Aşk demişim pardon ya aşk görünümlü basit bir ilişki :D hepsinin öyle yani :)
Cevabın nedir?
Diziler & Filmler konusunda 1b cevap paylaştı. Ya bu insanlar sırf gündemde olmak için ne yapacağını şaşırdılar.
Murat'ın yaptığını ünlü olmayan parasız bir erkek yapsa kadınlar "sapık, abaza" der ama bu şahıs yapınca "playboy"
Hande'ye gelirsek , hande'nin yaptığını ünlü olmayan bir başka kız yapsa toplum jargonunda "o***, k**" der toplum ama ünlü yapınca " örnek alınacak çift, aşklara ne kadar güzel, gıpta edilesi" derler.11 Yorumla
Soran+1 yılAma Hande Erçel'in yaptığı gerçekten çok yanlış. Ben bu kadının aklından şüphe eder oldum resmen. Sağlıklı bir zihne sahip biri olsa düşünür, tartar. Önüne gelenle ilişkiye başlıyor. Gerçekten çok basit bir insanmış
En İyi Cevaplar
Bence alan memnun satan memnun misali unlu olmak boyle bisey hersey paraya bakiyo kimisi yok yakismiy etmiy o diyer kiza kurban olsun demis bence adam farkli yenilikler icin ayarliy arkads saygi duymak gerek
06 Yorumla
Soran+1 yılOnu bunu bilmem ama Hande gerçekten basit bir insanmış
Soran+1 yılNe aşkı ya, adını aşk koyuyorlar😂 bunlar beceremez öyle aşk maşk işlerini😂 baksana bütün ünlüler neredeyse hemen hemen sevgili yapıp ayrılıyor burdan belli yani
- +1 yıl
Hacı ünlülerde ask paradir bide romantiklik yaptimi birazda dili var bu muratin e haliyle bir bayan bilin az dil romantiklik ve bide parasi iyi olunca haliylen yürüycek tabii yakisikliligida ha cok degilsede var hande de simcik yanliz kalicamaa biraz takilim eyleneyim amann bidahmi gelcez dunyaya diyip takili vermis gayrii (:
Soran+1 yılÖbür tarafı da var bu dünyanın ama😁 İnsan öbür tarafı da biraz düşünüp kendini toplamalı dicem de bunlar ne anlar öbür taraftan. Bazen ben bile bunları düşünüp duraksıyorum ya. Çok güzel bir kız olduğum halde, çevremdekilerin bana karşı bir irtibatı olduğu halde hiçkimseye yüz vermiyorum. Helalinden, Allah'ın nasip ettiği ilişki hepsinden iyidir.
Gizli Üye(30-35)+1 yılHande zaten hep eski sevgililerinin arkadaşlarıyla çıkıyor.
Bide arkada ağlayan bir kadın taze yara varken hoş değil ilişki yaşamak.
Ben birini red ettim bu yüzden. Adam bekardı makam mevki maddiyat herşeyi de vardı ama onun eski sevgilisi onun peşini bırakmıyordu intiharlara kalkışıyordu ağlıyordu. Aman dedim ağlayanın malı gülene hayır getirmez. Kalsın21 Yorumla
Soran+1 yılÇok haklısın. En iyisini yapmışsın helal olsun. Bu Hande de yıkılan yuva üzerine yuva kurmaya çalışıyor ama er geç ayrılırlar zaten. Çünkü bunların ilişkileri hep basitçe başlıyor ve yine basit olarak bitiyor. Ama gerçekten kendine çok yazık etti.
