Magazin Ufuk Beydemir'in ay tenli kadını İpek Filiz Yazıcıymış! Yeni çiftimizi nasıl buldunuz? Prista Takip Et FenomenYoda Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 72 Yapay Zekaya Sor Şarkıcı Ufuk Beydemir gönlünü 20 yaşındaki genç oyuncu İpek Filiz Yazıcıya kaptırdı. Yeni çiftimizi yakıştırdınız mı? Ufuk Beydemir'in ay tenli kadını İpek Filiz Yazıcıymış! Yeni çiftimizi nasıl buldunuz? Cevapla Kadın Soruları Çift Soruları Oyun Soruları Beğen Paylaş Takip Et 9 kişi beğendi
nightsarepainfull Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl yalnız saçlarının rengi geceden değil o ne olcak xnmxcmgm 4 1 Yorumla Prista +1 yıl Saçlarının rengi güneşten😂 Yorumla
Rascoln36 Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Magazin konusunda 415 cevap paylaştı. Ulan herkes ay tenlisini buldu biz hala aya bakıp efkar dağıtıyoruz 5 0 Yorumla
külllkedisi Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Yakışmışlar ama bana bu şarkü eskiyi hatırlatıyor :') 2 0 Yorumla
Dont_speak Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Hayır be o değil. Aralarında 10 yaş falan var ama yakışıyorlar. 2 0 Yorumla
Akrep-Bir_Adam Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl umarım diğer ünlüler gibi Kısa sürmez. Geneli hep sahte oluyor da.. 1 0 Yorumla
TicTacJoe Takip Et Xper 7 Yaş: 47 , eic 83% +1 yıl Teni almış beyazlığını aydan doğru ama saçlarının rengi geceden değil. Yine de güzel kız. Allah mutlu, mesut etsin. 0 0 Yorumla
invictu_s Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Yeni mi ben mi erdim yoksa bayadır biliyorum bunları 😅 yoksa soru mu yıl öncesinden kalma şaşırdım 1 0 Yorumla
SHEKAU Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Öyle iğrenç şarkıdan böyle hatun çıkması şaşırtıcı. 0 0 Yorumla
minikhırçınkedi Takip Et Master Yaş: 35 , eic 40% +1 yıl Yaaaa çokkkk tatlılarr çok yakışıyorlar.💯 Maşallahh 💞🧿 0 0 Yorumla
IYIözgürIYI Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 89% +1 yıl Genelde insan kendi yakısani yaparmış ama bu söz burda yablis yapisani ve gösterişli olayı yapar 0 0 Yorumla
öyleyimnolmus Takip Et Xper 4 Yaş: 31 +1 yıl Yeni mi bir sene oldu nerdeyse 😅Ama tatlis bir ciftimiz tabiki 0 1 Yorumla simge_94 +1 yıl Kuzum bakarmisin bisey danisacagim :) Yorumla
Öyleyle Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Yakıştıramadım bu adam daha büyük değil mi 0 0 Yorumla
LadyHeard Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 94% +1 yıl Magazin konusunda 978 cevap paylaştı. İkisini de tanımıyorum ki 0 0 Yorumla
everkeğii Takip Et Master Yaş: 30 , eic 36% +1 yıl Magazin konusunda 409 cevap paylaştı. ay gerçekten Bembeyaz kız valla 🤭 0 0 Yorumla
Fesorfe Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl Bu kişi kim 2 1 Yorumla simge_94 +1 yıl Kuzumbakarmisin bisey danisacagim :) Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
yalnız saçlarının rengi geceden değil o ne olcak xnmxcmgm
Saçlarının rengi güneşten😂
Ulan herkes ay tenlisini buldu biz hala aya bakıp efkar dağıtıyoruz
Yakışmışlar ama bana bu şarkü eskiyi hatırlatıyor :')
Hayır be o değil. Aralarında 10 yaş falan var ama yakışıyorlar.
umarım diğer ünlüler gibi Kısa sürmez. Geneli hep sahte oluyor da..
Teni almış beyazlığını aydan doğru ama saçlarının rengi geceden değil. Yine de güzel kız. Allah mutlu, mesut etsin.
Yeni mi ben mi erdim yoksa bayadır biliyorum bunları 😅 yoksa soru mu yıl öncesinden kalma şaşırdım
Öyle iğrenç şarkıdan böyle hatun çıkması şaşırtıcı.
Yaaaa çokkkk tatlılarr çok yakışıyorlar.💯 Maşallahh 💞🧿
Genelde insan kendi yakısani yaparmış ama bu söz burda yablis yapisani ve gösterişli olayı yapar
Allahım nasip et yarrabbbb
Yeni mi bir sene oldu nerdeyse 😅
Ama tatlis bir ciftimiz tabiki
Kuzum bakarmisin bisey danisacagim :)
Yakıştıramadım bu adam daha büyük değil mi
İkisini de tanımıyorum ki
Yiiiaa çok güzeller 🥺
ay gerçekten Bembeyaz kız valla 🤭
Bunlar kim ya ahahaha
Ay cok yakismislar😍
Güzel 👍🏻
Çok güzel kız Allah ım nasip et amin 🤲🏻