Biliyorsunuz Ki Mehmet Ali Erbil Ece Ronaya karşı Taciz Sözleri İle Suçlanıyor Ece Ronay Mehmet Ali Erbili İfşa Etti Biliyorsunuz Bu Aralarında ki Ciddi Problem de Kim Hakli Kim Suçlu Valla Ben Kendi Görüşümü Söyleyim Kimse Kızmasın doğru Ya doğru Tamam Mehmet Ali Erbil Haklı Demiyorum asla Yaptığı Büyük Terbiyesizlik Kızı yaşındaki toruni yaşındaki hatta birine böyle yapması hiç Hoş Değil Ama Ece Ronay da suç Var Sen bu kadar açılıp Saçılmazsan Adam seni taciz etmeyecek ti belki de Resimde ki Şu Poza bakın ya resmen Kaşarlık bu yaptığı Böyle açık saçık giyinirsen Kusura Bakma ama erkekleri ister istemez tahrik edersin Ben Suç ikisin de de var Diyorum Mehmet kendine Hakim olamıyor ece de ahlaksız Tahrik edici pozlar veriyor Bu kız Kaşınıyor bence iyi kobra yemesi lazım
Ece Ronay Ve Mehmet Ali Erbil Arasında ki Problem Hakkında Ne Düşünüyorsunuz İkisi de Haksız mi? Sizce? Bence İkisi De Suçlu?
Hakediyorlar ya kız kuyruk sallamasa adam yavşamaz uslup gerekli ve Mehmet aliyi ece bildiği halde bir projedeyse KB ama ecele hata
1
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Aynen Valla Çok doğru Söyledin Çok Şükür Sonunda Suçlunun kim olduğunu farkına varan çıktı 👍🏻👏🏻 Yani Ben Mehmet Ali Erbile suçsuz Demiyorum Onu Asla savunmam Kıza Askinti olması yanlış ama kız böyle Tahrik edici pozlar Vermese belki de olmayacak ti Valla kusura bakılmasın benim önümde böyle poz verse direk kobrayi çıkarırdim sapık değilim sadece Tahrik ediyor Ece Tepki Gösterene herifi suçlayana kadar önce kendisi ahlakı öğrensin
Genelleme Yapmak doğru Olmaz Çünkü gerçekten hala Çok temiz Kızlar var Ama maalesef ahlaksız kız oranı daha çoğaldı hep böyle açılıyorlar sonra da azınca biz suçlu Oluyoz Ya Tamam Sapıklari asla savunmam onlardan nefret Ediyorum Onların yüzünden kaç kızın Hayatı sönüyor Allah belalarını versin Sapıklarin ama açık saçık kızlar da Hakediyor Gotunuzi başınızı açmayın halt mi var yani ne var birde sanane demeleri yok mu iyi bizene tecavüze uğrayınca hala sanane derler mi acaba
Yani Oo diyemem de Ama böyle pozları oo giriyor hem Tahrik edici pozlar veriyor bacak arası açıyor Afedersin süt dilimi gibi makyaj çekiyor sonra karşı taraf Sapiklik yapınca ona tepki gösteriyor ifşa ediyor önce kendine bir baksa var ya Böyleleri kendini iyi görür başkaları suçludur Ulan diyor ki Madem açılıyon şap şap kökle Diyor kıza
Ana Sayfa > Magazin > Sorular > Ece Ronay Ve Mehmet Ali Erbil Arasında ki Problem Hakkında Ne Düşünüyorsunuz İkisi de Haksız mi? Sizce? Bence İkisi De Suçlu?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Hakediyorlar ya kız kuyruk sallamasa adam yavşamaz uslup gerekli ve Mehmet aliyi ece bildiği halde bir projedeyse KB ama ecele hata
Aynen Valla Çok doğru Söyledin Çok Şükür Sonunda Suçlunun kim olduğunu farkına varan çıktı 👍🏻👏🏻 Yani Ben Mehmet Ali Erbile suçsuz Demiyorum Onu Asla savunmam Kıza Askinti olması yanlış ama kız böyle Tahrik edici pozlar Vermese belki de olmayacak ti Valla kusura bakılmasın benim önümde böyle poz verse direk kobrayi çıkarırdim sapık değilim sadece Tahrik ediyor Ece Tepki Gösterene herifi suçlayana kadar önce kendisi ahlakı öğrensin
Bizim kızlar mal sonu bir bayansa hakli ya da haksız olsa da hakli görüyorlar
Genelleme Yapmak doğru Olmaz Çünkü gerçekten hala Çok temiz Kızlar var Ama maalesef ahlaksız kız oranı daha çoğaldı hep böyle açılıyorlar sonra da azınca biz suçlu Oluyoz Ya Tamam Sapıklari asla savunmam onlardan nefret Ediyorum Onların yüzünden kaç kızın Hayatı sönüyor Allah belalarını versin Sapıklarin ama açık saçık kızlar da Hakediyor Gotunuzi başınızı açmayın halt mi var yani ne var birde sanane demeleri yok mu iyi bizene tecavüze uğrayınca hala sanane derler mi acaba
Bu kız tam bi bacım yani kimse kusura bakmasın
Tam bi bacım anlamadım
kardeşim u
bacım
Tam bi oooooo
Yani Oo diyemem de Ama böyle pozları oo giriyor hem Tahrik edici pozlar veriyor bacak arası açıyor Afedersin süt dilimi gibi makyaj çekiyor sonra karşı taraf Sapiklik yapınca ona tepki gösteriyor ifşa ediyor önce kendine bir baksa var ya Böyleleri kendini iyi görür başkaları suçludur Ulan diyor ki Madem açılıyon şap şap kökle Diyor kıza
Aynen
Sen ne yaparsın böyle görsen kızı
Mali nin yaptığını yaparım
Mali şey Yapmamış ki Sözlü taciz Diye Geçiyor durum Tecavüz yok yani Ama Bir tadına Bakılır dimi ecenin Neresine akıtmak istersin
Bilemiyorum 😀😀😀
Bizi kabul etmez anca zenginler akıtır ona
İçine köküne nasıl
Ee sende bağla ağzını elini kolunu öyle yap 😂
Olabilir hard hard
Vaginasi nasıldır acaba
Dardır bence
Neden
Keşke Verse
Gideri var mı ne kadar sürede boşaltır sence
Bilemiyorum yarın saat
Hiç girdin mi vaginaya
Girdim kadın acıyor demişti
Voov kadın duzdun ne kadar şanslısın bizde anca peceteye 😂 Keşke veren olsa sapır sapır girsem ohh
Kaç kadın duzdun
Hayatında
Baya oldu
Nasıl peki vaginaya ilk giriş
Çok güzeldi
Kokusu kötü mu
aşırı derecede iyidi
Nasıl ne gibi kokuyor
Vagina
Ölüm kokuyordu işte ya
O zaman nasıl iyi oluyor ölüm güzel kokar mi hiç ogh
Yalamadım ki direk hadi ordan
Yalamayı demiyorum ki Kadın Vaginasini açınca Duzerken sulanma Oluyor ya o zaman nasıl koku geliyor
Çok oldu aklımda değil
Hmm Peki İçine ilk girdiğinde nasıl his oluşturuyor yani Bosalacak duruma geliyor mu insan vaginaya girince
Valla ben sert sert yapıyorum ser giriyorum hard seviyorum
O giriş Nasıl his veriyor azdırıyor mu daha çok içi
Aynen öyle
https://ibb.co/1qVxfqF
Nasıl
https://ibb.co/K7vy4GG