+1 yılhande guzel bir kiz daha yakisiklilari bulamamis mi diyorum
29 Yorumla- +1 yıl
sahsen unlu erkeklerin hic birini yakisikli mi bulmuyorum
Soran+1 yılDemek ki bulamamış :D ya da Onlar bu bazlamayı bulmak istememiş :D
- +1 yıl
😂😂hande guzel kiskanclar catlasin bence
Soran+1 yılgüzel ama keşke basit olmasa
- +1 yıl
basit degil kiz onlari yine terketcek handeyi hafife alma canim 😉
Soran+1 yılHafife alınmayacak kadar aşağıda şuan😂 hem ne yapacak eskitip eskitip atar bir kenara ve bir zamanlar murat dalkılıçla çıkmıştım der kankalarına 😂😂
- +1 yıl
murat dalkilicta hepside siradan bir insanlar abartmayin sende boyle yaparak basit oluyosun
- +1 yıl
anlamiyorum ya normal bir insan hayir yani bende kizim siz kizlqr ne buluuosunuz anlamiyom
Soran+1 yılYa ne halleri varsa görsünler herkes kendi ektiğini biçer ama böyle yaparak kendine zarar ediyor
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
40
Cevap
30Cevap
+1 yılMerve’den sonra eşcinsel olsa daha mantıklıydı sanki Hande ne ya 😂😂😂 me and your ex fotoları gibi 😂😂😂
01 Yorumla
Soran+1 yılhaklısın
Ünlüler bence fuckbudy olarak takılıyorlar. Adamlar rahat zaten
11 Yorumla
Soran+1 yılya bunlar zaten ilişki yürütmeyi beceremez beceren varsa da tebrik ederim yani ne diyeyim
+1 yılacayip iğrenç bir çift hayatımda bu kadar uyumsuz bir ilişki görmedim hepsi menfaaaaat.
02 Yorumla
Soran+1 yıleni sonu ayrılacaklar böyle basit bir ilişkiden kaliteli bir adım atılması mı beklenir ya :D
- +1 yıl
asla beklenmez bence de 😂
+1 yılevlensinler ve bebek yapsınlar birbirlerine tam uydular
010 Yorumla
Soran+1 yılevlenmeleri zor biraz bu kafayla
- +1 yıl
merve ile de zordu ona kaldıysa hande kapağı attı ona bırakmaz
Soran+1 yılHande kadar basit birini görmedim şu gündemde cidden ya
- +1 yıl
murat ta ondan basit inan bana kadın oyunculuk yapamadığından evlenip kliplerinde oynarsa hiç şaşırma bu devirde hande gibiler el üstünde tutuluyor
Soran+1 yılHaklısın ama el üstünde tutulması da bir yere kadar
- +1 yıl
olmuyor maalesef kandırmaca yok o yüzden naparlarsa yapsınlar muratı zaten tip olarak ta beğenmem alsın hayrını görsün evlensin de diğerleri de bize kalsın di mi ama :D
Soran+1 yılBiz onlara kalalım bence😂 hem madem bu kadar söyledikleri kadar güzel bir kızsa neden daha iyilerini bulamamış? Ya da daha iyileri gelip bunu bulmamış demek ki bizim millet fazla abartıyor
- +1 yıl
güzel diyen yok ama murat la kalsın olsun bitsin murattan daha iyileri bize kalsın en güzeli kadın güzel değil ama yapmacıklıla etkiliyor kıvancın karısı da öyle duygu yu zaten saymıyorum içerde de figürandı çağatay la yattı kalktı oyuncu oldu
Soran+1 yılister kalsın ister kalmasın banane ya :D hem dediğin gibi muratla kalsın evlensin çocuk yapsın valla :D sonra da boşanırlar mı naparlarsa yapsınlar :D
- +1 yıl
aynen :D
Sigaraya benzetiyorum. İçtikten sonra hevesin geçiyor.
01 Yorumla
Soran+1 yılhande de çok basit biriymiş zaten çorap değiştirir gibi sevgili değiştiriyor resmen
İğrenç buluyorum. Merve ve murat çok yakışıyorlardı.. daha ilişkinin bitmesi 1 ay çekmemiş hemen geldi kondu murata. Hiç hazmedemedim...😡
02 Yorumla
Soran+1 yılya zaten sağlıklı bir akla sahip olsa yıkılan yuva üzerine yuva kurup mutluluk aramayı denemezdi demek ki basitmiş
+1 yılBazlama suratlı Hande Erçel tam bir aptal. Umarım ayrılırlar. Merveye yazık ettiler.
