Aleyna Çakır davasıyla yargılanan Ümitcan Uygun'un hakkındaki karar açıklanmış. 4 yıl 10 ay hapis cezasına çarptırılmış. Herhalde az bulan tek ben olamam.

Aleyna Çakır davasıyla yargılanan Ümitcan Uygun'un hakkındaki karar açıklanmış. 4 yıl 10 ay hapis cezasına çarptırılmış. Herhalde az bulan tek ben olamam.

Tabi burada her şey göz önüne alınıyor. Tahrik vs gibi durumlar, iyi hal (hakim önünde) ama bu değil ki cezanın bu kadar hafifletilmesi cezasını tam çektiği anlamına gelmez. Belirli suçlarda artık iyi hal ortadan kalkmalı. Eğer devam ederse bu cinayet ne ilk ne de son olacaktır. Tahrik ispatı da daha ağır olmalı cinayetlerde. Bu da cinayetlerin ve yaralamaların önünü açar. Aşağıda biri demiş ki hemcinsim oda gitmeseydi yok bilmem ne onların kucaklarına düşüyorsunuz. Dingil adam sizin gibileri karşıt cins tanisirken nereden bilsin. Ellerinde küre mi var hepsinin. Bak bu böyle aman gitme diye. Senin bacın olsa ortalığı ayağı kaldırsın. Bugün kadınlar yirmi yıllık eşleri tarafından cinayete kurban gidiyor. Onlar ki bunları nasıl tahmin edecek sanki. Tabi şimdi diğer taraftan hemcinsimin görüntüsünden mal olduğunu bilerek giden karşıt cinslere bir şey diyemem. Onlar bile bile uçuruma atlamış ama hepsi için geçerli değil bu. Karşıt cinse artık tek sözüm var. Araştırmadan birinin hayat hikayesini ve hatta gbtsini bile almadan sevgili dahi olmayın. Siz se akillanın. Tabi parayı sevenler hariç. Neyse bu konuya girmek istemiyorum bile yoksa tez konusu çıkacak ortaya. 😃
İnsan hayatının en ucuz olduğu ülkede ne bekliyorsunuz. Arkadaşlar neden bunca haksızlığa kimse ses çıkarmıyor. Bugün Aleyna yarın senin bacın senin ablan senin kızın. Ağırlaştırılmış müebbet hapis bile ödül!
yok mu şunun idamını isteyecek bir yürekli ölüm deyip geçenlere söylüyorum anne baba bayramlarda buruk, elini öpen kızları yok artık biliyorum ahları yerde kalmaz. Allah çok büyük bu pisliğin sonu zaten berbat olucak ama cehennemi boylar umarım. Ayrıca paraya çarptırılıp en baba 2 aya çıkar cani.
Cevap
71Cevap
Çok az tabi ki
İkisinide yakından tanıyorum. Bu olay olduğu zaman aleynaya gram üzülmedim. Bilerek isteyerek kendi yollarını kendileri çiziyorlar kendi sonlarını kendileri hazırlıyorlar. Artı esra da aynı şekildeydi. Benim elimde onun bir görüntüsü var. Neyse Bu olaylarda ümitcana %100 hak vermiyorum iki tarafta beni ilgilendirmiyor ama bu kızlara hiç üzülmedim
Bu adamı desteklediğine göre senin de sonun o kızlar gibi olur merak etme
Böyle kızların öldürülmesi artık umurumda değil.
Bile bile gidiyorsunuz onların kucaklarına.
Akıl vermiş Allah, ama kadının niyeti erkeği kullanayım, yiyim, içim sonra tekme atarım derse o erkek de böyle öldürür.
Muğla'daki Pınar denilen kız da aynı b@ktan gitti.
Hak ediyorlar...
Pınarınki evliydi bi de
Adamdan ayrılması doğru karar olurdu ayrıldı diye değil karısına söylemesin diye öldürüldüğünü duydum darısı tüm o yollardaki her kadının başına
Evet o Pınar kadına şiddetin alasını yapıyor zaten.
Babasız büyütüyorsa kocası neden oldu çocuğunu karısını hiçe sayan düşünmeyen adam sen birisini öldürüyorsun hangi sebep olursa olsun yaşamına saygısı yok onu anladık peki cesedini yakıp beton dökmek nedir
@Stoneeecold bakın Pınar Gültekin ile Emine Bulut aynı kefeye konulamaz. Ben Emine Bulut gibilerin hakkı için savaşırım. Pınar Gültekin için layığını buldu derim. Bu toplumda kadın da ben istediğimi yaparım havasıyla yaşayamaz. İstediğini yaparsa adam da çıkar istediğini yapar betona gömer.
Hadi karını aldatıyorsun karşı taraf şantaj yapıyor ya kabulleneceksin git kime söylersen söyle dersin ya da hukuki işlem adam aldatan birisi hem vahşi sen aldatıyorsan her şeyi göze alacaksın karının duyması gibi kimsenin özgürlüğünü ihlal etmediğim sürece her şeyi yapabilirim öldürülmem mi gerekiyor şimdi
@Stoneeecold bakın sizin bakışınızdaki problem hâlâ adamda. Diyorum ki bu kadının evli adamla ne işi olabilir. Yiyip içerken, gezerken niye o zaman niye kemmiyetle yanlış olduğunu düşünmedim. Ahlaksız olan hem Pınar hem o adam. Bu kadar basit. Siz ise istediğini yapsın yaşasın ama beton olmasın diyorsunuz. Ben de diyorum ki tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş. Hak ettiği şekilde ölmüş. Çünkü o adamın evli olduğunu öğrendiği an defol deseydi bugün yaşıyor olacaktı. Bilmem anlatabildim mi?
hayat kadını de olsa, şantaj da yapsa, küfür de etse kimseyi benzin döküp yakamazsın… Evli adam çıkmış macera peşine hiçbir şeyi düşünmeyip o kadını hayatına alan kişi belli onu suçlayacağım. Adam düşünmüyor evliliğini diğeri mi düşünecek?
@Stoneeecold tamam işte o da dedi ki beni kullandı böyle öldüreceğim. Öldürdü. O cezasını alıp içeri girdi. Kullanmaya kalkan da betona gömüldü. Tencere yuvarlandı kapağını buldu. Niye her kadın betona gömülmüyor ve benim gibi erkekler Pınar Gültekin hakkında hak etti derken Emine Bulut için arkasından dualar okuyup her konuda gerekli yerlere baskıda bulunuyor.
Neyse fazla uzatmayım.
Ankara 'da GOP plazadan atılan ölen kız da Pınar Gültekin vb. leri de hayatına aldıkları erkekleri iyi bilecekler. Ben kullanırım derken parasını yerim derken canıyla öderler sonunu. Hak etmiş de oluyorlar. Yoksa ben hak etti derim, siz savunur durursunuz ama bozuk kadınlar bozuk erkekler öldürülmeye devam eder.
Saygılarımla.
@Stoneeecold mevzu başkasını düşünmek değil mevzu ahlak. Ve sana zararı olmayan başka bir evli masum kadının kul hakkına girmemek. Allah bana yüzde yüz sadık eş versin başkasını vermesin amin.
Orta parmak, umarım sen de ölürsün
Böyle hak etti üzülmedim diyenler umarım sürünerek ölür
@hellokittyfanclub parasını yemeye çalıştığınz adamdan dayak yediğinizde haber verin, helva ile kutlayacağım.
Sen helva yapıp kutlama yap diyer haber mi vericem? Ne saçma adamsın ya canın cehenneme nsjssjjd gerçekten insanlığımdan utanıyorum bazı insanlar yüzünden. Böyle bir şiddetin haklı sebebi olamaz. İster eskort olsun ister zıkkımın kökü o-la-maz
@hellokittyfanclub ne demişler, su testisi su yolunda kırılır.
Her kadın onların yaşadığını yaşamıyor, sizler her naneyi yerken düşüneceksiniz. Yaptığım doğru mu diye... Her neyse, sizin kalitenize inmek istemiyorum selametle.
