Hürrem Sultan
Mahidevran Sultan
Hatice Sultan
Nihat Kalfa
Ayşe Hafsa Sultan
Firuze Hatun
Isabella Fortuna
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aslında Melike İpek Şahin çok güzel lakin ben her zaman Hatice Sultan'ı çok beğendim, şimdi Camdaki Kız'da oynuyor, esas mesleği doktorlukmuş ve kendisine de sarı saç çok yakışıyor
Bu soruya sadece fotoğrafa bakarak karar vermek zordu, çünkü karakter denen bir şey vardır. Fakat becerdim.
Hürrem demedim.
Mahidevran güzel olsa da demek istemedim çünkü hayatı yenilgin olmakla, ağlamakla, isyan etmekle, ikinci planda kalmakla falan geçmiş bir tip, örtüyor güzelliği.
Hatice dedim, çünkü genç, düzgün, dengeli, orantılı, su-hava denecek tarzda bir güzel.
Ayşe'ye yanlış fotoğraf konmuş ama o da değil, ağlayan, intihat etmek zorunda kalmış bir tip.
Firuze mesela Kleopatra gibi ama dizide Hürrem'in tokatlamış olması daha etken, artı olarak Cansu çok Kova burcu gibi, donuk, itici, nötr bir tip.
İsabella'yı oynayan kadın güzel olsa dahi neden bilmiyorum, hiçbir şekilde Türkçe konuşamamasıyla sıfıra değil eksilere düşüyor.
Nigar ise ikinci sırada, yaşadığı, duyduğu aşk ve hayranlık ile, Akrep burcu vibe'ıyla, hem kendi alanında hem aşk kadınlığı alanında üst level bir tip.
1) Hatice.
2) Nigar dedim.
Hatice bir de prenseslikten kazandı herhalde. Sultan olmasından yani. Nigar maalesef kahyaydı.
Cevap
9Cevap

Kösem sultan onlara bin basar.
Mahidevran güzeldi ama yazık oldu kadına Saray’da kocasızlıktan kurudu kadın😂
Mahidevran Nur muhteşem güzel bir kadın
Nihat kalfa mı 🤣🤣🤣
Nigar yazmıştım autocorrect düzeltmiş 😅😅
mahidevran güzeldi
hala güzel bence hürrem
Mahidevran o dizideki en güzel kadındı
hepsi de guzel ya sampiyonlar ligi
Mahidevran Sultan en beğendiğim.