En son bunu diyen kızın dayak yediği görüntüleri çıkmıştı... herkes kendi değerini belirler. bu kız istediği kadar starım ben havasında takılsın kezbanligi parçalarından akıyordu en başından beri
Efendi ve ağır olan biri aynı zamanda nasıl keko ve maço olabiliyor onu anlamadım. Birbirinden alakasız karakteristik özellikler saymış. Benim hayallerimdeki kişi "insan" olmalı. İnsan olan dürüst de olur, merhametli de. Saygılı da olur, sadık da...
Kendi sınırlarını bilen, kendini bilen, kendini seven, kendine sahip çıkan ve kendi hakkına girmeyen erkek, hayalimdeki profil bu ama gerçekte var mıdır bilemem.
aksine kibar beyefendi cömert keko olmayan bir ömür geçirilecek adam olmalı kavgada gururunu kenara koyup özür dileyebilmeli bi kahve yapıp gönlümü alabilmeli :)
Efendi, ağır tamam ama keko ve maço neden? Sonra o maço adam seni kısıtlamaya çalıştığında, kendi doğrularını sana dayattığında ve en kötüsü kırıcı, incitici sözler söyleyip sana şiddet uygulamaya kalktığında üzülecek olan yine sensin. Benim hayalimdeki erkek saygılı, merhametli, dürüst, efendi ve ailesine düşkün biri ama keko, maço asla değil.
Potansiyel katil olsun yeter bunun gibi kezbanlara. Geçen de bir kadin twitterda şikayetçiydi böyle sevgilisi varmis. Allah akil fikir versin kendi kazdıkları kuyuya düşüyorlar işin kötüsü insanlara ornek oluyor bunun gibi gereksiz fenolar ona üzülüyorum.
Bana göre sadık, durust olursa en ufak tartismamizda ayrilalim demek yerine cozum odakli biri olursa ve benim gibi genel sağlığına dikkat ederse tamamdir. Yok 90 60 90 falan geçin bunlari, pazardan karpuz mu seçiyorsunuz..
⚡⚡⚡ Soğuk, efendi, çapkın olmayan, sessiz, gizemli, cinselliğe önem vermeyen, çekici, biraz serseri bi tip olsun Dövmesi olsun küpesi olsun motor kullansın sigara içsin
Saygılı terbiyeli Sakin olmalı mantıklı tavırlar olmalı Boş olmamalı İçinde öyle bir şey olmalı ki baktıkça beni kendine çekmeli Kibar olmalı 1.83 olmalı 75 kilo Esmer olmalı🤩😂😂
Efendi, ağır, zeki, empati yeteneği gelişmiş, kendi fikirleriyle yaşamayı motto edinmiş, elalem ne der kaygısı gütmeyen, gelişmeye açık özelliklere sahip olması elzem..
Suçlarım her erkeğin içinde bi fırıldaklık yatar çünkü Ayrıca gerçekten elimde değil Yani efendi erkek bana göre değil sıkılıyorum. Zıpır lazım Özellikle uyanık Arkadan iş çeviren cinsten Herkesi hakimiyeti altına alabilen Sözü geçen Her taşın altından çıkan Yerinde durmayan Oturup tv izlemeyen biri lazım Gözleri 4 dönecek Pısırık sevmiyorum Sanırım ben yönlendirme sevmiyorum Yönetilmek istiyorum 😃
Knk bak burda ayip ediyorsun her erkegin icinde firildaklik yatiyorsa o zaman olumsuz bi ozellik de kizlara demek lazim her kizin icinde... yatar artik buna ne dersen de herkes bir degil her ile baslayan cumleler mantikli degil kac erkek var sevdigi halde sevilmeyen uzulen yalnizliga mahkum olan haberiniz var mi? Bunun sorumlusu ayni zaman da sizin bu kotu tercihlerinizdir hic kendinizi sorgulamayip sacma sapan kisiler istiyorsunuz istediginiz gibi biri yok bu yeryuzunde bi insan ya efendidir ya pictir siz ikisi birlikte olsun istiyorsunuz bu istekleriniz yuzunden de cok yalniz ve mutsuz kalacaksiniz uzatmak istemiyorum sadece fikirlerimi dusuncelerimi soylim dedim kissadan hisse efendi erkek var herkes bir degil yarin bir gun secdigin kisi tarafindan uzulursen bu erkeklerin sorunu degil senin kendi secimin olacaktir cunku sen boylelerini sevdigini soyluyorsun daha da bir sey demiyorum iyi aksamlar sana ☺
Al işte, sonra da Show Tv'lerde cinayet haberlerini görüyoruz. Sonra neden kadın cinayetleri. Kendi elleriyle bile bile ölümü çağırıyorlar. Bunların yüzinden kadın olmaktan utanıyorum ben ya. Bir insan kendi cinsiyetini bu kadar mı salak_ gösterir?
hafif şerefsiz olursa iyi olur çok düzgün insanlar pek ilgimi çekmiyor ayrıca asla onu elde ettiğimi hissettirmesin bu durumda hemen o kişiden soğuyorum son olarak bi de sarışın olsa tamamdır
@Grakasham bilerek mi yazdı bilmiyorum normalde evet tuaf bulurum şiddete eğilimi olan erkeklerle birlikte olan kadınları ama psikolojik bir durumdan olur ya da o kişiyi tanımıyordur sonradan gerçek yüzünü görür uzaklaşmak ister ama eğer biri benim hayalimdeki erkek beni övecek kısıtlayacak dövecek diyorsa canına susamış zaten bunları isteyen kadın hakları falan demesin kendine değer vermeyen insanlar ancak böyle saçma bir istekte bulunabilir
Ana Sayfa > Magazin > Sorular > Aleyna Tilki, hayalindeki erkeği açıkladı: “Efendi, ağır, keko ve biraz da maço olsun!” Senin hayalindeki aşkın profili nedir?