Gerikafalılığınla gurur duy ve kaç. Bu kadın ölmeyi hak etmedi ama sen hak ediyorsun. Kaliteni de al git yaşlı geri kafa
@hellokittyfanclub biri de senin kocanla Allahtan korkmadan bi şeyler yaparsa o zaman öldüğüne üzülmezsin. Neyse beni ilgilendirmiyosun
@edaaaborlakk birileri kocanla yaparsa cezasını kocana kesersin. Kimse ölmeyi hak etmez diyorum anlamıyorsun herhalde? Lan sen benim nasıl hemcimsim olabiliyorsun ya aklım almıyor ya gerçekten gözünü seveyim ablacım iyi misin sen? Yemin ederim ağlicam yapmayın ya, gerçekten yapmayın.
Bir de engellemiş , kız nereye gittin hemen nshsjsj
Engellemiştim sadece bildirimin geliyor kendi kendine ürüüü skskjsbd
Ürü mü dhdndjdjd tamam bebeğim mua 💜
Cinayeti islediyse niye ömür boyu değil de 5 yıl? Cinayetle alakası yoksa neden salivermediler de 5 yıl hapis verdiler? Yüce Türk devletinin yüce Türk adaleti bu katilin gençliğinin hapislerde geçmesini istememiş
Zaten tutuklu yargılandığı sürede göz önünde bulundurulacagi için yakında tahliye olacak. Bilmiyorum aklım almıyor artık. 2 kadın cinayeti olan adamın cezasi bu mu? Müebbet abi müebbet. Bu kişiden millete hayır gelmez..
Sokakta biri kadına şiddet uygulasa o adama bi tokat atsam müebbet yicem şunlara bak o cezayada inanmıyorum hic buyuk ihtimalle yurt disinda saklayacaklar 4 yıl 10 ay boyunca
Adamın tipinde hayır yok birazda bu tiplere yazan kızların aklınımı sorgulasak, bir kızın bu tipteki adamla ne işi var ben psikopatım diye bağırıyor resmen
Muhtemelen kadında erkeğin parasını kullanmak için birlikteydi acımıyorum böyle kadınlara
Bir insan öldürmenin bedeli 4 yıl mı. 1 yıl yatar çıkar. Hakimler yine şaşırtmıyordu. Karısını öldüren hakim için başsağlığı dileyen kurumdan bir şey beklemiyorum artık.
Kadın ya da Erkek ya da Her hangi bir canlının Katli, zulüm görmesi, Bir ürün gibi kullanılmasını vicdanen Uygun görmüyorum bu ne yazık ki Üzücü bir durum olsa da Hayatın Gerçekleri karşın da Başkalarının Kaderine ve özgür yaşamlarına karşı da her hangi bir sorumluluk duygusal yakınlık duymuyorum Bu yüzden umrum da bile değil
Omer Serbes bir ailden 3 kisiyi öldürüp 3 yil alip bir sene bile yatmadan afla cikarildi. Buna da bir kilif bulup cikarirlar. İnsallah icerde mahkumlar hakettigi gibi davranirlar
Ulan Ümitcan Uygun girse ne olucak bunun gibi binlerce insan var kızlar akıllanmadıktan sonra bu cinayetler durmaz
Bunun işlediği suçları başka biri işlese 20 yıl yerdi. birileri ile foto çekinip malum kişilere yakın olunca böyle oluyormuş demek.
Kadın ne olursa olsun tehditle tutulmuş bu cani iki kadının ölümüne sebep olmuş bildmedigimizde vardır. anneside o kızları pavyona düşüren bir kadındı. Öldürüldü. Bu ceza baklava çalan çocukla aynı müebbet yemesi lazım
Muhabbet ne Google'a bunu girip arama geçmişime boktan veri karıştırmak ve gereksiz cookie doldurmak istemiyorum
Bu adam 3 kadın katletti.
Sebep? 3u de sevgili miydi? 3 kişiyi birden öldürürken devlet neredeydi?
Sebebin ya da neyi olduğunun önemi yok aslında. Bu davada adaleti sosyal medya sağladı. Devlet sanırım uyuyordu.
3 kişi öldüren şahıs 4 yıl 10 ay mı aldı hepsi hepsi? Delil yetersizliği mi var nedir tam olarak?
