Ulan arkadaş bu kız kim ki biz bunun hayatını konuşuyoruz ya bu ülkeye ne faydası var ne yeteneği vasfı var acunun boşadığı kadınlardan biri işte acunun bile umrunda değildir şu foto umrunda olsa barışırdı çoktan şeymayla size ne abi kızın sevgilisinden isterse evlenir isterse gönül eğlendirir kime ne ki bu kadar özel hayata karışmayın tabiki onunda özel hayatını bu kadar insanların gözüne gözüne sokması hoş değil ama hayatta birçok güzel feyzalınacak insan varken hiçbir vasfı olmayan birini neden konuşursunuz anlamış değilim
Şeyma'nın kalçasını görmeye meraklı olanlar googledan tam boy fotoğraflarını bulabilirler. Hani kalçasına sansür koydu diye tepki çekmesi ayrı bir saçma. Öpüşürken fotoğraf atmasına tepki göstermeleri ayrı bir dava. X ünlüsü öpüşürken fotoğraf çekip atıyor. Şeyma da çekinmiş atmış. Acun'un paralarını da yiyor bir andan bir yandan da işte şu yakışıklı tiple gönül eğlendiriyor :D :D
Bu tarz ilişkiler uzun ömürlü olmuyor genelde. Sürekli kucakta verilen pozlar falan fazla erotik.. ama işi bu, sosyal medyadan para kazanıyor ve etkileşim olması lazım
Teşekkürler eig için 🌸
Her şeyi geçtim çocuğu olan anneye yakıştıramadım bu pozları.
Cevap
21Cevap
kıyamam ya namahremi kapatmış emojiyle !!!
o sansür kalçaya değil bence başka bir uzuvadır neyse ucuz bir kadından ucuz hareketler ne bekleniyor ki
Sansüre ne gerek varmış ki sonunu hepimiz biliyoruz
haklilar ama gerek yok detay fotolara hani ne blm abarti gorunuyo ama tatlilar bilemedim
Sansüre gerek yok biz manzaranın devamını biliyoruz :D
Bikinili fotoğraflar paylaşan bir kadın kalçaya sansür uygulamış, amaç ne acaba
Zaten orası açık değil sansüre takılmamak gerek. Kızınıda kendine benzetecek ondan korkuyorum
Bu kadın dişiliğinin bütün imkanlarını kullandı ne diyim helal olsun
Şeyma subaşı hayatımda gördüğüm en iffetsiz en edepsiz en fahişe kadındır
Azmış kadın. bunlar yüzünden her şey oluyor. Utanması yoksa biz bir şey diyemeyiz
o bu değilde sen kalk türkiyeden git mısır da sevgili yap büyük bir iş biz yan komşuyla sevgili olamıyoruz :D
hic bir anneye yakismayan hareketler gordugumde oha dedim
Linç yiyeyim de gündem de kalayım diye yapıyor sanki.
Ve Acun nafaka ödemeye devam ediyor... Türk erkeğinin düştüğü durum içler acısı..
misirli sevgili niye turk erkeklerinin suyu mi cikmis rezalet
Yüzü para etmiyenler çareyi ÷18 de buluyo
Kınamayım da başıma gelmesin
Eee ne var herkesin sevgilisi var isterse sokakta da öpüşür, isterse böyle pozlarda verir...
aynen
Bildigimiz kadariyla hickimseye zarari olmayan bir kadin. Bu durumda yaptiklari hickimseyi ilgilendirmez.
Ka. ar oro. punun teki bi gün onla bi gün bunla, kızına yazık
Bu kızda cok çapkın canım 😂😂😂
kadının derdi sadece
seks, para, sevişmek
eğlenmek
hayat amacının olduğunu düşünmüyorum
Delidir ne yapsa yeridir diyorum 🤨
Görmeyen kalmadiki neyini sansürledi bu şimdi
ondan cocuk yapip onuda birakir
iğrenç
Yazıklar olsun tüh
Şeyma kaşarlıkta çıtayı yükseltti