Milletvekilinin, yeni açılan Aile Sağlığı Merkezi’nde yaptığı konuşmada, hizmetlerde aksama yaşanması durumunda vatandaşlara gidip sağlıkçıların gırtlağına yapışmalarını tavsiye etmesi tepki çekti.

Milletvekilinin, yeni açılan Aile Sağlığı Merkezi’nde yaptığı konuşmada, hizmetlerde aksama yaşanması durumunda vatandaşlara gidip sağlıkçıların gırtlağına yapışmalarını tavsiye etmesi tepki çekti.
Öncelikle milletvekilinin böyle bir şey söylemesi çok abes bir durum! Devlet hastanelerin de en büyük sorun bence, yeterli doktor olmayışı ve devlette iyi doktor yani mesleğini tam anlamı ile yapan doktor sayısının çok az olması genelde yeni mezunların devlette hastanelerinde acemiliğini bitirip kendini geliştirip özellere geçmesi. Devlet hastanelerinin çok kalabalık olması ve 2-3 dk lık muayenelerle teşhis konulmak istenmesi hastaya yeterli güvenin verilmemesi en büyük etkendir...
Devletin memuru o kadar tembel ki... Sadece sağlıkçı ile sınırlı kalmak doğru değil. Siz hiç devlet dairesinde işlem yaparken bilgisayarların arıza yaptığını gördünüz mü?
Evet ettim haklıydım haksız olmasam sesimi dahi çıkarmam muayene sirasi bendeyken ilaç pazarlama temsilcisi geldi o sırada onunla ilgilenmeye başladı beni muayene edeceğine çok sinir bozucuydu hastaneyi ayağa kaldirdim
Etmedim ve etmem.
Bu millet ne kadar avam.. Mahalle kavgası yapacaklar utanmasalar. Daha sağlıkçıya saygıları yok. Kapasiteleri dar.
Cevap
6Cevap
Ben değil de babam bir doktorla mahkemelik oldu, karşılıklı şikayetlerini geri çektiler konu tatlıya bağlandı
Hayır olmadı,.
Yani bırakıp gidin diyorlar işi, bunu mu yapalım yani?
Sağlıkçı mısınız
Evet..
O nasıl bir konuşmaymış. O neyin milletvekili acaba
Doktor da insan kendisi kaytarırken bir şey yok ama
Milletvekili sanki beni temsil ediyor.
Doktorlara sadece saygi duyarim hayatimiz onlara emanet
Once Allaha sonra doktorlara emanet sagligimiz saygisizlik yapmam asla
Ulke olarak disaridan isgalciye, dusmana ihtiyacimiz yok cok sukur hepsi yerli ve milli🤣
Tartıştığım oldu ama kavga boyutuna getirmedim şiddeti onaylamiyorum
Doğru buluyorum bu doktorları çok tepeye çıkardılar insanlara insan muamelesi yapmıyorlar çoğu zaman, annem de sağlıkçı iyi biliyorum
Çok ayıp doktora saygısızlık ve şiddeti asla onaylamam
Milletin vekili utanmadan bunu diyor... men edilmesi lazım.
Onun gırtlağına sarılsak daha iyi olur
Tartıştığım oldu ama kavga denemez.
Evet kavga ettiğim oldu 😅
Etmedim ama bazıları gerçekten hak ediyor
Ettm gerekirse ederm bazıları çok itici ukala
Önü diyen millet vekili temiz bir dövmek lazım.
olmadi
Kimmiş onu diyen daly-arak?
Bu arada küfür etmedim ama sitede küfür olarak geçiyor sansüre giriyor aslında "densiz" demektir ve bunu diyen herif ancak day-arak olabilir
Hayır olmadı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?