Magazin Biran Damla Yılmaz ve Tansel Ongel çiftini nasıl buldunuz? BaşaramadıkAbisi Takip Et Xper 5 Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 30 Yapay Zekaya Sor Maske Kimsin Sen? programında tanışıp sevgili olan bu güzel çifti nasıl buldunuz? 🌺 Biran Damla Yılmaz ve Tansel Ongel çiftini nasıl buldunuz? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Çift Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Prista Takip Et FenomenYoda Yaş: 34 +1 yıl Yaş farkı fazla ama uyumlu olmuşlar bence. Enerjilerini sevdim. 💛 0 0 Yorumla
GhostlyKisses Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Yasak elma da bu kadını çok beğeniyordum sjdjd kıskandım. Bu koca kulaklıya bin çekerim :/ ah be kumru 1 0 Yorumla
DorothyBabe Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Magazin konusunda 932 cevap paylaştı. Aralarındaki yaş farkını bilmiyorum ama Tansel Ongel biraz daha büyük durmuş. Yine de iyilwr yani fena değil. 0 0 Yorumla
QueenOfTheFate Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Fiziksel olarak yakıştırmadım, ama ruhsal olarak birilerinde bir şey bulmuşlardır. 1 0 Yorumla
hazalmartinez Takip Et Xper 3 Yaş: 22 +1 yıl bana göre yakışmamışlar ama umarım mutlulardır ne diyelim 1 0 Yorumla
lodge Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Magazin konusunda 347 cevap paylaştı. Yakışmıyorlar. 1 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Magazin konusunda 1,1b cevap paylaştı. İyi bence 1 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl Magazin konusunda 730 cevap paylaştı. Başarılı 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Yaş farkı fazla ama uyumlu olmuşlar bence. Enerjilerini sevdim. 💛
Yasak elma da bu kadını çok beğeniyordum sjdjd kıskandım. Bu koca kulaklıya bin çekerim :/ ah be kumru
Aralarındaki yaş farkını bilmiyorum ama Tansel Ongel biraz daha büyük durmuş. Yine de iyilwr yani fena değil.
Fiziksel olarak yakıştırmadım, ama ruhsal olarak birilerinde bir şey bulmuşlardır.
bana göre yakışmamışlar ama umarım mutlulardır ne diyelim
Kısa sürücek benden demesi
adam kulaklariya dover
Bu kizda her gördüğüyle sevgili oluyor😂😂😂😂
Alakasız buldum
Yakışmıyorlar.
Alakasız
İyi bence
Başarılı
Yakışmiyorlar bence
Yakışmıyorlar