Güzel oyuncu Özge Özpirinççi'nin 6 yıllık sevgilisi Burak Yamantürkten 9 haftalık hamile olduğu iddia edildi. Çift yaz sonu nikah masasına oturacak.Sosyal medyada ünlülerin evlenmeden hamile kalması gündemde. Kullanıcıların birçoğu evlenmeden çocuğa karşıyım derken bazıları da sıkıntı olarak görmüyor. Sizce? 🦋
Özge Özpirinçci hamile iddiası! Evlenmeden çocuk yapmaya nasıl bakıyorsunuz?
Önce zinayı günahı işliyoruz ondan sonra evleniyoruz veya ayrılıyoruz ondan sonra biz kendimize modern medeni diyoruz bunun moderni medenisi olmaz bunu normalleştirmeyi başardılar iyi halt yediler ama iyi oluyor bu millete ondan sonra oturup ağlıyorlar bu niye oldu şu niye oldu diye başımıza gelen felaketler az bile bize Ezgi Mola bozuntusu çıkmış tecavüzcuyr konuşmuş buna konuş desen bozuk alkış tutar bozuk çünkü isine gelmeyene konus isine gelene konusma sus konusuyorsan hersrye konusacaksin konusmuyorsan da hic bir seye konusmuyacaksin susup oturacaksın
O zaman evliliğe ne gerek var. Evlenmeden beraber yaşanıyor. Cinsel hayatı oluyor. Çocuk yapılıyor e evliliğe gerek kalmıyor çünkü evliliğin getireceği şeylerde bunlarla aynı eğer bu mantık ile bakarsak kimsenin evlenmesine gerek kalmaz. İnsanlar bir imza onu da atmasakta olur kafasına girer. bu da resmi olarak çok fazla soruna yol açar evlilik kurumu bu şekilde çökertiliyor. Bence çok yanlış ileride çocuk evlilik fotoğrafına bakmak istese yok kimliğe baksa annesi babası evli bile değil hem çocuk açısından hemde toplumsal açıdan çok yanlış. Medeniyet dediğimiz şey bu değil.
Ünlülerin hayatıyla ilgilenmiyorum. Ben normal görmüyorum.
Yakında normal ama benim tercihim değil diyeceğim gibi hissediyorum..
Hani kültürdür, örftür, adettir.. bunlara ters. Ve bu kişiler istesinler ya da istemesinler örnek insanlar. E doğal olarak diğer insanlar da doğal görmeye başlıyor. Nedense kültürümüz evrildiği için kötü hissediyorum.
Genel olarak karşıyım sebebi ise bu çocuklar beklenmedik şekilde geliyor ve tabi beklenmedik zaman da. Sonuçta ortada bir can var bazen çiftlerden biri evlenmek istemiyor, annelik babalık yapmak istemiyor; sağa sola bırakabiliyorlar.. hiçbir çocuğun bu şekilde büyümeye hakkı yok. Ayrıca şu an bu duruma sıcak bakılmadığı için çocuğun büyüyünce çeşitli ithamlara maruz kalmaması için ben evlilik öncesi çocuğa karşıyım. Ayrıca bu durumun yobazlıkla da gericilikle de alakası yok. Doğru olan da bu sayılır.
6 yıllık birliktelik ve büyük ihtimal beraber yaşıyorlardır yani evlilik sadece formalite. Onlar zaten aile olmuşlar bunun için bir onaya ihtiyaçları yok! Ya da üzerinde AİLE CÜZDANI yazan bir deftere. Güle güle büyütsünler eğer haber doğruysa
Yargılayacak olanlara sözüm; İLK TAŞI GÜNAHSIZ OLAN ATSIN...
kimse kimsenin ahlak kurallarına göre yaşamak zorunda değil herkes Müslüman olmak zorunda da değil bu yüzden evlendikten sonra çocuk yapabilirsiniz diye bi kural yok herkesin kendi tercihi ister hayatı boyunca yapmaz ister evlenmeden önce yapar ister sonra yapar bu kişisel bi tercih bunun için kesin şöyle olmalı gibi birşey söz konusu olamaz bu kadın için sorun değilmiş ki yapmış herkes seçiminde özgürdür
gayrımüslim batı dünyasının çarpık yaşam tarzının , doğal ve normal görülür hale gelmesidir bu.. Amerikan filmleri ve dizileriyle ülkemize giriş yaptı bu yaşam tarzı , yaklaşık 30-40 yıl önce.. ve yavaş yavaş göre göre insanlar bunu , normal olanın bu olduğunu zannetmeye başladılar..
Evlenmeden çocuk yapılmasına sıcak bakmıyorum aslında evlendikten sonra da çocuk yapılması pek tercihim değil, belli bir süre geçtikten sonra eşler birbirlerine tam anlamıyla doyduktan sonra yapılması daha mantıklı.
yorumlarda hep ahlak bekçiliği yapılmış. iki insan birbirini sevdikten sonra ne istiyorsa yapar. yok zinaymis yok günahmis. yapan bunları düşünüyor zaten siz merak etmeyin. ben asla karşı değilim bu duruma.
Benim en çok zoruma gidende şu;Fakir kız veya erkek yapınca yollu oluyor, ama zengin yapınca seviyor aman nolacak bakış açısıyla bakılıyor sanki parası olmayan insan değilmiş gibi
Evlenmeden iliskiye girebilen biri çocuk da yapar yakında bizim özenti halk buna da yönelir evlilik diye bir sey kalmaz, etrafta da yeterince p.. varken tescilli p.. ler artar. p.. = pire
Acelecilik diye düşünüyorum. Hadi evlilik yapacağız ayağına eleman çocuğu yaptı, sonra hooop 360 derece döndü ve kıvırdı o evlilikte olmadı o zaman o çocuğa ne olacak? Hiç bunları düşünen yok tabi..
Toplumumuz için pek hoş bakılmayan bir konu. Bu durum ilişki yaşayan bireylerin verebileceği bir karar. Onlar isterlerse yapabilirler. Ama ben evlenmeden istemezdim.
nası bakmamızı istiyorsun ki kusura bakmayın pazardan domates biber almıyoruz cocuk yapıyoruz büyük sorumluluğu var bu işin yapıp koyun gibi salmak önemli değil eğitmek önemli
İnan bana Özge senden trilyon kat daha iyi bir ebeveyn olurdu. Yapıp koyun gibi salacağı da size vahiy olarak gelmiştir kesin. Son olarak eğitmekten bahsetmişsin, önce kendini eğitebilseydin keşke ahahhshahs.
@catnya peki şunu da cevapla mesela birden Allah korusun ayrilmak istediler (aldatma vs.) bu durumda bu çocuk ne olacak yani hukuki yonden haklari falan yönünden soruyorum. Cok karmasik durum bana göre, sen özge yerinde olsan ne yaparsin bu durumda
Zinayı meşrulaştırmaya gerek yok bu elbette ki güzel bir şey ama keşke nikahlari olsaymış. Belki de vardır bilip bilmeden yargılamak istemem. Mutluluklar dilerim ne denir ki...
Toplumumuz bozulmaya başladığının en büyük göstergesi
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
bize mi kaldı başkasının hayatına oturup karar vermek ya. kendi tercihi bakım gücü var kadın güçlü demek ki. evlenip çocuk sahibi olduktan sonra boşanınca ne oluyor?