Savunulası bir durum yok bu olay araç sürücüsü olarak da yaya sürücüsü olarak da başınıza gelebilecek bir olay, adı üzerinde taksir.
Taksir kelime anlamı dikkatsizlik veya bilmeden işlenen bir durumdur.
Tabiki kimse böyle bir durumun yaşanmasını ne o sürücü ne de hayattan kopan o genç.
Ama şimdi böylesi bir durum için verilen ceza ne olursa olsun hayattan kopan genç geri dönemeyecek,
O kişi zaten bu durumun vicdan azabını yeterince yaşıyordur diye düşünüyorum.
Ceza hukuku maalesef ama başka ne olabilir?
Nasıl olması gerekirdi. Lütfen konuya tanınmış bir kişinin bir yakını olarak değil sivil bir insan olarak bakarsanız biraz daha objektif olabilirsiniz, kinli bir yaklaşımla değil.
021 Yorumla
Soran1 yılBen kinci bakmıyorum. Parası olan ceza almıyor bu ülkede Polatlar gibi. Sitemimiz buna. iyi o zaman birini arabayla ezelim sonra aa kardeş kusura bakma diyelim ailesine
- 1 yıl
Tam tersi olduğunu düşün, ölen gencim yerinde Zehra Kınık olsa, onu ezen de sıradan bir vatandaş olsa cezası 4 yıl mı olurdu? Yoksa ertesi günü hapse atılıp müebbet mi yerdi? Savcının bisikleti çalındı diye hapse giren var bu ülkede. Erdoğan’a hakaret etti diye hapse giren var. Taksirle bile olsa adam öldürmek bunlardan daha hafif bir suç sanırım.
- 1 yıl
@Behavaha Yargı çok farklı işliyor, ceza herkes alıyor mesela bende bu yaralamalı kazada ceza aldım. ama bahsedilen ceza sürecini hapiste geçirmiyorsunuz, denetimli serbestlik adı altında hükmün geri açıklanması şeklinde işliyor, kazada kasıt var mı bakılıyor kasıt içermeyen suçlar yani taksirli denilen suçların cezası belirli bir yıldan aşağı olduğu için, konunun zenginlikle fakirlikle ilgisi yok yani.
- 1 yıl
6 Şubat Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından çadır satmasıyla gündeme gelen eski Kızılay Başkanı Kerem Kınık'ın kızı Fatma Zehra Kınık Demir, 'taksirle bir kişinin ölümüne ve birden fazla kişinin yaralanmasına sebep olma' suçundan Pazartesi günü 4 yıl 2 ay hapis cezasına çarptırıldı
- 1 yıl
Trafik kazasında yüzde yüz kusurlu bulunup içeriye giren insanlar da var, duruşma açıklandığında içeride geçirdiği süreyi göz önüne alıp beraat edende. Zehra kınık basbaya torpilinden ötürü bir gün bile içeriye girmedi. Kaldiki durusma süresince yine kaza yaptı. Zengin diye girmedi diye bir olay yok yani buna Türkiye'de kimse inanmaz. O motosikleti göre göre ben ezsem 3 tane de bilirkişi raporunda yüzde yüz kusurlu bulunsam beni 2 gün dışarıda gezdirmezlerdi. Hele bir de yüksek mertebede birinin çocuğu olsun ezdigim kişi o zaman gün yüzüne bile cikartmazlardi bir daha.
- 1 yıl
@Behavaha Teşekkürler böyle düşündüğünüz için, inşallah kimsenin başına gelsin istemiyorum tabikide, aile üyelerinden birinin başına gelse ne olur diyorum diye de düşünüyorum işin içinden çıkılmıyor. Fakat maalesef kazara olmuş bir olay için karşıdaki kişi ceza alıp hapiste yatsada vefat eden kişi geri dönmeyecek, acı dinmeyecek. Ama çözümü de yok offf yaa karışık neyse iyi günler
En İyi Cevaplar
Gündem konusunda 802 cevap paylaştı. olayı bilmiyorum acıkcası. iddianameyide okumadım. en son bildiğim 2 yılın altı cezalar den. serb. tabi. bu 5 e cıktıysa bilemicem. tabi birinin ölümünde kusurlu olan kişinin kişisel fikrim bu tabi mutlaka içeri girmesi ki ölenin yakınlarının bi yüreğinin ateşi sönsün. bi hırgür engellensin. ama bu tip trafik kazaları da hani herkesin basına gelebilir bi de öyle bişey var. daha bugun bi motorsikletli ölmek için benim aracımı sececekti. bak ben ezecektim demiyorum. seridi biraz bosalttım. logar var cunku. ve bu şehirde logar kapakları yolla aynı seviye niyeyse yapılmıyor. ordan boslugu buldu ve gecti. bi anlık direksiyonu kırsam vurardı benim sağ tarafa sonrada artık o hızla muhtemelen ölürdü. öldü mü de kimse sen magdursun demez. oysaki serit sadece bir araca aittir.
00 Yorumla
O ağlayan annenin hakkını nasıl ödeyecek 4 yıl ile. Böyle bir şey nasıl bu kadar düşük bir ceza alabilir? Ülkede adam öldürmek ne kadar kolay ya! Haksızlık, adam kayırma hat safhada gerçekten pes artık.
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Bu tür olaylar toplumda adalet duygusunu zorlayabiliyor. Özellikle tanınmış isimlerin ya da yakınlarının yargı süreçlerinde alınan kararlar, bazen "herkesin eşit olup olmadığı" sorusunu akıllara getiriyor. Bir insanın hayatını kaybettiği bir durumda, verilen cezanın ağırlığı veya uygulanma şekli doğal olarak tartışılıyor. Sen nasıl hissediyorsun, sence bu karar toplumun adalet beklentisini karşılıyor mu? 🚦✨
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
77Cevap
- Gündem konusunda 1,9b cevap paylaştı.
1 yılZaten bu ülkede ne zaman parası itibarı olan ceza aldı ki gadası
Ama Allah ilahi adaletini sağlar20 Yorumla - Gündem konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılİnsanların adaletine zaten güvenmezdim. Akpden sonra zaten bu ülkede adalet olmadığını hepimiz biliyoruz. Net söylüyorum sisteme isyan diye bu vefat eden kişinin kardeşi abisi olsam ''madem adaleti siz sağlayamıyorsunuz ben kendi kurallarımla sağlarım'' deyip ne yapacağımı kestiremezdim. O başına taktığı bez parçasının (böyle söylüyorum çünkü belli ki dini sebeplerle takılmamış) emrettiği dinde der ki''dişe diş, kana kan'' yani sana ne yapıldıysa sende aynısını isteyebilirsin. Öyle babamın yakın olduğu siyasi partiye kapak atıp bilerek 5 yıldan az ceza alıp ama ben muslimanım bakın pardesüm bakın baş örtüm diye gezmeyle musliman olunmuyor. Kişinin ailesine gidilip dinini emrettiği şekilde davranmış mı? Yok. E kardeşim sen ne maddi ne manevi kurallara göre ceza almamışsın. Ne zke yaşıyorsun bu hayatı oksijen israfı...
40 Yorumla Gündem konusunda 1,2b cevap paylaştı. Ceza evine girmeyeceği belliydi. Cezası ona göre ayarlandı. Bakın ceza verdik demek için verdiler hepsi bu. Eğer hukuk gereğini yapamıyorsa bu tip insanların cezasını toplumun kesmesi gerekiyor. Mesela Zehra Kınık bir restorana, markete veya başka bir yere gittiğinde toplumun tepki gösterip seni müşteri olarak kabul etmiyoruz diyerek kovmalı, yolda karşılaşan insanlar tepki gösterip ona düzgün yaşam alanı sunmamalı. Sadece Zehra Kınık için demiyorum mesela Şükriye acı da aynı şekilde. Toplum olarak kimse onun evine kiracı olmamalı veya satın alıp para kazandırmamalı. Hukuk yapmıyorsa insanların yapması lazım. Ama her zamanki gibi sosyal medyaya bir süre linç yerler sonra unutulurlar.
32 Yorumla
Soran1 yılEn azından ehliyetine el koymaları gerekirdi diye düşünüyorum
İsterse oy verdiğim partiden olsun. Eğer suçu varsa yargılanmalı ve gereken cezayı almalı. Cana kast etmiş bilmem bilerek, bilmem bilmeyerek. Bence ceza az inşallah hak ettiği cezayı alır. ya da kan parası öder bilemiyorum.
411 Yorumla- 1 yıl
@Baleman Her partinin kusuru var. Mesela zafer partisinin başkanı kayseri olayında insanları galyana getirdi. Bana göre yanlıştı. Polis veya jandarmaya haber vermesi gerekirdi. Siyasi biri olabilir ancak o da bu toprakların insanı. İmamoğlu diyecek olursanız bazı videolara denk geldim. (yanlışsa düzeltin) Para çaldığı iddia edilen chp'li, şikayet eden chp'li, tanık olan chp'li. Hangisi doğru siz söyleyin ona göre verelim oyumuzu? Siz istediğiniz kadar kışkırtmaya çalışın ne küfür ne de hakaret yazarım.
- 1 yıl
@Baleman Ben her partide hata olabilir diyorum. Siz sanki küfür etmişim gibi sitemkar ve kızgın bir ifade ile yazıyorsunuz. Hata gördüğüm zaman istersem oy vermiş olayım veya olmayayım eleştiririm. Yanlış gördüğümü eleştirmek "argosuz" ve "kışkırtma" olmadan eleştirmek hakkım değil mi? Size lafım yok, falana lafım yok filana lafım yok. Kendimi de olabildiğince nazik bir dille ifade etmeye çabalıyorum. O halde neden bu sitemkar ve kızgın tavır?
- 1 yıl
@behavaha sanıyorum yanlış algiladiniz, öyle sert bir söylemde bulunmadım. Her partide hata olabilir ama adaletin tümü ile yıkılması bence hata değil, bilere yapilan bir organize kötülük. Hata istemedrn yapılan şeylerdir. Burada bana rakip olan herkesi ceza evine yollarım teshditi var ki hata ile alakası yok
- 1 yıl
@Baleman Siyasiler de halktan. Halk şu an sosyal çürüme içerisinde. Halk çürük iken siyasiler düzgün olabilir mi? Kuyruğu kesilmiş tilki hikayesini biliyor musunuz bilemem. Ancak toplum ona döndü. Bir örnekle ifade edecek olur isem;
Her iki öğrenci bir sınava girer ve bir puan alır. İlk öğrenci diğer öğrenciye kaç puan aldığını sorar. Diğer öğrenci 140 aldım keşke daha fazla puan alabilseydim der. İlk öğrenci 100 puanı zaten devlet veriyor der. Diğer öğrenci bunun üzerine sen kaç aldın diye sorar. İlk öğrenci 190 aldım der. Diğer öğrenci de sen benden 50 puan fazlasın diyince. İlk öğrenci düzeltir hepsini ben aldım.
Bu misal ile sorarım size kibir ile birisini aşağı çekmek ve ona istinaden yükselmek doğru mudur? Eğer doğru değil ise siyasilerin de koltuk kavgası buna benzerdir bence. Çünkü çürük halk= çürük siyasi. - 1 yıl
80 milyonun içerisinde düzgün insanlar da var. Bakıyorsun ya olduruluyorlar, ya hapse atıliyorlar. Yıllar geçtikten sonra da kusura bakma diyerek çıkartıyorlar. Ergenekon, Balyoz gibi davalarda da hepsini yaşadık. Halk komple çürük değil, çürük olanlar seçiliyor maalesef. Hiçbir şekilde kaynağı yokken kaynak veriliyor kendilerine birden, kirası 1 milyon TL olan parti merkezleri, reklam harcamalarından 100 lerce yapıyorlar. Bu parayı kendilerine verenler de oynatıyor bizi. Ama Avrupa ve Amerika da öyle olmuyor. Süre dolunca başka birisini seçiyor halk. Aynı kişileri 20 sene idare etmiyor.
- 1 yıl
@Baleman Düzgünler yok demedim. Evet genelledim ancak benim gördüğüm çürüklerin fazla olması. Çürüklerden seçiliyor diyorsunuz ancak dürüst insanı fazla seven bazı insanlar var sadece. Azınlıkların oyu ile seçim kazanılamıyor diye düşünüyorum. Para olayına gelecek olursam belki dış kaynaklar belki de aldıkları fazla maaşlardan dolayı ödüyorlardır kirayı ama bu bilinmezlik. Parti tanıtımını yaparken belki de belediye kasasını kullanıyorlardır. Olayın içerisinde değilim kesin konuşmayayım diye düşünüyorum. Bence halk hangisinin kendi düşünce yapısına saygısı var diye de bakıyor. En iyi örneği 28 Şubat diye düşünüyorum...
- 1 yıl
Eski köklü partiler için söylemiyorum. Bugün Tekel iscisi sonradan belediye başkanı olmuş biri , Türkiye çapında parti kurması mümkün değil. Sadece Beyiglundaki bir binanin kirası ayda 20-30 milyon TL civarında ki tüm Türkiye, il, ilçe baskanliklarini odeyebilmesi mümkün değil. Keza dışarıdan bağış almaları da yasak. Zaten şaibe sonradan kurulan partilerin kuruluşunda başlıyor. Tekelini, Telekomunu, Seka nı, Şeker fabrikalarini satıyor onlar da tükenince maden ocaklarinj, yabancıya toprak satış yasası cikarsrak topraklarını satıyorlar. Konumuza dönecek olursak bunlar hata değil
1 yıl5 yılın altında ceza bile almış olsa cezaevinde yatmalıydı öğrencilerin Hiç ceza almayacağını bildiğimiz halde sadece basit bir eylemden yattığını Unutmamak gerekir kim olursa olsun Adalet görevini yapmalıdır maalesef AK Parti'den olan hiç kimse ceza alıp cezaevinde yatmıyor
22 Yorumla- 1 yıl
Çok doğru kardeşim. Adalet, herkese adil uygulandığında adalettir. Şu anda adalet diye bir şey yok ülkede, paran varsa ve iktidara yakınsan tüm yollar dümdüz. Normal vatandaş saldırıya uğrasa "neden kendine saldırtıyorsun?" diye kabahatli bulunacağı günlere geldik.
- 1 yıl
Evet abi güzel özetlenmişsin diyecek söz bulamıyorum
- Gündem konusunda 2,1b cevap paylaştı.
u 1 yılİtiraz ederler. Sonra da cezası daha da düşer. Her zaman ki olaylar. Yenidoğan çetesini bile salıyorlar, Zehra'yı mı salmayacaklar? Biraz gündem durulunca hep serbest kalıyorlar.
