Diyelim ki bir hata ile beklenmedik anda evlilik dışı hamile kaldınız. Ya da sevgiliniz, nişanlınız vs hamile kaldı. Bu durumda aldırmak mı doğurmak mı?
Not: Konu gerçek değil sadece merak. Ben böyle bi hata yapsam o cana kıyamaz doğururdum sanırım.

Diyelim ki bir hata ile beklenmedik anda evlilik dışı hamile kaldınız. Ya da sevgiliniz, nişanlınız vs hamile kaldı. Bu durumda aldırmak mı doğurmak mı?
Not: Konu gerçek değil sadece merak. Ben böyle bi hata yapsam o cana kıyamaz doğururdum sanırım.

Böyle bir olay karşısında, bebeği büyütmenin sorumluluğunu maddi , manevi , psikolojik olarak alamayacak aileler , Evlat edindirerek , çocuğun sevgi dolu bir ailede büyümesini sağlayabilirler. Mesela biz eşimle biyolojik anne baba olamadık.. Evlat edinmek istiyoruz. Yıllardır hasretini çekiyoruz.
Cevap
2Cevap
Eğer ki karşı taraf evlenip sorumlulugu almayı kabul ediyorsa doğursun amaa eğer tek başınaysa ne o çocuğu yaksın nede kendini
Şimdi babası sahip çıkmıyorsa başka seçenek kalmıyor aldirmaktan başka. Sadece suçu anneye yüklenmemeli en az anne kadar babası da suçlu bana göre. İkisinin karar vereceği bir iş.
Bekarsam evlenirdim sonuçta o bebeğin suçu yok, sevmiyorsam evlenmesek bile doğurmasını isterdim ve büyümesinin sorumluluğunu paylaşırdım.
Diyelim adam ortadan kayboldu kadın tek başına doğurdu bakamıyor veya ailesinden çekiniyor o zaman direkt yetiştirme yurduna bıraksın çünkü sokağa bırakılan bebekler ölür:(
En makbul olanı ve nihai çözüm evlilik öncesi seksin yaşanmaması.
Aldırmak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?