01 Yorumla
Soran+1 yılbasit bir kadın zaten yaptıklarıyla kendini belli ediyor her geçen gün daha
Klasik bir gundem iliskisi. Evlilikleri bile samimi bulmuyorum. Unlu unluyle beraber olup unun un katmak istiyor. Bu hep boyle olmustur simdiye kadar.
00 Yorumla
+1 yılDenyonun biraz zevk anlayışı olsaydı Merve gibi bir kadını bırakıp o kara Fatmayla beraber olmazdı
17 Yorumla
Soran+1 yılO hande denen kadında basit olmasa zaten her önüne gelene evet demez, resmen midem bulanıyor bu kadını görünce artık
- +1 yıl
Evet diyecek tabi. Seçme şansı mı var
Soran+1 yılHayır da diyebilir ama o biraz yürek ister malum bunlar para pul şöhret sever oldukları için😂 ve ayrıca anlamıyorum madem bu kadar güzel bir kızsa neden daha iyilerini bulamamış ve bulamıyor? Ya da onlar mı bu bazlamayı istemiyor😁
- +1 yıl
Ya ne güzeli abi. Ne güzeli. İnternet çağındayız. Güzel kız görmek isteyen açar instagram ı bakar. Bu kız standartın da altında bir kız
Soran+1 yılNasıl yani neresini beğenmiyorsun ki gerçi ben de beğenmiyorum basit biri
- +1 yıl
Neresini beğeneyim ki mesela. Ne özelliği var
Soran+1 yılHaklısın ne özelliği var ki bizim millet fazla abartıyor her şeyi aslında. Madem söyledikleri kadar güzelse bu kız neden daha iyilerini bulamamış ya da daha iyileri gelip bunu bulmamış? Hem her önüne gelene evet demesinden belli basit biri olduğu. Bazı hal tavırları da ne bileyim hoşa gitmiyor pek
+1 yılBunların ki aşk değil, fuckbuddy.
Sevişip sevişip ayrılıyorlar pis zinacılar :D00 Yorumlagit gide handeden nefret ediyorum çok basit olmaya başladı önüne gelenle çıkıyor mübarek
25 Yorumla- +1 yıl
Bncede sempatkliği kayboldu
Soran+1 yılevet ya o napıyor öyle cidden zaten basit biri olduğunu anladım
- +1 yıl
Bnde ya iğrendm
- +1 yıl
Evet
+1 yılBulmak istemiyorum ama her yerde karşıma çıkıyorlar.
01 Yorumla
Soran+1 yılaynen ya cidden
+1 yılYa şu murata gıcık oluyorum nekadar antipatik bir insan
00 Yorumla
+1 yılBen pek inanmiyorum daha çok takılıyo gibiler hele dalkılıç boluğur u unutmaya çalışıyo erçelle..
00 YorumlaYav nabacanız kim kimle nerde dıngırdarsa dıngırdasın siz kendi aşkınıza odaklanın
00 Yorumla
+1 yılHande erçel umrumda bile değil. sevmiyorum o kızi pek.
01 Yorumla
Soran+1 yılkendine çok yazık etti ama :D
+1 yılYakında ayrılık gelir hevesler bitince ayrılıyorlar.
04 Yorumla
Soran+1 yılher önüne gelenle aşk yaşıyor hande de iyice basitleşti ya
- +1 yıl
Basit zaten herkes başka ten , tadlar peşinde.
Soran+1 yılhaklısın bence muratla şöhreti için şu an birlikte
- +1 yıl
Herkes güm güme dum duma. Neyse salla.
Fazla sürmesi muhtemel olmayan bir ilişki türüdür. Malum, ünlüler bu işleri pek başaramıyorlar. Bir çok örneği var şayet...
01 Yorumla
Soran+1 yılÇok haklısın ya ünlüleri bırak daha dışardakiler başaramıyor ama gerçekten hepsi birer basit insanlar istedikleri kadar ünlü olsunlar ama yaptıkları ne kadar basit olduklarının göstergesidir
+1 yılmurattan nefret etmeye basladim handeyi zaten bastan beri sevmiyordum itici oyunculuk desen 0 ya bunlarin iliskisi uzun sürmez en fazla 6-7 ay sürer
01 Yorumla
Soran+1 yılhepsinin öyle , sonu ayrılık :D
+1 yılBizim Kuzenin Medyatik AŞklarından Biri Cok Sürmez Maksat Medyada Puan Toplamak
00 Yorumla
+1 yılBence Merve ve Murat daha çok yakisiyolardi bana göre
01 Yorumla
Soran+1 yılBasit insanlardan ne beklenir ki zaten yine basit bir ilişki
+1 yılMurat daha iyilerine layık kanka.
12 Yorumla
Soran+1 yılMerve Boluğur gibi mesela :)
- +1 yıl
Kesinlikle
+1 yılHerkesin sevgisi yalan. :D
13 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın ama kendini az da olsa çok yazık etti bence hande
- +1 yıl
Beni ilgilendirmiyor. :D
Soran+1 yılen iyisi :D
Vay murada bak sen. Eferim lan sana.
09 Yorumla
Soran+1 yılBulmuş işte kendi gibi basit birini avunsun bir kaç ay daha
Soran+1 yılGörmüyor musun kadın resmen her önüne gelene evet der oldu çorap değiştirir gibi sevgili değiştiriyor artı bir de eski sevgililerinin en yakın arkadaşlarıyla ilişki yaşıyor daha ne olsun 😛
Soran+1 yılAma Merve boluğur daha seksi ve çekici geliyor bana nedense😂
Soran+1 yılEstetik güzeli ama göğüsler silikon bilmem ne çenede biraz oynama var daha sonra profesyonel çekimler, kameralarla iyi görünüyorlar bunlar bakımlı oldukları için ve sporu ihmal etmedikleri için iyi görünüyor ama gerçekte görünse böyle basit bir insanmış gibiler ve amerikada bunlara kafa bile yormazlar 😂
Soran+1 yılYa her neyse işte hepsinin illa ki bir kaçamağı vardır estetik yönünden 😂 ama cidden ünlü olunca insanın hayatı ne kadar değişiyor bunu görmüş oldum😂
Aşk adı altında yapılan zina
03 Yorumla
Soran+1 yılkendine çok yazık etti ama hande
Soran+1 yılHaklısın ya kafan hiç rahat olmuyor sürekli gündem bilmem ne iğrenç
+1 yılHiç yakıştıramıyorum birbirlerine. Ayrılsınlar..
01 Yorumla
Soran+1 yılzaten ayrılacaklar
Ünlülerin aşk hayatı neden umrumda olsun?
02 Yorumla
Soran+1 yılÇoğu insanın umrunda ya :D onun için sordum belki de
+1 yıladam mala vuruyor desene
05 Yorumla
Soran+1 yılBasit bir kadın olmasa zaten önüne gelenle ilişki kurmaz hemen
- +1 yıl
ünlülerden ne bekliyorsun gerçek sevgimi
Soran+1 yılHaklısın şu dışardaki insanlarda öyle ama bu ünlüler 5 katı falan
- +1 yıl
evet... onların aşkı evliliği biribirinden hevesini alasıya kadar
Soran+1 yılAşk yok ki adını aşk koyuyorlar ayrılınca birbirlerinin yüzüne bakmıyorlar şurada birkaç ay daha eğlensinler bakalım artık bir zamanlar murat dalkılıçla çıkmıştım der kankalarına😂
