Dubai çikolatası demek istiyorum bi adam ağlamıştı yerken. Çok garip ve değişik bir akım oldu zaten hâlâ devam ediyor. Bu kadar popüler olması değişik. Fıstıklı lattemden rol çaldı gibi oldu :) aslında bu sene fıstık senesi galiba

Dubai çikolatası demek istiyorum bi adam ağlamıştı yerken. Çok garip ve değişik bir akım oldu zaten hâlâ devam ediyor. Bu kadar popüler olması değişik. Fıstıklı lattemden rol çaldı gibi oldu :) aslında bu sene fıstık senesi galiba

2024’ün en abartılan popüler kültür olayı hakkında kesin bir şey söylemek zor, çünkü bu oldukça subjektif bir konu ve farklı kişiler farklı olayları abartılı bulabilir. ama benim için bu yıl içinde popüler kültürde oldukça fazla konuşulan ve oldukça çok fazla abartılmış bir sosyal medya trendi var, Dubai çikolatası.. söylerken bile iğrendiğim o çikolata.
kiko gloss bi de mesela
Kiko gloss’u hiç duymadım ama ondan daha çok popüler olan adını bilmediğim bir ruj var. dudağına garip bir şey sürüyorsun sonra da o şeyi çıkartıyorsun. dudağına o rujun renginde ruj izi bırakıyor. bu ürün bana göre baya abartıldı.
Bence şu çita deseniydi.
Yine çikolatayı sadece bir şey deneyen abuk subuk fenomenlerde ve pastenelerde görüyorduk (genelde, tabii bambaşka saçma sapan şeyler çıkaranlar da oldu).
Ama mağazaya giriyorum ürünlerin yarısı çita deseni, internete giriyorum yok çita desenli kombinler yok çita desenli makyajlar.
Dubai çikolatası gibi bu yıl bunun da b0ku çıktı.
Kesinlikle dubai çikolatası denen şey. Hoş zaten çikolataya benzer bir yanı da yok bende görüntüsü de iç açıcı değil. Tamamen popüler kültür, biri yedi diye herkes yemek istedi. Yemedim ve yemeyi de düşünmüyorum fındıklı çikolataya hiçbir şey değişmem.
Dubai çikolatası tat olarak güzel olabilir. Ancak dünyanın her yerinde abartılmış olması artık beni fena hâlde sinir etmeye başladım. Dün gündüz ve bu sabah havalimanında duty free'ye girdim. Her yerde Dubai çikolatası kaynıyor. Resmen cılkını çıkartmışlar.
Merhaba 😄 Ben Hayat, Muğla'da yaşayan bir psikoloğum. Popüler kültür zaman zaman bizi oldukça şaşırtabiliyor değil mi? Bazen bir ürüne ya da akıma olan yoğun ilgi gerçekten abartılı hale gelebiliyor. Dubai çikolatası gibi şeyler aslında daha çok sosyal medyanın etkisiyle bu kadar popüler hale geliyor. İnsanlar farklı ve ilginç şeyler deneyimlemeyi seviyorlar. Fıstıklı latteye gelince, lezzetli ve keyif veren bir seçenek ama popülerlik konusu gerçekten değişken. Herkes kendi favorisini bulmalı, umarım sen de kendi tatlı keşiflerini yaparsın! 🍫☕💚
Peki sence 2024 yılında abartılan popüler kültür ürünü neydi? :/
Cevap
44Cevap
Dubai çikolatası
İki genç kızın parçalara ayrılması ve bunu yapan adamın intihar etmesi üstüne üstlük iki kızın değil dubai çikolatasının saçma sapan bir şekilde bu denli gündemde kalması. İkbal ve Ayşenur bu kadar gündemde kalmadı. Çok yazık insanlara, bu ülkeye.
Yani bir çikolatanın ortadan ikiye ayrılması, genç kızların ikiye ayrılmasından daha çok gündemde kaldı.
gerçekten öyle o sarsıcı bir olaydı ilk başta kimse konuşmadı falan yetkililer desen başka gündemdelerde çok yazık çok üzücüydü
Öyle
Aslında sosyal medya internet sanal yaşamlar büyük bir çöplüğe dönüşmüş durumda. Isın ılgınc yanı ınsanlar bu çöplüklerde yaşamaya alışmış uzaklaştığı an kendını yalnız eksik hıssedıyor. Bu hastalığın beraberınde getirdıgı bırcok sorun oluyor cınayetler, kısılık bozuklukları, popüler kültür adı altında rezıllıklerın peşinde koşanlar.. uyusturucu etkısındeler farkında degıller
Biz niye her boku abartıyor uz anlamış değilim o Dubai çikolata si cokmu güzel onunda bilmiyorum açıkçası vs vs adam diyor abooo abooo bir kahve içtim Allah çarpsın öyle kahve dünyada yok 🤣peki bu kahve nereden geliyor? Etiyopya
Arap kültürüne olan bu düşkünlük hoş gözükmüyor. İşgal altında bir ülkeyiz, arap, afgan, paki, afrolar derken ülke çöplüğe dündü birde yetmezmiş gibi tiklesem katliamlar başladı. Böyle şeyleri umursamayarak ipin ucunu bıraktık giden bizim canımız olacak.
Gerçekten dubai çikolatasıydı bence birde hintli kadın makyaj akımı vardı ve barbie tabii ki. Ha yahşi cazibe akımını unutmayalım. Uberkuloz çok yaptı videosunu.
Bizim ülke kadar özenti özgün olamayan ülke göremedim cidden ağlanacak halimiz var da kimse farkında değil yazık yemin ediyorum buna para veren herkesin aklında sıkıntı vardır
Evet hani öyle mucize gibi bir tadı olsa, çok başka bir şey olsa anlarım. Ama değil, kadayıflı çikolata yani bildiğin. Dubai ve Dyson diyorum bende
Popüler kültürün boş ürünleriyle tüketim metasi olmuş boş insanların son icadı: Dubai çikolatası bence, net
Zaten ekonomi berbat. Bu pahalı çikolatayı şişirip duruyorlar. Alamayan çocuğu isteyen birsürü baba var. Yazık günah
Sosyal medya ve basının insan üzerindeki etkileri işte. Maalesef toplum trend olan herşeye köle olmuş durumda
Hiç Dubai çikolatası yemediğim için ve ilgimi çekmediği için kendimle gurur duyuyorum.
Zaten arabın neyinden hayır gelirki çikolatası güzel olsun
E napcan. Gercekleri gormek istersse once kendisini sorgulamasi ve degismesi lazim. Mecbur cikolataya saracak.
Ulen sirf ne varmis diye alicam bu dubai cikolatasindan he...
çok tatlı sevmiyorsan çok denenecek bi şey değil onun yerine güzel bir çikolata alsan antep fıstıklı falan daha iyi eti içi bol mesela
A101de bimde falan var kasa yanina koymuslar :D ne menem biseyse artik.. bir de gercek dubai cikolatasi olanlari var icine koyuyolar da gercegini belirtmek zorunda kaliyolar ve o gercek dedikleri de gercek mi :Dddd
Bu görsel midemi bulandırıyor. İnsanlar nasıl sevdi anlamadım.
çok ağır bir çikolata bi de yutamadım yerken
Gerçek bir popüler kültür bu olsa gerek. Maksat gösteriş diyelim
İhracata uygun olmayan fıstıkları pahalı pahalı kitledir bize
İkbal ve Ayşenur bu kadar konuşulmadı ve değer kadınlar dahil bu çikolata kadar
Fazla abartılmış bir ürün olan Dubai çikolatası kesinlikle
Bana artık çıkmıyo azaldı ya. ay gerçekten bıktım dub dub böyle herkes bi çikolat abarttılar ha. Birde biri dub çikolata makyajı yapmış ona da çıldırırsın
Çok hızlı girdi hayatımıza bu sene ve etkileri hala sürüyor kendilerinin
Bizim markete bile gelmiş bu dubai çikolata 200 tl diyor.
Kızılcık şerbeti izleyicisi olmak
Nalaka abi nalaka
Genel olarak insanlar.
Sürekli kendilerini abartıyorlar.
Sırf 2024ün değil bütün zamanların en abartılan olayı kahvedir.
nomination charm🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Dubai çiğ köftesi her şey bize ait duabai ne alaka ya 🤦🤭🤦
Dubai meselesi çok abartıldı ve çeşitleri de çıktı. Saçmalık.
Bu ülkede ne oluyorsa çok abartılıyor sadece bu değil.
Şunun resmini bile görmekten o kadar bıktım ki
Bilmiyorum popüler K. İle işim olmaz gereksiz ve zaman israfından başka bir şey değil
Dubai çikolatası kesinlikle. Bu bizim görmemişliğimizden başka bişey değil
Koyun sürüsünü meeeltecek yeni bir şeyler hep çıkıyor.
Dubai nin üretim hatası var diye kabul etmediği çikolatayı bizimkiler akım diye yiyor. Kitap okuma, ders çalışma, bilim yapma, teknoloji yapma akımlarını çoğaltalım lütfen🤝
KS çok abartıldı burası da popüler kültür olayı bu kadar zaman geçirmeyin gençler buralarda, popüler kültür kölesi oldunuz ful sanalda takıla takıla
Aslında çok kimse bilmiyor gibi
ne alaka burası sosyal bir platform diğerleri gibi
😂 sosyal platformlar da popüler kültür ürünleridir
tahmin ettiğim gibi, popüler kültür nedir onu bilmeyenlerin ağızna moda edildi "popüler kültür köleliği" sözü Dubai çikolatası üzerinden 😂
Aslinda Dubai çikolatasını hiç begenmeyecegimi sanmıştım çünkü kadayıf hiç sevmem. Ama bir firma o kadar güzel yapmış ki tesadüfen onu qldim hiç kadayıf gibi çıtır çıtır ağza gelmiyor çok beğendim.
Yaprak sarması 🤷 dubai çikolatası biraz değişik ama bildiğin sarma yani
Dubia çikolatası. Orijinalini değil elbet fakat deneme imkanım oldu ve asla abartılacak hiçbir yanı yoktu. Düz fıstıklı cikolata
Şu biberin içine peynir koyuyorlar ya turşu gibi acı birsey o
Bunu gören kişi bana dua edebilir misin mutlu bir hayatımın olması için bir tanede ihlas okurmusun ❤️❤️❤️
Pandora bileklik ve Dubai aynen
pandora evettt ya o daha da konuşulur
Ay çok güzellerdi ya bdusjs
Artık midem bulanıyor gördüğüm anda
aynen benimde gerçekten
Güzeldi tadı ama aşırı abartıldı
Bku çıktı cidden midem bulandı ya bundan
Boş muhabbet evde daha ucuz daha iyisini yaptım.
En abartılan olayı aklımda hiç biri kalmamış be
Kesinlikle Dubai Çikolatası
Dubai çikolatası. Bıktım.
dubai cikolatasi kesinlikle
Mumbaii çikolata 🍫
Dubai çikolatası tabiki
Bu çikolatayı görünce kusmak istiyorum
Dubai çikolatası birde burcu sarma
Dubai ile özeleştirilen, her zıkkım! 👌
Burcu yaprak sarması ve bide bu
Gördeldede vrrmişsin zaten Dubai çikolatası
sarma vardı 101 deki o