Biliyorsunuz bu kişi önce Aleyna Çakır ölümünün sorumlusu olarak gösterildi ama bir şekilde o iş tamamlanamadan bu sefer yeni kız arkadaşı Esra Hankulu da öldürüldü.
Bu sefer kaçamadı, neticesi sebebiyle ağırlaştırılmış yaralama suçundan 10 yıl hapis cezası aldı.
2 kadın gitti, karşılığı 10 yıl... Bilemedim, siz ne dersiniz?Ümitcan Uygun 10 yıl hapis cezası aldı
Ümitcan Uygun, Esra Hankulu ölümüyle ilgili hapis cezası aldı. Sizce yeterli bir süre mi?
Kendisi saygın bir cano. Siyasilerle fotoğrafları falan vardir. Yetiştirme yurdu karşısında bakkal dükkanı var. Ordan genç cahil gördüğü kızları ikna edip satış ve pazarlamasını üstleniyor. Annesi de yetiştirme yurdunda zaten görevli. Siyasi olarak kollandigi için Aleyna çakır dosyasindan ceza almadı. Ama biraz eşek işte. Fazla özgüven sahibi. Aleyna çakıri öldürdüm ceza gelmedi demekki dünyayı yiksam bana bir şey olmaz kafasına gelince ikinci cinayetini işledi. Cinayetler fazla medyaya yansımasaydi emin olun yargılanmazdi. Yine çıkacak 10 yıl yatmayacak. Temyize gidilecek. yattığı süre göz önünde bulundurulacak daha az yatacak. Bu dotveren cano babasınin meşhur bir siyasi var nerde bir o çocuğu tıp varsa onunla fotosu olan siyasetçi. Nerde mafyatik bir tıp varsa onunla iyi ilişkiler kuran siyasetçi. Şimdi adını vermeyeyim onunla bununda fotosu var. Bunun babasının resmi var. . 10 yıl uzun bir süre eğer bu adam malum parti seçimi kazansın bunu içerde tutmaya devam ederse 10 değil 6 yıl derim helal olsun. malum parti adam kayirmiyor. Anlayacağın pincin arkası kuvvetli. Belki bazı siyasilerin ya da yargı mensuplarının ifşa arşivleri elinde olabilir özgüveni burdan geliyor. Ama manyak psikopat. Güvendiği siyasetçi de daha önceki kankilerini yakalatmamisti kodugumun kel kafası
Olayların hukuki delillerini arka yüzünü bilmediğim için doğru yorum yapamıyorum. Öyle adiler varki kendi birilerini öldürüp başkasının parmak izini bulaştırarak baskasının hapse girmesine bile neden olabiliyor, bu kişide genelde aynı gün aynı adrese girip çıkmış birilerinden oluyor. Öldürme şeytanlığını planlayan her türlü şeytanlığı planlar. Çok net deliller varsa mahkeme zaten ağır müebbet veriyor direk, şüphelerin tamamı aydınlanmadıysa ben kendi süsümü düşüneyim demez hakimler, eldekilere göre olabilecek kararı alır, ilerde başka bir şey çıktığında arttırabilir cezayı. On yıl mı diyerek yargı makamlarına yüklenmeyin, yargı dogru olanı yapar.
Gerçekten bir insanın canı bu kadar ucuz olmak zorunda mı, düşünün ki bir kadın öldürülüyor yıllarca annesi babası ne zorluklarla büyütüyor kim bilir ne yoklukla büyütüyor ya da çeşitli zorluklar çekiyor at hırsızı adam bir tanesi geliyor kızı öldürüyor. Tamam kabul ediyoruz yani şimdiki kızlar da da suç var kusura bakmayın ama her önünüze gelen insanı güveniyorsunuz her şekli kaliteli görünen insanları insan sayıyorsunuz. Adam at hırsızı gibi bir şey Üstelik uyuşturucu kullanıyor sen niye böyle bir adama gidiyorsun ki al işte hayatından oldun, keşke ülkede idam cezası olsa da böyleleri öldürülse
Yeterli çok almış bence katil olduğunu bilerek bu çocuğun etrafında bir çok kız dönüyordu. Böyle tipler daha çok seviliyor dayak yemeyi seviyor kızlarımız. Çocuğa yazık olmus üç beş kişi daha öldürürdü daha yazık ettiler. İçeri almakla böyle biri ile gidip oluyorsa kız bunu göze almış demektir.
