Fatih portakal haklı. Tabi ki Fulya nin programını da izledim ara ara da bakiyorum. orada da bir emek ve calisan insanlar var o konuda fulya haklı. Fakat bu kadar emek veriliyor, insanlara yardim ediliyorken de bazi seylerin ahlaksizca göz önüne serilmesi, bu kadar duygu sömürüsü yapılması, insanlarin iyi niyetlerinin suistimal edilmesi ve bu duygularla reyting kazanilmasi hoş değil. Topluma bir faydasi bir yarari bir gelisimi var mi, bence yok. İzleyip aaa ne insanlar var ay ibret alalim demekten başka ne yapiyor insanlar? Ama bu tür icerikler artik cok fazla ve farklilasmak için elbette ki reytingler artsın diye saçma sapan konular ve kisiler gündeme getiriliyor. Örneğin adam çocuğuna böbreğini vermiyor diye bir hanim efendinin arayıp adama istediği 50 bin tlyi vermeyi teklif ederek öz babasindan böbreğini satin alması kesinlikle ahlaki değerler dışı bir hareket. Organlarin parayla satilmasina, organ mafyaciligina tesvik bence. Kadin bunu insani duygular ve caresizlik icinde dahi teklif etmis olsa bile bu böyle. Bu tür icerikleri izlemek cok zararli ve RTÜK kesinlikle bu konuda harekete gecmeliydi.
Fulya öztürk beğendiğim bir muhabirdi fakat programda yapılan tamamen saçmalık ve Fatih Portakal tabii ki haklı televizyon lise ortamı değil sanki lisede bir sınıftaymış gibi açmasına müsaade edip baktıktan sonra gülerek ay bakamam hiç izin vermemen gerekiyor zaten. Kendisini beğenirdim fakat programda yaptığı ver verdiği seviyesiz cevap yazık etmiş kendisine
Fatih portakalin ne faydası mi oldu 😂 bu kadın kanaldan yayınlardan TV lerden haberlerden bı haber 😂 açın fatih portakal in kariyerini yayınlarını da izlesin feyz alsın. Onun gibisi. Yok. Önce den 2-3 tane fatih portakal gibi gerçekleri savunan adamlar vardı. İktidar hepsini Teker yeker indirdi. Son kurban da fatih portakal oldu. 👌 Adam gibi adam Fatih portakal 🍊 👊👊👊
ben bu tür programları seyretmiyorum hatta belki f. portakal'a katılabilirim ama fulya öztürk'de siteminde haklı. bu tür programlar izleniyor bu yüzden t. v'ler yapıyor. düzgün içerikli yayın yapsalar kimse izlemez gündür kuşağında...
doğru söylemiş aptal insanlar sayesinde izlenilen bir programı var ayrıca Fatih Portakal asparagas olaylardan gelen reytinglerden ekmek yemiyor kusura bakmasında
Üff yani Fulya’yı ilk kez ekranda gördüm ben bu sene, o kadar silik bir karaktermiş ki göze bile çarpmamış o cart sokak ağzı tavrıyla nasıl spikerlik yapmış yıllarca duyunca şok geçirmiştim. Bir konuşma tarzını düzeltsin sonra millete laf atar
kımın haklı oldugunu bilmem karısmam ama portakalı onceden severdım gercek yuzu ortaya cıkana kadar ıgrenıyorum adamdan zamanında yln haber yapmıslıgı var fulya hanım esra ezmecı ve yanındakı kıymetlı meslektasları cok guzel seyler ortaya koyuyor esra ezmecı bırcok kısının hayatını duzene soktu fulya h . da oyle bna gore yapmayın malca yorum
Yani adı geçen programı bilmiyorum ama biri kendi çalıştığı yerdeki biseyi açıkça elestirme (gerçi biraz ileri gitmiş ama neyse) cesaretine sahipse bunun cokta kötü bisey olmadığını düşünüyorum
Alakası yok. Zorla çalışmadı orada. Teklifi kabul etti, ve çalışmaya başladı. Belki iş vereni b*ktan insanlarla oluşuyor. Bir de o yönden değerlenmek gerek.