Ece Ronay Ve Mehmet Ali Erbil Arasında ki Problem Hakkında Ne Düşünüyorsunuz İkisi de Haksız mi? Sizce? Bence İkisi De Suçlu?

Biliyorsunuz Ki Mehmet Ali Erbil Ece Ronaya karşı Taciz Sözleri İle Suçlanıyor Ece Ronay Mehmet Ali Erbili İfşa Etti Biliyorsunuz Bu Aralarında ki Ciddi Problem de Kim Hakli Kim Suçlu Valla Ben Kendi Görüşümü Söyleyim Kimse Kızmasın doğru Ya doğru Tamam Mehmet Ali Erbil Haklı Demiyorum asla Yaptığı Büyük Terbiyesizlik Kızı yaşındaki toruni yaşındaki hatta birine böyle yapması hiç Hoş Değil Ama Ece Ronay da suç Var Sen bu kadar açılıp Saçılmazsan Adam seni taciz etmeyecek ti belki de Resimde ki Şu Poza bakın ya resmen Kaşarlık bu yaptığı Böyle açık saçık giyinirsen Kusura Bakma ama erkekleri ister istemez tahrik edersin Ben Suç ikisin de de var Diyorum Mehmet kendine Hakim olamıyor ece de ahlaksız Tahrik edici pozlar veriyor Bu kız Kaşınıyor bence iyi kobra yemesi lazım
Ece Ronay Ve Mehmet Ali Erbil Arasında ki Problem Hakkında Ne Düşünüyorsunuz İkisi de Haksız mi? Sizce? Bence İkisi De Suçlu?