" Suç" olarak ele alması çok gereksiz kalıp olmuş Suç olması için iki taraftan birinin zarar görmesi gerekir iki tarafta isteyerek ilişkiye giriyor burdan anlamadığım Suç nerde tecavüzü kastetmiyorum o ayrı konu tabi ikisini birlikte ele almadı ise
Bu gibi tuzak açıklamalar hep yeni kaoslarda halkımızı Nil Nehri'nde temizlendiğini zanneden Hindistan halkı gibi çamurlardan çamurlara savurmak ve halkımızın dikkatini dağıtmak için. Yok, ben buna yorum yapmam. Dilerim kasıtlı söylenen tuzak açıklamalara karşı halkımız artık bilerek sessiz ve tepkisiz kalır.
Biraz daha açıklayıcı olmak adına ekleme yapayım. Din bakımından olaylara bakmıyorum, evlilikte bir anlaşma var kanunen. Olabilir. Ben bir şey de demiyorum. Aşkı bitmiştir başkasından hoşlanmıştır ok. O zaman gereğini yapsın. Boşansın. Sonra ne yapmak istiyorsa yapsın. Bu haksızlığa kızıyorum, işin din yönünde değilim yani. Şimdi haksız mıyım hakkaten bu konuda?
@Gençlerinsesi bir de Atatürk koymuşsun pp ye çok yazık bu ülke laiktir devletin bir dini yoktur bir çok milletin yaşadığı kozmopolit bir yapıya sahip ülkemiz asla ayrım yok