Ümitcan ankara’ da bazı yerlerin sorumlusu. Babası Ankara da kent konseyinde söz hakkı olan ayakkabıcılar esnaflar federasyonu başkanı abileri filan hep bi yerlerde. İç işleri ümitcanı baya iyi korudu. Sedat peker konuyu ele almsa 10 yılı da almazdı. Kadir şeker bir kadını koruduğu için 12 yıl aldı. Ümitcan 2 kadının zanlısı şüpelisi ama varın siz düşünün. Hayırlı iftarlar. 🌹
O kadar sene yaşamaya çabala sonra bir çakal gelsin hayatına son versin. Kesinlikle muebbetten aşağısı kurtarmaz ama bizim bilmediğimiz siyasi uzantılarının olduğunu düşündüğüm bir olayı mutlaka var bu şahsın. Üzücü. Gel gelelim bizim ülkemizin güzide insanları da bunlara prim veriyor o da ayrı bir suç. Gencecik kadinsin ne işin var böyle tiplerle.
Bu Herif Öldürüyorsa Bu Ruh Hastası nin Kadınlara Sorunu Var 10 Yıl Hapis Cezası Dimi Yetmez Bu Şeref (size Ama Hapiste Umarım seni bi güzel duzerler it herif Devlet bunun Gibileri idam etmiyor ya Nefret ediyorum senden de devlet Tecavüzün Masumları katledenler Cezası Ölüm Olmalı Ama Direk ölüm değil ağır işkenceler ile Canlarını alacaksınız bunların Yeter Ya Kadınlardan Ne istiyorsunuz Onlar zayıf Değiller
Kendine bir hayat arkadaşı seçerken maddiyata, boya, posa tipe değil ahlâkî değerlere bakarak karar vermeli insan. İsterse mühebbet olsun hapishane bir ceza sistemi değildir. Yatak, yastık, yorgan ve yemek vb ihtiyaçların devlet eliyle bedava sağlandığı bir kurum yeridir bana göre. Allah rahmet eylesin
Çok bile yaa. Eğer çıkmazsa daha fazla kadını nasıl öldürecek? Olmaz, unutmayalım ki Türkiye' de kadına değer veren insan az. Çıksın ki ölelim, böylelikle kadın tarafından doğurulup da kadın düşmanı olan erkekleri de mutlu etmiş oluruz. (!)
bi şu kıza bak bir de şu erkeğe bak. bu kızları anlamak çok zor. mesele bu değil demeyin. mesele tam da bu. bu adamın yaptıkları ortadayken mesaj kutusu ifşa olmuştu. bunla konuşan, ilişki yaşamak isteyen kızlar sayısızdı. bunda buldukları nedir gerçekten anlamak çok güç. süre yeterli mi derseniz ülkede zaten kanunlar doğru işleseydi bu durumda olmazdık...
Dünyada adalet olmadığını biliyoruz da bu kadar da belli etmeyin ya. Onlarca suçtan yargılanan bir suç makinasına 10 yıl hapis cezası veren bir ülkenin adaletine inanmak ne derece mümkün? Bu adamın ne gibi bir özelliği var da bu adama ceza verilemiyor? Kaç kadın daha ölmek zorunda?
Beni yanlış anlamayın ama o kadar şey yaşanmış tvye çıkmış gündem olmuş ve gündem Olduğu konu kadın cinayeti. Bunu bile bile hala bununla birlikte olmak isteyen kızın aklından şüphe edilir
Baba güzel kardeşim, ana f*hise, oğul ib-ne, toplumsal ahlak ve haysiyet gözetilerek bunlar ve bunlar gibilerinin kökünü kamu kararlarıyla kazımak gerekir, kim ki bu toplumun ahlakını sekteye uğratmaya kalkarsa, onun kellesi vurulmalıdır!
