AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
78Cevap
Açıkçası ben Özcan denize inanmıyorum samimi gelmiyor ve bilerek kadını kameranın önünde kışkırttı şov yapıyor haspam. Ne olursa olsun çocuğun yeri Annesinin yanı sırf Nafaka ödememek için kadını ne hallere soktu
Böyle olaylarda erkeklerin haklı olma ihtimali hiç yokmuş gibi geliyor ya nedense
Cinsiytetçi şıklık
Şllık
cocuguna vurmadigina ben de inaniyorum, orada özcan deniz efekt yapmis gibime geldi.. feyza da niye saldirdi. o da yablis.. ama gemelde cocuk anneye aittir. ozcan deniz kadinin rahatini saglayamadi. iyi yonetemedi durumu
Feyzayı savunmuyorum ama o kadar kadın cinayeti işleyip hiç bir ceza almayan insan varken Feyzaya ceza verirlerse cidden bu ülkeyi terk ederim.
Defol git o zaman @oyleistiyorum
Defolup gitmesi gereken sizin gibi p*sliklerr aslında ama fırsatını buluyum iki dk bile durmicam
Bu ülke dünyanın en güzel ülkesi senin gibi rezili de anca bu ülke barındırır. Defol git
Ülkemi senden çok seviyorum o yüzden senin gibi p*slikk kadınkatili yaratıkların gebermesini diliyorum
Ben kadın katili değilim kadın katillerinin de en büyük düşmanıyım
Kadın düşmanısın öyle olmasan adaletsiz bir sisteme sitem ettiğim için bana burada hakaretler yağdırmazdın
Kadın adama nasıl saldırıyor görmüyor musun
Hayır videoyu izlemedim. Başta belirttiğim gibi kadını kesinlikle savunmuyorum ama kaç tane kadının katili dışarıda geziyorken sırf tokat attı diye büyük bir ceza alırsa bu bizim hiç bir hayati güvenliğimizin olmadığını gösterir.
Bu kadar abartma siz bu şekilde tepki verdikçe o a*diler daha da asıyor. Bunların veya erkek ve kadınların her birinin psikiyatri testten geçip psikopat olanlarının yıkılması lazım içeriye
Abartma mı? Haklısın aramızda kadın öldürüp serbest bırakılan insanların dolaşmasının kesinlikle abartılacak bir tarafı yok! Bu nasıl bir zihniyet ya bizde istiyoruz psikolojisi bozuk insanların tedavi edilmesini ama sence bunu yapıcak bir devlet var mı? Sokak ortasında dövülen kadınların sorumlusu adalet sistemi değil de bizim abartmamız mı yani? Serbest bırakılmasa direkt müebbet verilse bunlar, zaten biz serbest kalıyoruz diyip bu kadar rahat hareket edemezler. Ve senin gibiler bu durumu hala bizim üzerimize yıkma çabasında.
Uzaktan yorumlamak kolay. Sahit olmadigim surece yorum yapmam bilemem. Kim hakli kim haksiz bilemem.
Özcan Deniz ona tokat atmış olsaydı erkek şiddeti dayak yiyorum diye kendini yerlere atmıştı
Umarım bir şekilde uzlaşırlar da evlatları mağdur olmaz.
Öyle davranması gerekmez sonuçta çocuk ta görüyor olanları, komşulara rezil olmaya hiç gerek yok
Kadınların geneli böyle. Sıla , Ahmet Kural konusun da da. Ahmet Kural haklı, kadınlar bunu evde özellikle tartışma oldugun da aynı bu şekil de davranıyorlar. Gerçek yüzleri ortaya çıkıyor tabiki her kadin için demiyorum. Ama durum vaziyet budur
Erkege şiddete hayır hadi kadın şiddeti diyordunuz bunada sesiniz çıksın türk kezbanları
adam çocuğunu almaya gelmiş yasal süre içinde kadın çocuğa şiddet uyguluyo ve adam öfkeleniyo çocuğa vurma diye o esnada cıngar çıkıyo adam haklı
Bu tokat feyzaya atilsaydi kiyameti koparirlardi sanirim.
Talihsiz bir evlilik üzülüyorum Özcan Deniz'e. Çocuğu yıpratmadan bitirseler şu süreci keşke.
Özcan deniz tabiki...
Özcan deniz sapık bir karaktere sahip
Özcan deniz düzenbazlık yapıyor bence
Hiç ilgimi çekmiyor umrumda değil magazin alemi
Tam benim kafadansın
Para kadın ve ünlü ucu bir araya gelmemeli
Bu kadar umrumda olmayan bi olay gormedim.
Adamın hem parasını ye hem döv nerde bu erkek hakları
Bu adam bu kadını delirtecek sonunda
Ya ünlüler Zaten Alayı insan değil
Erkek yapsa kıyameti koparırsınız...
İkisiyle de ilgilenmiyorum açıkçası.
Özcan Deniz haklı. O kim köpek de tokat atıyor?
Naaaaaappppiiiiiimmmm
Cok haklısınnn
eşine vuran çocuğuna neden vurmasın ki?
siddet savunulamaz yoksa bahane arayana çok
Ne olursa olsun şiddet çözüm değil
Al birini vur ötekine kopya yapistir
canım hareketler her an her yerde.
Kadın haklı o kadar dağılın
Tam tersi olsaydı hapse atarlardı
baya komik görüntüler
Özcan’a bak karıdan dayak yemiş ya
ne olduğu belli olmayan saçma canım işler.
feyza aktan haklı gibi..
Siddetin kadını erkegi olmuyor...
Feyza haklı izledim magazin de sabah detayları.
Seviyorum Özcan denizi ben
Bence kadının öfke kontrolü yok
Kadın çocuğu banka hesabı gibi kullanıyor.
kimse kimseye nolursa olsun atamaz..
Olan çocuğa olmuş
Her zaman öyle olmuyor mu zaten
Ozcan haklı aşqo
Erkeğe şiddete hayirr
Feyza haklı
Hiçbiri
Kötü olmuş hiç beklemezdim
Ortada bi oyun var görücez bakalım
İkisi de samimi gelmiyor
Kusucam bu tiplerden
görüntüsü warmı