ece ronay mehmet ali erbil olayı hakkinda yorumlarınız nelerdir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılO kişi bir kadına böyle bir mesaj atma hakkını vermez Orası bir gerçek hangi erkek olursa olsun kadına gelelim kadın orada çırılçıplak kendini de sunsa devir artık o devre Döndü ne olursa olsun konuşmadan önce Nezaket kurallarını unutmayacaksın konuşursun muhabbetin olur artık koyulaşır mı muhabbet ve O kişiden de ricadaı bulunursun ve teklifini yaparsın botaslama kimse kimseye böyle hakaret teklifi edemez iki kişinin karakterinin ne olduğu beni Irgalamaz ama ben saygı duymam gerektiğini çok iyi bilirim bilmeliyizde yani Şunu anlayamıyoruz burada bir şeyi bir fikri savunmak o kişi istiyorum anlamına gelmez şunu kafanıza sokun artık iş o hale geldi Burada da bazı erkekler çırılçıplak kendini sunmuş resmine koymuş Ne yapalım şimdi Yeter artık herkes kendine gelsin yani Her doğru heryerde söylenmez terbiyesizlik işte böyle izinsizce mesajlarla teklif etme arsızca teklif ettiğin zaman terbiyesiz oluyorsun o kişi kendini çırılçıplak sunduğu için terbiyesiz olmuyor dalkavuklar kitabını okursanız bunu çok daha iyi anlayacaksınız...
30 Yorumla
En İyi Cevaplar
bence reklam kokan bir olay. tanınmamıs biri için mükemmel bir ortam. herkes biliyorki mehmet ali erbil o kıza ne yapcak adamın yası belli. kız normalde o yasta bir erkekle bir işi olmaz. hani yası da kızın kucuk değil. bu yasa kadar elbetteki erkeklerle ilişkiler konusunda yeterli tecrübeyi kazanmıstır. o yüzden magdurum yok tacize ugradım bunlar benim adıma manasız. hem ayrıca kızmıyorum ben. erkek dener kız da buna evet hayır der. yani sanırsın kı kadınlar hiç bu eylemlere evet demiyorlar. e yani dogal olarak teklifler olacaktır. sen o ortama getirmezsin işi olur biter. bir kadın bu dengeyi cok güzel kurabilir kolayca. atesle raks edersen elinde yanar. elin yanmasın diyorsan mesafeni korucan. mehmet beyin gecmişi malum. cok zeki olmaya gerek yok yani. tabi bunları derken mehmet beye de sallamazsam olmaz. yası kac artık namaza baslasın da demicem ama babacım artık bir yasın var yani bi saygınlıgın olsun. bu olaylara bilerek girme. bilmeyerek de kendini kullandırma bi zahmet ergen değilsin. baska sekilde reklam yaptır. oldumu sımdı. böyle anılmak. koskoca adamsın yani. z kusagı vs. sen ünlüsün seni kullanan olursa sana kızarım kullandırdın diye. yarın olur gidersin böyle mi anılmak istiyorsun. ama tabi hayatlar onların ne diyelim. kimbilir olay nasıl belkide hepsi danısıklı dovustur.
10 Yorumla
+1 yılBen bu kadını bu olaya kadar hiç tanımıyordum. Bu olayla tanıdım klibi varmış ortada bir klipte oynama mevzusu var. M. Ali Erbil bu kadını taciz etmiş. Bu kadın da M. Ali Erbili klibinde oynatmış. Sonra gelmiş beni taciz etti diyor. Seni taciz eden adamı sen niye klibinde oynatırsın? M. Ali Erbil'in Çarkıfelekteki hosteslerle, Aşkım Aşkım dizisinde Yeliz Yeşilmenle defalarca taciz olayı gündeme gelmiştir. Zaten İbrahim Tatlıses ve M. Ali Erbil gibi herifler kadın tacizi, şiddeti gibi konularda gündemden düşmeyen isimler. Ben hala bu karıları anlamıyorum niye sülük gibi bu tiplere yanaşıp yanaşıp ay beni ayağımdan vurdurdu, beni dövdü ya da beni taciz etti derler anlamıyorum. Bu karılar bu heriflerden şöhret para bir şekilde koparmak için yapıyorlar bunu. Ayrıca İnstagram, Tiktok, Youtuber fenomenlerinin ya da insanı kanser eden giyim yarışmalarında ünlenen kadınların ünlü erkeklerin fahhhhişşeliğini yaptığını çoğu insan biliyordur. Bahar Candan, Nihal Candan gibi... Yani klibini ünlendirmek istemiş belli. Herkes M. Ali Erbil'i görmek için tıklayacak bazı çakma feminist erkekler mağdur olan bu masum (!!!) kadına destek yorumları yazacak. M. Ali Erbil'e küfür edecekler yani bol tıklamalı bol yorumlu bol beğenili bir video olacak. Klasik ama etkili bir taktik.
