Hadise herkese fark attı bence, ya sizce?
Melis Sezen
Demet Özdemir
Hadise
Ayça Ayşin Turan
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Ne gariptir ki hepsinin filmleri gişede çakıldı 1000 kişi bile gitmedi. Hollywood yıldızları bile onlar gibi giyinmiyor. Sanırsın hepsinin filmleri sinemada kapalı gişe oynuyor yer bulamıyorsun. Hepsi çöp
Normalde hadisenin tarzını beğenmem ama en güzel o olmuş. Dekolte karşıtı biri değilim fakat Melis Sezen tamamen konuşulmak amaçlı bir tercihte bulunmuş gibi hissettim.
Cevap
34Cevap
Kimin nefesini kesti bilmem ama bu Melis benim nefesimi kesti
Ayça Ayşin Turan’ı çok sade ve alımlı buldum. Fakat Hadise’nin tarzı da bir o kadar iddialı. En çok ikisini beğensem de oyumu Ayça’dan yana kullandım. 👌🏼
Bence hepsi de makyaj güzeli bunların :D Sıkıysa makyajsız çıksınlar oraya. Makyaj malzemeleri de yurtdışından falan geliyordur kesin :D
Kadro tam olarak al birini vur ötekine olmuş 😄ödülün sahibinin sarhoş tavrıda apayrı bişey 🤷🏻♂️gün geçtikçe her alanda kalitesizleşiyoruz..
Sadece bu resimlere bakacak olursak en güzel Hadise çıkmış ama Hadiseyi bilmesek neyse. O yüzden internetteki diğer resimlere bakarak karar verdim. Açık ara Demet.
hiçbiri dekolte ile bir yere varılmaz kıyafetlerin hepsi gözümü kanattı rüküştüler hele ki bomboş ödül alan boş insan Raphael araz mıdır nedir kendini Amerika’da zannedip öyle giyinip gelmişti..
Hiç sevmem normal de ama Demet'i çok beğendim Melisa çok basit görünüyor o dekolte onu cesur değil ucuz yapmış.
En seksi en çok oyu alan, en kapalısı tatlısı olan en düşük alan. Oyum Ayça'ya heryer yeterince açık seçik.
Melis. Herkes linclemis kızı. Ama şov dünyası sonuçta düğüne gitmiyor. Hakkıyla taşımış valla.👍👍👍👏👏👏
Melis Sezen’e bayıldım ya ben, çok tatlı ve çekici bir kadın. Elbisesi de harikaydı bence, konuşmasıyla geceye damga vursa da. 😂
Aynen bende sevdim ve çok cesurcaydi
Hiçbiri de nefes kesici değil. Nefesimizi sadece Allah kesebilir
Melis aşırı seksi. Konuşmasıyla batırmasaydı çok parlardı o gece de maalesef
Melis Sezen ne giyersem en çok benden bahsederler demiş ve sonuç
Melis sezen göğüs dekoltesiyle hepsinin önüne geçmiş
Melis'in memişler orantısız çıkmış. Demet daha şıktı diyorum.
Asimetrik göğüslerli herkese göstermekte olan özgüveni iyiymiş. Ben olsam bu kadar orantısız göğüslere sahip olsam kendime saklardım millete sergilemezdim. Tabi vücuduyla barışık olması güzel bir şey.
oa hiç dikkat etmemiştim
Hadisenin elbisesini beğendim. Zaten en iyide hadise içlerinde.
Bence Demet Özdemir Melis Sezenin ki de güzel ama fazla dekolteli.
Bunu tutuyorum çünkü elimde şu an !🤪
Melis Sezeme çok güldüm kusura bakmasın 😁
Ahahah şimdi izleyince yorumu anladım😂😂 komikmiş cidden
@babysharkSmom Açıp açıp izliyorum çok komik kadın ya
İnsan bi sakinleştirici bişey içer ne kadar garipti ya. Ki önceden biliyorlar zaten ödül alacağını hazırlık yap ezberle falan
Melis Sezeni çok beğeniyorum ama o gece ki konuşmasını izlerken oturduğum yerden ben utandım😂
Hadise çok zarifti, stilinde baştan sona her detaya bayıldım <3
Melis Sezeni çok öven çok seven oluyordu. Kadın objeliğinin hakkını vermiiş. d
bence Melis Sezen olmuş. Yok abartıymış yok bilmem neymiş demeyin kadın hakkını vermiş
Güzellik olarak Melis Sezen ama göğüsleri yamuk durmuş.
Demet özdemir neden hediye paketi gibi giyinmiş 😂 Yine aralarında en güzeli ayça Ayşin 🌼
Melis SEZEN tabiki de, tartışmaya gerek yok yani :D
Hadise 🧚🏼♀️
Melisin dekoltesi çok fazlaydı ve itici görünüyordu.
Hadise sade ve şık olmuş Melis'in dekoltesi çok fazlaydı bence ama yüzü çok güzeldi
Ayça Ayşin Turan güzel de o elbise olmamış Melis Sezen kalıyor bir tek
Herkes memesi olmayan melisi seçer şimdi abazalar yani guzelden anlayanlar ise hadise veya demeti seçer
Ayça’nın elbisesi güzel ama maalesef onda çok karamsar ve mutsuz bir enerji yaydığı icin cekici gelmedi. Hadise tabii ki. Tam bir kraliçe ♥️
Melis sezen nefes kesici ama en iyisi demet özdemirin kıyafeti
Melis hazır gelmiş. Çıkışta nereye gittiği belli 😄
Aslinca cemre baysel i sectim aslinda ama bunlarin aradina sokmamissiniz iyki kotunun en iyisi die hadise sectim
Hayat çok kısa. eglenebildigin ve zevk alabildigin kadar... gerisi boş
Melis sezen o kadar iticiydiki anlatamam ama onun dışında hepsi çok güzel ve çok tatlıydı ❣️
Fazla dekolte giydirmiş. dikkat çekici oluyosun o da dişiliğini. kullanmis
hepsini sonuna kadar izlemedim ama bitek melisin meme ucunu gördüm
yetti
Begendiğim bir kadın her zaman kendine yakışanı giyiyor bence
Dekoltede Melis noktayı koymuş.
Melis sezenin elbisesine bayıldım.
Hadise tam aşk kadın ama demet daha güzel olmuştu
Demet Özdemir sadece.
Melis Sezen herkesi geride bıraktı bu bı gerçek.
Melis biraz iyiydi işte
Hadise tabiki de yine harika💫🌺💞
Hepsi çok güzel olmuş :)
Melis sezen 'e bayıldım...
sonuncu eger 1ini sececeksem
Hepsi birbirinden güzel olmuş.
Meme gören erkekler melise oy atmış djjdjd
oda açmıyaymış insanın gözü gidiyo memesini istemeden
@keremzoroglu istemeden mi jsjxsnjd
benim bile gözüm gidiyo onlar napsın ekmxosmxgsj
Hadise şık ve sadeliğini bozmamış
Melisin memeleri niye oyle?
Sarışının adı esmerin tadı demet
Hadise aşk kadın 🤍🤍🤍🔥🔥🔥
Ayşe Ayçin harika çok sempatik ve tatlı yüzü var.
hangi akla hizmet hadise almış bilemedim...
Bu da soru mu tabiki hadise tam bi queen
Melis'in adı Demet'in tadı
Ayça Ayşin haric hepsi
Melis tabiki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?