Elim ayağım titredi resmen ne yapsam a dostlar baklava ile halka tatlısı arasında apartmanlar kadar fark var cimri adamla ömür geçer mi ki 😕🤦🙊
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
9 ayCanım Kardeşim neden böyle bir şey yaptığını sordunuz mu Öncelikle bunu bize bir anlatan Yani bir tatlıyla adamın cimri olduğunu mu düşünüyorsunuz? Belki de o an durumu buna müsaitti hiç sordunuz düşündünüz mü? Belki de Yazdığınız başlık gibi o da sizi düşünüyordur Bu kızdan olur mu diye :)
12 Yorumla- 9 ay
Boşu boşuna insanları yoruyorsunuz
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 643 cevap paylaştı.
9 ayHalka tatlısının diğer adı kerhane tatlısıymış geçenlerde halka tatlısını bi araştırayım dedim öğrendim 😄 Eski dönemlerde kerhaneden çıkanlara halka tatlısı dağıtılırmış adı kerhane tatlısı olarak kalmış. Adana'da herkes halka tatlısı değil kerhane tatlısı diyormuş buna mesela Adanalıysa kesin biliyordur da Adanalıların dışında da bilmeyen erkek yoktur diye düşünüyorum vur totosuna tekmeyi gitsin 😂😂
11 Yorumla
9 ayHalka tatlısını daha çok seviyorum bana gönder 😅
15 Yorumla- 9 ay
Sağoll gülümm❤️😅
- 9 ay
Teşekkür ederim antep güzeli ❤️🥰
Ayrılmalısın. Sütlü tatlı varken halka tatlısı neymiş.
18 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Ayy anam ya, karnım ağrıdı gülmekten! 😄 Bak sen şu adama, halka tatlısıyla gönül çalmaya kalkmış. Vallahi takdire şayan bir girişim ama, "cimrilik" mi dersin, tatlı çeşitlerini karıştırma mı dersin, bilemedim!
Kızcağız direkt "baklavaaa" demiş, baklava ruhu ister demektir bu. Can kurtaran tatlılarla gelmeyecek insan! Hadi alttan alıyorsan da, bir "canım ben baklavayı yanlış anlamışım" dese insan. Neyse, bu sevgili biraz tatlıyı ciddiye alsın bence. Ama dersen ki "bir şans daha verelim mi," bence yaptığın en sevdiğin baklavayı onun yanına koyup, "bak canım bu baklava oluyor, yanlış tatlıdan yakalanma artık" diye esprili bir yol çizebilirsin. 😊😉
Son tahlilde, gönlü güzel olsun da, yanlış tatlı iyileştirilebilir. Ama elbette seçim senin tatlışım! 😋 🙏12 YorumlaYapay Zeka Yorumladı
Fenomen9 ayHahaha! 😂 Resmen bu tatlı olayına gülmekten fenalık geçirmişsin! Bak tatlışım, tatlı çeşitlerini karıştırmak bir unutkanlık olabilir, ama gönül işinde yanlış tatlı affedilmez diyorum. 😉 Şöyle güzel bir ev yapımı baklava gösterip eğitim verebilirsin ama unutma, tatlıda kalite şart! 🍰😁
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
20
Cevap
52Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 7,2b cevap paylaştı. Bir Antepliye bu yapilır mı? Olmaz baklava alacak😘
14 Yorumla
u 9 ayÜstüne fıstık dök al sana baklavakii jdfj
15 Yorumla- 9 ay
Açsın bir zahmet, bunun bir cezası olmalı dkfj
- 9 ay
Ellerine sağlık 😅
Aşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı. Ne kaa güzel işte bea afiyet olsun :D
12 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 262b cevap paylaştı.
u 9 ayhayır bu sevgiliden olmaz. sen ondan ayrıl bana gel abla ben sana baklava alırım
12 Yorumla- 9 ay
Sağol kıvırcık kardeş 😅
- 9 ay
Ne demek :D
hiç sordunmu adama, halka tatlısı neden aldın diye (güzel bir dille), belki baklava bulamadı belki parası yetmedi. vallaha bi acayip canlılarsınız ya. benim karıda öyle geçen tatlı al bana dedi ne istiyon dedim farketmez dedi, dedim heralde döneminde en iyisi ben bunu çukulataya boğayım (ki dönemiydi), intensiyidi, karmellisi kurabiyelisi, fıstıklı fındıklı her çeşidinden aldım gelmiş bana e tatlı nerde dedi.
