bebeklik 0-1 çocukluk 2-12 ergenlik 13-17 yaştır 18 de dahil ilerisi yetişkindir ergenlik diye bahane söyleyenler insan psikolojisine göre yorumlar. insan psikolojisi kimsede bir olmaz zaten! birisi çıktı 17 yaş altı çocuk 18-50 ergen dedi o kadar saçmaladı kı millet kendini genç göstermek için her şeyi yapıyor! 12 yaşında ki bir kız ergen kız çocuğudur doktor olarak çocuk doktoru bakar çocuk reyonundan giyinir ve suç işlese çocuk mahkemesi bakar! aleyna tilki 19 yaşında bir KADIN o bir yetişkin çocukluğu bitireli 6 yıl oldu emin olun ilk regl olduğunda evlenseydi 6 yaşında çocuğu olurdu! aleyna bundan sonra daha gelişmeyecek belki beynen birazcık ama fiziken daha fazla buruşacak bile çünkü o zaten son derece yetişkin vücuda sahip yaşı gereği Bu kız çok popüler bir aktris dünyanin en seksi oyuncuları arasına girdi 14 yaşındayken şu an 15 yaşında Bu kız 14 yaşında daha 15 ine girmedi adı MackenzieBunları görse, yaşını bilmese kimse çocuk demez, ki bunlar aleynanın kardeşi yaşındalar! aleyna yetişkin bir kişi ergen değil çocuk hiiç değil bunlarda ergen yani çocuk değil çocuk buna denir diğerleride buna anca bakıcılık yapar
şımarık olan her insana çocuk muamelesi yapmayın.. çocuk olan çocuktur, aklı ermez, muhtaç olur, düşer kalkar ağlar kolayca, silahla adam vurur anlamaz! çocuk budur, aleyna şımarıktır çocuk değil.. biraz liselere gidip gezsinler hatta içlerine sızsınlar. bilmedikleri bk yok
1
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
aynen, lisedekiler bile herşeyden haberdar ki aleyna üniversitede
şımarık olan her insana çocuk muamelesi yapmayın.. çocuk olan çocuktur, aklı ermez, muhtaç olur, düşer kalkar ağlar kolayca, silahla adam vurur anlamaz! çocuk budur, aleyna şımarıktır çocuk değil
kardeşim o zaman bana de ki aleyna tilki gibi olup 19 yaşında olan bir insan adam öldürse, tecavüz etse, hırsızlık yapsa 12 yaşında ki çocukla aynı cezayı alır de ve bunu kanıtla.. 18 yaş diye bir sınır vardır avrupa, abd, asya nerdeyse heryerde bu böyledir.. bu adamlar sallakmı, birtek sizmi akıllısınız?
Hal ve hareketlerine deniliyor zaten yoksa 10 yaşında yetişkin birisi bile olablir
0
10 Yorumla
Soran
+1 yıl
ne kadar cahilce bir yorum 10 yaşındaki çocuk adam öldürse bile içeri alınmaz aleyna öldürse kimse aleyna nın içinde çocuk var felan demez basar 30 yıl hapsi ona
ya boş yapacaksanız yazmayın yaa.. herşeyin bir sınırı var sen kendini çocuk hissediyorsun diye çocuk mu oldun? küçülde cebime gir! aleyna kime muhtaç sen kime muhtaçsın 14 yaşında çalışmaya başlayan çocuklar çocuk değilde 30 yaşında olan ama dersizlikten şımarmış insanlar mı çocuk? sen misin çocuk? sevap günah ta yazılmasın sana o zaman benim içim çocuksu dersin allaha
yazacak cümlelerin, savuncak fikirlerin yok.. gelmiş laf salatalığı yapıyorsun ucuz insan! 23 yaşındasın evet beynin ergen kızlar gibi sanane be slk diyenlerden ama sen hırsızlık yapsan adam senin başına tuğlayı geçirir bunun beyni ergen gibi çalışıyor demez.. kusura bakma
çocukluk ergenlik kavramları yaşa bağlı olsada "akıl yaşta değil baştadır" diye güzel bir atasözümüz var. O Yüzden kişinin olgunluğunu da, şımarıklığını da davranışları belirler. Bu yüzden evet Aleyna Tilki ergendir :)
2
15 Yorumla
Soran
+1 yıl
akıl yaşta değil baştadır kavramı onun için söylenmemiştir.. aleyna ya aptal diyorsun sen akıllısın hemi? 10 yaşında ki bir çocuk isterse 3 üniversite bitirsin, 1 doktora yapsın bu çocuk her zaman çocuk grubunda olur örneğin adam öldürse bu kişi yargılanmaz.. eğer dediğin gibi olsaydı 13 yaşında olup çok olgun görünen, çok olgun beyne sahip kızlar var o zaman onlar prno film çeksinler neden reşit olmayana porrno çekiyorsun diyincede onların aklı 25 yaşında çalışıyo dersiniz 😂 yaş sadece bir numara diyenlerdensin sende
senin kafanca 30 yaşında adam çocuk gibiyse çocuk gibi davranılacak ona 12 yaşında ki çocuk olgun davranıyorsa yetişkinlete davranıldığı gibi mi davranılacak? zihniyetine osuruyum.. aleyna şımarık olduğu için çocuk gibi yoksa kurnazlığıyla seni işinden attırır, eşinden boşandırır, çocuğunu senden soğutur 👍
@zeki_bay bunlar küçüle küçüle cebimize girecekler.. her b*kuda yerler ama cocuk olan kişi ne bilsin bu siteleri, yaş 32 kendini çocuk saniyor yaşı ortalamış bile
Ben 12 yaşımdan beri çalışıyorum. Hiçbir zaman çocuk olamadım. Bu da beni ergen olgunlaştırdı. Fakat senin beyninle benimkisi aynı çalışmıyor. Sen diyorsun ki 13 yaşındaki kızla p*rno film çeksinler sen olsun 25 gösteriyor dersin. Senin söylediğin yaşlarda hayatı görmeye başladım ama olgunlaştım diye de her boku yemedim. Zina yapmadım mesela, sigara içmedim, uyuşturucu kullanmadım. bir gece kulübüne gidip ben aslında 12 yaşındayım ama kafa olarak 25im beni içeri alabilirsiniz demedim. Benim anlatmak istediğimi anlayamamışsın diyorum sana. Sen kalkıp misilleme yapar gibi konu açıp link veriyorsun. Nasıl bir gerizekalısın?
kafa yok sizde.. cahille tartismaya girersen sen anltirsin o da boyle kardesimli mardesimli he li me li konusur iste.. en kotusude cahil oldugunu hic anlamaz sen gibi ve senin gibi birkac kisi daha var yorumlarda onlar gibi.. bu arada profil resmindeki bence yetişkin çünkü akli olgun duruyor onu yetişkin mahkemesinde yargilayalim
ayrıca mesela yaşın 21 sen kendini çocuk gibi görüyor olabilirsin ama sen bir hırsızlık yapsan tam ceza alırsın ancak eğer yaşın 12 olsa cezan belki hiç olmaz bile... ergen gibi beynin var mesela son cümlede yazdığın küçümseme tarzından belli ancak sen çocuk olduğun için değil bu şımarıklıktan, dertsizlikten, tecrübesizlikten
tipine soktuğum ergenus beni kim dışlayabilir. aklı olan herkes peşimde, bir kere görsen beni hergün peşimde salya akıtırsın! türk ortalamasına göre çok üstteyim ama tabi senin gibilerin yüzüne işemem o ayrı.. suratinda kıl yok be sen nasil erkeksin