60 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
58
Cevap
67Cevap
Magazin konusunda 881 cevap paylaştı. mesajlar pek inandırıcı gelmedi bana
10 Yorumla
+1 yılkesinlikle tecavüz taciz gibi olayları normal gören biri değilim. Hatta Mehmet Ali ERBİL' i de günahım kadar sevmem. Ciğeri peş para etmez herifin tekidir... emmaaa badühü... M. Ali Erbil bu kız yolda giderken arkasından saldırmamıştır. Mutlaka aralarında bir samimiyet doğmuştur. Gülüşmüşler şakalaşmışlar... sonra olay ilerlemiştir. İşin aslı sıradan bir kadın tacize uğradığında ters tepki gösteririm ama magazin dünyasındasi tacizler pek inandırıcı gelmiyor... yapıldığı dönem alan memnun satan memnun olunuyor aradan yıllar geçiyor "beni taciz etti"... karanlık bir sokakta arkasından mı saldırmış?
10 YorumlaMehmet Ali Erbil sapık onu tüm Türkiye biliyor da Ece'de ilk tartışmalarından sonra ses kaydında "sonuçta tanışmıyoruz kırmızı çizgi koymam normal değil mi?" diyor Mehmet Ali Erbil'e sonrada klibinde oynatıyor memocanda artık tanışıyoruz kaldır kardeşim deyip yürüyor Ece'ye. Ece'de diyor ki aha malzeme çıktı bu şarkıyıda böyle meşhur ederim kullanayım şu güzel kardeşim. İşin sonucu buraya kadar geliyor. Yoksa olayın dekolteyle bilmem neyle alakası yok Mehmet Ali Erbil sapık ama o kadar da göreceğini görmüştür yani. 😏
50 Yorumla
+1 yılBen isimlerden bağımsız olarak konu hakkında şöyle düşünüyorum:
Mesaj ile taciz kavramını doğru bulmuyorum.
Gelen mesajı dikkate bile almazsın.
Hiç görmemiş ya da okumamış gibi davranırsın.
Eğer çok rahatsız olursan yasaklarsın olur biter.
Meseleyi uzatmanın alemi yok.44 Yorumla- +1 yıl
aynen, bu adamlar 100 kişiye de yazsın, kimse sesini çıkarmasın. hatta tebrik edip plaket de verelim.
- +1 yıl
@ne_desem_ki Yazsın ne olacak. Hatta 100bin kişiye yazsın. Yorulan onların parmakları olur.
Ben yasakla tuşuna basar hayatıma devam ederim.
Ben beynimin tek bir hücresini bile onlara kızmak için yormam.
- +1 yıl
@ne_desem_ki bakış açına katılıyorum engelleme konusunda ama taciz de doğru bir kavram
- +1 yıl
Günde gelme çabası
Mehmet Ali Erbil i zaten biliyoruz şaşırtmadı. Fakat Ece Ronay prim kasmayi seven biri. Daha önceki şarkı sözlerinin çoğu bir başka sanatçıyla atışmalarını içeriyor. Yani bu kadın kaostan beslenir. Hatta ara ara çıkıp kimsem yok başıma gelmeyen kalmadı diyerek video çeker. Dün de bu içerikte bir mesaj yayınladı. Mehmet Ali Erbil in reklama ihtiyacı yok ama Ece bu olay sonrasında çok iyi reklam yapmış olacak.
10 Yorumlasosyal medyada tahminim hergün onbinlerce olan bir olay. ece tacize uğramış videoyu izledim sus pus oturuyor m. erbil benim kardeşim o diyor. madem tanınmış kişisin mağdur olmuşsun ifşa etmişsin üstelik savcılığa ver bu ne şimdi reklamları izledik. ben birini verdim savcılığa çok yazan vardı instada görmemezlikten geldim ama bu sapığın ötesindeydi kuzu gibi oldu sapık bey tv muhabirlerinide çağırmadık
10 Yorumla
+1 yılYani tamam ole yapmasi gerekmiyor bla bla herkesin solicegi seyleri demicem simdi bu adamim ününün yarisini kari kiz taciz hayati olustururken ecenin bunun basina gelceni bilmemesi imkansiz ve bu eceye daha fazla ün olarak geri donecektir mehmete gelince ona bisi olmaz ayni tas ayni hamam yeni avlar
10 Yorumla
+1 yılMehmet Ali Erbil şöhretine güvenmiş gibime geldi. Ortada bir sarkıntılık var evet , tehtid de var kavga da var ama taciz ya da tecavüz yok. Ama o adam yıllarca televizyonda da yaptı bu patavatsızlığı ve yıllarca 70 milyon güldük bu adamın yaptıklarına. O zamanlarda söylenmeliydi ne söylenecekse.
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılMehmet Ali Erbil'i herkes biliyor zaten. Kız da eminim başından beri biliyordu bir müddet sonra asılacağını. Kızın amacı şarkısını duyurmak, popüler olmak. E bu olay sayesinde klipte oynatmaktan daha çok duyurdu adını.
Burada sorun Mehmet Ali Erbil'in yaptığı. Çok rezilce ve kesinlikle artık bir dur denmeli ona. Ölümden döndü hâlâ ona buna asılıyor40 Yorumla
+1 yılŞu adamın nasıl biri olduğunu bilmeyen yok zaten. ölse bile değişmiyor bu belli. sapığın teki olduğu halde yanına gidiyorsan iş yapıyorsan o adamın bu tarz yaklaşımda olacağını da bilmen lazım. yani mesaj atıyorsa engelle gitsin. reklam yapmanın anlamı yok. şerefsizin teki memo zaten. birde buna sempati duyanlar var.
10 YorumlaHiç bir fikrim yok desem, hatta daha da ötesi, Ece Ronay diye bir ismi ilk kez duydum desem cahil olduğumu düşünür müsün?
11 YorumlaEce Ronay pekte madur sayılmaz. Mehmet Ali Erbil hep aynıydı. Ciddiyetsiz kadın düşkünü, böyle bir adamla görüşüp işine gelmeyince veryansın etmek ne kadar doğru bilemedim.
30 YorumlaEce bu kadın
https://www. instagram. com/reel/CUpTAOgF4qB/? utm_medium=copy_link12 Yorumla
+1 yılArkadaşlar olayı büyütmeyin bence sadece desteklerinizi yollayın arkasında durun öbür türlü kötü yorumlarınızı kendinize saklayın bence yarın öbür gün her şey gibi Buda konuşulup unutulucak biliyorum o yüzden uzatmaya da gerek yok :)
10 Yorumlaolay nedir ki? hiç takip ettiğim konular değil açıklayaydın yorum yapardık yahu
12 YorumlaErbil'in avukatı bilişim hukukunu iyi biliyorsa Ronay'ın 2 ila 4 yıl arası hapis ceası alması muhtemel. İletişim gililiğinin ihlali suçu ile. Erbil içinde aynı şekilde ceza davası söz konusu. İki isimde birbiri üzerinden reklam peşinde.
