Velayet davasından sonra Özcan eve gidiyor tartışıyorlar ve Feyza, Özcan'a tokat atıyor. Özcan'da kapıdan çıkarken ''çocuğuma vurma'' diyor. Ya tabii bilinmez ama kadının çocuğuna vurduğunu düşünmüyorum. Yoksa kapıda şov yapma falan demezdi Feyza. Sizce?
Özcan Deniz
Feyza Aktan
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Özcan Deniz’e tokat atan Feyza Aktan: ''Görüntülerde yaşananlardan hiç pişman değilim!'' Dedi. Sizce kim haklı?
Açıkçası bilemedim. Kadın arıza çıkarıyor olabilir belki velayet belki para alma vs fakat belki çocuğa vurmamıştır adam bu işten bunaldığı için inceldiği yerden kopsun alayım çocuğumu artık diye öyle yapmış olabilir çünkü kadın çok zorluk çıkarıyordu vermemek için falan planlar kuruyor deniyordu magazinde belki adam da artık ben de çirkinleşeyim tilkilik yapayım demiştir şu ana dek Özcan Deniz'in bi açığını görmedik bildiğim kadarıyla yani şiddete meyilli olsa duyulurdu kadın da ona vuruyor burada karşılık vermemiş başka zaman verdiyse yanlış olsa da çok bunalmış olabilir biz bazen erkeklerin üzerine çok gidiyoruz dövüyoruz ama güç farkı var erkek karşılık vermemeli dokundurtmasın kadının da vurmaya hakkı yok ikisi de çok bunalmış bence bu işten olan çocuğa oluyor çocuk bunları görmek zorunda değil çok yanlış yapıyorlar devlet el atsa keşke
Feyza aktanın yaptığı son hareket onun aleyhine oldu Deniz özcan cidden kameraya oynuyormuş gibi geldi bana kadının çocuğuna vurduğunu düşünmüyorum olayın iç yüzünü tam olarak bilmediğim içşn şu ya da şu haklıdır diyemiyeceğim (şu anketlere yanlışlıkla oy verip açıklama yapmaktan bıktım.. deniz özcana verilen bir oyu saymayınız)
Boşandığı kadının evinde işi yok, çocuk için o eve girip çıkabilir bu da sadece hakimin belirlediği süreler veya hastalık gibi durumlarda yine çocuk için. Zırt pırt kadınla didişmek yerine çocuğumun annesi diyerek susmayı tercih etse bu adam keşke bıkmadı rezillik çıkartmaktan, gelecekte çocuğu bu haberleri okurken aşırı üzülecek
Tv yılardır hayatımda yok konudan da magazinden de bihaberim yıllardır fakat bu çiftin ikinci defa denediğini duyduğumu hatırlıyorum. Demekki bir kere denenen bir daha ikincisi olmamalınin kanıti bu ikili... ikinci şans diyenlere ders olmalı bu hayatlar...
@ErtugrulKARTAL1903 ikinci şans işte sonuç. Sadece bunlar ünlü olduğu için böyle söylüyorsun ama kim olursa olsun illaki bir noktada biter, iyi olsa zaten ikinci diye bisi olmazdı
Şu sorudaki tarafları değişsek aynı olay ve durum geçerli olsa Feyza denilen kişi yerine tokatı Özcan Deniz atsa ve anketle beraber soru sorulsa şu ankette istisnasız herkes Feyza denilen kişiyi savunur ve kadına şiddet lanet olsun Özcan Deniz naraları atarlardı ama şiddet uygulanan kişi bir erkek olunca kesin bir şey yapmıştır, şov yapıyor oluyor. İşte bizim ülkemizde bu şekilde büyük bir çofte standart var.
Bu arada Özcan Deniz sempati duyduğum birisi değil ancak bizler görünene göre yorum yapabiliriz ve kendisine tokat atan bir kadın var ortada üzerine nasılsa sosyal platformu arkama alırım diye pişman değilim dahi söyleyebilecek kadar cüretkarsa eğer Özcan Deniz net haklıdır.
Bence Feyza haklı bu olayda. Boşanmanın genelinde ikisi de suçlular politik davranamadılar, magazine çok fazla malzeme verdiler. Ama burada Özcan boşanmış olduğu kadına "5 dakika içinde şunu yap, getir " diyerek emir vermesi kadına köle gibi davrandığının işaretidir. Bu da psikolojik şiddettir. Ve kız artık nasıl dayanamadıysa o da karşı saldırıya geçmiş. He fiziksel şiddet olmamalıydı, lafla karşılık verebilirdi ama bu baskılar cidden çok yıpratıcı oluyor. Kadının psikolojisini bozup sonra da bu kadın hasta demek de çok alçakça. Bence yüzyüze gelmeyip aracılarla çocukla görüşseler hem kendileri hem de çocuğun psikolojisi için en iyisi olur. Boşanma bir savaş haline gelmemeli. 🌸
Ayrıca kameradan kadının hayatını izlemek de yanlış, özel hayatın gizliliğine aykırı. Ben de çocuğa vurduğunu düşünmüyorum olayın çocukla ilgisi yok içeri girmesi için kolundan tutmuştur en fazla koruma iç güdüsüyle. Zaten çocuğa erkek sahip çıkacak olsa kadına verilmezdi bu duygular. Özcan davada kullanabilmek için kışkırtmış resmen. Zaten mantıklı davransaydı hakkı olanı en azından çocuğu için kullanılır diye düşünerek verir kısa yoldan boşanırdı.
Benim anlamadığım şey erkek kadına tokat atsa ortalığı yangın yerine çevirip şiddet karşıtı yaygara çıkaran insanlar (!) Bir erkek erkeğe ya da kadın erkeğe el kaldırıp vurduğunda niye haklılık tartışıyor? Kadın erkeğe vurunca şiddet kabul edilebilir mi oluyor? İki yüzlü insancıklar.
O da yanlış tabii ki. Ama erkeğin kas gücü, kadına göre daha fazladır. Dolayısıyla kadın üstünlük sağlamak için değil de sinirden vurur genelde. Ama erkek kadına vurunca onu ezmeye çalışıyor hissi oluyor. Bir çocuğun sana vurması ile iri yarı adamın vurması bir olur mu? Yavaş vursa bile hissettirdiği başka.
@NaneKokusu143 gayette aynı şey. Az dürüst olun. Özcan Deniz o kadın kendisine vurduğunda sinirle karşılık verip 2 tane vursaydi şu an Özcan Deniz kadın dövdü diye ortalık inim inim inliyordu. Kimse demezdi yediği tokadın siniriyle karşılık verdi diye.
@NaneKokusu143 kankacim bırak anlatamazsın Herkes kendisini akıllı sanıyor Herkes çok bilgili burada bile eşitlikçi geçinen Sol çom. ar feminikler Yanlış olduğunu söyleyemiyorler Bu zihniyet yüzün den dışarda dayak yiyen kadın görsem umursamayacağım
@NaneKokusu143 Aynen öyle çok güzel söylediniz. Bazı kişiler iş erkeğe şiddete geldi mi 3 maymunu oynayıp karşıdakini aklamaya çalışıyorlar işin en acısı da bazı erkeklerde sırf medeni gözükmek için kendi hemcinslerini gömmek için elinden geleni yapıyorlar.
Feyza Aktan haklı, kadına resmen tuzak kurmuş kameraların gayet farkında ve öncesi yok başta kadına ne söyledi de kadın öyle delirdi. Çocuğa vurma diye bağırışı zaten her şeyin tezgâh olduğunu açıklıyor. Olay basit Feyza yi deli gibi gösterip çocuğunu alıcak elinden.
Cinsiyetcilik yapmasın kimse afam cocuklari okula götürücem diyor adamı darp ediyor bunu yapan kadın çocuğunada vurur ve neden okula götürmüyor? Özcan Deniz kameraya oynasın oynamasın kadının kafada sıkıntısı olduğu belli çocuğun babasında kalması daha doğru
ikisi de haklı değil ama birazcık haklı olan Özcan deniz olabilir. Bu olaylarından önce çocuğun psikolojisini nasıl bozduğunu feyzanın evindeki hizmetçi ortaya çıkartmıştı zaten ki onun videoları da yayılmıştı. Aslında feyza şeyma gibi sadece şeyma kadar aktif değil o yüzden de fazla göze batmıyor.
Sen bu ülkede kadınların haksız olduğunu gördün mü daha önce çirkin görl? Aynı tokatın yarısını Özcan vursaydı, cinsiyetçi faşistler tarafından linç edilirdi. Söz konusu kadının tokatı olduğunda, ciddiye alınmıyor, aksine erkek suçlu bulunuyor. Welcome to Turkey, alışkınız erkeğin itin gôtüne sokulması durumlarına..
Çok haklısınız. Kadın haklarını savunurken erkek hep unutuldu. Ama bunun bir haklı sebebi şu; kadına şiddet ve kadın cinayetleri , erkeğe şiddet ve erkek cinayetlerinden kat ve kat daha fazla olduğu için kadının daha fazla desteğe ihtiyacı olduğu bir dönemden geçiyoruz. İnsanların sürekli kadını savunma içgüdüsü buradan geliyor. Fakat haklı olduğu yerde erkeği savunmayı unutmamak lazım. Şiddetin cinsiyeti yoktur. Burada kadın çocuğa vurmuş olsa da Özcan Denize vurmuş olsa da her türlü haksız.
Beyefendi siz söylediğiniz şeyin ne kadar çirkin olduğunu farkında mısınız. Nedir bu sidik mi yarıştırıyoruz. Şiddetin cinsiyeti yoktur. Her türlüsü çok kötüdür. Bu nasıl bir kafa.
Özcan yine rol kesiyor. Kadını pusuya düşürdü kameraya oynadı.. Oyunculuk 10/10
7
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Artık kadını nasıl delirttiyse beyinsiz ya. Erkeklik taslıyor. Gecenin bir yarısı ne işin var boşanacağın boşandığın kadına gidiyorsun? Kadın seni istemiyor. Rahat bırak ya. İsteseydi o kadın boşanmazdı zaten senin gibi bir heriften. Başka birinden olan çocuğunu da reddetmişti değil mi öyle hatırlıyorum. Pislikler işte her yerde.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
"Erkeğe şiddete hayır! Feyza hem şiddet uyguluyor hem de üste çıkıyor. Peki Özcan Deniz'in gururu ne olacak? Türkiye'nin gözleri önünde tokat yemiş bir adam. Yazık değil mi? Kocasına tokat atabilen çocuklarına da şiddet uyguluyor olabilir." Derdim tabi bunun karşılıklı bir şov olduğunu ve buram buram reklam koktuğunu düşünmeseydim. Gündeme gelme çabaları olarak görüyorum durumu. Ne demişler? Reklamın iyisi kötüsü olmazmış! Peh!
Bir erkeğin bir kadını haksız yere tokatladığını ya da dövdüğünü binlerce kez gördüm ama Bir kadınınn bir erkeği haksız yere tokatladığını çok nadir gördüm vardır bir bildiği diyorum..
Feyza haklıdır eğer söylenenler doğru ise feyza denen kişiyi tanımıyorum, fakat özcan denizin tam bir öküz olduğunu düşünüyorum. Kesin haketmiş kızda güzelmiş ne bulmuş bu kroda tip desen tip yok karakter desen o da yok
@yguuhjı güç dengesizligini olcme yontemin nedir? Kadin da boylu poslu... biri kadin olunca erkege vurma hakki nereden geliyor? O zaman kisa boylular uzun boylulari yaralasin, cocuklar ebeveynlerini dovsun, kadinlar erkeklere vursun, işçiler patronlarina dayak atsin... böyle sacma savunma olmaz.. siddeti ya kinarsin, ya sa susarsin..
Böyle sacma bir açıklama geleceği belliydi... siddet uygulanırken kas gücu veya orani degil, zarar vermek icin yapılıp yapilmamasi onemli... kadın veya erkek siddet siddettir, tepkisi de ayni olmazsa bir tarafi tesvik edersin, ki senin yaptiginda siddeti ozendirmek... bir cocugun vurma davranisini yaa ne şirin bisey olmaz dedigin an normallestirmis olursun.. bu öyle o buy8k bu kucuk onun kası cok bunun kası az diye olculen bir olgu değil.. siz erkeklere dusman olduğunuz için normallestirmek adina böyle konuşuyorsunuz ve kininiz açığa çıkıyor... vurma eylemi yanlıştır diyemeyen herkes suçlu.. sen dahil.
Benim yaşımı bu tartismaya katmanın gerekliligi nedir? Çünkü kinlisin.. m. ala anlatir gibi bir hakarete ne gerek var? Çünkü ofkeni atamiyorsun... yani neticede sana anlatmak manasız, çünkü anlasan da kabul etmezsin.. ben seni kendi seviyen ile başbaşa bırakıyorum... hak ve hukuk seni verdigin tepki ile ölçülmez... herkes siddet karşısında aynı duruşu sağlamalıdır..
Ben bu görüntülerin planlanmış olduğunu düşünüyorum, kadını çıldırmış tepki vermesi için. Tamamen algı yaratmak için, yoksa Özcan'ın tepkisiz kalmasının başka bir açılması olamaz.
Şiddet şiddettir. Erkek tokat atınca millet ayağa kalkar. Ama kız yapınca bu soru sorulur. Şiddet şiddettir yazdığım gibi. Kim haklı ya da haksız bir durum olamaz.
Feyza haklı.. Özcan deniz kızı kullanıp attı resmen şimdide çocuğunu annesinden ayırmaya çalışıyor o görüntülerden önce kim bilir kızı nasıl delirtti kışkırttı da kız böyle çıldırıp saldırıya geçti. Hiç bir anneyi yavrusundan ayıramazsınız…
Şuna çok takıldım. Özcan Deniz kızı kullanıp attı. Özcan Deniz en sevmediğim sanatçı ünlülerden biri ama baktığın zaman en az 25 yıldır şarkıları dizi ve filmleri ile Türkiye de gayet tanınan ve ciddi bir hayran kitlesi olan bir insan. Kadın? Öyle alelade sıradan Özcan Deniz ile ilişkisi olmasa kendi çevresi hariç hiç bir tanınır yanı olmayan yine medyadan bilindiği kadarıyla hiç bir özel vasfı mesleği yeteneği olmayan birisi. Özcan Deniz bunun neyini kullanmış olabilir? Tam tersi olmasın? Kız Özcan Deniz o kullandı bir de çocuk yaptı şimdi sepetleme peşinde. Üstüne güzel bir nafaka zaten medya taninirligi da oldu öyle ya da böyle açar bir Instagram hesabı kopar gider. Tanıdık geldi mi?
@34Constantine Özcan denizin kızı kullanıp attığı bütün magazince bilinen bir şey. Adam çocuk sahibi olmak istiyordu , bu kadınla evlenip cocuk için kullandı. Belliki çocuğuna da çok düşkün ve almak için dalavere çeviriyor.
@Şadapmenn Herkesin bildiğini evlendiği kadın da biliyordu emin ol. Demek ki kadın da dünden razıydı. demek ki ortada bir kullanılma yok. Karşılıklı çıkar var.
Sonunda diyordu ya görüntülerde , kameralara mi oynuyorsun? İlgili baba rolü mu yapiyorsun. Yani kadın bu konuda hakkı olabilir. Bakmak ve görmek farklıdır. Bize sadece gösterilen şeyleri gördük. Olayın iç yüzünü bilemeyiz. Görünüş aldatıcı olabilir
İzledim. Ama Özcan Deniz’in komplosu gibi geldi bana. Güzel oynamış. Yoksa seni iten hırpalayan, üstünü başını yırtan biri karşısında, taş olsa çatlar. Bi tepki verir, sakin kalamaz
Sonuçta iki tarafında birbirine şiddet uygulamaması gerekiyor gözümüzle olan bitenleri görmediğimiz için iki tarafta açıklamalarında kendine haklı bi pay çıkaracaktır o yüzden şu haklıdır şu hatalıdır diyemem
Kim haklıysa haklı o beni ilgilendirmez de beni anketin sahibinin rumuzu ilgilendiriyo UGLYGİRL cidden çirkin kız isen tanışalımmı angelica Jolly sende çirkinsen uyar ona göre hesabını yap çirkin diilsen hiç gelme
Görüntülerde özcan deniz in çocuklarını okula gitmediği kendi götürmek için feyza aktan in evinin kapısına geldiği ve siddet gördüğü görülüyor çocuğu nu kullandığını görüyoruz!
tamamen ozcan denizin kumpas kurdugunu dusunuyorum. kamera olmasa oda kadina saldirirdi kameranin cektihini cok iyi biliyo bilerek dokunmuyo ve kiskirtiyo kadini oyle seyler oluyo. cocugu almak icin yaptigini dusunuyorum ama kucucuk cocugun annesinden koparilmasini isticek kadar vicdansizsa bilemem tabi
Bu tür şeylere çok alıştık kimin eli kimin cebinde belli değil. Ve mantıklı düşündüğüm zaman bunları okuyup veya izlediğimizde topluma ne kadar zarar verdiğini görüyorum.
Sürekli olarak bunların haberini görüyorum ama adam akıllı neden boşandıklarını, alıp veremediklerinin ne olduğunu bile bilmiyorum. Tek gördüğüm şey sürekli olarak birbirlerine bağırıp durdukları.
Kadının sorunlu olduğu bariz ortada. Çocuğuna vuran kötü davranan, kocasına tokat atıp çıldırtan kadınlar var kimse bir şey demiyor.. Erkek tokat atsa Dünyayı ayağa kaldırıp linç ediyorlar şaka gibi
Inan bana bunların ne halt yediği gram umrumda değil.
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Kadının adama vurmasını savunacak değilim ama resmen kadına tuzak kurulmuş belli. Tahrik ediyor kadını.. önceden telefonlada aramış kadına hakaretler etmiş belli, gittiğinde zaten kadın dolmuştu. Bunu adam bilerek yaptı, rol kesti. Mahkemede çocugu alabilmek için. Bunu anlamamak için aptal olmak lazım
Magazin haberlerinin hepsi reklam amaçlı bence bu yüzden ilgimi çekmiyorlar
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Ne diyebiliriz ki, görüntüler ne kadar k. aşar bi tip olduğunu gösteriyor. O terbiyesizlikleri yapan biri tokadı da hakediyordu ama adam çok insanca yaklaşmış!
Tehlikeli kadınlarda bugün. Cidden senin kafa yapındaki kadınlar insanı hayattan soğutuyor. Asalaklık ne fena bir hastalık!. Ben bir kusup geliyorum!!!