Yeni Asır gazetesi ünlü oyuncuların yangın ve help turkey paylaşımları hakkında tepki gösterdi. Tepkilerden bazıları ise şöyle: Piyanist Fazıl Say için : Daha önce halkın dini değerlerine hakaret etmekten yargılanan piyanist, işi yine siyasete döktü. Oyuncu Hazal Kaya için : Adeta gözü dönen sanatçı help turkey tuzağına tepki gösteren vatandaşlara bile saldırmaya çalıştı. Şarkıcı Murat Boz'a aşk hayatından saldırıldı: Aşk hayatıyla gündemden düşmeyen şarkıcı, ingilizce mesajla yabancıları müdahaleye çağırdı.
Yeni Asır'dan ünlülere tepki! Ne diyorsunuz bu tepkisine?
Gazete yalaka ayrı mesele de devlet'in siyasilerin bir bildiği vardır her bilgiyi vatandaşla paylaşacak diye birşey yok bildikleri var ki bu yardim çağrısını doğru bulmuyorlar iki dizide oynadın diye türkiye için uluslararası alanda yardım isteyecek vasıfta mısın fazıl say ayrı tutuyorum
Onların bir kısmı geçmişteki bazı söylemleri ile (Türklerin Ermeni soy kırımı yaptığına dair söylemler) saflarını belli etmişlerdi. Hangi ülkenin sanatçıları olduğu belli o yüzden :))
Komedi diyorum. Ormanlar yanarken, söndürme çalışmalarının yetersiz kalması sonucu verilen doğal bir tepkidir. Onlar bu ülkenin sanatçılarıdır ve yanana ormanlar karşısında tepki vermişlerdir.
İsabetsiz olmuş. Haber değeri taşımayan bir olayı yaranmak ve nemalanmak adına belirli bir kitleye sunmuşlar. Oysa ki basın tarafsız olmalıydı. Çok yazık
Help Türkey yabancı ve fetö kaynak lı Türkiye düşmanlıgı için yapılmıştır. Bunu yayan herkes Türkiye düşmanlıgı içindedir. Burda sanat çı lıkları için degil. Düşman silahı ile Türkiye ye saldıranlar olarak tesbit edilmiştir