Bence gelmiş geçmiş en güzel kadın Aishwarya Rai. Ben böyle güzellik böyle endam görmedim. Ki zaten kendisine dünya güzeli ünvanı da verilmiş... Ayrıca kendisi Bollywood'un önde gelen oyuncularından biridir. Çokta iyi dans eder şuna bir bakın;
Bir kadın nasıl aynı zamanda bu kadar güzel olur , bu kadar iyi dans eder , bu kadar zarif olur 😍
Allah herşeyi bu kadına vermiş resmen. Azıcık bizde bıraksaydın şu güzellikten n'olurdu be Aishwarya...
Son olarak şöyle bir Salaam deyişi vardır ki kendi hemcinsine aşık olursun ;
ddiğin gibi Aishwarya çok güzl bir kadın fakat Mahlagha Jaberi bu kadında muhteşem www.google.com.tr/search bu link gir bird bu rsmid çok güzl sfahan, bird şu rsimde muhteşem www.google.com.tr/search
Olamaz cunku onlar cirkinnnnn eminim sende cirkinsindir. O cirkin suratini al ve kaybol sekerim 😂😂😂😍 cirkinler sizi kiskanclar sizi 3 kurusluk varoslar sizi😂😂😂😂😂
Sen daha guzelsin diyorum yok o guzel ben cirkin.. yok guzel kiz degil diyorum Hollywood yıldızları begenir hep... abi kadin cirkin diyorum ama kadin dunya guzeli secildi 😂
bu kadın çok ruhsuz. teoman'ın bir şarkısında "güzel vücutlar boş suratlar.." diye bir ifade geçiyor ya hani, o hesap. uma thurman'ın karakteristik bir görünüşü var
En İyi Cevaplar