- 1 ay
Kardeşimin 5 sene sonra gelen bebek haberi Rabbim aratmadan verdi şükür isyan etmeden sabırla bekledik değdi 🤲🥰☺🌹💃
15 Yorumla- 1 ay
Rabbim arayan hak eden herkese versin aratmasın çok güzel altın top evin neşesi gerçekten de ☺
- 1 ay
Teşekkürler çok 🤗🥰
En İyi Cevaplar
- 1 ay
En sıradan yılımdı diyebilirim sürpriz yoktu olumsuz bir durum da söz konusu değildi..
12 Yorumla- 1 ay
Teşekkürler 🙏🏻🦋
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
- u1 ay
2024 yılında başıma gelen bir sürpriz olmadı maalesef. olumsuz geçen bir yıldı benim için.
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 2,4b cevap paylaştı. Farklı bir şehre tek başıma yerleşmem 😅
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,9b cevap paylaştı. Süpriz yoktu öyle şansım yok sanırım benim haa haa😄🤭.. hep bahtıma problemler engebeler ve insan olmayan yaratıklar karabasan gibi allahtan pozitif ve sabırlı dirayetli insanım atlatım
10 Yorumla- 1 ay
Şu son haftalarda tanıştığım bı kişi var canım kardeşim gibi diyebilirim o olabilir 😂😂😂😂😂 (bunu okursan o gözlerin büyümesin hemen)
10 Yorumla - 1 ay
Vallahi çok monotondu öyle çok sürprizli ihtişamlı bir yil olmadi ama olmasin da zaten
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 8,8b cevap paylaştı. Emekliler yılı suprizi tüm emeklileri şasirtti
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 6,7b cevap paylaştı. 19 senedir gitmediğim İstanbul'a tek başıma gitmek oldu.
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 4,3b cevap paylaştı. Dün itibari ile işimizin tekrar kanunlaşması
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı. Kasım maaşımda fazla ödemeden dolayı 2500 lira ekstradan para almam
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 449 cevap paylaştı. Hangisini saysam bilemedim bir çok sürpriz var
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 926 cevap paylaştı. Stabil geçti yine
Bu yıllar bana iyi gelmiyor
Başka takvim çıkaralım10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 5,6b cevap paylaştı. Üniversiteyi kazanmak ve güzel arkadaşlar edinmek 😊
10 Yorumla- 1 ay
Mısır'daki büyük dedemden kalan miras... Şaka tabii. Şaşırmıyorum artık hiç bir şeye
10 Yorumla - 1 ay
Şu tatlı arkdaş @softpowerr ☺️
20 Yorumla - 1 ay
Sıradan geçen bir yıldı
10 Yorumla - 1 ay
2024 yılı bana iyi gelmedi
10 Yorumla - 1 ay
İkinci Kardeşimin doğması.
10 Yorumla - 1 ay
Yolda elli lira buldum 🙄
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 511 cevap paylaştı. Nişanlım en büyük surprizim
10 Yorumla- 1 ay
İşimle ilgiliydi
10 Yorumla Söylenmez
10 Yorumla- 1 ay
Tatil
10 Yorumla - 1 ay
Bi sürpriz gelmedi
10 Yorumla - 1 ay
Gül aldım 😒
10 Yorumla - 1 ay
onu tanımam.. )
10 Yorumla - 1 ay