Hepsinin aşkı yalan Aşk bu kadar basit değildir
10 Yorumla
+1 yılDüşünmedim hiç sonuçta bana ne
00 Yorumla- Diziler & Filmler konusunda 417 cevap paylaştı.
+1 yılHerkesin hayati kendine
00 Yorumla Gündem, reklam için yapılan basit ilişkiler.
00 Yorumla
+1 yılPek sevmem kendileriniiiii
01 Yorumla
Soran+1 yılaynen bana da samimi gelmiyor çoğu yani hepsi :D
Yakıştıramıyorum en başından beri.
00 Yorumla
+1 yılBeni hiç ilgilendirmiyor
00 Yorumlapoğaça hande sincap murat
00 Yorumla
+1 yılİkisinide sevmiyorum, merveye yazık.
01 Yorumla
Soran+1 yılbilmiyorum ama ben bu hande'nin aklından şüphe etmeye başladım. yıkılan yuva üzerine yuva kurmaya çalışıyor, hem adamın eski karısıyla hala aralarında bir bağ var duygusal bağ, belli etmiyor olsa da ve bu hande iyice basit biriymiş yani kendini belli etti
+1 yılBize ne elalemin aşkından
00 Yorumla
+1 yılamaaaannn ben kendi askima bakarim
00 Yorumla
+1 yılUzun süre gezip tozup başkalarıyla evlenecekler
03 Yorumla
Soran+1 yılne evlenmesi ya bunlar evlenir mi ki bu kafayla :D
- +1 yıl
10 yıl öyle gezdikten sonra anne olmak için ya da hamiledir evlenir sonra boşanır o kişi de murat olmaz.
Soran+1 yılİğrenç ya cidden ne basit insan bu ya
Hande yener fotoğraf da ne kadar iğrenç çıkmış ya
07 Yorumla
Soran+1 yılHande yener?
Soran+1 yılhangi fotoğraf :D
Soran+1 yılanladım :D ama kendini çok yazık etti ya :D
+1 yılHande reçeli güzel bulmayan bir ben miyim?
126 Yorumla
Soran+1 yılBen de güzel bulmuyorum pek ve neden güzel bulmuyorsun :D
- +1 yıl
Bilmiyorum ama birşey eksik geliyor. Hani beni ona çeken hiçbir şey yok. Normal bir kadın gibi
Soran+1 yılYa aslında bu ünlülerin hiçbiri yakışıklı ya da güzel değil. Sadece fazla paraları var ve ortamları iyi, kendilerine her daim bakıyorlar bu nedenle tipleri iyi oluyor :D
- +1 yıl
Aynen. Estetik , montaj, makyaj, profesyonel çekimler falan bence dışarıda daha güzel ve yakışıklı tonla insan mevcut.
Soran+1 yılEvet ya. Bunların makyajsız hali bile makyajlı gibi geliyor bana artık :D o derece :D
- +1 yıl
Birde güven vermiyor hiçbir hareketleri. Her şeyi medyatik.
Soran+1 yılKendilerini para karşılığı kullandırtıyorlar zaten. Yönetmenin, yapımcının oyuncağı gibi olmuşlar, o ne derse onu yapıyorlar zaten hiçbirinin geçmişi temiz değildir namus falan gitmiştir yani :D :D bizzat gördüm yani :D
- +1 yıl
Muhtemelen ama boşverelim herkesin hayatı kendine doğru.