10 YorumlaMali’nin ne halt olduğunu bilmeyen yok, en son Seda Sayan onun hizmetçisi ile ilgili konuşmuştu. Hiç bir şey olmadı adam ölecek hala icraat peşinde. Şrfsz önde gideni.,
20 Yorumla
+1 yılMehmet Ali Erbil'in nasıl biri olduğu zaten belli değil mi kör mü olduk biz
50 Yorumla
+1 yılKız sürekli ben mağdurum oynuyor gibi masum olduğunu düşünmüyorum Mehmet Ali Erbil zaten sapıkti hiç şaşırmadım
30 YorumlaÜnlü adı altındaki kimseye ne inanıyorum ne güveniyorum kimisi birini bitirmek için kimisi de prim kasıp çevresini daha da genişletmek için uğraşıyor
31 Yorumla- +1 yıl
aynen öyle çok haklısınız :)
+1 yılAl birini vur ötekisine ama Mehmet Ali Erbil ve İbrahim tatlısesinde nasıl sapık olduğunu bilmeyen yoktur diye düşünüyorm
30 YorumlaM. Ali E. yapar ama yaptığı taciz sayılmaz adamın ellemedıgı kadın sayısı azımsanmayacak kadar cok Ece Ronay ı ellemişse ne olur dikkat çekmek için adamı karalıyor neyse ne işte
10 Yorumla
+1 yılya zaten bence mehmet ali erbil çok saçma bir insan sevmiyorum eceyi de tanımıyorum ama yani bildiğin taciz adam sübyancımı ne kızı yaşında kadını taciz ediyor
10 Yorumla
+1 yılmehmet ali ayıp etmiş ama söylediği sözde haklı ''TikTok' ta memeleri açıyorken iyi bize gelince mi namuslu ayakları yapıyorsun dedi bana haklı gibi geldi :D
10 YorumlaMehmet ali erbil bu konularda tescillenmiş ama kendisinden daha beter olan birisi varsa oda ece ronay.
Bu tarz bi konuda ilk defa meehmet ali erbil haklı bence. 😂10 Yorumla
+1 yılşimdi kızın tiktok videolarını gördüm de vücudunu kullanarak keriz silkelediği bariz. ben mehmet aliye şaşırdım yılların tecrübesi böyle bir şeyi nasıl yedi :D
10 Yorumla
+1 yılO adamın kadın manyağı olduğu ortada. Onunla muhattap olması hataydı
30 YorumlaOlaydan haberim yok gereksiz biseydir kesin jsjanan
30 Yorumla
+1 yıl64 yaşındaki adamın numarasını memoş mu ne koymuş kalkıyor maduru oynuyor
30 Yorumla
+1 yılSacma sapan boş işler, mehmet ali ye yeter dedirten dedikodular , o kız kim klibinde oynamış da falan da filan. pöh
10 Yorumla
+1 yılOlayı bilmiyorum ama herhalde aşk meşk meselesi. Eğer öyleyse bu ünlüler neden utanmaz? Yaşlarından başlarından utansınlar
10 YorumlaKadına taciz yine gündemde.
Eceni giyimi ya da tavırları kimseyi bağlamaz. Adam alenen sapkın kanıtlar var ecede sundu zaten.10 Yorumla
+1 yılmehmet ali erbilin nasil sapik zihniyetli or*spu cocu oldugu tescillenmis zaten ece niye hala konusmaya devam etti engellemek yerine
10 Yorumla
+1 yılGayet normal kimse k bakmasın siz gördünüzmü bilmiyorum ama ecenin nasıl bir kiyafet giydigini
49 Yorumla- +1 yıl
Canım açık kapalı farketseydi bu işler şu an türkiyede en çok başörtülü kadınların p*rnoları aratılmazdı ve yayılmazdı bir insanın kıyafeti ister kapalı ister açık olsın kimsenin kimseyi taciz etme hakkı yoktur şunu anlasanız mı acaba artık kadın erkeğin nefsini uyandırıyor bakıç açısı bu tamam hadi öyle diyelim nefsini uyandırıyorda bu erkeklere allah hiç mi irade vermemiş acaba gözünüze hakim olun diyen kim birinin başına gelen şeye sen o haketti dersen allah seni sınar bu iyi niyetlilik değil alenen yapılan tacizi haklı bulup sapıklığı meşrulaştırmaktır
+1 yılMehmet Ali Erbil o kadar sapık ve Ece Ronay'da o kadar primci ki inan ikisi de umrumda değil
20 Yorumla
+1 yılEce ronay ile tiktoktaki ece taylanir aynı kisimi? cok benziyorlar birbirine. bu olayda mehmet ali erbil haklıdır.. Ece yarin öbürgün kaybolur mehmet ali kalır...
