Yıldız Tilbe: "Sabit bir modacım yok, hepsini dolaşıyorum. Uygun bulduğum kıyafetleri kim olursa alıyorum. Pazardan da olsa elbise alırım. Yeter ki uysun bana, sahnede giyebileyim" dedi. Bence hiçbir mahsuru yok😊 Hem Yıldız Tilbe'nin sesi yeter be!
Siz ünlü olsanız pazardan giyinir misiniz?
Yıldız Tilbe: "Gerekirse pazardan elbise alırım" dedi. Ünlü olsanız pazardan giyinir misiniz?
Zaten inanılmaz zevksiz ve vasat kıyafetler seçiyor. Pazar ya da başka bir yer nereden aldığının da önemi kalmıyor. Deli gibi dans etmekle ve göze zevksiz de olsa parlak görünmekle sahne şovu olmaz. Benim ismim ve sesim yeter kafasında bir kadın ama sahne şovu gerçekten hayal kırıklığı oldu benim için.
Alacağım şey hoşuma gittiyse neden almayayım. Sanki mağazada alışveriş çok mu keyifli. Beni yormuştur her zaman. Beğendiğin şeyin bir beden küçüğü veya büyüğü olmuyor. Farklı renk seçeneği yok. Farkı tarz yok. Hep yerde birbirinin kopyası ürünler ve sadece rafta askıda ne varsa o. Ünlü olacam, zengin olacam ama istediğim zaman istediğimi bulamayacam. O zaman gider pazara bakar seçeneğimi artırırım daha iyi.
Bizim orada halk pazarı var... Bir tane Abi sütyen takıp gelsenize Aplaaa Anjalina jolly... Paris Hilton bizden alıyor... Hülya Avşar Seda Sayan Yıldız Tilbe bizden alıyor diyordu... :) Doğruymuş demek ki :)
önceden pazarcılar İstanbul'da Merterdi sanırım oradaki tekstilcilerden alırmış mallarını, şimdi online ticaret yapanlar aynı yerden alıyor pazar internete taşındı, pazara gidip almam ama internet üzerinden alırdım alıyorum da
Neden almasın beğendiği bişey olunca. Benimde bişey hoşuma giderse bende Pazardan alırım Belki kiminiz unutu ama hepimiz Dünyaya Çıplak geldim. Hepimiz aynı Güneşi Hepimiz aynı Bulutları Ve hepimiz aynı Havayı alıyoruz. İnsanın çok Zengin olması önemli değil önemli olan İnsanın İnsan olması oturmasıyla kalkmasıyla davranışıyla bunun gibi gibilerle. O yüzden Doğru olanı yapmış Söylemiş ayıp değil. Helal olsun Yıldıza
Almam, net. Marka takıntım yok ama pazardan aldığın şeyler iki yıkamadan sonra cartliyor. Marka aldığın bir ürün ise yıllarca kalıyor. Bir aldığını uzun zaman giyen birisi olarak ben buna gelemiyorum. Dün giydiğim gömleği 7 yıl önce almışım. Hangi pazar malı 7 yıl dayanır. 10 yıldir giydiğim thsirtlerim var. O yüzden almam.
Pazar gezmenin tadı bir ayrıı 😏 Ünlü bile olsam takarım gözlüklerimi, maskemi dolaşırım pazar meydanında 😅Ayrıca sosyete pazarları kuruluyor İstanbul’da. Kaliteli, marka ürünler mevcut. Daha uygun fiyata almak varken neden yanii 🙃 Neden bu fırsatı kaçırayım ki 😂
giyinmem. ülkemizdeki magazinciler insanı rezil ediyor. sonra adım cimriye çıkar. 'İnsanların yaptıklarıyla değil, giydikleriyle marka oldukları bir çağda; aşkların sahteliğinden yakınmak yanlış olur. der ya Coelho. Aynen öyle. Ülkemizdeki insanlara markası kadar konuşuyorlar. Yaptıklarıyla değil
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Yildiz ablayi severim uygun buldugundan kasti inş fiyati değildir zira yildiz tilbe kazaniyor yani her nekadar ön planda olmasada belki hadise kadar veya daha fazla aliyordur böyle bir durumda pazardan giyinmekde cimriliğe girer ama bizim queen kesin mütevazı olayım diye böyle bir yorum yapmıştır, bende halkdan biriyim imajı için.
Ünlü olsanız pazarda ne işiniz olur saçmalamayın ya. Yurt dışına gider ev alır geri dönmezsiniz ya da burada en kaliteli yerlerden giyinirsiniz. Hani sorduklarında marka giyiniyoruz gibisinden. Yoksa pazardan alıp giymekte ne var
Ünlü olsam seyircime saygım olurdu ve adam gibi giyinirdim. Nereden aldığımdan ziyade kazandığım paraya bakıp zevkli olurdum biraz. Bu kadın zırtlak gibi çıkıyor seyircisinin karşısına.
Giyinirim, bunca yıl giyinmedik mi? Başkası olsa net söverdim de Yıldız Tilbe, baksana. Elmalı bir şey giymiş ve sırıtmıyor, herkes de bilir ki bu o kadar da pahalı bir şey değildir. :D
3 - 5 şirket sahibi olupta tanesi 50bin liraya takım elbise alan işadamları gibi bende varlıklı olsam onlar gibi lüks elbise alıp giyebileceğimi sanmıyorum. Pazar konusunda emin değilim.
genelde markalı kaliteli ürünler alırım çünkü bir sorun defo oluştuğunda muhattap olabileceğin birisi var. Ayrıca çok sevdiğim bir söz var "ucuz mala para verecek kadar zengin değilim"
Ünlüler için durum böyle vatandaş yakında pazardan sıfır elbise alıp giyinmeyi bile lüks bulacak ya ikinci el alacak ya da kumaş kestirip evde kendi dikecek
iste gerekiyor zaten bunu anlamiyorlar :))) yıldız tilbe o gerekliligi yasadiginda zaten asgari ucret calisanlari bu seviye emeklilik maası alan insanlarzaten biter.
Tamamen katiliyorum bu gönlü ve kendisi güzel bayana 💕 Yildiz Tilbe hem ses olarak hemde karekter ve görüs olarak cok begendigim bir sanatcidir. Her dediginin altina imzami atabilirim galiba 😅
Ben pazar insanıyım ama pazar malları çok kaliteli olmuyor ne yazık ki. Belki kaliteli olan yerler vardır bilemiyorum. Sonuç olarak giyilir ama bence, ne olacak ki sanki?
Pazarda elbise satıldığından haberim yoktu. Bizim pazarlarda hep meyve sebze satılıyor. Onun dışında sosyete gibi yerleri diyorsa orada güzel şeylerde var herhalde. Alınabilir.
Tabiki neden olmasın mesela geçen bi pantolon aldım mağzadan 150 tl ye ama ben Aynı pantolonu pazardan almış olsaydım daha ucuza alırdım sizce de mantıklı degilmi
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Bu kadının ne söylediği pek önemli değil çünkü herhangi bir vasfı yok cahil biri