Yakışıklı oyuncu yangınlar hakkında bir açıklamada bulundu. İmirzalıoğlu "Biz tatildeydik ama denize girmemize rağmen içimiz yine soğumuyordu. İçimiz yanıyor... Sinem'in de canı çok sıkıldı. Ben sütünün kesilmesinden endişe ettim. Dertleniyordu. Biz oralarda yaşadık, esnaf arkadaşlarımız var. Haberleri alıyoruz içimiz kan ağlıyor." dedi. İmirzalıoğlu'nun bu açıklamaları tepki çekti hayranları tarafından linç edildi. Siz ne diyorsunuz?
Kenan İmirzalıoğlu'nun açıklamaları olay oldu! Sizce yanlış mı anlaşıldı ne diyorsunuz?
Sinir oluyorum çok aptal insanlar var saçma sapan şeylere tepki gösteriyorlar. Adam eşiyle birlikte tatilde o sırada bundan daha doğal ne olabilir ve ülkedeki duruma üzüntüsünü de dile getirmiş. Napsın adam? Oturup tüm gün ağlasın mı ya da evde mi kalsın ya da ne bileyim ne yapmasını öneriyorsunuz? Ormanları yakan bu adam mı yoksa söndüremeyen beceriksiz yetkililerden biri mi? Çok yanlış şeylere tepkileri var.
Ya tarım- orman bakanı falancasının düğününe gidiyor ormanlar yanarken, mesleği oyunculuk olan biri linç yiyor. Adam en azından kendi fikrini beyan etmiş, sandalyesiyle bütünlemiş ve tek derdi sosyal medyadan duyar kasan asalakların ne dediğini umursamıyorum. Bu işin sorumlularının kim oldukları belli ama bu bir oyuncu değil.
Linç ne yavv? Ananızı mı kesti, babanızı mı öldürdü? Bu sosyal medyada ünlü takip edenlerin bir tedavi olmaları şart. Açıklama temiz, abartılacak bir durum yok.
Artık birilerini yanlış anlamaktan vazgeçmeliyiz. Oradaki insanlar ellerinden geleni yapıyorlar. Tüm Türkiye'de çıkan her orman yangınında içimden birşeyler koptu. Kim ne demiş kim ne yapmış gerçekten bunu aşmamız gerekiyor artık.
"denize girmemize rağmen içimiz yine soğumuyordu" soğuk bir şey içmeyi denemişler mi? Aklıma başka soğutma seçeneği gelmedi, bak görüyor musun çareler çaresizTobe yareppim
Bence tatilde bile kafamızı dinleyemiyoruz demek istemiş yanlış anlaşılacak bir şey yok ama tabi insanlar linclemeyi çok seviyor
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Ulan siz de linç etmeye yer arıyonuz şu cümleler en samimiyetsiz arkadaş ortamında bile söylense en ufak tepki çekmez ama klavye başında ahmak kesen bol oluyor