Kaan ayran gönüllü ezgiden sonra dikiş tutturamadı. Pınar da bence şöhrete çok kapıldı son bir yıldır ve gözüne kestirdiğiyle kısa süreli tutkulu aşklar yaşama peşinde. İki taraf da alacak verecek dengesini kurmuş. Uzun ömürlü olmayacağını düşünüyorum. Yakıştıramadım şahsen. Hangi Kaan’a niyet, Hangi Kaan’a kısmet demeden de geçemem tabii. :Dd
çok mutlu olsuunlaaaarrr kaan aşkı hak ediyor umarım pınar ile bu aşkı bulur. pınarda çok güzel. ayrı olarak hadise de şu an ki eşini bulana kadar bir sürü insanla beraber oldu kimse bişey demedi kaan gerçek aşkı bulmak için insanlarla oluyor diye suç mu oldu anlamadım.
Hiç bir zaman bi ünlüyü takip etmedim özel hayatını merak etmedim en çok futbol takip ederim ama bir futbolcunun bile sosyal medyasını takip etmem magazin bana boş geliyor
pinar denizi ben asiri itici ve ukala buluyorum hatta gicik biri baskalari bulamayabilir zaten pinar deniz gibi kizlar ahmak erkekler oldugu surece ilgi gorebilir
dahasi bu kisiler halk tarafindan asiri ilgi goruyorlar gereksiz ve yersiz abartilan ilgi yuzunden onlar da istifade ediyorlar haketmedikleri paralari kazaniyorlar oyunculugunu ben begenmiyorum yapmacik oynuyor inandirici degil gerci simdiki oyuncularin buyuk bir cogunlugu oyle
Kaan da maşallah tüm ünlü güzel kadınları götürdü..
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
bu kadının sevgili yok muydu ne ara ayrıldılar birbirlerini bulmuşlar işte 2 gün sonra ayrılırlarsa şaşırmam onlara da koymaz zaten alışıktır bünyeleri
@huysuzsincap neyse annen 3 yıla kalmaz kanal 7 de hint dizisine başlarsa şaşırma ayda 200 tl sırf hint dizilerine para veriyoruz tv boşa elektrik harcıyor