Tatlı Sert'te Sinan ile ilgili bir son dakika gelişmesi yaşandı, Anlı'nın 'Bacaklarıma bakma, sana bir uçarım beynini yararım ' dediği Sinan, taciz iddiasıyla polis ekiplerince gözaltına alındı.

Tatlı Sert'te Sinan ile ilgili bir son dakika gelişmesi yaşandı, Anlı'nın 'Bacaklarıma bakma, sana bir uçarım beynini yararım ' dediği Sinan, taciz iddiasıyla polis ekiplerince gözaltına alındı.
Tacizci elbette yok edilmeli. Tacavüzden bir farkı yok. Kadınıma göz kırpan erkeğin bile yaşamasını istemem. Öldürmenin yolunu ararım. Ama bir tacizci bulsak da prim kasıp bütün erkekleri devletten ve kadından soğutacak yasalar çıkartsak, erkeklerle uğraşsak gerçeği de var bu ülkede.
Ceza almaz, yani hapis cezası almaz. Haber kanallarını açın da bakın her gün ne biçim suçlar işleyenler serbest bırakılıyorlar, bu ne ki..!
Ayrıca bu tür programların da ceza alması hatta yayından kaldırılması şart.
Hapiste kalsın hapisteki piskopatlar iyi ceza verir içerde ona bence iyi çektirirler böylelerine icerdekilerde TV izliyorlardır kim bilir dua edenler vardır ah buraya düşse ben ona naparım diye kızanlar yagananlar vardır yani hangi hapse giderse buna kesin çok çektirirler içerde
Teşekkür ederim abi eig için 😊
Rica ederim 😊
Eh! Hele şükür yani. Adam sapık ve bu gün gibi ortada. Acaba yaşlı arife teyzeye ne oldu, onu merak ediyorum
Cevap
9Cevap
Henüz sadece gözaltı. Umarım dedektifler konuşturur da süresi dolmadan bir an önce bulurlar kadını. Aslında bunun alması gereke ceza ağırlaştırılmış müebbet de, itirafı lazım işte. Söylediği an bittiğinin resmidir. Pazartesi Müge Anlı'dan iyi haberler duymayı umuyorum.
Çok saçma bir program zaten izlemiyorum. cezası ağır olsun. bir kadının giyimi size bakma hakkı vermez
Bu adam dışarda olmamalı hastaysa da tedavi edilsin
Bence alınmalı çünkü sapıklık adamın ruhuna işlemiş. Utanmadan bunu programda bile yapıyor.
Polisimiz konuşturur onu atsın yalanları şimdi pis sapık
Sapıklar, tacizciler, tecavuzculer, şiddetçiler bu tür insanların hepsi idam edilmeli.
Bu programların ve kişilerin gerçek olduklarına inanmıyorum.
Bakmak suç değildir. Popülist hareketler yasaları belirlememeli.
Baktığı için değil, cinayetle suçlanıyor
iyi yapmışlar böyle sapıklar her yerde var toplasınlar.
Adam rahatsiz elinde değil hasta..
Arka kapıdan çıkar merak etmeyin
Dingonun ahırı gibi memleket
Taciz Müge anlıya karşı DEĞİL adamın 19 tane tacizden suç kaydı var algı yapmayın
Sacma canım bir program ya
Dün yayından snra oldu herhalde
Stüdyoda gülenler 😬
Zahmet oldu geç bile kalındı
Baya baya sapık yani içeri tıkılmalı böyle tipler.
Ayir ayir taylama giitim
Sinan masumdur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?