyu ceza çekmeli
Gönülden o geçiyor ama imkansız malesef
Müebbet yesin inşallah srfsiz.
Umarım
Geberene kadar yatsın içerde
Şu an boğaziçi öğrencileriyle uğraşmakta adalet dediğimiz organ. Bu katillerde sütten çıkmış akkaşık modunda yönetimin nazarında.
Kizlar savunur onu hapisten cikmasini saglar merak etme hapistede ask mektuplari gonderirler
Ona ait olduğu gün gibi ortadaydı ama ümit can ı korumak için elinden geleni yaptı devlet. Lânet olsun o aşağılık devlete.
Artık hâlâ ceza almazsa yuh yani
Bencede
Ölene dek dicem de 2 sene de içerde biter işi.
Asmaları lazım bunu ya.. tam bir kardeşim
O... ç
Bence cezası idam olmalı
Bıktım şu haberden, yasalarda ne ise olaa bari
Ağırlaştırılmış müebbet olur inşallah
sonunda onun oldurdugu kesinlesti degilmii?
Evet
Müebbet olmali
İmkansız
Ölene kadar kalsin isterim
Adalet yerini bulur umarım
Umarım
İdam edilsin 😒 böyle insanları istemiyoruz.
İdam etmezler imkansız
Malssef ki biliyorum
Gönül idamdan yana ama Avrupa Birliği uyum süreci anlaşması var. O anlaşma da idam kesinlikle yasaktır maddesine imza attığımız için de idam getirilemez. İdam getirecem diyenlerde sadece oy almak için kullanıyor bu yalanı
Müebbet yesin
Sanmam vermezler buna
İnş 50 yıl
Umarım
Gebersin pislik herif
Kesinleşmiş mi
Evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?