Ünlü modacı Deniz Marşan 10 gün önce tanışıp aşık olduğu mimar Karim Maruf ile Kaz Dağları’nda evlendi. Siz böyle ani bir evlilik kararı verebilir misiniz?
Benim belirli kriterlerim var; ilk olarak siyasi ve ideoloji görüşüne bakarım, ikinci olarak yaşlı insanlara davranışına bakarım, üçüncü olarak toplum içinde ki davranışlarına bakarım ve son olarak yani dördüncü olarak, bana ve aileme karşı bakışlarına ve tavrına bakarım. Bu dört kriterden başarılı olarak geçerse evlenirim ve evlendikten sonra da kendisini bozmadan tavır ve davranışlarına sadık kalırsa o evlilik ölümden sonra dahi devam eder. Aksi durumda bir tek yanlış davranış sonsuza dek silinmesi anlamını taşır. :)
Sorunun cevabı belli, mimar sevgili ve para aşkı yani 10 günde bir insan aşık olup da evlenmesi sadece parası için olduğu zaman olabilir onun dışında olamaz.
Avantajları varsa evlenirdim. Ben tanımadığım insana bile evlenme teklifi ettim. Yurt dışı imkanı olacaksa, güvenilir bulursam, o maceraya girerim. Ya da dizide olduğu gibi şey olursa, annem tüm mirasını bana bırakacak evlenirsem, sevgili rolü yapalım hekimle evlen. Onun dışında evliliğin bir numarası ve acelesi yok.
Hayır evlenmezdim. 10 gün çok kısa bir süre ya. O kadar kısa sürede karşı tarafın karakterini nasıl anlarız ki. Karşılarına biri çıktımı pat diye evlenen kişiler bana hiç masum gelmiyor. Biriyle evlenmeden önce onu iyice tanıman lazım ve bu tanıma süresi 10 günde olabilecek bir şey değil. Yıllar sürer çoğu zaman
İlk Görüşte Aşka İnananlardanım Fakat Bu Kadar Kısa Süre de Evlenmek Bence Mantıksız. Flört Aşaması Denilen Aşama Bence Uzun Tutulması Gereken Bir Aşama Nedeni İse Şu İnsanların Birbirlerini Tanıması Gerekiyor Tamamen Tanımayıp Evlendiğiniz Zaman O Bilmediğiniz Sorunları Dert Edip Aile İçi Kavga Tartışma Hatta Ayrılığa Kadar Gidecek Bir Yol Bu. O Yüzden Bence Biraz Daha Zaman Verilmesi Gerekir.
Eniştenin cüzdanı şişkin belli ki. Milyoner eş adaylarına kapılarım açık, 10 gün beklemeye de gerek yok..
Şaka bir yana çok sürmez bu çiftin ayrılık haberi çıkar. Ben magazinel haberlerle ilgilenmediğim için muhtemelen duymam ama duyanınız olursa buradan paylaşın lütfen..
Bunlar için evlenmek veya boşanmak gayet normal şeyler. Sen veya ben ömrümüzde bir evlilik yapmak isteriz hadi ilkinde olmadı ikinci kez deneriz ama üç veya dört olmaz. Modacı, sanatçı, tiyatrocu veya artizzz tayfası don değişir gibi eş değiştirir. Midesizler tayfası diyorum ben bunlara ;) cinsellik konusunda aşırı genişler.
Çok sağlıksız bir karar olduğunu düşünüyorum ben ama, evlilik bir risk bence 10 yıl flört etsen dahi o insanın nasıl biri olduğunu evlenince anlayabiliyorsun... Kumar gibi 🎲
hayır o aşk değil gerçek aşk 1 senede belli olur 1 sene boyunca eyerki değişikli olmazsa az cok aşk belli olur 10 gun de aşk demek inandırıcı gelmez bana.
Karşındaki ruh eşin bile olsa 10 günde kimseyi tanıyıpta böyle bir karar veremezsin bence, o yüzden bana mantıklı gelmedi.
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
Gizli Üye
4 ay
Saygıdeğer hanımefendiler beğendikleri tarzda kaslı uzın boylu havalı zengin geniş çevreli lüks arabalı geniş evli gösterişli auralı olan beyefendilere 10 günde de 10 dakikada da aşık olabiliyorlar. 😊 Benim gibiler kendi halinde, naif, hisli, düşünceli adamlar 100 sene de uğraşsak hanımefendilere yine de itici geleceğimizi bildiğimizden yalnızlıktan şaşmıyoruz. 😊 Herkese idealindeki kişiyle sonsuz mutluluklar, biz yalnız şairlere de huzurlu yalnızlıklar...
maalesef kendini övmesi insanların öyle olsa bile itiyor.
Görüş sahibi
4 ay
Kendini öven kaslı aygırlara hiçbir kadın bir şey demiyor kendi kişisel özellikleri naif duygusal hisli olan bir adam bunu paylaşınca kendini övmüş oluyor. Hanımefendilerin dünyasında badboylar ne yapsa şirin iyi adamlar ne yapsa tukaka maalesef...
kişisel görüşümü belirttim bu kadar cephe almanıza gerek yok. ayrıca erkeğe boğa gibi kas yakışmıyor. hanımefendileri çözememişsiniz kendini kusursuz sanan, tek suçu kendine atan kusursuz şair beyler kümesi. son olarak naif değil nahif şiirlerinizde kullanırsınız.
Hepsini Göster Daha Az Göster
Görüş sahibi
4 ay
TDK'nın yanlış yorumladığı kelimelerden biri... 40 yıllık naçizaneyi de nacizane yaptılar... Naif kelimesini okurken kimse H telaffuz etmiyor... Kusursuz değilim demedim, duygusuz değilim dedim... Sokak hayvanlarına tekme sallayan erkeklere dudaklarını ısırarak bakan hemcinslerinizin kedi sevenlere ıyy örghh dediğini hepimiz biliyoruz. Mafya sevdiğinizi ve şairlerden tiksindiğinizi itiraf etmek bu kadar zor olmamalı...
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş