Rehberim net Edis & Zeynep Bastık olayı diyorum. 😄
O kadar çok konuşuldu ki artık kocası açıklama bile yapmıştı ancak her ne olursa olsun o kadarlık yakınlaşma olmaması düşüncesindeyim. Ancak fikirlere ve düşüncelere saygım var.
Hiç biri değil, çünkü magazin dünyası artık o kadar yavan bir hal aldı ki hiç bir şeye şaşırmıyorum. Müge anlının programı yanında magazin hafif kalıyor...
Bildiğim ve hatırladığım Okan Bayülgen'in konuşması. Ağzım açık kalmadı, çok da şaşırmadım fakat cuk oturmuştu. Daha çok 2021'e girdikten sonra yaşanan felaketler ve siyasi olaylar aklımda kalmış.
2021 zaten felaketler yılıydı her açıdan ama arada kafa dağıtmak için bu tarz haberlere ilgi gösteriyor insanlar yoksa psikolojik bir çöküş yaşarız gibi. Okan Bayülgen'in açıklamaları hep böyle :D
Bence hiçbiri ağzı açık bırakacak cinsten değildi. Bu anketi hazırlayan şahısta bir sorun var herhalde... Neyse, bence Okan Bayülgen'in yıllardır değişmeyen dobralığı ve onun kadar kimsenin cesaretli olaması ve tek ve öncü olduğu için. İnsanların fenomenler hakkında arkadadan konuştuklarını canlı yayında söylemesi. O biraz hoşuma gitti ama şaşkınlıktan sapıtmadım.
Magazinel olayların hiç birisi beni ilgilendirmiyor doğrusu, envai çeşit zıralıktan öte bir anlam ifade etmiyor. İnsanların hayatlarında bu kadar olumsuzluk varken bu tür zırvalıklarla gündemi meşgul etmek resmen hayasızlıktır.. Elbette kabahatli olan bizleriz, bunların dötünü böyle kaldırırsan kendilerini bir mok zannederler.
Ceyda Düvenci Allah'ım yapılacak bir iş mi Allah için kızın büyüdüğünde sorarsa niye yaptın anne diye kızar sana bundan sonra kadında bir sevmeme oluştu Ceyda kadar edis olayı abartılmadı edis gerçekten yapılacak iş değil Okan Bayülgen hakkında bilmiyorum fenomen düşünsün Şeyma Subaşı bir ara ayrılmıştı o bilmem ne olmuştu yuh dedim
En güzel durum bence Şeyma'nınkiydi. Ne yazık ki m çocuk yaşta olup sosyal medyayı aktif kullanan bir çoğu birey o kadını örnek alıp gelecek hayatını şekillendirmek adına hayaller kuruyor.
En azından evlilik teklifinden sonra adamın dolandırıcı olduğu ortaya çıktı da belki bir kısım birey hayallerini sorgulama şansına sahip oldu.
Selamlar.. Aslında hiç birinin üzerinde fazla durmadım diyebilirim.. Sanırım yaşadığımız çağda daha büyük problemlerin olması geri kalan olayları önemsiz hale getiriyor.. Keyifli günler..
Şu pembe saçlı bozuk tip ne oluyor bir reklam yapmislar buna hepsi de birbirinden saçma ama normal bunları aklı beyni olmayan fenomen ünlü yapan kesim var
Youmlari okuyunca vay bee neler varmis dedim herkesin aklinda bir magazin kalmis. Dunyanin en gereksiz islerinden birisi olan magazin banane baskasinin hayatindan ya da unlusunden. Cok onemli sahsiyetlerde degiller gerek yok.
Cunku kizinin reglesini paylasmasi cok sacmaydi yani ne ahlak ne utanma kalmis artik bidr sosyal medyada paylasiyor bizim annelerimiz babalarimaiza soylemezdi bile
Ebrarla imge yengeye gelen destek yorumları 'Destekleyen cephedeyim bende' linçleyenleri linçlerim diyordum bende önce davranan binlerce kişi + destekleyen yüzbinler kişi vardı
@bisy0 Evet niyet ettim zorbaları linçlemeye dedim baktım ful destek Takım arkadaşlarından tut voleybol federasyonuna halka kadar herkes destekledi linçleyen tayfa istemeyerek bize özelliklede ebrara iyilik yaptı : )
@bisy0 Ama şöyle düşün eskiden lgbt bireyi çiftler video çekmeye çekinirdi çeken olsada hakaret yerdi fakat şu an hakaret edenler küçümseyenler 10 katı şekilde karşılığını alıyor lgbt destekleyenlerden ve şu an takip ettiğim birsürü lgbt bireyi çift var Ve açık açık ben gayim lezbiyenim panseksüelim diyorlar ve Ülkedeki lgbt destekleme oranı artıyor + olarak birsürü ünlüde lgbt'ye saygı duymaya başladı birey olduğunu söyleyenlerde var o sanaldan sallayanlar gerçek hayatta bir hiç takmaya bile değmez söv engelle geç hakettikleri bu