40 gün flörtün arfından 41'inci gün sevgili olduysam bir o kadar da sevgili olmak şart iken yaklaşık 3 ay olur ki bunun sözü var, nişanı var derken en az 9 ayı bulur.
4 ay komik bir rakam olur. Yani Şeyma'nın evliliği sağlam temeller üzerinde değil..
Erkek ne zaman isterse o zaman evlenilmemeli. Demek ki bu kadının kafasına da esmiş ki arap kültürünü benimsemiş. Ya da para kültürü mü denilmeli. Bilemedim şimdi.
şeyma subaşının ünlü olması bile saçmalıkta onu referans almayalım ben evlenmem sevgiliyken bile ne kadar tanırsan tanı onun ev yaşamı seninle uyuşmayabiliyor en az 2 yıl
Paranın kulu, kölesi ve köpeği olanlar için bir ay bile yeter evlilik için.
6
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Şeyma büyümemiş bir çocuk gibi düşünceleri hayata bakışı. Ben bildiğim kadarıyla üniversite bile okumuş model olarak çalışmış nedense düşünceleri olgunlaşmamış. Sevgilileri hakkında konuşmaları savunma şekli ilginç ailesi de doöduktan sonra ilgilenmemiş galiba Melisa bile annesinden daha olgun görüşlü. Neyse kendisi tanımıyorum kötü konuşamayacğım yinede bir durup ders alsa yaşadıklarından iyi olurdu partiler filan iyi güzel de gelecek diye bir şey yok kafasında sanki ölücek 10 yıla filana ama daha genç ve önünde seneler var. Neyse hayırlısı ne diyeyim bizim yaşayamadığımız hayatın 10 katını yaşıyor her ne kadar da olsa başarmış sayılır.
Şu soru altında şu kadının evlilik kararını sorgulayanları anlayamıyorum cidden. Sanki hiçbiriniz çıkar için evlenmediniz, evlenmek istemediniz. Allah aşkına hangi kız parası olmayan erkekle evleniyor, hangi erkek güzel bulmadığı bir kızla evleniyor. Parası olmayan erkeğe, güzel olmayan kıza karşı kim bir şeyler hissediyor. Gören de zanneder ki herkes karşısındaki kişiyle karakteri için evleniyor ahaha 😂
Acun'un nafaka yetmiyor herhalde artık :D Gerçekten dünyada bir vajinadan alınabilecek maksimum verimi alıyor Şeyma Subaşı ne desem bilemiyorum. Sadece kızına yazık yani. Annesi ''yattığı'' yerden para koparabilmek için bir zenginden başka zengine koşuyor, Allah korusun valla ne diyeyim.
Evliliğin bizim için anlamına göre bu süreç değişir... Benim için evlilik, ömür boyu sürmesi istenen bir birlikteliktir. Sadece maddi değil bir çok anlamda bir uyum gerektirir. Ve ben 5-6 yıllık bir flört döneminden sonra evlenmeye hazır hissettim.
+Kim olursa olsun bu kadına kanmış olan kanan ve kanacak olanlar resmen ahmak yerine kondu, konuyor ve konacak 😂 +bu kız resmen eş bulma üzerine kariyer yapıyor özel yetenekli midir nedir. +kötü olan yeni neslin bir kısmı bu kız nasıl yapıyor biz de onun gibi olalım kafasına
yazık adamcağız , kızın kendi ülkesinde kendisine yapılan yorumları görse evlenmekten vazgeçerde . tamam şeyma subaşı yaşıyorsun bu hayatı güzelsin paran varda , o parayı nasıl kazandığını bilip , birine bağlı olmadan yaşayamadığını görünce ve yuva yıktığınıda hesaba katarsak. yok yok 3 kuruşla şerefimle yaşarım daha iyi ya
Yanı illa paramla rezıllık yaşayacaksam bu şeyma gıbı köylü olmamalı bence. Bazı erkeklerı anlamak çok zor 250 gram et için kadın dıye nıkahına alacakları kadın bumudur yani benım soyadımı , hayatı sadece yemek ıcmek ve kluplerden ıbaret sanan bırine vermek ıcın cıdden baya bir beynen hırpanalanmıs olmak lazım
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Ya adam boka benziyor ayak kokusu buraya geldi adama 5 saniye bakinca allahu ekber diye bagiren işidliler canlaniyor insanin gozunde bu kahpete parayla evleniyor adamla degil bundan da sıpa yapar sonr bisanir 3-5 seneye.. baskalarinin altina yatmaya devam eder modern eskort seyma. Kizina acıyorum buyuyunce anasi gibi kahpe olacak acun biseyler yapmazsa
Mısırlı Acun, Çin Aşısı Olan Acun, Paralel Evrende Acun Şimdiden takma isimleri bulmaya başlayalım ajshdahfdosf O değil de neden tüm zenginler buna düşüyor? Tek tek listesini çıkartıyor sanırım bekar milyarderlerin dshfashıdf
Hayır, evlenmem ama asla da demem. Yeri geliyor insanlar kırk yıllık eşlerini tanıyamıyorlar. Durum böyleyken ben kısa sürede tanıştığım birisine nasıl güvenip, onu yeterince tanıyabilirim ki.. En az iki yılı devirmiş olmamız gerek.
Ben anlayamıyorum sizi neden parası için evleniyor diyip duruyorsunuz ki seviyor olamaz mı? Şeymanın parası yok mu da daha fazla para için bir daha evlenecek? Siz anlamak istemeseniz de o da insan ve birini sevip evlenebilir madem Şeymaya laf söyleyip duruyorsunuz siz de bulun bir zengin siz de evlenin bağlayan mı var
O kadar halklı bi yorum ki burda parası var diyip yorum yapanlar siz de işi gücü olsun evi olsun diye birileriyle evlenmiyor musunuz da seymaya laf sayiyorsunuz?
Benim anlamadigim şu, niye tum zenginler bu kadinin amacini bile bile buna para kaptiriyor.. salaklik degil mi bu
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Valla kıza helal olsun öyle rezil bir hayata hep kodamanlarla evlendi hemde evleniyor yani biz birşey beklemesek. bile evlilik sözünü kolay kolay duyamıyoruz sorsan biz edepli akıllı güzeliz nasip demek ki
Bayanların bu konu hakkında ki yorumlarına baktım da şöyle.. gördüm ki neredeyse tamamı zengin bir adamla parası için evlenirim diyor.. Bu sitede bu kadar çok kaşar olduğunu tahmin etmezdim..
Bir insanın kişiliğini 4 ayda gibi kısa bir sürede tanımak mümkün olmayabilir. Ancak 4 ay gibi bir süre de bu erkeğin makam mevki çevresine bakarak alınmış bir evlilik kararından öteye gidemez.
Bu işin zamanı olmaz. Bazen 4 günde tanır bazen 4 yılda tanımazsın.. zamanı gelince karar vermeli insan. Şeyma evlenmese de olur. Evlenince hayatında değişecek tek şey işin hukuki boyutu:)
Wolkswagen in bir reklamı vardı. Biz Daha iyisini bulana kadar en iyisi bu diye. Neden aklıma geldi bilmiyorum. Yoksa yapana kadar mıydı bilemedim şimdi?
Ya 4 sene tanıyorsun da ne oluyor ne sevgililer var ayrılan senelerce birlikte olduktan sonra. Bence kendi ruh eşini bulduğunu hissettiğinde evlenilmeli zamanın bir önemi yok
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Ablam 3 hafta tanıdığı adamla evlendi hatta bana yeğen bile verdi şaka maka gül gibi ablamı kaptı ya adam
Ana Sayfa > Magazin > Sorular > Şeyma Subaşı 4 ay önce tanıştığı milyarder sevgilisiyle evleniyor! Siz kısa sürede tanıştığınız biriyle evlenir misiniz?