Bir süredir birlikte oldukları iddia edilen Hande Erçel ve Hakan Sabancı, bugün İstanbul Havalimanında birlikte kameralara poz verdiler ve ilişkilerini resmen onayladılar. Siz bu çifti nasıl buldunuz?

Bir süredir birlikte oldukları iddia edilen Hande Erçel ve Hakan Sabancı, bugün İstanbul Havalimanında birlikte kameralara poz verdiler ve ilişkilerini resmen onayladılar. Siz bu çifti nasıl buldunuz?

Çok yakışmışlar çok beğendim birisi metres birisi her gün başkasıyla ikisi de birbirinin aynısı müthiş bir ikili umarım hiç ayrılmazlar ve başkalarının hayatını mahvetmeyi keserler böylelikle
En iyi yorum 👏🏻
Yorumları okuyorum ve önce utanıyorum. Sonra da niye utanayım kim ki bunlar diyorum. Yok handenin beraber olmadığı kalmamış, yok hakan şöyleymiş. İnsanların hayatlarına yorum yapma cüretini izlediğiniz programlarla aldınız. Beyninizi iyi yıkadılar bugün ne giysemlerle, müge anlılarla. Yazık beyninize. Kim ne yapmış kime ne. Anlamıyorum işiniz mi yok böyle mi nefes alabiliyorsunuz. Ama bunca kötü düşünce size ahirette girecek haberiniz olsun.
Bence genel olarak n'oluyor biliyor musunuz, dünya genelinde birçok oyuncu hoşlantıyı aşk sanıyor. Sonra aşığım diye kameralara poz falan veriyorlar. Sonra ki ay bi bakıyoruz başkasına aşık olmuşlar. Bence gerçekten aşık olan tek oyuncu kitlesi, evlenip yıllarca da boşanmayanlar.
Yani benzer şeyler işte aynı kapıya çıkıyoruz. Gerçekten aşık olup evlilik yoluna koyulan veya evlenenler.
Hande çok tatlı ve naif bir kız tanışma fırsatım olmuştu bilmeyenler boş yorum atmasın bence tanımadıkları insanlar hakkında umarım mutlu olur hakan hakkında bi bilgim yok
Cevap
58Cevap
yakında ayrılırlar bence
Umursamıyorum. ben kötü buldum oldukça zaten kimsenin aşkı beni ilgilendirmez başka derdim kalmadı birde bunlara bakacağım
Bu kadın bi bizim bakkal mahmut abiyle sevgili olmadı sanırım onun dışında Türkiye'deki bütün erkekleri denedi
Estetiğin ekmeğini şu kadın kadar yiyen olmadı gerçekten.
Bir sürü işlemi hafif hafif orantılı yaptırarak bambaşka birine döndü, ününe ün kattı ve ig takipçileri sayesinde korkunç oyunculuğuna rağmen milyonlar kazanmaya ve abartılmaya devam ediyor.
Bir vasıfları olduğunu düşünmediğim iki insanın aşk adı altında takılma tatili ile de hiç ilgilenmiyorum.
Şu Hande erceli de bu hakan Sabancı'yı da hiç sevmiyordum ikisi bir birini tam bulmuş ama ikisi de ilişki konusunda sınıfta kalır Hande sahte ilişkileriyle gündemde kalmaya çalışıyor hakan ise herkesle gönül eğlendiriyor birlikte olduğu kişi sayısı 1000 geçmiştir keşke gündeme taşımasanız
Bu kız bana aşırı ucuz geliyor, kalitesiz bir tip piyasada yatmadığı adam kalmadı. Açıkçası Hakan bunla evlenmez diye düşünüyorum elini bari tutsaydı biraz inandırıcı olurdu.