Kodugumun savcıları ve hakimleri nasıl böyle bir karar alıyor?
Sen de bir Google'a giremiyorsun diye öh yani ndhdhd Ankara 'da dayısı varsa demek ben de bilmiorum
Google'a girip zktiriboktan sitelerin bildirim trollü cookieleri ile browser'ı kirletmek istemiyorum. Bir de çok önemli değil ülkede zaten adalet yok ben klasik kadın cinayeti mi diye merak ettim şehit haberi gibi normalleştirilmiş
Kendini ve telefonununu bu kadar önemsemene hayran kaldım. Klasikkkkksiksiksik gibi bir durum işte. Keşke ben de öğrenmeseydim.
😂 sağol. Veba gibi bu haber siteleri sürekli bildirim atıyorlar uğraşmak istemiyorum. Her neyse devlet yine yok neyse ki vergi vermiyorum artık TR'ye kafam rahat. İyi günler.
A dur, nerde yaşıyorsun
And
Yazamadım... ABD
Hı tamam teşekkürler bb 🍭
👋🏻
Yine bir adaletsizlik örneği. İyi halden filan serbest kalır, cezası indirilir. Güzelim kızlar böyle at hırsızlarına kurban gidiyo, durum içler acısı.
Neye göre az neye göre çok? Ben bu konu ile ilgili ağır ceza avukatı bir arkadaş ile konuştum. Bana öyle şeyler söyledi ki aslında gayet mantıklı.
Söylesene arkadaşın sana ne dedi? İnsan öldürülmeyi hak eder mi hiç ya?4 yıl 10 ay ne demek biliyor musun? Hak etti, demek. Birilerinin kızına hakaret edildi diye 4 yıla kadar hapis istendi. Bi düşününce komik gelmiyorsa cidden yazıklar olsun amcacım
@hellokittyfanclub Olay sosyal medyaya yansıdığı gibi değil. Darp var evet bunu zaten adam da kabul ediyor. Ama kızı çocuğun astığına dair hiç bir kesin bulgu yok. Ya gerçekten o kız kendini astiysa. Yani sizin mantığınız kızı dövmüş kesin bu öldürmüştür. Ama ya öyle değilse. Yüzde yüz emin olmadan bir insana nasıl müebbet verebilirsiniz? Sizin için yargı dağıtmak kolay. Bir savcı bir hakim nasıl tam emin olmadan her şey tamamen kesinleşmeden bir insanın hayatını tamamen 4 duvar arasına sıkıştırma kararı versin dedi.
Uyuşturucu kullanmaktan da bi 5sene alsa iyi ceza bence. Tabi bide ciciş ceydanin koğuşuna düşerse eğlenceli olacaktır.
Bu tiplere bayılan kızlara acımıyorum, iyi oluyor. Adam ş. refsizin biriyim diye bağırıyor kızların çoğu inatla böyle tiplerin peşinde
Bunun işlediği suçları başka biri işlese 20 yıl yerdi. birileri ile foto çekinip malum kişilere yakın olunca böyle oluyormuş demek.
en son MügeAnlı’ya tehditler savuruyordu. bu tür sonuçlara ilişkin ben hep şunu söylüyorum ; böyle bir olay yetkililerin, devlet büyüklerinin başına gelecek ki o zaman doğru mu yanlış mı karar verilsin !!!
2 ay sonra denetimli serbestlikle birakilir merak etme.. *minakodugumun ulkesi
2 kadını katletti müebbet hak ediyor Allah bu p1sliginde bu kararı vereninde belasını versin
Tr kızların aşık olduğu tipler. Tabi ki 4 yıl verecekler.
Sadece iftira ile de kalsa iyi.
Herşeyi geçtim. Bu ümit için birlikte olmak isteyen kadın sayısının haddi hesabı yok. Çocuk hesabın da ona yazan kızları ifşa etti. Yani TR kızları seviyor.
İnsan ömrü hiçe sayılmış adalet yine sınıfta kalmış
Ailesi hükümete yakınlığı ile biliniyor. O yüzden çok fazla yatmaz çıkar.
Darağacında salıncakta sallanır gibi sallandırmak lazım.