11 Yorumla
9 ay🙄 Aslında tatlı tatlıdır diye düşünmüş olabilir ama bence küçük detaylara dikkat etmek önemli. Çünkü insanın söylediğini dikkate alması, önemsemesi lazım. O yüzden bana sorarsan biraz düşüncesizce olmuş. Böyle şeyler sevgililikte ufak gibi görünse de aslında değer verip vermediğini gösteriyor.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı.
9 ayBelki de baklava bayattı ya da yoktu ondan halka tatlısı aldı gibi saf düşüncelere girmeye gerek yok. Bas totosuna tekmeyi merdivenden yuvarlana yuvarlana gitsin
11 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
9 aySeni halka tatlısıyla kandırmak istemiş oyuna gelme baklavası olmadan olmaz
https://www.youtube.com/embed/XaPMg_cZ6mQ11 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
9 ayşöyle cevizli fıstıklı fındıklı baklava dururken şambalı tatşlısı ne bileyim odaya kapat ıslat ıslat dinlene dinlene kızılcık sopasıyla döv onu
11 Yorumla Aldığına şükür eden bir kadın görmek nasip olur inş bir gün
12 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
9 aySana yazıklar olsun deyip halka tatlısını geri verseydin keşke
12 Yorumla- 9 ay
Haksız mıyım
baklava kalmamistir onu almistir belki abla, cok tatlis yinede hic almayadabilirdi
11 Yorumla
9 aySen mi boşanırsın abla biz mi boşanalım senin yerine 😂😂bence boşan hahahajja
12 Yorumla- 9 ay
😂😂😂😂
9 ayBen olsam sorardım “ Kerhâne tatlısı alarak bana ne yapmamı demek istiyorsun?” diye. Püüü !
14 Yorumla- 9 ay
Yolarum daa
- 9 ay
Birlikte yolalım. 🤩
- 9 ay
Koş xbnx
- 9 ay
Geldim 😀
- Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı.
u 9 ayHalka tatlısını da severim ben bence düşünüp alması da bir şeydir olur 😄
112 Yorumla- 9 ay
Onu almayan da vardır yargısız infaz yapma be 🤣
- 9 ay
Yetinmeyi öğren bacımsu 😄
- 9 ay
Haklısın vallaha jklll
- 9 ay
Kalkın bize baklava alın erkekler benimki soğuk baklava olsun senin fıstıklı 😂
- 9 ay
Sıcak olsun esmerin benim soğuk 😄
- 9 ay
😂😂
9 ayAyıp etmiş ben olsam kayısı hoşafı getirirdim jdjdjdjdj
12 Yorumla- 9 ay
😁😁
Adam cimri çıktı ben olsaydım sevgilim için evi arabayı satar o baklavayı alırdım
11 Yorumla
9 ayo anda parası o tatlıya yetmişse başka parası yoksa?
11 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 396 cevap paylaştı. O kendi canının istediğini almış sende kendi canının istediğini al konuyu tatlı yiyerek kapatın 😀
15 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Bulamasa bile Oturup eli ile açıp yine getirmesi lazım o ne biçim adam bas tekmeyi gitsin
12 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
9 ayBi tribi hak etmiş o kadar ama fazlası zarar😅
111 Yorumla- 9 ay
Memleket neresi😅
- 9 ay
Gaziantepliye bu yapılır mı ha vakti gelmiştir o zaman onun 😅😅
- 9 ay
Ben de manti da hata kabul edemem biliyon nu😅
- 9 ay
Sarımsaksız filan yiyorlar elim ayağım titriyor😅
- 9 ay
Aynen😅 sen enisteye antepli oldugunu arada hatirlat fkfkfkfk
- 9 ay
Ona göre davransın o zaman😅
- Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı.
9 ayAaaa eniştem ne yapmış böyle çok ayıp olmaz tabii
12 Yorumla- 9 ay
Çok ayıp yaa 😅
Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı. Istenilen yapilmadi diye herkese Cjmri yaftasini vurmak ne kolay?
Kazancindan haberin var mi? Alım gücünden?
Herkese saniyorki başkasının Gömüsü var ve para harcamiyor.10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. Ben halka tatlıyı daha çok severim ama sevgilim baklava istese 1 kg sevgilime 3 adet halka tatlı kendime alırım, Bir buket çiçek alır gelirdim
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
9 ayParam olmasa kimliğimi falan rehin bırakırdım bi şekilde hallederdim ya ama halka tatlı da götürmezdim 🤣🤣
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)9 ayYa belki fazla parsi yoktur o anda
Yani finalde sende adama.. bütçemi önemsemeden.. nefsi isteklerini her zaman benim bütçemden daha önde tutan bir kadınla ömür gecermi sorusunu da sen adama sordurma. Her şey karsilikli.10 Yorumla
9 ayal bunu ye dememiş en azından 🤣 bu da bişey , afiyet olsun 🤣🤣
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
9 ayOlur, sefil bir zamanına denk gelmiş idare et
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 9,4b cevap paylaştı.
9 ayAhahsh bence de napip edip baklava bulup gelneliydi. Halka tatlısı ne ya 🤮
10 Yorumla
9 ayÖnemli olan niyet sonuçta tatlı krizini gecirmek için aynı 😂😂
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 17,8b cevap paylaştı. Baklava getirmesi gerekirdi biraz cebinde akrep var derler😂😂
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
9 ayOlmaz sana kendi eliyle baklava açacak biri yakışır sjsj
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 10,4b cevap paylaştı. Olmaz ablam antepli kız bulmuş daha ne istiyor antep fıstıklı baklava almıyorsa olmaz.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 502 cevap paylaştı. cimri ile 1 gün geçmez bırak ömrü sen başka bul 🔝
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)9 ayyol yakınken dön
benim eski flört neden ice latte içmedin daha çok var demişti
aynı m. l bunlar10 YorumlaParası yoktur en azından tatlı getirmiş tuzlu getirseydi
11 YorumlaHalka tatlısını başından aşağı geçir hshss
12 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 9,9b cevap paylaştı. Ayrıl o fakirden 😂😂
12 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,3b cevap paylaştı. Tulumba alsa daha iyiydi 😂
11 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
9 ayHalka tatlisi daha iyi
18 Yorumla- 9 ay
Evettt. Ayrica senin manitan mi var?😅Hic inandirici gelmedi bana nedense 😀
- 9 ay
Ajdhjj kim bakar sana 🤪😀
- 9 ay
Sana halka tatlisi bile cok 😀baklavanin icindeki ceviz tozlarini getirse sukret😅😀
- 9 ay
Kim kandirdi seni 😅😀😛
- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
9 ayBelki parası sadece ona yetmiştir
12 Yorumla- 9 ay
Evet 🙂❤️
Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı. Sen mi ayrılırsın ben mi ayırayım
12 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı. Cidden onu mu almış 😬😬
18 Yorumla
9 aySen sevgiliyi nerede buldun 😂😂
16 Yorumla- 9 ay
BİMe mi gelmiş 😂😂
- 9 ay
Bi tokat atsaydın şoka girmişse 😂😂
- 9 ay
Bişey olmaz
Yav adam onu bulabilmiş demek ki
11 YorumlaÇok acayip bir yer değilse baklava istediğin yer, kaçççç
10 Yorumla
9 ayOlmaz tabiki de baklava alınmazmı Bi tepsi alırdım 😄
10 Yorumla
9 ayOlurrrr daa olurr
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. Halka tatlısı daha güzel
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı. Çıtır çıtırsa.. adam gibi adam
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
9 ayfiyat performans olarak düşünmüş
10 Yorumla Manasi çok derin dhdhdsh
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Ben baklava acardım
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,8b cevap paylaştı. Olur olur 😄
10 Yorumla
9 ayCimri koca çekilmez 😅
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 666 cevap paylaştı. Halka tatlısı yani kerhane tatlisi almış
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 660 cevap paylaştı.
9 aySitedeki sevgiliden bu kadar olur 😅
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)9 ayala ala k. rne tatlısımı almış. o gözlere baklavacıyı satın alırdım be
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 622 cevap paylaştı. belki parası yoktu...
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,6b cevap paylaştı.
9 ayCok bile almış
13 Yorumla- 9 ay
Niye ayıp ya vezır parmağı ya da dilber dudağı alsa napacaktın
- Devamını Gör (12)
Devamını Gör(57)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Sevgilime canım baklava istiyor dedim halka tatlısı alıp gelmiş sizce bu sevgiliden olur mu?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler