AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
89Cevap
Paylaşım yapıyorsun bari sebebini de yaz. Doktor diye ne olmuş haksız olma payı yok mu?
Dengesiz paylaşım yapmayın. Gerekçesini de yazın anlayalım.
Gerekçesini ben yazayım... Doktor gelen hastaya "grevdeyim" diyerek müdahale etmedi ve hasta ÖLDÜ. Ölen sizin ailenizden biri olsa nasıl davranırdınız?
Olayın aslını bilmeden hemen saldırıyoruz. Klasik Türkiye vatandaşı usulü.
Sizin çocuğunuz veya siz hasta ölüyorsunuz. Doktor ego yapıp gelmiyor. Doktor öldürmezseniz bişey bilmiyorum.
askerligini bile yapmamış bi zavalıyı konuşmamak gerek böylelerini kapatmak gerek cahil ilkokul mezunu
Hastalanınca doktora gitmeyin Ural bey. İşiniz düşmesin.
Doktor olsaydım hakkında suç duyurusunda bulunurdum.
gereksizlerin konuşmak dışında bir mahareti yoktur görüldüğü gibi boş tın
Kendi gozu oyulduktan sonra gidecek doktor bulamaz umarim :d
Bi de bunlar gibi saygısızları ünlü yapıyorlar pehh
Bu adamın beyni yok ki, konuş deli demişler konuşmuş.
bence bu açıklamadan sonra kendisinin gözü oyulmalı.
Gerekçesini ben yazayım... Doktor gelen hastaya "grevdeyim" diyerek müdahale etmedi ve hasta ÖLDÜ. Ölen sizin ailenizden biri olsa nasıl davranırdınız?
@BeniBöyleBill doktorlar iyi bile dayandı derim.
doktorları linç et, maaş verme, istifa hakkı sunma, izin hakkı verme, zam yaptık diyerek zam yapma, sağlıkçıları birbirine düşür, her doktora günde 300-500 hasta gönder. ondan sonra adam grevdeyim deyince adam suçlu olsun. var mı öyle dünya. biraz etraflı bakın olaya. sağlıkçılar atama bekliyor hala atama yok. randevu alıyorsun 1 ay sonrasına randevu atıyor oda muayene için. tedavi için belki 1-2 ay daha beklemen gerekiyor. bu düzende suçlu doktor mu? emin ol hükümetin ve vatandaşın suçları yanında doktorlar melek kalır. o yüzden bence hiç o konulara girme. az empati yap. doktorlar ölmekten beter oldular. almanya kucak açmış beklerken hala ülkede durmaları bile mucize.
Hiçbir olayın sonucu cinayet olamaz.. Doktor cinayet işledi. Benim gözümde, aldatan kadının kocası tarafından öldürülmesi ile, grev nedeniyle hastaya bakmayan doktor aynı derecede cinayet suçlusudur.
Bu mu cevabın? Siz.. Siz.. Siz ve hakaretler... Doktorların grev hakkı var ve bunun yasal düzenlemeleri var... Acil doktoru hayati konularda grev yapamaz... Yaparsa cinayet işlemiş olur... Tıpkı sen tecavüze uğrarken, boğazın kesilirken polisin grevdeyim müdahale edemem demesi gibi..
@BeniBöyleBill kafanda problem mi var? doktoru dövüyorsun yaralıyorsun suç yok? adamı 36 saat nöbete mahkum ediyorsun problem yok? adam nöbetten çıkıyor yolda uyuya kaldı diye tırın altına giriyor. birbirine düşürüyorsun suç yok? adam grev yapınca var öyle mi? karşınızdaki insan insan. robot değil. bunca kötülüğe rağmen ellerine neşter alıp şiddet uygulayanları deşip biçmediklerine dua edin. peygamber sabrı varmış adamlarda. senin gibi kafalara rağmen hala görevlerine devam ediyorsalar hakları ödenmez. aynı haksızlık bir başka meslek grubu için de yapılsa aynı tepkiyi verirdim. bunun doktorlukla bir alakası yok. ama şu bir gerçek. bir doktor kolay yetişmiyor. bu kadar it*in g*tüne sokmaya gerek yok bu insanları. eğer sokuyorsanız, kusura bakmayın tepkim budur. halkın vermesi gereken tepki de aynısı olmalıdır. vermiyorsalar onların da a*ına koyayım. yeterince açık olmuşumdur umarım. hadi şimdi işinize
Konuyu çarpıtma... Genelleme yaparak ajitasyona hiç girme... Saygısızlığını al münasip yerine sok..
Dahasını anlatayım...
Mevzu doktorların geliri de değil... Perde arkasında Sağlık-sen ve SES sendikalarının rekabeti yatıyor.. İki sendika birbirleri ile rekabet için doktorları ve sağlıkçıları kullanıyor... Bi bk bilmiyorsun işkembeden sallıyorsun... Arap kafası dedikleri bu işte... Duygusal fevri davranışlar... İnsan öldürmüşün.. Bunun mazereti olamaz.
@BeniBöyleBill ya sanki hiç olmayan bir şeymiş gibi sallama, türkiye de bu yaşa kadar sağ kaldıysak şansa bala. her gün keklik avlar gibi adam avlıyorlar. daha dün deccali öldürdüm diye çocuğun kafasını satırla koparmış adama arka çıktılar. onlara bir şey olmuyor doktora mı olacak :D
güldürmeyin adamı
Bu senin cinayeti savunmanı gerektirmez... Ortadoğu kafasından kurtulun.
@BeniBöyleBill iki sendika birbirine girdi, öyleyse doktor suçlu... kafaya bak. bırak abicim sidik yarıştırmayı. işine bak. sende anlayacak kafa yok çünkü
Kafan bastı şu an ama halen erkekliğe bk sürdürmemeye çalışıyorsun..
ya ne alaka erkekliğe b*k sürdürmek falan, sen gibi 31 ci değilim ki durmadan cevap yetiştireyim. işim var gücüm var
Bk işin var... İşsizin cahalın tekisin.. Karı kız peşinde çakma foto kullanan yeni mezun liseli.
@BeniBöyleBill buna fake diyeni de ilk kez gördüm. fake resim koyacak olsam giderim kıvanç tatlıtuğ koyarım. ikincisi ben 25 yaşımdayım. liseli ne alaka az tutarlı salla. ikincisi ben uzaktan çalışıyorum, gecem gündüzüm yok. sabah akşam müsait oldukça çalışıyorum
bak ayarımı şaşırttın iki defa ikinci demişim, işine bak da sende kurtul bende hadi
Naaparsan yap.. Beni ilgilendiren cehaletin.
@BeniBöyleBill ben sana alim olduğumu söylemedim. cahil olarak görebilirsin. ona bir şey diyemem
bu bir görüştür saygı duyarım. ama az önceki mevzularda saygı göstermemi bekleme.
İyi sabahlar... Küfür ve hakaretlerini şikayet ettim. Tekrar edersen 1 hafta engelleme cezası alacaksın.
@BeniBöyleBill iyi halt ettin. engel çakayım sana da bir daha şikayet etmek zorunda kalma. hadi sana da iyi sabahlar
Bu kronun sabahları çıkıp boş konuşmaktan başka vasfı yok.
Bu adamı zaten neden TV ye çıkarıyorlar Allah'ın mafya yandaşı yalaka şey. Beş para etmez.
Şu kardeşim ameliyat masasında bırakacaktı doktorlar
İktidar yalakası , kolpacı bir adam. Ne dediğini umursamıyorum bile.
Bırak ya ahı gitmiş vahı kalmış 90'lar ünlüsü kendisi artık kimsenin umrunda değil
Videosunu izlemedim ama bu adamı da linç etmeyin ya vardır bi bildiği çarpıtma laflarla yargılamayın mantıklı bi adam bu
Tam bir insan artığı!
Böyle şerefsizler kolu bacağı kırılınca hastaneye gelmesin o zaman
Doktor olmsk serefsuzlik yapma hakki vermez kimseye. Isteyen elestirir doktorlar da halkin vergisiyle seve seve olmasa da başka türlü o hizmeti verecekler.
Bazıları hak ediyor ama... bunun oranı da belki 1000/1 dir. Bu tipler için de bütün doktorlarımızı aynı kefeye koymamak lazım.
adam haklı. her şeyden önce eğitim. acil hasta varken hastanedesin görevdesin ben eylemdeyim ne kim olsa kıyamret koparır atmayın kusura da bakmayın adam öldü ee geri gelecek mi yok sağlıkla eylem olmaz az bi düşünün
Adamın konuşmasının tamamını da yazsaydın keşke. Adam durduk yere gözünü oyarım demiyor beni azarlarsa kötü davranırsa gözünü oyarım diyor. İnsanları yanlış konuma düşürmeyin.
Bu lavuk ne ara hastaneden çıktı da yine boş boş konuşmaya başladı
Adam değil bu. Sağlık personeline yapılan tüm saldırılara karşıyım.
Doktor gelen hastaya "grevdeyim" diyerek müdahale etmedi ve hasta ÖLDÜ. Ölen sizin ailenizden biri olsa nasıl davranırdınız?
Ne günlere kaldık ne değişik insanlar var insan gözünü oyardım der mi Allah ıslah etsin Allah doğru yolu göstersin bunlara.
Hakan Ural'da fos çıktı demek ki, bu kadar. En yüksek eğitim düzeyi doktorlarındır.
Anlamıyorum bu doktor düşmanlığını inşallah kendisini muayene edecek doktor bulamaz
Tamamda ne için diyor beni azarlayan doktorun bende gözünü çıkartırım doktor olmuş diye gtleri bir karış havada sen kimsin a q
Onun gibi karakter yoksunu birini dşnkemem bike ekran karşısında gömleğin düğmelerini 2.3 tanesini aöan boynunda zşncşr takılan canım biri işte
Bir açıdan bende hak veriyorum, adamlar doğru düzgün ilgilenmiyor bile
Dediği iyi bir şey değil ama olayda iyi değil.
Ortada bir suçlu var ama suçlu olaya dahil değil.
Çocukluğunda popon çok ine yemiş sanırım zor bir çocukluk geçirmişse demek 😅
Sabah kuşağı programlarının fazla izlenmemesi gerektiğini düşünüyorum
hatası varsa haklıdır ne doktorlar gördük sonuçta
Piyasada kalma çabası.
Bazı doktor hemşire hakediyor
Noldu yine yaa. Kim kime niye saldırmış?
İnsanlar çıldırmış olmalı
Doktor napmış onu bir öğrensek önce
bu terslikte bir iş var ha :D
Hakan Ural boşa konuşmaz demekki doktorda hata var
Karaktersiz, çapsız ve terbiyesiz diyorum.
Picin teki niye bunu ekranda tutarlar ki
bazı doktorlar hak ediyor evet
😂hakan ural şaşırmış
Bu o çocuğunu kim ciddiye alıp izliyor?
Bu **d**ü**r**z**ü** hastanede geberiyordu ya?
Hani bu adam ölüyordu
Bazı doktorlar hak ediyor
Şu mafyatik takılan ünlülerden nefret ediyorum.
Hakan uralın sicili bozuk bunu kim ciddiye alır
Bu adam kim ki söylediği önemli olsun
Haklı adam bazıları fazlasıyla hakkediyor
İyi demiş doktor polis asker öğretmen sevmem
Aynen
Erkekler yaşamasin lütfen
aklı olan birisi bu söylediğini uygulasa dünyada kadınların da erkeksiz yaşayamayacağını bilir ve dolaylı yoldan erkek nüfusunu yok ederek üreme olmayacağından kadın nüfusu da oluşmayacak ve kadınlar da yok olucaktır. Seninki de tam kadın düşmanlığına dönmüş. dolaylı yoldan kadınlar ölsün demiş oluyorsun :) bir de feminist takılıyorsunuz..
Benim erkeğe ihtiyacim olmadi çünkü zavallisiniz! Ayrica bilim o kadar gelistiki artik erkeksiz doğum olabiliyor. Kadının kemik iliğinden sperm üretilerek doğum olabilir. New Scientist bilim dergisinin haberi
hee yani şöyle yapacaksınız :) içinde erkeklerin de olduğu bilimin geliştirdiği teknikle kadının kemik iliğinden sperm üreterek kadına doğum yaptıracaksınız ve doğacak bebeğin de kız çocuğu olmasını sağlayacaksınız. erkek olursa da öldüreceksiniz ve böylece erkek soyu yok olacak ve kadına şiddet ortadan kalkacak mı? Yoksa erkeklerden daha tehlikelisi kadının kadına uyguladığı baskı ve şiddet olduğunu mu anlayacaksınız :D
Bu teknikle erkek değil sadece kiz çocuğu doğacaği yaziyor bilim dergisinde
evet ben de öyle bir şey yazdım :) kız kıza sevgili olur evlenirsiniz vs. ama erkeklere duyduğun düşmanlığın iki katını kadınlara besleyeceksin o durumda.. Çünkü kadınların çoğunda güçç zehirlenmesi oluyor. sahip olduğu makam mevkiyi kendi emelleri doğrultusunda kötüye kullanabiliyor bazı kesimleri. ve de erkeklerin yokluğunda erkek rol modeller çıkacaktır kadınlar arasında :) çünkü kadının doğası gereği bir erkeğe ihtiyaç duyar her zaman :D ve kıskançlıklar ve kavgalar ve şiddet hiçbir zaman bitmez :) şiddet sadece erkeklerden kaynaklı diye düşünüyorsanız yanılıyorsunuz veya erkeklere nefretiniz her neyse :D ama kurgunuzda mantık hatası var..
Lezbiyenler veya feministler senin gibi düşünmüyor
onlar benim gibi düşünmüyor diye bu gerçeği değiştirmez.
Magazin soytarısı insan değil kendini beğenmiş
40 yaşından sonra azanı teneşir paklarmış
Reklamı geç...😃 Kendini gündemde tutma çabası.
Ben olsam saçını yolardım ahshsh
Olay neymiş, doktora niye saldırmışlar