Bugün Bakırköy pazarını dolaştım 150 ye kapşonlu hoodie ve 200 tl ye eşofman altı aldım, baya kaliteli duruyor. Çoğu popüler alışveriş mağazalarından daha kaliteli ürünler var, ben bundan sonra daha sık alışveriş yaparım pazarlardan. d

Bugün Bakırköy pazarını dolaştım 150 ye kapşonlu hoodie ve 200 tl ye eşofman altı aldım, baya kaliteli duruyor. Çoğu popüler alışveriş mağazalarından daha kaliteli ürünler var, ben bundan sonra daha sık alışveriş yaparım pazarlardan. d

mağazalarda bulunan şeylerden daha güzel şeyler çıkıyor pazarlarda zaten. bende ara sıra pazardan alışveriş yapıyorum. gocunmam da yanı bundan.
istanbulun ünlü bi sosyete pazarına yakın oturuyorum arada gidiyorum güzel şeyler oluyo ve herkesin nerden aldın diye sordugu tarz seyler lsöspsndhsldh
Evet zaten diğer markalara para kıymak gereksiz. Aynı kaliteye daha az bir meblağ ödeyerek ulaşabilirken neden hem vaktimi, hem paramı harcayayım?
Severim pazar alışverişini. Yolumu düşürebikdipimde Fatih Çarşamba pazarına gitmeye çalışıyorum, orada epey güzel kıyafetler var.
Cevap
17Cevap
Evet giyinirim. fark etmez
Gayette giyinirim valla hele bide üstünde marka ismi yazıyorsa daha çok işime gelir 😂 hayırdır millette pazar dedektörü falan mı var nerden anlayacaklar ayrıca çoğu şeye pazar malı diyip geçmemek lazım aşırı kaliteli oluyorlar
Bakırköy sosyete pazarına bayılmayan kadın yoktur. Hiç gocunmam öyle şeylerden beğeneyim yeter ki yolda yere tezgah açan teyzeden bile alırım
Kadınlar için zaten çok fazla çeşit vardı da biz erkekleri hor görmüşler. d
Belli pazarlardan giyinirim tabii.. tshirt vb. Ucuz şeyleri oradan alırım, gidip 250-300 lira vermem genelde bir tshirte.
Kumaşı önemli benim için.. pamuklu olmasına dikkat ederim.. etiketinde sentetik yazan birşeyi almıyorum genel olarak.
Kıyafet pek giymedim şimdiye kadar kendime göre bişeyler bulamıyorum ama çoksel çoraplar oluyor onları alıyorum hep
Son yıllarda pazarı bırak mağazalara bile gitmiyorum. 😅 Netten sipariş ile idare ediyorum.
Pazarın olduğu yoldan geçerken bile sövesim geliyor değil içine girmek
Giyinirim ama genellikle avm ye gidiyorum kıyafet için
Hayır pazarlar da pahalı artık. Mağazadan alırım daha iyi yani. Marka giyinmiş olurum.
Pazara gitmiyorum ama gideceğim fırsat yaratıp
Giyinirimde bizim pazarda çok öyle şeyler yok yaşlı insan kıyafetleri var sadece
Hayırlı olsun.
Pazar fiyatları ortalama markalara yaklaştı gibi ya. Pek fark eder mi bilmiyorum.
Sosyete pazarlarında kaliteli ürünler oluyor. Uzun zaman oldu gitmeyeli.
Giyiniyorum stresi azaltıyor çarşı, pazar gezmek
Ceket ve ayakkabı haricinde marka takıntım yok. Güzel ve kaliteliyse giyinirim
Giyinirim yeter ki ucuz, kaliteli ve hoşuma giden bir parça bulatım
Sosyete pazarından alırım bazen evet
Pazara gitmiyorum ki, gitsem beğendiğim bi şey olsa alırım belki
Buraya gitsem mentali toplarım gibi jdııcks
yok mu Ankara'da pazar yavv
Vardır illaki
Bak şimdi aklıma geldi Beypazarı var ehehhee
Engelliyorum bay
Meyve sebze alırım sadece
Yok giyinmem cok kalabalik oluyor oralar