50 Yorumla Yarın unutulur bu ülke neyi unutmadı ki bunu untmasın resmi rakamalara göre 50000 küsür kişi öldü sonuçta kaç kişi tutuklu şu an 200- 300 kişi bunların alacağı ceza ne olacak ki yani bu ülkeden büyük şeyler beklemeyin ha onların ayağına bassanız ömür boyu hapisten çıkamazdı farzı misal zehra kınık motor kullanırken biri çarpsaydı o zaman siz görün adalet sistemi nasıl çalışıyor diye adam kız türbanlı diye çarptı diye bile yargılarlardı o kadar ileri giderlerdi
10 YorumlaGündem konusunda 393 cevap paylaştı. Bu ülkede insan canı ne kadar ucuz ne yüzsüz bide mahkemeye başı dik girsi pişmanlık zerre hissettirmedi ee ne demisler katranı kaynatsan olur mu şeker, cinsine tükürdüğüm cinsine ceker diye. Bunun babasi segil miydi çadır satan
30 Yorumla
1 yılBöyle bir ülkede yaşamak artık koca yükten başka bir şey değil yazıklar olsun yazıklar allah belanızı versin 4 yıl ne demek sırf hapse girmesin diye sınırda bırakmışlar 5 yıla tamamlamamıslar buna sebep olan kim varsa savcı hakim polis avukat vs ne varsa umarım bin kat kötüsünü yaşarlar
30 Yorumla
1 yılŞaşırdık mı HAYIR bu demek oluyor ki Allah göstermesin yarın bir gün bizim akrabamıza ya da bize böyle bir cinayet yapılsa hakkımızı arayacağımız bir yer yok çünkü bakan tanıdığımız yok
10 Yorumla
1 yılben açım diye kuru ekmek çalsam mühebbet verirler ama bu torpilli kişiye ceza vermiyorlar. ülkede ciddiyim adalet diye bir şey yok.
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılben bu trafik kazasında ölüme neden olanların yargılanmasına karşıyım. saçmalık. adamın eceli geliyor sadece araba süren kişi vesile oluyor sanki kasıtlı mı çarpıp öldürüyor. o zaman çatıdan kafana bişey düşüp öldüğünde de o yapının mütahitini içeri at
011 Yorumla
Cevap sahibi1 yıl@Kâl-Ell videoyu izlemedim. ben genel olarak yorum yaptım. o dediğin gibi kasıtlı ezdiyse zaten suçlu ama benim kastettiğim şey aniden yola çıkıp aracın çarpması sonucu ölenler falandı
- 1 yıl
Videoyu izlemeden, ülke gündemlerinden birisinin konusuna neden bilinçsiz yorum yapıyorsun? Senede bir sürü kaza oluyor kasıtsız olanlar ona göre ceza alıyor. Bunun kazasında bu silahsız katil yolunda giden bir motosikleti hiçe sayıp ezip geçiyor. Sırf babasının torpilinden dolayı da ceza almadı. Bunun yaptığı kazayı sen yapmış olsaydın ertesi gün demir parmaklıkların ardında olurdun. Kazadan aylar geçmesine rağmen bu hanımefendi bir gün bile yatmadı. Akp ve tayfası gerçekten kendisinden nefret ettiriyor
Cevap sahibi1 yıl@Kâl-Ell. bir insan kasıtlı olarak kimseyi ezip geçmez o motosikletliyle arasında tartışma vs yaşanmıştır büyük ihtimal bi anlık öfkeyle yapmıştır.
- 1 yıl
Abicim bak hala izlemeden yorum yapıp bir şeyler savunmaya çalışıyorsun. Zor değil youtubeye Zehra Kınık kazası yaz aç izle. 30 saniyelik bir video. Bilgiye erişme hızın saniyeler alıyor elinde imkan var internet var. Aç izle bakalım motosikletli ile tartışıp anlık öfke ile mi yapıyor. Ki bunu yapsa bile suçlu oluyor orası ayrı 😂
Cevap sahibi1 yıl@Kâl-Ell üşeniyom
- 1 yıl
Cahilliğin pes dedirten cinsten!
- 1 yıl
akplisin diye savunmana gerek yoktu.
- 1 yıl
Senin mantığına göre insanları kurşunlar öldürüyor, tetiği çekenler de masum ve vesile oluyor sadece.
Senin bu zeka seviyenle doğal seleksiyona kapılıp çoktan ahirete intikal etmiş olman gerekiyordu ama öldürmeyen Allah öldürmüyor işte.
Sonra ürüyorsunuz, çoğalıyorsunuz; sen ve senin gibi neandertal'ler yüzünden böyle kazalar artıyor, suçluları ise serbest kalıyor.
1 yılBirini öldürmüş asli kusurlu verilen cezaya bak hakimin bisikletini çalan hapise giriyor insan öldüren , çadır satanın kızı olunca da 4 yıl ceza alıyor.
30 Yorumla- Gündem konusunda 369 cevap paylaştı.
1 yılÜlkede adalet Ankara 'da ki deniz işte. Bir can gittiyse bunun cezası müebbet hapis olmalı. Demek ki paran varsa paçayı sıyırabiliyorsun böyle. O çocuğun vebali ömür boyu bu pisliğin üzerinde olsun inşallah.
10 Yorumla
1 yılHiçbir şey düşünmüyorum!!! Ortada artık düşünecek mantıklı adalete dayanan hiçbir şey bırakmadılar çünkü.. demek ki bu ülkede adam insan öldürmenin cezası 1 sene 1 ay... Maalesef bu hesaplara göre sadece bu kadar içeride yatarı var.
10 YorumlaBurası Türkiye mevkın ve paran varsa herzaman bir yolu vardır ne yazıkkı bu durum böyle böylede devam eder bence
bazen insanlar boşa çıldırıp cinnet geçirmiyor adaleti sağlar yasa dişi yollar dikkat edin suç oranları gittikçe artıyor
00 Yorumla
1 yılFikirlerimi hapse girmeyeceğim şekilde ifade edebileceğimi sanmıyorum.
Önemli olan iktidara karşı çıkmamak, diğer suçlar hiç önemli değil.
10 Yorumla
1 yılZengin atını dağdan aşırır
Fakir düz yolda şaşırır
Yazın bunu bir kenara
10 YorumlaGündem konusunda 352 cevap paylaştı. Ağzımı açarsam söyleyeceklerimden ben bile çekiniyorum.
Bu kararı verenin, en ufak bir etkisi olanın vicdanı ömrü boyunca rahat olamasın mesleğinde yüzü gülmesin...10 Yorumla
1 yılNe kadar yazık ya bir genç ölüyor karşılığı 4 yıl bide utanmadan bu kızın ailesi ölen çocuğun ailesine para teklifinde bulunuyor aile kabul etmiyor bir canın karşılığı asla bu değil
10 Yorumla- Gündem konusunda 344 cevap paylaştı.
s 1 yılYorumlara şok oldum umarım sizin çocuğunuzun başına gelmez aynı olay. Katili savunmak moda oldu
22 Yorumla
Soran1 yılBazılarını sildim yorum atanlardan görünce insanın siniri bozuluyor ahlak yoksunlari
- 1 yıl
Gerçekten öyle güçlünün yanında herkes
1 yılAz ceza almasının sebebi; ölen adamın eşinin şikayetindeb vazgeçtiği için
Söylentilere göre 20 30 milyon para almış kadın
Vaziyet bu02 Yorumla
Soran1 yılO oğuz murat acının eşiydi para alan
- 1 yıl
Gündem o kadar yoğun ki
Karıştırmisim
1 yılDepremde çadır satan Kızılay başkanının bir insanı öldürmüş kızı ve sekizde sekiz kusurlu bulundu cezası bu olmamalı yazık çok yazık Allah kahretsin böyle adaleti.
00 Yorumla
1 yılRahat 10 yıl alması lazımdı yargı sistemi işe yaramaz olunca sonuçbu
kararı vere savcı hakim vs kim varsa hiç birine hakkımı helal etmiyorum00 YorumlaGündem konusunda 331 cevap paylaştı. Kim neden adaletten şikayet ediyor yahu zaten istediğiniz bu değil mi, anayasa ile yönetilmek isteyen adalete karşı ses çıkarmaz bu kadar basit.
00 Yorumla
1 yılBu ceza olması gereken değil kılıftır zaten medyadaki baskıyı azaltmak için yapılmıştır hapse girmemesi için elinden geleni yapmışlar işte
10 Yorumla4 gün bile yatırmazlar bu kızı ne yapar eder yurtdışına postalarlar
01 Yorumla
Soran1 yılYatmayacakmis zaten
Bu dünyanın üstü varsa altı da var bu 1 ikincisi ise yaşattığını yaşamadan ölmezsin Bilerek yapmamıştır ama cezasını çekmeli
00 Yorumla
1 yılYazık ülkenin geldiği duruma her şey bu kadının aleyhineyken 4 yıl hapis alması smzmmzk merhumun ailesine yazık
00 Yorumla- Gündem konusunda 451 cevap paylaştı.
1 yılYine bir skandal daha. Eski Kızılay Başkanı'nın kızı olduğundan cezası para cezasına çevrildi, serbest kalmaya meyilli..
Şaka gibi
00 Yorumla
1 yılCeza almadı ki mükafat verildi ,
Dışarıda gezecek sonuçta , birde bizi yönetenlerin parti açılımı adalet ve kalkınma , yersen00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılÇok Kızıyorum Haksız yere verildi kızın suçu ne yani Tamam yaptığı yanlış bir şey fakat velet de suç aracın önüne atlanır mı kör gibi iş yaparsa olacağı bu cezanın kaldırılması gerek kıza tepki gösterenler zır cahil bir halt bildikleri yok
00 YorumlaGündem konusunda 2,5b cevap paylaştı. 1 ay yatip cikar diyordu birisi
adam oldurup 3 kisi yaralarsaniz cezasi bu..01 Yorumla
Soran1 yılYatmayacak ki 5 yildan az diye
Gizli Üye(25-29)1 yılNeden eski kizilay kizi diye olayi bastiriyorsun? Kaza herkesin başina gelebilir. Ortaya linc edilsin diye atman hic hoş olmamiş ben bi cimere gondereyim belki ceza falan verirlee şansimi deneyeyim
07 Yorumla
Cevap sahibi1 yılUlan namussuz Allah inşallah sanada bu aciyi yaşatirda o katil kelimesini bir daha kullanamazsi n s3r3fsiz karaktersz kopkler hepiniz aynisinz mk heraeyi siyasi işlere baglayab pc kurulari
Soran1 yılOğlu ölen annenin yüzüne söyle bunları. Katile katil demek ne zamandan beri suç
Soran1 yıl@Kâl-Ell paralı trollerin bu
Cevap sahibi1 yılOlm sen salkmisin? Katil demek birini direkt öldürene denir aptlmisiniz olm siz yoksa bilerek mi aptl numarasi yapiyorsunz partisini sktklerim. Bak diyorum ya hani başiniza gelir insallah boyle ithamlarda bulunurlar allahin ma/llari
Soran1 yılTamam utanmaz beyefendi. Bir gün gelir biride sana çarpar birine sonra arkasından hak arama hadi uza
- 1 yıl
Ulan başımıza gelirse hakkımızı ararız. Ben sana diyorum senin çocuğuna bu kadın çarpsa ne yapacaktın diye? Kaza deyip geçecek miydin? Bunun kazasının videosunu bile izlememişsin yorum yapıyorsun. Göre göre yolunda giden, yol hakkına sahip motosikleti eziyor. İhlal var ise ceza almak zorunda.
1 yılAldığı cezanın özeti: 2 sene boyunca kendisi değil şoförü araç kullanacak aldığı tüm ceza bu
11 YorumlaKızılay başkanın kızına çarpıp oldurselerdi aceba 4 yıl 2 ay hapis yer miydi 🤔
11 Yorumla- 1 yıl
O zaman müebbet yerdi çarpan
- Gündem konusunda 337 cevap paylaştı.
1 yılAdaletsiz buluyorum istediği kişinin kızı olsun bir insanım canı bu kadar ucuz olmamalı
10 Yorumla - Gündem konusunda 490 cevap paylaştı.
1 yılNe düşünelim ki? Adaletin olmadığı bir ülkede Allah'a emanet yaşıyoruz.
10 Yorumla isterse 100 yıl alsın üst kademeden olan kimse hapse atmazlar yeterki onlara yaran
00 Yorumla
1 yılAz bile çaktı motora arka tekerden öldürdü çocuğu ve durmadı gitti
Kaza olur ama durmak lazım00 YorumlaBu ülkede adamın varsa hakimi satın alırsan her şey lehine döner işte kısa öz durumun hali
00 Yorumla
1 yılUtanç tablosu. Türkiye de adaletin olmadığını kanıtlarcasına bir karar. Yazıklar olsun!!!
00 Yorumla
1 yılPara ve şanın olduğunda adalet bile adaletsiz oluyor.
00 Yorumla
1 yılAdaletin olmadığı yerde ne rahmet nede bereket olur.
Ülke ne hale geldi yazık.
00 Yorumlabir ülkede adalet herkese eşit olacak ve kimse adaletten şüphe etmeyecek
00 Yorumla
1 yılDüşük amerikada olsa ömür boyu hapis cezası alırdı.
01 Yorumla- 1 yıl
Parasnı verir çıkardı hapise falan girmezdi abd kapital ülke bilmeden gtünden uydurma. Zenciyi öldürdü polis kan parasını ödedi çıktı
Hiç şaşmamaklı adaletsiz bir ülkede yaşıyoruz hapis ancak Tayip Erdoğa'na laf söylüyende
00 Yorumla
1 yılDüşüncelerimi söylersem hapse girerim ama normal bir vatandaş olsaydı 20 yıl alırdı en az
00 YorumlaÜlkede adalet akp liler dışında herkese işliyor.
00 Yorumla
1 yılElini kolunu sallaya sallaya serbest bırakırlar ya da az ceza ne Beklersn tr dn
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılBurası Türkiye adalet 100 yıldır fakirlere işler bu ülkede zenginlerin mutluluğu için kurulmuş bir ülke bu ülke
11 Yorumla- 1 yıl
Olumsuz bir şey olunca 100 yıldır olumlu bir şey olunca 20 yıldır🧐
Gizli Üye(36-45)1 yılTez vakitte Allah Van’ını alsın araba altında diyoruz amin yapacak bir şey yok ülke zaten dandik ülke
11 Yorumla
Cevap sahibi1 yılCanını alırlar bir uerde araba çarpar ona da
- Gündem konusunda 398 cevap paylaştı.
1 yılTam tersi olsa çocuk müebbet hapis yerdi mk soysuzları
01 Yorumla
Soran1 yılBide bunu savunanlar var asıl vahim olan bu
1 yılHapis cezası aldı diyince girip yatacak sandım ne safmışım 🤦♀️🤦♀️Tutuklanmamanın bir yolunu bulmuşlar ne kadar iyi
14 Yorumla
Soran1 yıl😂😂 zaten öyle anlaşılsın diye haber başlıklarında direkt şu kadar hapis cezası aldı yazıyor
- 1 yıl
Bari siz yapmayaydınız 🥲🥲
Soran1 yılYok ben haberin tamamını attım ya okurlar diye
- 1 yıl
Ölene yazık. Bunlara bir şey olmaz
1 yılalsın arabayı g@tüne soksun yağında silindir tekerleği
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılTerbiyessiz kadın ya insan bir kabul eder gider cezasını çeker
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılBeş yıl altı cezalarda hapis yanı yatar olmadığı için dışarda gezmeye devam
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBir değeri yok ki canın ederi olsun. Türkiyede.
00 YorumlaOlayda keksin hatalı ise az vermişler tabi. Olayı tam bilmiyorum ama. Hatalı da olsa şaşırmadık tanıdık devreye giriyor adalet yok maalesef
00 YorumlaMumkunse beter olsun emi indan hayatı bukadar basit ve ucuz olmamalıydı
10 Yorumla- Devamını Gör (69)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat