Hellöğğ magazinseverler herkese musmutlu günler dilerim 👯 Aleyna Tilki Hayalindeki erkek profilini açıkladı Efendi ağır Keko ve biraz maç olsun Çok zor değil özünde öyle olacak ama öyle hissettirmemek için elinden geleni yapacak dedi! Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz Keko mu yoksa kibar bir Sevgilimi tercihinizdir yoksa daha farklı bir sevgili türü mü?
Kibar bir sevgili olsun isterim. En önemlisi de, işitme engelliyim diye dışlayıcı ve hiç sevgilim olmadı diye küçümseyici davranışlarda bulunmamalı. Yoksa aşırı hız yapan sürücüler gibi mekanı son hızla terk ederim. Cebimdeki bütün paralarımı tek kuruş kalmayana kadar boşaltırım.
Edep ahlak saygı şart Kibar olmalı insanları kırmamalı Mantıklı davranmalı Asla kaba maço tavırlara bürünmemeli Komik olmalı gülmekten beni benden geçirmeli ki bunu çıkça yaptı zaten 😂 1.83 boy 75 kilo Esmerrr Koyu kahve gözlü bayık bayık bakan Kısaca ooooo🙊🤩😂
başlarım aleynaya şimdi. tek derdim buydu. salak bi ergen şarkıcının gündem olmak için sıçtığı bi laf salatasına malzeme olacak kadar aptal ettiniz insanları bee
Bu iyi bir haber. Aleynayı sevmeyen birçok genç kızımız "Aleyna böyle diyorsa tersini yapalım" diyerek daha mantıklı seçimler yapacaklardır. Teşekkürler Aleyna 🌹
Tersini yapalım diye düşünmemize gerek yok onun mercimek kadar beyni olduğu için onu sevmiyoruz zaten. Her halükarda kibar ve centilmen diye düşünürüm.
Kibar ve centilmen olsun... Sadece bana baksın o gözler. Gözlükleri bile onu daha yakışıklı yapıyor. Sesi kalbime kelebekler uçurmaya yetiyor. Ereennn <3 , seni seviyorum sevgilim <3 <3 hayatıma , kalbime hoş geldin <3
Her gün benimle birlikte bira içen motoru altından eksiltmeyen gitar çalabilen dövme de olabilir birazda serseri ve rockimsi bir manit fena olmazdı herhalde diycem de sevgili olayı sarmiyor moruk ya
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Aleyna Tilki istemiyorsa, vardır bir bildiği. Keko sevgili İSTİYORUM. xd