Evet sanki 1den 100 e liste tutuyor hangisi daha iyidi diye anliyana😉
Camiada elden geçirmedikleri kalmadı ikisininde smdide tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş oldu 😅
İki ucuz birbini bulmuş hakan Sabancı ile cikanin kendisine saygısı yoktur Hande de bir şeyler koparayim derdinde herhalde gözü doysun
Ne desem bilemedim.. bazılarınız diyorki arzu sabancı kabul etmez handeyi ama şöyle bir şey farkettim arzu sabancı tamda böyle kızları kabul ediyor.. “ünlü olabilir ama ben yoğurcam” gibi.. diğer gelinin özelde konuşmasını vs duysanız asla demezsiniz okumuş etmiş konuşmayı bile doğru düzgün beceremiyor.. onun içinde herkes kabul etmez demişlerdi ama baya baya kabul etti öyle bir kızı..
Öteki gelin aileden çok zengin o yüzden kabul etmiş olmasın :)?
Ya bu kız da var ya kendini kimi kullandıracağını şaşırdı gerçekten yani bir yerde acıyorum bu kıza aşk meşk diyorsunuz da geçin bu işi kardeşim de Aşkı ya kız resmen güzel kendini kullandırıyor bu kadar basit kullandığı adamların da parasını yiyor
yapma hande. hani benim hani benim benim olacaktın 2 bahar önce okulun bitince bana varacaktın diyorum sana. üzüldüm haftaya kötü başladım ya. yüzde 0,000001 ihtimalimiz ile avunuyorduk o da gitti:D
Ben hande yi eski sevgilisi kızıl saçlı adamla daha çok yakıştırıyordum. Dizide birlikte oynamışlardı filimin adı aklıma gelmedi. Bu adam da fena değil yakışıklı fakat ex sevgilisi daha karizmaydı bana göre.
Kerem bursin
@Mavihuylukiz__ unuttum adını çok karizma bana göre
Aşk olmadığıni biliyoruz boşuna aşk diye yalan söylemesinler gerçek aşk nedir bir kişiyi kalbinden gönlünden sevmektir ve onu ömrünün sonuna kadar bırakmamaktir öyle ayrıl sonra başkası ile sevgili ol bune la böyle bu aşk değil zevki girer
Hande kendine gel.. Boynuzlar mı istiyorsun tatlım...
Bu Hakan yakında Tc'de zengin kız bırakmayacak 😂 Çok merak ediyorum ilişmediği kaç kız kaldı? 🤔
Biri estetik sayesinde güzel görülen şişme balon bir digeride dedesinin parasıyla her kızı altına almayı başaran şımarık zubbenin teki tam dengini bulmuşlar çok sürmez para şan şöhret her kapıyı açar😁
Hakan Sabancı eğitimli, kariyerli ve Sabancı ailesinde işini başarıyla yapan biri. Ayrıca mütevazi ve hoş sohbet biriydi. Bu kızda ne bulmuş acaba?
10 tane şeyim olsa birini handeye şeyetmem. Hakan Sabancı bu kadar mı düşmüş?
bu adamı gördüğümde cidden midem bulanıyor. Bildiğin kadın avcısı tek kullanımlık eşya gibi
Su kiz bi zengini kapaklayip evlensin artik golddigger premium
Yani şu Hakanla sevgili olan da ilişkiye evet demeden ayrılmayı göze almış gibime geliyor...
Hande iyi diyordum da iyicene follos oldu altina girmedigi bizim Sabri abi var bir tek gerci bunlari goren turk kizlari folloss degil zaten ortalik folloss kayniyor bunlar basi cekiyor
Şimdi bu Hakan Sabancı’nın kendisini kullanıp başka birine geçeceğini bilmiyor mu bu Hande dene şahıs
Sanki hande çok farklı😃
@soruperisi o zaman Hande mi Hakan’ı kullanacak 🤔 noooluyor yaaa
Bunların ki aşk mı yoksa iki tartışmada son bulacak gönül eğlencesi mi önce buna karar verelim sonra nasıl bulduğumuzu söyleriz.
Şu adam da boy yok. Bir albeni yok. Soyadı için bütün ünlü kadınları nerede ise elinden geçirdi. Bununda sonu öyledir.
Türkiye depremden yerle bir olmuş sanki millet bunları takip ediyor değil mi Ya siz ne kadar üç kağıtçı işe yaramaz pandik insanlarsınız
Hakan Sabancı'nin yürümedigi sayili kiz kaldi memlekette sonunda ailesi memleketten biz kız bulup evlendirecek
hakan tum sosyetenin icinden gecti ustelik hepsinide aldatti handenin beyninin olmadigini dusunuyorum
Ben artık nikâh masasına oturan çiftlere yorum yapıyorum. 😄 Belli olmuyor yolun sonunda kimin kimle olacağı.
Bu adamın sevgili olmadığı kadın kaldı mı? Ünlüleri hiç birbirlerine yakıştıramıyorum yapmacık geliyolar
Ülkemizde daha önemli konular varken bize ne elalemin şeyinden 😠
Şunların yaşadıklarına aşk demeyin lütfen. Aşkı kirletiyorsunuz.
Adamin bosuna mi o kadar parasi var? Benim de o kadar param olsa ben de bunlara harcarim. Hangisi yeni iphone gibi o eene hangisi yeni cikmissa o u aliyor henisi cikana kadar😀
Eşya diye satilan seyi esya diye alanda suc bulamayiz. Yani sucu vardir ama suctaki payı kücüktür. Asil mesele kendisini eşya yerine koyan esya gibi pazarlayandadir.
Para var ya para... Ah ulan para aşkı da satın alır
Hande buldu zengin kocayı. Şeyma Subaşı 0 Hande Erçel 1
Ah ah rahmetl Sabancı paranı ne güzel eziyorlar karilarla:/
Şu kız artık bi evlensin ya, daldan dala gezmelere doymadı.
Havalimanı ne alaka hepte havalimanında yakalanır bu ünlüler mk
Para olunca adam açık büfeden yemek seçer gibi karı seçiyor.
Yaw arkadaş bu ünlü bozuntularının aşkından bize ne be!
Hakan Sabancı dünyayı gezdikten sonra Hande Erçel le evlenir jsjsjsjs
Onunla bununla gezdi tozdu bir salağın başına kalmasın
İki ay sonra değişecek çok da takip etmeye değer bulmuyorum
Süper çift ikisini de sevmiyorum, bundan ayrılırsa kereme veya can yamana dönebilir
Tencere kapak. İkisi de herkesle çıktı. Bakalım ne zaman başkasına gidecekler 😂
ikisi de herkesle birlikte oldu resmen ne diyeyim şimdi
Handeye bak sen ya, nerden nereye valla helal olsun
Hacı diye okudum başta dedim noluyo, çok sürmez ikisi de hevesini alır biter
İkisinin sonu birbirinden alacağı zevkin sonuna kadardır
milletin aşkı niye sizi bu kadar meraklandırııyo
Aşkın belgesi mi olurmuş? Kaynamaklımtan soğuk kaşeli izin belgesi mi alınıyor ahahah
Adam çok zengin.. sevgili bulmak için hiç uğraşmıyordur
Para denilen namussuz var ya çok sinirleniyorum ona 😂
Bu Hande de herkese veriyor yahu bı motorun soğusun her sene birine veriyor bu gidişle Hande in altı gıcırdayaxak yazık ya acıyorum bu kıza 😔
İkisi birbirini bulmuşlar hergün yeni kişiyle adları çıkmıştı 😅
Ya bi benim mi ünlülerin bu tür haberleri hiç dikkatimi çekmiyor hatta itici geliyor.
Türkiye'deki tüm ünlü erkeklerle sırası ile birlikte olacak sanırım.
Benim don değiştirmem gibi ünlüler de sevgili değiştiriyor masallah
Bunlarında sevismedikleri adam kalmadı, hale bak birlikte paristen donuyorlarmis.
Hiç ama hiç yakıştıramadım.
Mutlu olurlar umarım ne diyeyim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?