20 YorumlaKeşke Mehmet abinin gençliği olaydı piyasada kız bırakmazdı
10 Yorumla
+1 yılsaçma kaç yaşına gelmiş adamın kızı yaşında kadına olmaması gereken şeyler demesi
10 YorumlaBir söz vardır: yiyin birbirinizi ete para vermeyin... birbirinizi g0te para vermeyin 🙂
10 YorumlaÖnce güzeldir bu şeyler. Sonra herşeyin bir bedeli var
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYa mehmet ali dogru demis tiktokta actiğini banada ac herkese acarsan böyle sapik bi adamla konusursanda ac demesi cok normal ve videolari olan bi kizdan bahsediyoruz ikisi birbirini bulmıs aslinda
10 Yorumla
+1 yılKız çok mağdur ayağına yatmıs Adamın sapık olduğunu zaten cümle alem biliyo
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAl birini vur ötekine şahsen mehmet ali erbili zaten biliriz ama ece ronay da az degil bilen bilir
20 YorumlaCevabım:
https://youtu.be/vNoO67WFbKY00 Yorumlaİddialar doğruysa karşılıksız değildir mutlaka iki tarafında bu olayın yaşanmasına payı vardır
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEce Ronayın youtubede hayatı ve geçmişini anlatan videosu var izleyin derim.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÖlümden dönen adamın derdinin ne olduğunu düşünüyorum Allah akıl fikir versin
10 Yorumla
+1 yılMehmet ali erbil sapik zaten biliyoruz bu kizin benim reklamima ihtiyaci var diye faydalanmak istiyor ece nin taciz umrunda degil zaten. O yolun yolcusu ece bunu reklam olarak kullaniyor tamamen
10 Yorumla
+1 yılMehmet Ali Erbil hep öyle biriydi zaten şaşırmadım.
10 Yorumla
+1 yılÇok güzel reklam oldu.
Bu konuyu daha sert şekilde çözüme kavuşturabilirdi, haklı da olabilir, fakat işin içinde tanıtım amacı da var gibi hissediyorum.10 YorumlaAdam kızı resmen taciz etmiş yaşından başında utansın adam hasta olunca üzülmüştüm keşke iyileşmeseymiş
20 Yorumlakız maliye para vermiş böyle reklam ypalım dıye malinin mali durumu kötü şu an buyuk ıhtımal para ıcın reklam yaptılar işte.
00 YorumlaMehmet Ali Erbilin çükünün başına bela açacağı belliydi birgün, yarı yolda bıraktığı günahına girdiği kadınların ahı tuttu sanırsam 😅
10 Yorumla50 kere soruldu bu soru
11 Yorumla
+1 yılGöründüğü gibi olmadığını düşünüyorum
12 Yorumla- +1 yıl
Kızın samimi olduğunu düşünmüyorum. İftira atıyor demiyorum fakat bir şeyler olduysada tam açıklamıyor.
Hiçbir şey göründüğü gibi olmayabilir, ama her iki yönde de iğrenç!
20 YorumlaMalı ne olduģu belli net. Ya kadin net mi? Hangisi daha iğrenç
10 Yorumla
+1 yılAdam ölümden döndü hala akillanmiyor ya. Arık kızı değil torunu yaşındaki kıza da bakıyor yeter yaa
10 YorumlaEce ronayin şimdi ye kadar neden sustugunu merak ediyorum ama arkasındayım
10 Yorumla
+1 yılMagazini takip etmediğim için bilmiyorum isimlerini bile şu an duydum açıkçası
10 Yorumla- Devamını Gör (65)
Devamını Gör(110)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem