View this post on Instagram
Olay çok detaylı aslında ama mesajlar beni şok etti. Ünlü olunca böyle rahat mı oluyor her şey, bu ülkedeki kadınların çektiği nedir be kardeşim

View this post on Instagram

ibrahim tatlıses 1, mehmet ali erbil 2 bunlar ne yapsa millet hoşgörü ile yaklaşıyor. ibrahim tatlıses'in bir cinayette azmettiriciliği var, eski karısının topuklarına sıktırmışlığı var ama görsen halkın sevgilisi. mehmet ali erbil'de öyle hangi skandal olursa olsun halk önemsemiyor, hoş görüyor. sanatçı yaşamında aşırılık falan olur eyvallah ama bu artık aşırılık değil bildiğin suç. ilginç milletiz vesselam. yapamadığımız ahlaksızlıkları yapabilenleri hoş görerek kendi iç dünyamızda rahatlıyor muyuz? çözemedim.
Hic yakıştıramadım.. Ya bu adam baba ya, kız evladı var..
Acaba kendi kızı için böyle söylense nasıl tepki verirdi?
Yazıklar olsun!!
Bu adam cahil bir adam değil.
Yaşamış, belli bir yaşa gelmiş, çocuk sahibi olmuş birisi..
Ne diyim, ne diyebilirim..
Asla insanların giyim kuşamını yargılamam ama kendi kızı da açık giyiniyor..
O zaman kendi kızıda mı teşhirci oluyor..
Her zaman kendi evladına destek oluyor.
O zaman başkalarının namusuna da saygılı davranacak..
Bir kız babasının böyle ahlak dışı davranması çok üzücü
Klasik Mehmet Ali Erbil 😂 Adamı az buçuk tanıyan biri zaten içeriğe bile bakmaz hmm der geçer. Benim kız kardeşime yazsa ağzını burnunu dökerdim mesela (kardeşim yok) bu arkadaşta dövdürebilir veya şikayet edebilir. İfşa edince haber niteliği yok benim gözümde çünkü klasik zampara bu adam biliyorum.
Mehmet ali'yide biliyoruz bu kızın da görüyoruz.
Su testisi su yolunda kırılır tarzında.
Kızın eline inanılmaz bir imkan geçti. Oda bunu kullandı. Burada canım olan mehmet ali ( Hem canım Hem abaza )
Kızda ne ses var ne güzellik var.. nasıl ünlü oldu? anlamış değilim.
Cevap
112Cevap
Herkes bişeylerin peşinde nekadarda Acı olsa gerçek bu.
Kadına hertürlü Ahlaksız teklif kabul edilir değil.
Kaldıki bir Kadının Gönlü olmadan onun Bedenine Sahip olmak Adamlık değil ( Anlamsız geliyor bana)
Önemli olan Kadının Ruhuna dokunmak.
Şimdi Türkiye de Çoğu Erkek. böyle Konularda Asıyor kesiyor Namus Polisi Abisi oluyor.
Hoşuna giden güzel bir Bayan gördümü onu nasıl Yatağa atarım Kafasını Yaşıyor.
Evli Bekar sorğulamıyor.
Hayır nedir anlamıyor bunun gibi çirkin şeyler.
Demem o ki herkes asmadan kesmeden bir kendine baksın.
Eskilerde bir Adap vardı.
Komşuluk vardı
Komşu Kızına Sayğı vardı.
Mahallenin Delikanlıları Yanlış gözle bakmazdı Kadına Kıza. Komşuluk Adap vardı.
Mahalle Büyükleri Terbiye verirken Kolu Komşunun değerini Kıymetini bilirdi.
Şimdi ise ben Erkek olduğum halde Komşuma gitmem gidersem Düşünürüm.
Bu zamanki Komşuluklar Tehlike o onun Karısına bakar onun Kızına bakar gibi gibi.
Delikanlılık Ölmüş
Sokağa çıkıp Baktığında herkes Delikanlı
Bir’de Yüreğe bakmak gerek.
Mehmet Ali Erbil masum diyemem olmuştur böyle şeyler ama bu şekilde yapılan ifşanın altında ben bazı şeyler de ararım. Ortada bir taciz durumu varsa öncelikle ne yaparsın gider dava açarsın, dava baktın bir yerde takılıyor hak adalet ilerlemiyor o zaman böyle bir ifşa yaparak, halkın desteği ile bir yerlere gelirsin.
Ece Ronay durumu belli bir kişi, Tiktok videoları ulaşılabilir, son şarkılarının durumu da gayet belli, neler olduğu ne durumda olduğu aşikar. Ben ifşayı davasız, suçlamasız sadece sosyal medyadan paylaşan insanda gündemde kalma çabası ararım arkadaş. Sizde biraz tek taraftan bakmak yerine ortada dava açmayan bir sözde ünlü var, altında bir şeyler yatıyor olabilir mi diye düşünün derim.
Bu durum dahi tacizi haklı çıkarmaz ama dava açılmamış, sadece ifşa yapılmışsa bunun amacını haklı olarak değerlendirmem gerektiğini söylemeyin.
Şarkıları dinlenmiyor, takipçileri azalıyor, gündemden düşüyor, artık herkes eskisi gibi peşinde değil. @Reyhan62
Yazıyı oraya kadar mı okudun sonrasında zaten açıklaması var. 🤣🤣
Yapacak bişey yok. Kadının erkeğe talebi ile erkeğin kadına talebi arasındaki uçurum kapanmadan böyle olaylar yaşanmaya devam edecek.
Bahsettiğim uçurum şu :
1 kadın 10 erkeğe söylesin benimle yatar mısın? Diye kaç tanesi evet der1 erkek 10 kadına söylesin benimle yatar mısın? Diye kaç tanesi evet der. Örnek olarak kadına 7 kişi evet diyorsa ve erkeğe 1 kişi evet diyorsa arada %60lık bir uçurum vardır. Böyle ülkelerde kadınlar her zaman tacize uğramaya mahkumdur. Kusura bakmayın gerçekler bunlar. Matematikle herşeyi çözebilirsiniz.
Mehmet ali erbil hasta olunca Allaha döndüm diyordu belliki iyileşmiş.
Bir ayette Allah buyurur ki "İnsan sıkıntıya düştüğünde bizden yardım ister bizde onun sıkıntısını giderdiğimizde sanki o sıkıntıya hiç düşmemiş gibi hemen rabbine sırtını döner doğrusu insan pek nankördür"
Inan yasli basli kadinlar torunu yasindaki erkeklerle birlikte oluyor veya olmak icin para veriyor gecen biri anlatiyor kadinin biri eve cagirdi tam buyur teyze diyevektimki iceri cirilciplak olmus tul bir elbise ile geldi bana bir deste para atti bacagini acti beni yalayarak bosalt her geldiginde bukadar para dedi cok mutlu oldum bacagi acti tiksindim buraz yaladim kustum ve kactim
Ya kızı yaşında diyece ama, torunu yaşında ya. Cidden bu kadar midesizlik olmaz artık. Şu olayı normal sıradan bir vatandaş yapsa adına sapık derler. Ama ünlü birisi yapınca çapkın diyorlar. Desenize buna da sapık diye. Yazsın ya medya çocuk tacizcisi diye.
Abazalık sadece normal insanlardan olan bir şey değildir aslında. Ama ne parası nede ünlü olma gibi bir şansı olmayan insanların sadece yaptıkları ortada olur. Adam kaç yaşına gelmiş hala hızını almayıp üstelik şimdi sormaları taktirde dalga geçer gibi cevap verip izleyenlerin hoşuna gider soruya vereceği cevap ama yüce allah herkesi aynı eşit şekilde yargılayacağı için Allah’a havale etmek gerekir.
Şu ünlüler.. fenomenler. Kimin eli kimin cebinde belli değil. Erbil'in kumaşı belli zaten. Hadi o taciz etti. Sen neden konuşmaya devam ediyorsun. Planlı şekilde adamı daha da konuşturup gündem olma çabasına girmiş. Engelle gitsin. Ver mahkemeye. Ne uzatıyorsun ki. Ortada suç varsa bence ikisi de suçlu.
Bu fenomenler ünlü olabilmek için, gündem olabilmek için her şeyi yaptıkları gibi şimdi de Mehmet Ali Erbil'i kullanıyor...
Mehmet Ali Erbil'i biliriz, fırlamadır hızlıdır ama bundan faydalanmak isteyen, her yol mübahtır diyen fenomenlere de inanacak değiliz...
İşin aslı o piyasa böyle ve ünlülerden gelen teklifleri ünlü olmak prim yapmak adına göz yumuyorlar sonra ifşa ile reklamın iyisi kötüsü olmaz diyorlar. Tabbi düzgün olan insanlarda var, tacizi hiç bir şey haklı göstermez fakat ünlü olmak adına yapılmayan da yok bunu biliyoruz.
En küçük örnek dun yeniden geldim KS ye ve mesaj kutumu ifşalasam sorum hemen kalkar. Aramızda o kadar çok ki tacizciler ve hiç birsey yokmuş gibi bu sorularda ahkam kesiyorlar.

Torunlarının torunlarına yetecek kadar paran var gidipte niye abazalık yaparsın bre mk
Oha millet kafayi yemis
M. A. Erbil iyice sapıttı, Serenay Sarıkaya için de "olgun (babası yaşında) erkeklerden hoşlandığını duydum" diye bir lafı vardı, ona da mı göz koymuş nedir? Herkese sarkıtor efendim, durduramıyoruz. Züğürt Ağa filminde sürekli "ben karı istirem" diyen dede gibi 🤣
İkisine de söylenenlere de inanmıyorum sana da tavsiye her okuduğun habere de inanma Ece kim sonradan görme görgüsüz bir keki mk Erbil’e bakıyorum yıllardır adam zaten sapık herkes biliyor kalkıp şu kekoya mı tav olacak bahsettiğimiz Erbil şu yaşıyla bile aynı anda 10 tane model ile takılır şu Kezbana mı göz koyacak gülüyorum sadece biri fenomen olmak için videolarda Show yapan biri o yüzden takılmıyorum böyle şeylere 😏
niye bu mesajlari sadece internetten yayinlamakla yetiniyor.. gidip savciliga polise şikayet etse ya.. bunu ece hanıma yapan sıradan biri olsaydi ece gidip polise şikayet etmez miydi.. peki bunu yapan mehmet ali erbil olunca niye gidip savciliga polise sikayet etmiyor.. bu ülkede kadınların cesarete ihtiyaçları var.. cesur olsun ve gidip savciliga sikayet etsin.. öyle sadece internetten yayinlamakla olmaz bu işler.
Selam. Kadınların çektiği dertler satmakla bitmez, fakat ben bu konuda şunu diyeceğim Mehmet Ali Erbil uzun süre gündemde yoktu ve maddi sıkıntı içine girdi şuanda da yeniden medyada kendisine bir pay çıkartmaya çalışıyor bunun için de Ece ronay'ı kullanıyorlar sanırım...
Empati yoksunu saçma erkekler ve abazalar olduğu sürece cidden bu ülkede kadın olmak sosyal medyada bile zor yani. Ünlüsün diye çocuğun yaşındaki kıza yürümek nedir? Bu kadar ahlaksızlık beğenmedikleri "gavur" diye nitelendirdikleri Avrupa'da yok be.
@Venss 😂😂😂😂😂vallahi buda tokat gibi cevap oldu
@Eslora hangi ay 31 cekiyor
İnsta hesabım gizli ve sadece arkadaş grupları tanıdıklarım var. Edilmeyen laf ve taciz kalmadı 62 yaşında dede bile taciz etti spor yapıyorum modellik yaptım sözleşmem bitti yapmıyorum artık. Kimsenin bir kadına ego küfür cinsellik söylemeye hakkı yok. Ben sade yaşantısı olan biriyim disco barlarada gitmiyorum
Beyefendi bir erkek hanımefendi gelip kendisiyle konuşmadıkça ya da kendisine mesaj atmadıkça onu rahatsız etmemeli. Nasıl ki hanımefendiler beni sevmiyor ve bana mesaj atmıyorsa ben de onları rahatsız etmiyorsam Mehmet Ali Erbil gibi topluma örnek olması gereken bir ünlü de bu kurala uymalı.
Bu meymenetsiz adam ünlü olmasaydı defalarca öldürülürdü o karaktersizlikle. Hayır aptal ünlü kadınlar bağrına basıyor bunu. Sırf ünlü diye. Tacizci bir adamı bu ülke showmen olarak izledi yıllarca... Suç biraz da bizde
Diyecek söz yok, ünlü biri diye kimsenin başkasına tacizde bulunma hakkı yok.
Ece Ronay bu mesajları savciliga versin ve gerekenin yapılmasını beklesin, gerçi anlık durum en ağır cezadan daha beter; global rezillik
kimsenin tacizciyi savunduğu yok ama bu kız da reklam için ifşaladı. eminin her gün bu tip onlarca mesaj geliyordur ama hiçbiri mehmet ali erbil gibi tanınan biri olmadığı için paylaşmıyor. diğerlerini de ifşalasın samimiyetini görelim.
Maalesef ülkemizde ünlü olmak bir çok şeyi meşru kılıyor. Normalde bir adam torunu yaşında kızla çıksa yerin dibine sokulur ama magazinciler olay olay olaaay çıtır sevgilisiyle görüntülendi derler ve insanlar da imrenir.
Mehmet ali erbil sapık gibi sadece bu kız değilki programında olan kızları kadınları bile taciz eden adam ünlü olunca para olup istediğim kadına herşeyi yaparım zannedenlerden biriside bu gereksiz mehmet
Konu bu adam olunca gram şaşırmıyorum. Bi ara sevgilisine çocuk aldırtmıştı daha neler neler.. Çarkıfelek programında kendisine yüz vermedi diye bir kızı da işinden etmişti.
Bu adamın ilk vukuatı değil ki bu. Bu zamana kadar bin kez yaptırım uygulanması gereken insandı zaten bir bu iki ibo. Hayatları kadınları taciz etmekle geçen isimler
Teşhirci demesi peki? Ay kafasına tekme atasım geldi kadın istediğini giyebilir pna mı sorucaktı aw nasıl sinirlendim
Ece denen Kezbanda dikkat çekmezse ölecekmiş hastalığı var. İftira attığını düşünüyorum gümdeme gelmek için.
Valla ülkemizde kızlar taciz ediliyor bunun durması gerek doğru bu. Ama Mehmet Ali Erbil kadar yavvvşak ve Ece ronay kadar da primci biri yok bu ülkede
mali'nin nasıl bir adam olduğunu bilmiyormuş gibi popülarite için yanaşırken düşünmesi lazımdı. velhasılı bundan rahatsız olduğunu bile sanmıyorum, daha da popüler oldu.
Mehmet Ali Erbil kesinlikle suçlu ama yazdığı şeyler doğru tiktokta oranı buranı açarken iyi bize gelince mi yok diyor adam dsfsdfsdf :D :D
Bu konu hakkında bilgim yok bir şey diyemem..
Ama mehmet ali erbil ekranlarda gördüğüm en şirifsiz insanlardan biri..😃
Ben anlamıyorum biri basit bi sokak kavgasından 8 sene yiyior ünlülerin bazısına bişi olmuyor çok ilginç
Hala yalan diyenler falan dalga mı geçiyor. Bu adam kaç kızi taciz etti göz göre göre.. Hala destekleniyor..
adam taciz ve benzeri olaylarla çok anıldı. canlı yayında adamın donunu indirdi. şaşırılmasına şaşırıyorum
Eeee ne diye klibinde oynattı bu adamı o zaman? Be mali zaten onca olaylar atlattın git şükret, hayatını başka amaçla yaşa. Nedir bu çapkınlık merakı.
Mehmet ali üzerinden prim yapmaya çalıştığı çok belli zavallı youtuber yılanın yanına sokulursan ısırır seni
Bu adam dünyanın gelmiş geçmiş en yav şak insanı dir yav şak ve rahat insandan her bir olumsuzluk beklenir aksini inkâr etmek aptalıkdır
Gercekten zihniyet önemli. Adam kac yasinda bir ayagi toprakta ama isi hala sapiklikta tacizde. Bitmedi bu türler
Konuşacak hali yok, hala sapıklık peşinde. İnsan bir geçirdiği hastalıklardan ders alır, bunda oda yok. Hiç ama hiç şaşırmıyorum.
Bu kizlar da gündeme gelmek için yayinliyor zaten. Ayrica Mehmet ali profesyonel sapık zaten biliyoruz Tatlises 1 bu 2 :D
Yani ben deyince kızlar bozuluyor neden gidiyor adama yanaşıyor karşılıklı çıkar olmasa bu samimiyet nerden geliyor.
Mehmet ali erbile sonuna kadar katılıyor ve destekliyorum. gogsunu açarak ünlü olmaya çalışan kiz mehmet ali erbil üzerinden prim yapmaya çalışıyor... sen kimmm mehmet ali erbil kim.. arada uçurum varr.. sen göğsünü açmaya devam et.
Tacize tabikide karşıyım ama Ece karısına da güvenmiyorum
ucuz ece kim bilir kimleri kullandın bugünlere gelmek icin hala kullanıyor
O mesajların fake foto montaj olduğu anlaşılalı tam 28 dakika oldu.
Sabah gazetesi star gazetesi cumhuriyet gazetesi sözcü gazetesi a haber CNN Türk, Habertürk. Daha sayamadım
Ses kayıtları pekii
Seher ben sana bir ses kaydı duzenlemesi yapayım mı mesela şuanda ünlü olan her hangi bir kadının hemde kendi sesinden Atatürk'e hakaret, kocamı aldattım itirafı ve her ne istersen yapabilirim sadece 3 dakikada birleştirme tekniği ile.
Bana yapar mısın merak ediyorum
Bugüne kadar en az 5000 kelimesi kaydedilmiş biri olmalı
Ya ben arastirdim fotoshop diye bi aciklama yok. Bi programda Ali Erbil canli yayini ariyor mesajda yazilanlari ayni sekilde soyluyor birde sunucularin da lafina karsilik evet shop, dogru diyor. İnkar ediyor ama bence de taciz etmistir nasil biri oldugunu herkes biliyor zaten. Programlarinda bile kizlari elliyordu surekli ya da sozlu tacizler.
O kelimelerden mi alıyor
Tabiki
Hep aynı şeyler kimin suçlu kimin suçsuz olduğu hiç belli olmuyor. Böyle dolanıp gidiyor
Bu mehmet ali kadar mal yok adam zengin yaptığı şeye bak
Şu adamdan nefret ettiğimi bir kez daha ispatladı pislik herif...
Bu adamın hiçbir zaman sempatik bi yanı yoktu ki bu hep uçkuru elinde gezen bir adamdı. Rezillik
Para koparmaya çalışan kızlardan biri olduğuna eminim ama kanıtlayamam.
Ve o mesajları da oynama ile yapmıştır.
Bu bir i. tatlıses iki ikiside çok şerefsiz uçkuruna düşkün pislikler hiç ama hiç sevmiyorum
Adam kuzenim yazmış diye açıklama yaptı hala ciddi ciddi bu adamı savunan var mı
Ünlü olmakla ilgisi yok. Ataerkil sistemle ve ülkenin adaletsizliğiyle ilgisi var.
yani biri gündemde kalmaya çalışan biri öbürü sapık gayet normal
O WhatsApp konuşmaları neden kesilmiş? Ne fotoğraf var ne isim
La erbil ronay denen aşufteye de yazmassın lan, bu kadar mı seyiye düşürdün lan djebhehe
Bunu yapam bizleriz bunları bizler havaya sokuyoruz onlarda suç yok bizde
Bir insan 7 sinde ne ise 70 indede öyle olur sözünün vücut bulmuş hali adam😒
Haberin detayını okudum ünlü olunca şirazeden çıkıyorlar
Eşekten adam olur şundan olmaz geldi yvşak gidiyor hala yvşak..
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?