Çok Süper Soru için teşekkür ederim @KızlarSoruyor
Beğeni ve destek için teşekkür ederim @primadonna_girl @Yecüc_Mecüc_7991 @Bgyontar

Sanırım hayır insanlar senelerce tanımak mümkün olmuyor ama şartlarda önemli
#AɴᴋᴀʀᴀBᴇʏᴇғᴇɴᴅɪꜱɪ
#48SaatteEvlilik
06 Temmuz, 2023 Perşembe 23.17
Hayır ben evlenmem bırak evlenmeyi 48 saat önce tanıştığım birine güvenmem bile. ya da sevgili bile olmam hatta flört bile etmem. en fazla arkadaş olurum ki oda zaten samimi olmazdı benim için.
Mümkün değil. Hee yapılır mı fiziken evet ama mantıken aslaaa. Bir kere bir insanı 48 saat içinde evlilik düzeyinde tanıyabilmek mümkün değil. Şimdi feromon meselesinden bahsetmek istiyorum biraz ve bir erkek olarak açıklama yapacağım. Biz erkekler karşımızdaki kadından hoşlanıp hoşlanmadığımızı saniyeler içerisinde anlayan varlıklarız. Nasıl diye soracak olursan feromon meselesini araştırmanı öneririm. Karşı cinsi gördüğün an lan bunla ne güzel sevişiriz be diye düşünüyorsak evlilik için en önemli aşamayı aşmışız demektir. Ki bu aşama oldukça önemlidir. Sebebi ise neslin devamını sağlamak için üreyebilecek bir partner bulmak. Bu aşamayı geçtikten sonra ise fikirler, sosyal çevre uyuşuyor mu, ekonomik durumlar birbirine yakın mı, eğitim düzeyi... İş bunlarla da bitmiyor. Hayatta karşılaştığı durumlarda verdiği tepkiler nasıl vs. vs. öğrenmem gerekir. Sonuç olarak evlenmem
Böyle evlilik çıkar amaçlı bir durum bence. Ya vatandaşlık ya mal mülk ya da Avrupa Birliği. Başka mantığı yok. Şu da olabilir ilişki yaşandığına hamilelik söz konusu olduğunda da olabilir. Yoksa kesinlikle hayır.
48 saat tanıdığın insanla evlilik muhabbeti oluyorsa işin içinde iş vardır🤔
Kağıt üzerindedir muhtemelen, evli kalınan her gün için 100 k verecekse imza atarım.😂 Evli kalacağımız güne kendi karar versin 1 ay veya 1 yıl hiç farketmez😂😂😂
Ekmeğinin peşinde 😅
😂😂😂
Zeki kız
Cevap
24Cevap
Kırk sekiz saat önce tanıştığım kişinin adını zor hatırlarım..
O nasıl olacak be abi. 48 saat fazla değil mi? Tanışır tanışmaz nikah masasına uçalım daha hızlı olur jdjdnxbsjsjjs
Bu kız Zeki 🤣🤣
Büyük iltifat için thanks djdjdns
Sevdim seni 😂
Allah razı olsun abisi djdjdjdbdbs
Abi demesen iyiydi jgugghuh
Afedersin terbiyemi bozacağım... yok ebenin nikahı😅
He nikah işte 😅
48 saniye yeter dermişim😎
gözünden anlarım dermişim…
Hanımefendi hazırlan Nikaha gidiyoruz dermişim… 😂
Damat lokumu yemeyi unutma 😂
O ne?
Yaz internette
Millet aylarca tanıyor da olmuyor.. haha 48 saat tanıyıp evlenecek cesaret için fazla yaşlıyım artık 😃
Bence bunun aylarla yıllarla ilgsii yok inan insan lar değişe bilir 6 yıl biriyle uzun uzun konuşup evlenip bosananlar var görücü usulü evlenip mutlu olanlar var tam aksi de mümkün olabilir tanımalı evlenmeden önce şartlar konulmalıdır ama kesinlikle 48 saat çok az bir zaman dilimi ya kadın acil evlenicek birini arıyor ya da bir çılgınlık yaptığı için bu kararı alma egilimine girdiler bilemeyiz
@nihall7878 kesinlikle bu 48 saat için geçerli bir yorumum
Benim o nikah masasına ölümü çıkarırlar yine olmam 😂 bu güven sorunuyla evde kalmam muhtemel zaten
Daha yeni tanıştığım birisi'nin hemen evlenmek istemesi ile koşarak kaçarım oradan. Evlenmek için evlenen insan.
Çılgınlık olur o evlilik değil. What happens in Vegas, stays in Vegas. Biz burada yapamayız öyle şeyler. 🤪🤪🤪🤪
yok canım ben genelde 24 saat önce tanıştığım kişilerle evlenirim
Ya çok aşık olucam ya da cok deli kdmj 2 günde de ne kadae aşık olabilirim blmiyorum
O kadar da şuursuz, akılsız, deli ve plansız değilim.
40 yıllık evlilikler bitiyor. 48 saatte mi evlenmiycemmm yanii
48 saattir tanıdığın biriyle evlenmenin tek nedeni paradır. Ben kendi paramı kazanabilirim bence :)
O kişi Acun gibiyse hiç düşünmeden evlenirdim.
48 kez pişman ettirecek eylem, bu devirde 48 yaşında bile evlenmeyeceksin.
Yangından mal kaçırmak gibi bir şey ayrıca 48 saat bence çok erken tabi bu herkes için geçerli olmayabilir. Ama benim için az...
Benim aptal kafam yine iyi niyetli düşünüp iyi kız deyip bide hoslanti varsa üstüne evlenirim kaffffami...
Olmaz diyemem kör kütük aşık olursam evlenirim valla 🤣
yakışıklıysa SONSUZA KADAR EVET
Anlamak anlaşmak önemli değil mı
Her şeyi güzellik mi
Yapma ya çirkin dedi ya bana güzel olsan ne olur insanlara tepeden baktıktan sonra ayrıca 70 yaşında muşamba olacaksın güzelliğine güvenme
Ayrıca o kadar güzelsin de sevgilin neden sen varken eskort kızlarla sevişiyor 😂
Hayır tabiki. Tanımam, sevmem, aşık olmam lazım.
Teşekkür ederim her soruda varsın
Rica ederim, tabiki😄
Takipçi olabilirsin
Neden? Yıldırım nikahı mı kıyıyoruz 😀
He ,😅
Benden hızlı çıktın helal olsun 🤣
Teşekkür ederim 😀
Tabikide asla 3 yıllık ilişkim olan biriyle bile tam onu tanımadan evlenmem
48 saat de tanıştığın biriyle evlenmesin ben 2 ay konuştum evlenme kararını o şekilde de aldim
Sanal da 1 saat konuşmaya evlilik lafları hava da ucuyormus 😂
48 ay konuşsam evet diyemem hemen saat bide 😂
He yokluğuma vururdu herhalde 😂
Evlilik düşünmüyorum evlenmem
Yok artık hayır😀😀😀
Yok daha neler
2. Evliliğim ise olabilir
Hayır o kadar delirmedim daha
Hayır tabi kide
Okadar da değil olamaz,
Evet çok düşünürsem vazgeçerim
Yıldırım aşk diyorsunuz yaniieee
Acil evlenmem gerekmediği sürece evlenmem 😅😅
Yok deve. Kesin oyundur yoksa saçmalık zaten
Kafam uyuyosa basarım nikahı
Ciddi bir dialog bile geçmez aramızda
Bence de insan sevişmek bile istemez sıradan
Evlenmeden ilişkiye girmem zaten
Kesinlikle en doğrusu 👏👏👏
Ablacım o çok fazla 48 saat ne 48 dk yeter
😅😅
Umarım ironi yaptığım anlaşılır
Ben anladım 😊
Vatandaşlık mi var
Yok valla
O zaman bi anlamı da yok
Tüm e devlet bilgilerine bakicaksam olur.
Ne acelemiz var
48 günde tanıştığım biriyle bile evlenmem
Kahve icmeye bile gitmem
Evet
Evlenmem
Olur.
Yokkk
Evlenmezdim.
hayır evlenmem
Evlenmem
Noooo o kadar da değil
Evlenmem