Çocuk evlat edinmek herkesin harcı değildir belki maddi durumu birden fazla evlat edinmek için yeterli olabilir fakat her şey maddiyatla bitmiyor o kişinin kişiliği psikolojisi sağlıklı olması evlat sahibi olabilme sorumluluğunda ve bilincinde olması gerekmektedir o çocuk yeri gelicek hasta olacak yeri gelicek ağlama nöbetlerine girecek yeri geldiğinde eğlencesinden ve işlerinden fedakarlık yapması gerekecek bazen çocuk hasta olduğunda elinden hiçbir şey gelmeyip çaresizce başında beklediği zamanları da olacak çocuk büyütmek öyle ay canım ay cicim oy miniğim deyip oynatmak kadar kolay değil büyük bir sorumluluk istiyor ve bu sorumluluk da herkeste bulunmuyor ayrıca parası var bakıcı tutacaktır illaki ama şunu da söyleyeyim bakıcı tutunca da o çocukla ilgilenmiş olmuyorsun o çocuğun anne şevkatine ihtiyacı var annesini yanında istediğinde muhtemelen yanında da olamayacaktır çoğu zaman e eğer bakıcı da tutarsa ne anlamı kalır ki evlat edinmenin o işi zaten kurum da yapıyor Aleyna' nın bir farklılık yapması gerekir anneliği çocuk oyuncağı sanmamalı hele ki yetim bir çocuğa annelik yapmayı! Ben bir Çocuk Gelişimciyim ve Aleyna ile aynı yaştayım ve nacizene kendi fikrimce Aleyna'nın bu sorumlulukta ve yeterlilik bir psikolojiye sahip olduğunu düşünmüyorum belki tam tersi de olabilir ama benim tahminim eğer böyle bir durum olursa Şeyma Subaşı'ndan farklı olacağını da sanmıyorum illaki düşüncemi eleştirenler olacaktır saygım var ama bu dediklerim gerçeği değiştirmiyor
Aleyna Tilki henüz kendi olgun bir birey değil ki, ayrıca çok anormal bir çocukluk dönemi geçirmedi mi? Binlerce kadın var burada, hanginizin oyuncakları arasında "vibratör" vardı?
aleyna tilki kanunlarımıza göre evlatlık alamaz evlatlık almak öyle kolay iş değil her parası olana verilmiyor şu an ki hukuki süreçlere göre bu mümkün değil