Bu ülkede hiç bir şekilde nefes alınmaz bu kadar adaletsiz bu kadar zulüm uygulayan bir ülke görmedim Afrika'daki insanlar aç ama mutlu en azından bizde birlik yok nefret var düşmanlık var hased var çekememezlik var kuyu kazma var var oğlu var
Ya güzelim kadınların böyle hanzolarla ne işi var anlamıyorum ki bu adamın adını hepimiz öğrendik nasıl cesaret edilir böyle bi adamla beraber olmaya o da hayret konusu.
Benim aklımda şu cümleler döndü durdu bu adam ilk kız arkadaşını vahşice öldürürken dünya alem duydu diğer kız bunu bile bile mi sevgili oldu yoksa hiç mi haberi yoktu öleceğinden 😏
Instagram dan kızlar falan yazıyordu buna ilk kız öldükten sonra , bizim kızların psikopat sevdası var maalesef , çıkınca yazarlar gene 2-3 kız daha ölür akillanmazlar
Çok az olmuş ama çaktırmayın içeride bazı arkadaşlar bunun işini bitirir bence nasıl Özgecanın katilini içeride temizlediler buna da aynısını yapabilirler
On yıl çok az, ömür boyu bile az. Hakk ettiği idam cezası! Halbuki biri bir cinayet işler ise on sekiz - yirmi yıl makul ve biri iki cinayet işledi ise idam cezası almalı. Yoksa otursun hapis çıksın tekrarlasın cinayeti. Oh ne güzel memleket ulan türk hakimler siz aklınızı odun ile mi beslediniz?
Şaka gibi gerçekten şaka gibi. Hadi öldürülen kızlara acıtıyorsun. Bu adam değişmez ki? Sonra tekrar gider başka canlar yakar ya. İnşallah girdiğin yerde bitirirler işini.
Kesinlikle yeterli bir ceza değil müebbet hapis cezası almalıydı ki bir daha kimsenin canını alamasin 1,2 sene sonrada çıkar içeriden 10 yıl bile kalmaz
Çok az çok ama beni en çok üzen bu çocuğa onlarca kızın mesaj atması birlikte olmak istemeleri.. Maalesef ülkemizde ki kızların büyük bir çoğunluğu güç ve paranın hastası olmuş.
cinayete idam şart arkadaş.10 sene sonra çıkınca başkasınıda öldürecek. adam katil işte vur kellesini geç, ne uzatıyorsun.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
10 yıl sonra kaldığı yerden devam edecek. Aslında bizim dinimizde kısasa kısas var yani bu kızların ailesi bu çocuğu öldürmekte serbesttir ve bir günahıda yoktur bu onların hakkı olmuştur çünkü ama maalesef hapis cezasıyla ödüllendiriyorlar resmen
öncelikle nasıl insanlarla birlikte oldugu sorgulanmalı. yani bile bile lades olmamalı. allah rahmet eylesin.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Yeterli degil hapisten cikmamali... Kizlar da bi zahmet uzak dursun bu tiplerden instagrami ifsalanmisti kizlar cidden igrencti kimseye hak etti demek istemiyorum ama şu canım adama bile bile yapisanlar hak ediyor...
Tüm ülkenin gözü önünde canlar gidiyor ama bunun cezası sadece 10 yıl.. Bu ceza sadece göstermeliktir.. İlerleyen zamanlarda iyi niyetten düşürürler ve çıkartırlar..
Bin yıl da verseler yeterli mi? ya da canını alsalar bile? O zaman boşuna tartışıyoruz
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Bu apptalın Ankara'da ayakkabı dükkanı var birileri pis işlerini bunun üstüne atıp para veriyor suçu üstlenmesi için olay bundan ibaret asıl suçlu büyük başlardan..