- +1 yıl
iyi bari tek değilmişim
Soran+1 yıl@affection___ sevindim tek olmayışıma :D
- +1 yıl
:D :D
- +1 yıl
@affection___ İllaki vardır. Mesela eva green bence dünyanin en güzel ve çekici kadını. Çok farklı bir his uyandırıyor. Ama hande de o yok. Pis HANDE
- +1 yıl
bence de
Soran+1 yılBurcu Özberk'in Hande'den güzel olduğunu düşünüyorum
- +1 yıl
aynen
- +1 yıl
Doğru bencede. Buda güzel bir ablamız
Soran+1 yıl@affection___ ama cidden hande de biraz olsun kendine yazık etti :D o murat yanında dayısı gibi duruyor resmen :D ve ayrıca yıkılan yuva üzerine yuva kurmaya çalışıyor ama o da tutmaz, yıkılır :D
- +1 yıl
Birde ilk defa kızların buluşunca neler konuştuğuna tanık oldum. İyiymiş 😂😂😂😂
- +1 yıl
aynen ya olan merveye oldu :(
Soran+1 yılnasıl yani :D
- +1 yıl
@affection___ Merveyide hiç sevmem Kuzeye sülük gibi yapışmıştı
Soran+1 yılBen hiçbirini sevmem tv de izlemem :D
- +1 yıl
ama yinede kötü şeyler yaşadı o yüzdeen ona acıdım
- +1 yıl
en iyisi :D
Soran+1 yıl@affection___ unutur bunlar ya :D artık onu bile düsünmüyordur da bu millet cok abartiyor yok merve üzgün bilmem ne belki de kadın hayatına bakıyor şu an :D
- +1 yıl
dfghgfd olabilebülür :D
+1 yılİlgilenmiyorum magazinle
00 Yorumla- Diziler & Filmler konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılMerve Boluğuru bu kaşar İçin terketti
02 Yorumla
Soran+1 yılYa sağlıklı bir zihne sahip olan biri der ki 'ya abi bu daha eski karısıyla ayrılmış olabilir ama aralarında belli ki hala duygusal bağ var belli etmese de iki taraf' der bir kenara çekilir. Cidden ben şunu anladım bu hande erçel güzel falan ama basit insanın tekiymiş
- +1 yıl
Haklısın
+1 yılMuratta her çiçekten bal alıyor
07 Yorumla
Soran+1 yılİki tarafta basit ya
- +1 yıl
Olan Merve'ye oldu oğlan da çaktıgıyla kaldı 😃
Soran+1 yılKadının taktığı yok hayatına bakıyor ne bu anlamadım abartıyorlar bence
- +1 yıl
Dul olarak kaldı ama
Soran+1 yılNasıl ya niye murat öldü mü ki dul kalsın 😂
- +1 yıl
Evet benim için öldü 😂😂
Soran+1 yılÖlecekse o poğaçayla birlikte ölsünler valla çünkü çok basit bir ilişki içerisindeler😁
+1 yılÇok iticiler ya birbirlerini bulmuşlar
01 Yorumla
Soran+1 yılHande basit insanın tekiymiş resmen, önüne gelenle ilişkiye başlar oldu
+1 yılAh hande Ah...
01 Yorumla
Soran+1 yılne oldu :D
+1 yılİlgilenmiyorum.
10 Yorumla- Diziler & Filmler konusunda 335 cevap paylaştı.
+1 yılikisini de sevmiyorum
00 Yorumla Sahte
00 Yorumlahiç yakışmıyorlar
00 Yorumlaİticiler
00 Yorumla
+1 yılBeğenmedim.
00 Yorumla
+1 yıliggreeeenc
00 Yorumla
+1 yılreklam gibi..
01 Yorumla
Soran+1 yılböyle basit insanlardan ne beklersin ki dünyası basit bunların sonu yine ayrılık
Hiç yakıştıramadım
02 Yorumla
Soran+1 yılCidden ne kadar basit bir kadınmış ki önüne gelenle ilişkiye başlıyor
Uyumsuz..
00 YorumlaEn uyuz olduğum çift
01 Yorumla
+1 yılBulamiyorum
00 Yorumlakaşar hande
01 Yorumla
Soran+1 yılönüne gelenle aşk yaşıyor ya gerçekten basit bir kızın tekiymiş
- Devamını Gör (10)
Devamını Gör(55)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı