Bu kisiyle evlenilir mi sizce?

Arkadaşlar yaş farkına yorum yapmayın lütfen sadece soracağım şeye cevap vermenizi istiyorum. Ben 24 sevgilim 33 yasinda. Önüm yaşı olduğu için hep biran önce evlenmek istiyor. Ben okulumdan vazgeçmek istemiyorum bitirmeme 2 sene kaldı sonra öğretmen olucam inşallah diye evliyken okumayı kabul ettim. Ama mesela o hep böyle Ben ders çalışırken falan başaracaksın yapacaksın demek yerine bunalıyorum ders deme falan diyor. Sonra mesela onun maddi durumu biraz kötü oldu esnaf kendisi Ben dedim ki ben senin hep yanındayım falan uzulme dedim. Hatta kendisi söyledi başka kız olsa maddi durumum kötü diye bırakırdı falan dedi. Neyse konu bu değil hep böyle Bi an önce evlenip çocuk yapmak istiyor hiç bana destek olduğunu hissetmiyorum hatta ben önemli bi sınava girecektim ona yakın zamanda ayrıldık küçük sebepten hiç destek olduğunu hissetmiyorum. Amacı sadece evlenip çocuk yapmak bi an önce givi hissediyorum. Böyle Bi ilişki de sizce ileride mutlu olamaz mıyım? Hatta bana sen evliyken okula gideceksin okulda tost paranı kim verecek okula giderken yol paranı kim verecek falan dedi? İnsan sevse bunları der mi?

Bu kisiyle evlenilir mi sizce?