Olayı çoğunuz duymuşsunuzdur. Kısaca Mehmet Ali Erbil ile iş birliği yapan Ece Ronay bir süre sonra temiz edilmeye başlanınca güzel bir dille hep reddetmiş ve hepsi kanıtlı, bir süre sonra Erbil buna sinirleniyor ve sesler atarak hep çizgiler koyuyorsun arkadaşlığımıza da yaşanabilecek ilişkilere de tarzı şeyler söylüyor. Ece sinirlenip kızınca tiktokta memelerini açıyorsun ama (bu arada kızı ve etrafındaki kişilerin fotoğraf ve tarzları farksız değil, o zaman kızın bikiniyle fotoğraf atıyor diye taciz edelim değil mi? 🙂) seni her yere ifşa edicem tarzı tehditler savuruyor. Ece’nin 5-6 sene öncesinde alkollü çektiği videoyu yeni çekilmiş gibi sosyal medyaya sürüyor. Twitter de kaşarece tarzı hastaglar açılmasını sağlıyor Erbil vb.
Ece aldığı tehditler üzerine onlar bunu yapmadan ben yapmalıyım diyerek her şeyi ifşalıyor ve süreci yargıya taşıyor.
Ece’nin geçmişte yapmış olduğu hatalarla yaptığı tacizi meşrulaştırmaya çalışan Erbil önceki gündeme geldiği taciz olaylarını çoktan unuttu galiba 🙂 amacım taraf tutmak değil genç bir kızın tacize uğradıktan sonra televizyon gücüne sahip olan biri tarafından sindirilmesini istemiyorum. Aşağıya Erbil’in kızının da fotoğraflarını bırakıcam. Eleştirdiğim için değil, memelerini açıyorsun ama diyerek Ece’yi itham eden kişinin kızı bu. O zaman insanların kızını taciz etmeye hakkı var öyle mi? Erbil’in yaptığı bir iş vardı oda çeşitli program sunuculuğu bana göre hiçbir vasfı yok ve tamamen rahat pislik hareketleriyle yaptı o işi de. Taciz meşrulaştırılamaz. Bu vasıfsız bir ünlü de olsa devlet adamı da olsa, asla.
Söz konusu Erbil olunca aklımda kalan tek şey evlendiği kadınlarla18 yaşında evlenir 21-22 yaşında boşanır. Yani meşhur olmak isteyen onun tezgahından geçer. Bu kaide haline gelince şikayet edenede pek inanmıyorum. Sonuç olarak hukuki açıdan bakıldığında ikisi de suç işlemiş bence ikisi de ceza alarak kariyerlerini bu rezillikleri ile noktalasınlar. Taciz nasıl suçsa iletişim gizliliğinin ihlali de suçtur ve suç işlemenin bahanesi olmaz...
okadar katledilen tecavüze ugrayan kadin varken. neden bu ne olduğu belli olan kizin derdine düşüyorsunuz bu durum üzücü. alti üstü mesajla yoklamis. olursa olur diyerek. kizda ters cevap verince ifsalar cikmis. ne yani. tecavuzmus gibi derdine düşüyorsunuz bu sacma bence. ha bide bunu yapan p. cin önde gideni. bu zamana kadar kadinlara olan pislik davranislari normalleştirilmis birisi. sen bi genc kiz olarak bu adamla ayni yerde kalmazsin mantiken. çünkü belli yani ne yapacağı
Neden mi derdine düşüyorsun? O katledilen öldürülen tecavüze uğrayan kadınlara direk bunlar mı yapılıyor sanıyorsun her şey böyle böyle başlıyor kardeşim her şeyi. Ufak tacizler yüz vermemeler derken cinnet anında oluyor her şey. Önlem alınmadığı için o kadınlar ölüyor anlıyor musun?
saptiriyorsun abicim. boş konuşuyorsun. sen burada takipci kasmak için twerk yapan kızi taciz eden sapigin konusunu acip soru sormussun. ben yorumu yapinca iki konuyu birlestirme caban sadece bos
Yahu sizleri anlamıyorum şu anda da yapıyor olsa da 5-6 sene önce de yapmış olsa ben meselenin bu kısmıyla değil, istediği kişiyi taciz edebileceğini düşünen bi adamdan bahsediyorum. Boş çabam olsun da böyle bir zihniyete sahip olmayım yeter
Bak bunu doğru da bulsam yanlış da bulsam mantıklı bir düşünce, hani öyle videolar çekmiş zaten öyle bir kız demek çok yanlış. Olayın içeriğini zaten net bilemeyiz dışarıdan görünen kadar yorum yapabiliyoruz
zaten ölmedi o pislik adam da. hastaneden cikinca surekli tv de bi porgramlara katilip ağlamalar etmeler. her kanalda karşıma çıkıyordu. insanin aklina hersey geliyor maalesef.