Ankara da arkadaşımın yanında görmüştüm bunu lise yıllarımda konuşması giyimi ne mal oldugu yüzünden bile bellli keşke hiç çıkmasa o kadar gereksiz biri
Zaten bunun gibileri illa ki seven bir kız olur
Inanmıyorum ya :( bi insan bi insanı nasıl öldürebilir
Yargıya olan güven her geçen gün daha da azalıyor.
Mutsuzluğa bir çeltik daha.
Daha şimdiden buna aşk mektupları yazanlar vardır, bazı kadınlar akıllanmıyor, çok yazık.
Delile bakar bu iş
ayrıntıları bilmek gerekiyor
Bu ülkenin yargı sistemini anlayamadim, anlayamayacagim
Bu ülkede "adalet" yok zaten çok az olmuş bu ceza 😠
Hayır o 4 yıl ayrı yeten başka davadan yanlış anlaşılmasın iki dava birlestirildi
Hala bu çocuğun altına yatmak isteyen kızlar var akılsızlar
Çıktıktan sonra bir kızın daha canına kıyar. Ülkede adaletin a'sı bile yok inanamıyorum artık.
Kızlar muhattap olmasa sorun yok da kızlar böyleler ile muhattap oluyor
Bir insanın gencecik kızın hayatının bedeli 4 dene OLMAMALI !
Olay tam olarak nedir, bilmediğimden soruyorum biri özet geçebilir mi
Şaka gibi yemin ediyorum bende kafam esince adam öldürücen
Onca katil, tecavüzcü, hırsız haydut dışarıda gezerken çok bile.
zaten az sadece sen bulmuyosun, sözün bittiği yerdeyiz diyecek söz yok
Çok çok az, malum kisiye hakaret edenlerle aynı süre. Hani adalet
Ülkenin cumhurbaşkanına saygılı ol
Cumhurbaşkanına saygı ayrı, ama adalet de ayrı. Tabii ki ne olursa olsun saygılı olmak gerekir ama alınan cezalar adaletli değil
Ben şaşırmadım açıkçası ona ödül bu ama umarım hapiste yaşatmazlar onu
o. cocuklarıı filmini tavsiye ediyorum bu kararı veren herkesin
Hic vermeselerdi mk. Yahu bu cocugun nereden geliyor bu şerbeti
O cezayıda paraya çevirirler zaten ümitcan uygun kukladır gerçek zanlı değil para karşılığı birilerinin suçunu üstlenen dengesiz sadece..
Yanlış yazanlar tayhip beyin yeni yasasına göre yanlış yalan bilgi yaymaktan daha çok ceza alabilir
Muz cumhuriyeti burası yenimi öğrendin maymunlar cehennemi bizle savaşacak :)
Bir insanı öldür türlü yolsuzluklar yap ve cezası 4 yıl. tamam
Şurda birilerinin kızına hakaret etsen sadece hakaretten bile daha fazla yatıyorsun. Yemesinler milleti. Sosyal medyadan adalet sağlanıyor. Yazık yani orta parmak
İnsan canı almak 4 yıl mı yani🤨 hemde bir degıl iki kişi. Vay be. Ne kdr ucuzmuş insan hayatı.
Bana göre idam edilmesi gerek ki yaptığı tel cinayet deüil annesi de öldürüldüğü söyleniyor o kadar kanıt varken dosya birleştirilmedi ben böyle adaletin...
Adam 3 tane kadının ölümüne sebep oldu aldığı cezaya bak
Onu yatarsa iyi. 1 yıl dolmadan çıkar. Direk mühebbet şart.
Hakimlerin analari bacilari cocuklari yok galiba özelikle kiz cocuklari..
Annem PTT memuruna ben alamam kocamın kağıdını dedi diye 5 yıl yedi
Yattığı süre göz önüne alınır en fazla bir yıl daha çıkar iyi halden.
Az bile bu katile teklif eden kizlar varken bin tane kizi oldurmeliydi
Hala bununla görüşmek isteyen kızlar vardır valla
Bu o evladında kesin bi siyasinin kasedi var yoksa bunu bu kadar korumazlardı zaten karı satıyor işi bu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?