"PKK Kürt Olamaz!
Çünkü bunlar dağda kızlı erkekli komün hayatı yaşıyorlar. Herkesin namusu ayaklar altında.
Kürtler ise namusu uğruna, öz evlatlarına gözlerini kırpmadan kıyarlar."
"PKK Kürt Olamaz!
Çünkü bunlar dağda kızlı erkekli komün hayatı yaşıyorlar. Herkesin namusu ayaklar altında.
Kürtler ise namusu uğruna, öz evlatlarına gözlerini kırpmadan kıyarlar."
Yanılıyor, pkka kürt ve ermeni terör örgütüdür. Kürtler ile ermeniler kurmuştur. Kürtlerin dindar olanları islami kürdüstanı Hizbullahı savunur ve ateist olanları ise pkka terör örgütünü savunur. Atatürkü seven ve Laik Türk devletinin bölünmez bütünlüğünü destekleyen kürt, çok azdır. Şunu da belirteyim Pkka ile mücadele eden korucuların içinden, Hizbullahçılar da bulunmaktadır ve islami özerk Kürdüstanı savunurlar. Biz ise bu coğrafyaya , kürtlerden önce Sümerler olarak geldik ve asla kürdüstanı kurdurmayız. Daha detaylı şöyle izah edeyim;
Anadolunun Doğusuna, ilk gelen Türk kökenli Sümerlerdir. Kürtler ise, bu coğrafyaya Türk kökenli Sümerlerden sonra gelmiştir ve Türklerle aynı ırktan değildir. Kürtler, Hindistan kökenli olup Hindistan'dan gelmiştir. Belgeleriyle, açıklıyorum;
Sümerlerin gelişi, m. ö 4000. Kürtlerin gelişi m. ö 800. Kürtlerden önce araplar gelip, sümerleri yıkmış. Yani, kürtlerden önce geldiğimizden; kürdüstanı kurdurmayız. Kaynakça, en sonda.
Türk kökenli Sümerleri, araplar M. Ò 2000 de yıkıyor
Ilk arap Uygarlığı Akad imparatorluğu M. Ö 2100 lü yıllarda, Mezapomtaya'ya Türk kökenli Sümerlerden sonra gelip Sümerleri yıktılar. Böylece;iran, İrak, Suriye ve bugünkü Güney Doğu Anadolu'nun tek sahibi oldular. Akad'ın kuruluş sürecinde ilk imparatoru Kral Sargon ( Nemrut ) idi. Nemrutla birlikte israiloğulları da aynı zamanda geliyor. Ancak Nemrut, bunları bugün ki İsraile göç etmeyi zorluyor. Bugün ki pkkanın seçimleri kazandığı şehirlerde yahudiler, bu yüzden hak iddia ediyor. Oysa ki toprak, ilk gelene aittir. Yani biz Türklere, aittir. Her ne kadar Tevratta hak iddiası yazsa da 1995-1999 da İsrail, Pkka ile mücadele de bize tüm destekleri vermiş. Eğer Haması desteklemez isek, Israilin bizimle savaşma niyeti yok. Neyse devam edelim.
Daha sonra Akadları, 100 sene sonra Türk kökenli ilk İskit olarak bilinen Gutlar tamamen yıkıp Hülagü han benzeri büyük temizlik yaptıysa da Sümerler Gutları 100 sene sonra yıkıyor. Son Sümer yüz yılı da böyle başlıyor. 100 sene sonra araplar , kalıcı olarak Mezapomtaya'daki TÜRK varlığına tamamen son veriyor. Eğer Suriyelileri göndermez isek, bizi bekleyen son da bu. Yani araplar, bizi yine köleleştirmek istiyor. 1. Dünya savaşındaki ihanetlerini ise herkes biliyor.
Kürtlerin Gelişi
KÜRTLER M. ö 800 de geliyor. Bu yıllarda, arapların dönemi sona ermiş ve çok zayıflamışlardı. Ancak Mezapomtaya ile yetinmeyen ilk kürt imparatorluğu Medler ve Ahmenişler, Orta Asya ( Türkistana) defalarca saldırıyor. Ama hep kaybediyorlar. Tomris ve Alper Tunga, bu savaşların komutanı idi. 1071 de Güney Doğu yeniden bizim olsa da Osmanlının Kürtçü politikası, azınlıkta kalan kürtlerin, göçlerle çoğalmasına neden olmuştur. Pkka, Yavuz sayesinde kuruluşmuştur. Apo da Yavuzu bu yüzden çok sever ama Özerkliği başlarına yıkan Atatürkten nefret ederler.
Sümerlerin Türklüğüne, Aponun Yavuz sevgisine ve kürt isyanlarına ilişkin kaynaklar yorumlarda
KAYNAKÇA:
1. Bu linkte Sümerce-Türkçe karşılaştırması yapıLmış
https://www.youtube.com/watch?v=LqGadJHd3CQ&ab_channel=SerkanKo%C3%A7%2FKamFilm2. Sinan Meydanın Atatürk ve Türk tarih tezi kitabı
https://www.kitapyurdu.com/kitap/ataturk-ve-turklerin-sakli-tarihi/241030.html
3. YAVUZUN kürtlere özerklik vermesi hakkında, detay
https://demokratikmodernite.org/16-yuzyilda-osmanli-kurt-iliski-ve-ittifaki/
4. Apo yavuzu, makalesini 178. Ci sayfasında övmüş ve 246. Cı sayfada Atatürke batı ajanı demiş. Oysa ki kendi, böyle..
https://www.academia.edu/19054616/Bir_Halk%C4%B1_Savunmak
5.. Kürt isyanlarına karşı Osmanlının tavizleri ve Atatürkün mücadeleri ile ilgili kitap
https://www.kitapyurdu.com/kitap/ic-isyanlar-ve-seyh-said-isyani/97832.html
6.https://tr.wikipedia.org/wiki/MedlerMedlerin gelişi M. Ö 700 ler gösteriyor. Yani Sümerlerden sonra
7. Israilin, Türkiyeye 1995-1999 yıllarındaki pkka ile mücadelesinde devasa desteği
Bu arada Adana 'da üniversite okudum. Kürtlerin hepsi Pkkalı idi. Namaz kılanı da bana kuran okumayı öğreten de pkkalı idi. Zaten DEM partinin çok yüksek oy alması ve doğunun Atatürkü hiç sevmemesi, pkkanın kürt terör örgütü olduğunu kanıtlıyor. Pkka =kürt demek değilse; o zaman Doğuda İyi parti veya zafere oy çıkacak ve ben de inanacam. Lafta olmuyor, bu işler..
Tarih olarak yazdıklarına evet, ama PKK Kürt demek değildir. Ben bir kürdüm, kurt bir ailenin kızıyım., koruyucumuzda var, askerimizde var, polisimizde var, şehidmizde var. PKK yi lanetliyoruz ve elimizden geleni yapıyoruz. Şimdi açıkla bana ben aynaya baktığımda neden bir PKK li goremiyorum
Pkkayı, kürdüstan kurmak isteyenler destekliyor. Bu kesin... Suriyede ve Irak da kurdular, amacımız ülkemizde kurdurmamak. Kürdüstan varsa, bunlar kürttür ya da Kürt milliyetçisidir. Peki Atatürkü seviyor musunuz? Şeriat istiyor musun?
Evet seviyoruz, seriatta istemiyoruz
Hmm işte şimdi, kardeşimsin
Bu terör örgütü içerisinde Ermeni ve Kürtler mi var sanıyorsun? Eğer hala bu dusuncedeysen,
Güney Doğuda halkın çoğunluğunun Deme oy veriyor. %70-80 pkka destekçisi. Geriye kalanın kaçı, Atatürkü seviyor? Bilemiyorum. Seven sen dahil, dört kürt tanıdım. Bunlara, kardeşim derim.
Adiyamandan ne kadar Dem e oy çıktı
Ben genel olarak konuşuyorum. Pkkanın olduğu şehirlerde, DEM oy alıyor. Adıyamanın, nüfusu az zaten. Benim için; Diyarbakır, Şırnak, Hakkari, Van, Tunceli ve Batman bu yerler önemli. maalesef Adıyaman, Elazığ, Erzincan, Ardahan, Iğdır ile Kars hariç Dem Doğu da hakim. Bu Elazığ ve Adıyaman haricinde, diğer yerlerin ekonomik getirisi de yok. Demli şehirler, zengin maden ve tarım yatakları. Bu yüzden Demli şehirlerin pkkalı olup olmaması önemli ama maalesef pkkalı. Petrol, Madenler ve tarım Demli şehirlerde
Bilmem, anlatabildim mi?
Doğru söylemiş, burada yanlış anlaşılabilecek bir alanı doğru haliyle rahmetli muhsin yazıcıoğlu'nun ifadesiyle aktarmak istiyorum muhsin yazıcıoğlu kesinlikle bir ailenin evlatlarını öldürmesini destekler nitelikte eee olarak bu cümleyi kullanmamıştır fakat yaşanan olaylar ve maalesef insanların kendi evlatlarına bunu yapmakta olduğu gerçeğini ifade etmek amacıyla söylemiştir abi ben bu sözü söylediğini duymadım sizin paylaşımınızla bunu edindim fakat muhsin yazıcıoğlu'nun insanlar hususunda insanlık hususunda hele hele aile ve evlatlar hususunda ne kadar hassas biri olduğunu bildiğim için bunu söyleme ihtiyacı duydum öyle ki bu söyleminde kürtlerin namuslarına haysiyetlerine ne denli düşkün olduğunu vurgulamak amacıyla söylenmiş bir sözdür
Aynen katılıyorum onlar birilerinin taşeronu oysaki insan oğlu herkes milliyeti şu olsa ne bu olsa ne amerikada her ülkeden insan bir arada yaşıyor amerika yıkılsın diye çalışan var mı herkes ben Amerikalıların der bunlar dış güç oyunları o sayede bu ülkede sistem değişti demokrasi standartları düştü
şu ana kadar tanıştığım kürtlerden sadece bir tanesi pkklı çıktı. o da şırnakta doğup büyümüş ama lise için İstanbul'a gelen lise arkadaşımdı. lise zamanı düzgün birisiydi bize adapte olmuştu sanki yıllardır metropolde büyümüş gibiydi. ama ne hikmetse covid zamanı tekrar şırnağa döndüğünde resmen eski halinden eser yoktu. belki dışlanmamak için bizim yanımızda kendini gizlemişte olabilir bilemiyorum. uzun lafın kısası bu tipler yüzünden bütün kürtler zan altında kalıyor, her ırktan iyi kötü var bunda hemfikiriz. ama bu vatana ihanet eden herkes ırk fark etmeksizin benim gözümde teröristtir.
Rica ederim. 😊
Cevap
8Cevap
Pkk yi kuranlar zaten ermeniler hic biri kurt degil. Pkk en buyuk zulmu hep kurtlere yapti. Koyleri basip adamlar koyup gencleri askere aliyoruz diye daga goturuyordu adamlar. 80 darbesi ile uyutuldu millet.
Bilin ki kim namustan en çok bahsediyorsa en namussuz olan o dur. Çünkü başkasının namusu başkasını ilgilendirmez
Evet zaten bu pkk ışid gibi karma ırklardan oluşuyor
Çok doğru demiş. Bir Kürt olarak yıllardır PKK terör örgütünün Kürtleri temsil etmediğini savunurum ben.
Birazda medya etkili bunda. Doğudaki herkesin ellerinde keleşle dolaştığına herkesin PKK'yı desteklediğine inandirdilar insanlari
İnşallah kısa sürede herkes gerçekleri algılar ve ön yargıdan kurtulur
Yahu ne yücelttiler şu gerici faşisti. Sanki çok değerli bi herifmiş gibi geberip gittiği helikopterle ilgili bi aürü komplolar üretilmişti.
PKK kadar tehlikeli tipler bunlar da, ğlkeye zarar ziyn
Milliyetçilik ne çektiyse Müslüman olmadan Türk olamayanlardan çekti 🤦🏻♂️
Fazlasıyla katılıyorum aslında.
Rahmetlinin bahsettiği şimdiki Kürtler değil
kürt değilim ama doğru bir söylem
Napacaksın ki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?