AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
90Cevap
Duyar kasmak için suçu ispat edilmemiş birine hakaret etmemelisin Ezgi.
Hem suçlu hem güçlü yüzsüz karektersiz!!!
Daha ne ağır sözler söylüyoruz!!
Böylesine bir mahluğun avukatı olamaz ancak şıracısı olur 😠
Bu hayatta artık yanlışa yanlış demekte yanlış olmuş. Kendisine fikrini ve tavrını geri çekmediği için teşekkürler.
adamlık sadece cinsiyetle olmuyor adam gibi adam ezgi mola her zaman arkandayız <3
Bunlara bu rahatlığı veren adaletimizden utanıyorum.
Kadınlar yalnız değildir
Bu ülkede adalet, gerçekten kadın ismi olarak kalacak sonunda. Ne yapalım gidelim mi bu ülkeden?
İtin tipinde meymenet yok, Allah kâhretsin seni inşallah!
Yaptığın suç kimseye hakaret edemezsin suçluysa cezasını alır birinin suçu ver diye diğerleri hakaret edemez adalet gerekeni yapıyor
Belli oluyor nasıl yaptığı! Böyle adalet sistemine tüküreyim ben. Gelmiş bi de laf ediyorsun bana! Tecavüze uğrayan senin kız kardeşin olsa ne olacak? Sizin yüzünüzden bu devlet gelişmiyor anladın mı beni!
En azından katil olmamam için bu ülkeden gitmem gerek
Bu o. cocugu elimde olsa tırnak makasıyla vücudunu lime lime keserdim. it herif.
Koca yürekli bir kadın, tebrik ediyorum. Az da olsa adaletin olduğunu hissettim.
Abla cidden artık ben senin hayraninim helal be koca yürekli kadın🙏💜
Özür dilemek bu adam için var olan bi hareket değil
Öyle şey mi olur öyle bir dünya da yok hem insan öldür hem haklı olmaya çalış öyle mi?
Helal olsun ezgiye böyle ococgna kadın yine kibar konuşmuş.
...
yorum yapmamı mı bekliyorsun...
yapamam...
!!!
İyi ki onun gibi sözünü söyleyen ve sesi duyulan insanlar var
Ezgi Mola bu nur yüzlü insandan özür dilemeli. Yoksa en ağır cezaya çarptırılmali.
Ciddimisin
İnşallah ironidir
tipe bak tipini ziktiğim ibnesi böyle şerefsizlere şerefsiz diyememek şerefsizliktir asıl
Tecavuzcu katile baska ne denir? #arkandayiz #ezgimola.
Savunanlari anlamiyorum evet iftira atilan var ama bu çocuğun tipi bile kendini gösteryor iç surete yansır diye bosuna denmemiş hic masum durmuyor tam bi mağara a. yısı
60 yakın erkek görüşü var ama sorulan soruyu sadece 13 kişi felan beğenmiş, yorumları okumak istemedim gerçekten piskolojim artık kaldırmıyor...
Ezgi mola çok ayıp etmiş tecavüz etmek birini öldürmek ne zamandan beri kötü birşey oldu canım
yorum yapanlara soruyorum bu musa orhanın olayı nedir tam manasıyla bi bilgi sahibi olanlar bana bilgi verebilir mi
sur anlatayım baştan sonra kardeşim
siirtliyim intihar eden kızı ve aileesinide tanıyorum
1) ümitcan uygunu ispatladı müge anlı ama ne yaptılar bakanlıklar kendi siyasi görüşünden diye adamı kpruyorlar ispat edilen suçlara rağem
2) aynı şekilde tecavüz eden milletvekilerini de korudu akp
3) kızın ailesiyle ilgili bir sorun çıksaydı ailesini tutuklarlardı
4) musa orhan tecavüz etmeseydi halkın sesi olan sanatçılara sırf adamı temize çıkarmak için dava açmazlardı ohhhh hem tecavüz etti hemde aklayacaklar onu hemde tazminatı alacaklar
5) kızın kanında otopside musa orhanın spermleri bulunmuş bunu da şeye çeviriyorlar kız kendi isteğiyle cinsel ilişkiye girmiş diye kız kendi isteğiyle girseydi intihar etmezdi
6) gerçek olmasaydı ekşide musa orhanla başlık açıldığı gün devlet bu başlığa yaasak koymazdı
7) ayrıca gerçekleri söyleyen ilk gazeteciyi de tutukladılar gerçekler ortaya çıkmasın diye
tskye baktığında soylu hangi tecavüzcü varsa hangi cahil varsa onu orduya almaya başlamış haliyle böyle şeyler olması normal
9) bende siirtliyim kızın ailesi çok fakir ve savunmasız kızın otopsisinin yapıldığı hastanede tanıdıklarım var kıza anal bölgeden tecavüz etmekten kızı anal bölgesini parçalamış
10) ayrıca adamın suçu olmasaydı onu meslekten atmazlardı adam tecavüz ettiği için attılar niye cezaevine koymuyorlar çünkü koyarlarsa öldüreecekler
al size tüm gerçeklerle yazdım bunun kız kardeşinin başına geldiğini düşün ve vicdanlı ol boş duyar kasmayın neyin ne olduğunu biliyorsunuz
Yorumla
@girlllsdf birincisi askerler hakkında düzgün konuş ikincisi madem bu çocuk bu kıza tecavüz etmiş zorla o hastanedeki yakınına sor bakalım kız 20gün izmirde bu çocukla tatil yaparken ailesi nerdeymiş neden hiç bi şikayette bulunmamış şerefsiz adi insanların konu asker olunca nasıl karamala yaptıklarını herkes görüyor. süleyman soylu bu ilkeye hizmt eden onurlu insanları aldı teşkilata senin gibi algı operasyonu yapan pkk yandaşları konu asker olunca ortaya çıkarsınız. şimdi bende empati yapıyorum benim kız kardeşim bi adamla kalkıp 20 gün tatile giderse ve ben ses çıkarmazmazsam bacımın başına herşey gelir şimdi senin kullanıcı adını aldım yazının ekran resminide aldım savcılığa suç duyurusunda bulunacağım sen asker düşmanı şerefsizizn tekisin kimse türk askerinin bi kadına böyle bişey yapmayacagını çok iyi bilir simdi hakaretinden dolayı savculıga suç duyurusunda bulunuyorum
Aklınca asker doğu meselesi haline getirmeye çalışıyor olayı her görüşe de yorum yapmış
@Çaykovskiii kim doğu meselesi haline getirmiş solcuyum demişsin ama solculuğa dair hiçbir şeyin yok senin şimdi arkadaşım faşit olduğunu anladım bacım
@Çaykovskiii herkes neyin ne olduığunu biliyor hiç mi şaşmıyor tecavüzcüler hep ülkücülerden mafyacılar hep onlardan çıkıyor elhamdulilah mahkemelerde de hep serbest kalan onlar
@Çaykovskiii ak itler sizi
Sol görüşlüyüm diye her malın arkasından mı gideyim adam suçsuzsa ne olacak
ümitcan uyguna ne dersin tecavüz edip serbet olan akpliye ne dersin onlarıda bıraktı mahkemeniz komik olmak pis faşit
@Çaykovskiii ahiret var ahiretttt allah var alllahhh
@Çaykovskiii gittiğim her yerde anlattıyorum zaten millet neyin ne olduğunu biliyor bir ülkede bir meseleye devlet engel atmışsa o olay kesinlike doğru
Mahkemenin süleyman soylunun işi yok ümitcan uygunla uğraşacak adam sedat pekeri tınlamıyor
@Çaykovskiii gititğim her yerde anlatıyorum anlatacamda pissssss faşittttttttttttt askeriniz ondan ordudan atıldı
@Çaykovskiii komik olma bu kadar cahil olduğun belli oldu şimdi :DDDD sedat pekeri tınlamasaydı haber tütrke çıkıp kendini rezil etmezdi sedat pekeri tınlamasaydı yakalama emri çıkarmazdı sedat reis tüm gerçekleri anlatıyor arrtı hiçbir solcu da bir ak iti koruyacak kadar düşmez haddi yaşşah şimdi
@caykovskiii kardeşim bingölde burnumu kırdı diyen şerefsiz bi kadın vardı bu ve bunun gibiler pkklılar bunlar asker mevzu olunca ortaya çıkıp çamur atarlar ya ben şimdi şikayet ediyorum bu vatan hainini
Yorumdan koruduğumu anladıysan durum vahim terbiyesiz
hadi ordan git şikayet et bacım çocuğu faşit sizsiniz vatan haini siz faşist terörsünüz aynı pkk gibi faşistlik yapan herlekes terördür elhamdulilah siz tek vatanınızı seeviyorsunuz dimi şerefsiz piçler rezil olunca ne diyeceklerin iblmiyorlar
hadi ordan git musa orhan piçi tecavüzcü askere nerden laf attım arkadaşım faşist ispatladım her şeyi çelişkileriyle beyniniz kıtt gizli üyelikten çık şerefsiz benim gibi mert ol
@Çaykovskiii git rezil bir gün seni de sikecekler o zaman biz yine kadın hakları diyecez yazık sana
@Çaykovskiii şimdi niye bu kadar musa orhanı koruduğunu anladım ümitcan uygunda var ona ne diyorsun özellikle umütcan uygun dedimki kürt meselesine dönüştürme diye ama sizin amacınızı anladım sizin amaç gerçekler değil kürt mü türk mü diye baktınız öldürülen kürt o zman ohh dediniz ahiret var ahiret ahirette görüsşürüz bacım
@Çaykovskiii bacım ak itlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr solcuları nadını kirletme yaşasın adalet yaşasın solculuk
Sadece musa orhan değil kim olursa olsun bi kızı kirletip bırakıyorsa allah belasını versin elimde olsa kafasına sıkarım ama askerler ve ülkücüler seni nasıl bi diktiyse senin yaran çok büyük sen pkk lı kardeşimsin olayı asker yıkmaya çalışıyon kaşar seni hadi ordan git
Sen böyle beyinsiz birisin olayı kurtluge türklüğe bağlıyorsun asıl ırkçı faşist olan sensin kaşar işiniz gücünüz askeri karalamak amklarim
hadi ordan git özür dilerim gerçekten iyi olan ülkücülerde var orda yanlış konuştum ama medyaya baktığımızda ak itlerr hangi ülkücüye bakıyorsun koruyor faşist olsaydım türklere saldırırdım öyle bir ön yargı oluşturduğum için özür dilerim kardeşim asla öyle biri değilim pkk dan nefret ederim ama bu kızın kalkıp mesleyi türk kürt meselesine çevirip sırf asker olduğu için öyle ypıyorsun demesi zoruma gitti asla öyle değilim zamanı gelince alynaları da savunduk özgecanları da kardeşim ama asla okklı değilim
gerçekten de şu an orduya baltığımzda hangi uyuşturucu cu hangi tecavüzcü varsa soylu onu orduya almış askerlikte eğitimle olması gereken bişey herkese orduya kolay kolay alınmamalı sonra musa orhanlar gibi şerefsizler çıkıyor onu demek istedim ama asla asla asla askerlere laf atmadım
bak bağlamadım diyorum bağlasaydım aleyna çakır örneğini vermezdim ak itlere bağladım git kitap oku beynin gelişsin
Benden özür dileme ben ulkucuyum kurt kız arkadaşımda oldu normal arkadaşımda oldu sen askere tevuzcu diyemezsin hesabını vereceksin yargı önünde o zaman anlarsın türk adaletini musa orhan konusuna gelince musa orhan sucsuz olsa bile o üniformayı kirlettiği için benim için ölmüştür başka bi açıklaması olamaz ama sen ve senin gibiler askeri karalamak için Her şeyi yaparsınız bunu çok iyi biliyorum onun için bu konuyu yargıya taşıyacağım bilgin olsun
git taşı lan taşı senden mi korkucam kalkıp pkkyı mı savundum şerefsiz özür diledik ama popon kalktı senden mi korkucam yazılanlar ortada. dediklerimi herkesde diyor bunlar türkiyenin gerçekleri ipek eri savunuyoruz çok faşist olduğunuzdan dolayı siz bunu asker meselesine ç evirdiniz hadi sikttir git skik
gerçekler ortada zaten MUSA ORHAN TECAVÜZCÜ OROSU ÇOCUĞU...
ÜMİTCAN UYGUN TECAVÜZCÜ OROSU ÇOCUĞU SİZDE TECAVÜZCÜYÜ SAVUNAN OÇLARSINIZ HADİ YALLAH
GİT KİME TAŞIRSAN TAŞI PİS FAŞİT BEN SENİ YARGIYA TAŞIYACAĞIM FAŞİSTLİKTEN DOLAYI Güzel kardeşim :ddd yazdıklarım ORTADA ZATEN BEYNİN O KADDAR PİS VE KÜRT DÜŞMANISINIZ Kİ DİREKT ASKERLERİMİZE LAF ETTİ BİLMEM NE SEN GİT ÖNCE YAZIKLARIMI ANLA ÖYLE GİT ŞİKAYET ET DOĞRU YA ÜLKÜLERDEN APTAL ÇIKAR ANCA DEMİŞLERDİ :ddd BAK SEN NEYE GÜVENİP ŞİKAYET ETMEYE GİDİYORSUN ÜLKÜCÜLÜĞÜNE SENDE TÜRKİYE DEKİ ADALETİN FARKINDASH
. Sen 3mg beyninle 1IQ seviyesine bile sahip değilsin askerlere tecavüzcü diyorsun kaşar sen kimsin olum kimm kactane asker sana tecavüz etti neyse sana bisey demiyorum gereken yerlere ulaştı ulaşması gerekenler seni bulurlar ama şunu unutma i askerler olmasa pkk'lılar evinize gelir evdeki erkekleri dışarı yollayıp içeride size tecavüz eder. Bunun örnekleri mevcut neyse ben sana cevap vermiyorum senin gibiler muradına eremeyecekler haberin olsun allah askerimize zeval vermesin
OKUDUĞUNU ANLA AYRICA ÖYLE GİT ŞİKAYET ET SONRA MAHKEMEDE REZİL DERLER ADAAM AYRICA BU KADAR CESURSAN GİZLİ PROFİLDEN ÇIK BEYEFENDİ HADDİ YALLAH MUAHHHHHHHHHHH ÖPTÜM SENİ BEBEĞİM
AYRICA ASKER OLANLAR VEYA ÜLKÜCÜ OLANLARIN HEPSİ DE ŞEREFLİ OLACAK DİYE BİR ŞEY YOK GÖRDÜĞÜNÜZ GİBİ MUSA ORHAN GİBİ TECAVÜZCÜLERDE ÇIKIYOR... :dddd
Hz mevlana ne güzel demiş bi lafa bakarım lafmi diye bide söyleyene bakarım adamlı diye senle goruscez merak etme
ASKERE LAF ATTIM KAŞR ULAŞ LAN KİME ULAŞTIRIRSAN ULAŞ AMA BEN DEĞİL SİZ FAŞİTLİK YAPIYORSUNUZ TECAVÜZCÜYÜ KORUYARAK BU İNSANLIK MESELESİ IRK MESELESİ DEĞİL AYRICA BU KADAR CESURSAN ÖNCE PROFLİNE AÇ HADİ YALLAH REZİL ŞEY :ddd GİT KİTAP OKU EĞİTİMSİZ MUSA ORHANA SABAHTAN BERİ LAF ATTIYORUM BU GERİZEKAL FAŞİTSİZLİKTEN ASKERLERİMİZ DİYOR GİT BOL BOL KİTAP OKU ÖYLE BENİMLE TARTIŞ HATTA İLKOLKUL 1. SINIF KİTABINDAN BAŞLA YOKSA BEN SANA ALIRIM ZENGİN KIZIM :ddd
ASKERE LAF ATMADIM TECAVÜZCÜ MUSA ORHANA LAF ATTIM OLACAKTI :ddd
GÖRÜŞÜRÜZ CANIMM CAHİL ŞEYY :dd BYYYYSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS KİTAPTA GETİR MAHKEMEYE HAKİM BEY BEYNİKIT DİYECEM BİZ MUSA ORHAN DİYORUZ O FAŞİSTLİKTEN ASKER DİYOR
Herkes senin gibi düşünmek zorunda mı her görüşe atlıyorsun bitlislilerin koruyucusu tanrısı mısın terbiyesiz tartışmanın da bir adabı olur
Ben 16 sene okul okudum çok şükür iyi bi maaşım meslegim ve isim var. Şu an seni anlıyorum ama boşuna bana sulanma sen yargılanırken ben seni izliyor olacağım o zaman paran kurtarır seni hadi uza
Ayrıca asker olduğu için bakanlık koruyor raporları değiştiriyorlar dedin daha ne diyeceksin
ADAMIM LAN HEMDE TÜRK MÜ KÜRT MÜ ASKER Mİ DOKTOR MU POLİS Mİ HRİSTYAN MI MÜSLÜMAN MI DİYE BAKMADAN HAKKIN YANINDA OLAN ADAMIM NİTEKİM ALLAHTA ÖYLE SİZİN GİBİ FAŞİST DEĞİL
NE DEMİŞLER BELLİ DÜŞÜNCELERİ SÜREKLİ SAVUNAN KIT BEYİNLİDİR HADDİ YALLAH CAHİL ŞEY BYSSSSSSSSSS :ddd ÖPTÜM SENİ MUUTLU OL BİR KIZ SENİ ÖPTÜ HAHAHAHAHA
.🤣cahile laf anlatmak kör insana laf anlatmaktan daha zordur. Benim kürt ve solcu sevgilim de senin gibiydi ama ayrıldıktan sonra yalvardı bana yalvardı bi solcu ulkucuye yalvardı mesajları duruyor. ama şunu unutma keşke herkes gerçek ülkücü olabilse islami yaşasa o zama. Ne ırkçı ne faşist olurdun. Bu arada IQ testim 125😉 senin düşündüklerini anlıyorum ama şu an seni yargıdan kurtaramayacak hadj cevap vermicem bi daha
Musa orhan serefsizdir suçsuz bile olsa benim için öyledir buda burda kalsin
HAHAHAH NEYİN YARGISI YA SEN NE SAÇMALIYORSUB HAHAHHAHAHA IQ 125 BENİMDE IQ 2564565445 :ddddd FAŞİSSTLİK YAPAN KENDİSİ KALKIP Y ARGI FALAN DİYOR LAN BU ÜLKE TIMARHANELER ÜLKESİ :dddd ddd YALVARMIŞMIŞ REZİL KIZMIŞ KENDİSİ OĞLUM 1. SINIF ÖĞRENİCİSİNİN KAPASİTESİ KADAR OLMAYAN BİRİNİN KAPASİTESİNİN NEYİNE YALVARMIŞ HAHAHAHHAAA DAHA OKUDUĞUNU ANLAMIYOR IQ 125 Kİ O ZEKA PUANI DA NORMAL İNSAN DA BULUNAN BİR ZEKA HAHHAHAHAHHAHAHHAHAHAHAHAA O KADAR CAHİLSİN Kİ IQ PUANLARININ BİLE NEYE DENK GELDİĞİNİ BİLMİYORSUN BU MESELEYİ SİZ TÜRKLÜK KÜRTLÜK MESELESİNE ÇEVİRDİNİZ NEYİN YARGISI BU ASIL BEN SENİ YARGIYA TAŞIYACAM FAŞİTLİKTEN DOLAYI TECAVÜZCÜYÜ KORUMAK :ddddd HADİ UZA BEBEĞM ÖĞTÜM SENİ CEHALLLETY
ERKEKSİN AMA O KADAR KORKAKSIN Kİ KENDİNİ GİZLİYE ALDIN
SEN DE Mİ MUSA ORHAN GİBİ KENDİ FAŞİSTLİĞİNİ GİZLEYİP İPEK ER GİBİ KIZLARA TECAVÜZ EDECEKSİN HAHAHHAHA :ddddddd GİZLEMEN BUNU AKLIMA GETTİRDİ SONUÇTA TECAVÜZCÜYÜ KORUYORSUN İNSANLIĞIN KARAKTERDE OLDUĞUNU ANLAMAYAN MEYMENETSİZ
Gizliden çıksam ne olacak öpücükle beni kandırmaya mi çalışacaksın ya da özelden yalvaracakmısin
ASKERDEN HİÇ Mİ KÖTÜ İNSANLAR ÇIKMAZ HIIIII HEPSİ 10-10 AYRICA ÜLKÜCÜLERE BAKIYORUM DİN ALLAH DİYORLAR ÇOĞU TECAVÜZCÜ İÇKİCİ HAHHAHA ÖYLE ÇELİŞKİLİ APTALLARSINIZ HADDİ SANA CEVAP VERMEMELİYDİM EĞİTİMLİ VE ZENGİB BİR AİLENİN KIZIYIM AYRICA EKSTRADAN OKUDUĞUMUDA ANLIYORUM HADİ UZA BEBEĞİM ÖPTÜM SENİ MAUHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH HAHAHHAHA
YAZMA Bİ DAHA GÜZEL PARMAKLARIMI YORUP DAHA OKUDUĞUNU ANLAMAYAN BİR CAHİLLE CEVAP YAZAMAM HADİ YALLALHHHHHHHHHHHH HADDİ HAHAHAHHAHA dfddd :)
BEN Mİ HHAHAHAH YÜRÜ GİT TECAVÜZCÜ
Çok şükür kimseyi korkmuyorum benim senin yaptığın yorumda takıldıgım tek bi nokta var bunun için gerekli yerlere müracat ettim sen askere tecavüzcü diyemezsin o üniformaya dil uzatamazsın sen bu ülkenin bakanına tecavüzcüleri asker yaptı diyerek algı yapamazsın
ERKEKSEN ÇIKAR TECAVÜZCÜYÜ SAVUNAN ERKEKLEDEN ÇOĞU KIZ KORKAR KIZ SKMEK İÇİN NE DÜŞÜNDÜĞÜNÜ ANLAMAMALARI İÇİN KENDİNİ GİZLİYE ATMIŞ GARİBİM
Sen bi gizliden çıksana çok mu korkuyosun?
HERKES BUNU DİYOR YAVRUM GİT EKŞİYE BAK GİT SOSYAL MEDYADAN SANIRIM HABERSİZSİN HERKES BUNU DİYOR ASKER OLMAK İÇİN BİR SEVİYE LAZIM KUSURA BAKMA KALKIP DAHA OKUMA YAZMA BİLMEYEN BİRİNİ ASKER YAPAMAZSIN HERKES BUNDAN ŞİKATÇİ
Emin mahkemeye geldigimde beni skseydi ama rezil olmasaydım diceksin beni görünce tanıyınca. Sen bi musa orhan bacım çocuğunun yaptığı işi bütün askerlere hitap ederek söyleyemezsin.
UŞAKIN BİR KÖYÜNDEN ÇIKMIŞ BİRİNİ ASKER YAPAMAZSIN EN AZ LİSES MEZUNU OLMASI LAZIM EN AZZZ EĞİTİM SEVİYELERİNDEN ŞİKAYETÇİYİZ YOKSA BÖYLE TECAVÜZCÜLER ÇIKAR AYRICA ASKERE LAF ATMADIM EĞİTİM SEVİYELERİNE VE TECAVÜZCÜ MUSA ORHANA LAF ATTIM YERİ GELDİ ALEYNALARI KORDUUK YERİ GELDİ ÖZGECEANLARI DAHA NE DEDİĞİMİ ANLAMIYOYRSUN KALKIĞ BENİMLE TARTIŞIYORSUN HADİ YALLAH UZA KORKAK ŞEY
@Çaykovskiii ASKER OLDUĞU İÇİN DEĞİL AK İT OLDUĞU İÇİN DEDİM GİT SEN PİS FAŞİST DİKKAT ET SRNİ DE SİKMESNLER SENİ DE KORURUZ YOKSA :dddd HAHAHAHAHA
Neyse seninle uğraşamayacağım askerlerden özür dile onları musa organla aynı kefeye koydugun için belki cezan azalır
HADİ YALLAH OKUDUĞUMU ANLA SEN BENDEN ÖZÜR DİLEEE AMA YAZIK Kİ BEYNİN GELİŞMEMİŞ DAHA ANLAYACAK KADAR YAZIK AMA YA :((((( SENİN BEYNİNİ GELİŞTİRECEM YAZDIKLARIMI GÜNDE 50 ŞER DEFA OKU YAVRUM ANLAMA KAPASİTEN ARTAR HAHAHHAHAHA HADİ BYSSSS SEVİYESİZ ALLAH BİLİR YOZGATTIN BİR KÖYÜNDE YAŞIYOR KALKIP BENİM GİBİ ZEKİ BİRİYLE TARTIŞIYOR HADİ BYYY ONLAR ÖYLE YOBAZ ÇÜNKÜ
@aslı_35 sebep
GİZLİDEN ÇIKTA SENİN GİBİ TECAVÜZCÜYÜ SAVUNAN BİRİNİ KIZLAR BİLSİN DİYE SEBEP Mİ ARIYORSUN SEN ŞİKAYET EDİLMEKTEN Mİ KORKTUN OUHABHAHAHAH
Engelleyin şunu ya dağdan mı geldin kapısız evden mi cıktın tüm illeri karıştırdı kaç yaşındasın sen 16 mı
Ben istismara uğrarsam mektup yazmam gider raporumu alırım polise giderim senin savunmana gerek kalmaz salak 😃
@Çaykovskii inan ven bunun gibilerini çok iyi tanırım musa orhanin yaptığı üzerinden askerler yüklenmeye çalışıyor aklı sıra ama adalet bulacak onu
Beni engeller misin ya da ben seni engelleyeyim gizli arkadaş!
Çünkü sizin gibi pisliklerden nefret ediyorum da!
Çok zekisin :)
Adam olan şunu savunmaz adam değilsiniz
@Çaykovskiii HAHAHHAHA GÖRÜRÜZ DİKKAT ET SEDAT PEKER GİBİ BİRİ SENİ SİKMEZSİN :ddddddd HAHAHAH YA DA AK İTLERDEN BİRİ O ZAMAN BOKU YESN
@Aslı_35 sana ne oluyor sana giren çıkan ne onu anlamadım. burda şerefsiz musa orhanin vebalini bütün askerlere yaymaya çalışan bi kasar var ve sen yirtik dondan çıkar gibi cikiyon ortalık yerde sana ne oluyor
Sen nerden çıktın herkes sizin gibi düşünmek zorunda mı git kendi yorumunda görüşünü yaz sana ne oluyor yağdı yağmur çaktı şimşek sen de mi şair oldun essogluessek
@Aslı_35 sen malmisin kimseyi savunduğum yok savunduğum şey misa orhanin yaptığı serefsizligi askerlerin hepsi için kullanması askerlere tecavüzcü dedi kaşar
@Çaykovskii ben daha cevap vermicem sende muhattap olma zamanımıza yazık
LAN NE BÜTÜN ASKERLER SABAHTAN BERİ MUSA ORHAN MUSA ORHAN DİYORUM SADECE ASKERLERDEKİ EĞİTİM SİSTEMİNİ ELEŞTİRDİM Kİ BUNU DA HER MEDENİ İNSAN ELEŞTİRİYOR.
AYRICA OKUDUĞUNU ANLAMAYAN BİİRİSİN NE DİYECEĞİNİ BİLMİYORSUN YAZDIKLARIMI DEĞİŞTİRİREREK BANA İFTİRA ATTIYORUN ALLAHA HAVALE EDİYORUM SENİ REZİLSİN VE REZİL OLDUĞUN İÇİN NE DİYECEĞİNİ BİLMİYORSUN İFTİRA ATARAK ORTALIĞI KARIŞTIRAN BİR ŞEREFSZSN HADİ BYYY CANIM ÖZRLÜ OKUDUĞUNU ANLAMAYAN TECAVÜZCÜYÜ SAVUNAN ŞEREFSZ ALIŞVERİŞE ÇIKCAM AKŞAM DEVAM EDERİZ BYSSSSSS ÖPTÜM SENİ MUAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH SEVDİM SENİ CAFHİL CAHİLSİN ÇÜNKÜ KOLAYCA REZİL OLUYOEAN :ddddd
@Çaykovskiii NE OLDU KŞAR ÇOK MU SAVUNMASIZ KALDIN YAZIK SANA MEDENİ İNSAN ONDAN VE NEYİN NE OLDUĞUNU BİLİP HÜR VİCDANLI BİR KIZ ONDAN SEN VARYA SEN TAM KŞARSIN SEN TAM KÜRT DÜŞMANISIN PİS FAŞİST ZİHNİN KÖTÜ SENİN SENİNLE ASLA MUHATTAP OLMAM TECAVÜZÜ ANALATIYORUM KALKMIŞ BANA ŞEY DİYOR DİREKT ASKERİMİZE LAF ETME BU DA SEİNİN TARAFLI OLUPTA GERÇEKÇİ OLMADIĞINI DİREKT BELLİ ETTİ SENİN GİBİ BEYİNSİZLE ZATEN ASLA MUHATP OLMAM SADECEE DEMEK İSTEDİĞİM Bİ ŞEY VAR ALLAH VAR AHİRRET VAR HADİ BYSSS
@Çaykovskiii YAZIK SANA YAPCAM ÇÜNKÜ VİCDANLI ÖZGÜR GÜÇLÜ KADINLARIN ARKASINDA DURAN ÖZGECANLARI İPEKLERİ PINARLARI SAVUNAN BİR KADINIM SENİN GİBİ YOGZATTE ERKEĞİN KÖPEĞİ OLMUŞ AK İTLERDEN DEĞİLİM :dd
@Çaykovskiii HADİ YALLAH YAVRUM ŞİMDİ YALLAH REZİL OLDU MUSA ORHAN ZİHNİYETLİ YARATIK
Valla yeter diyorum artık sana terbiyesizliğin lüzumu yok adalet gerekeni yapacaktır musa orhan hakkındada senin hakkındada ben gereken yerlere link ve ekran görüntülerini verdim. Hem haklısın hem güçlü anlamadım ben bu olayı allahtan korkun artik
gönder bebeğim gönder sende göreceksin dur şerefsiz hem suçlu olan sensin hem de güçlü olna sen mesajlar burda kalsın tamamıyla kimin haklı kimin haksız kimin iftiracı olduğunu herkres görecek zerre kokmuryorum ben insanlığımla yaklaştım SEN FAŞİST KİRLİ ZİHNİYETİNLE HEM BU DÜNYA YA HEM DE DİĞER DÜNYAYA YAPTIKLARINI BIRAKMIYACAM DUR SEN GÖRECEKSİN OĞLUM ŞİMDİ SENİ TRENDLERE SOKUCAM :dddd HAHAHAHAH
Bekliyorum bende seni ellerin kelepçeli hapse sokacağım hadi yolun açık olsun
iftiralarını herkese gösterecem kardeşim kelepçeymiş sana tazminat davası açacam gerçekleri çarpıtak bana iftira atmaktaan görüntüleri aldım yollayacam şimdi dur ggöreceksin hayat bırakmıyacam sende şerefsz hahahahahaha :D
bide seni baştan bir okula yazdırsınlar okuduğunu anlamaktan aciz diye
Yazdiklarin ortada sen yorulma ben gereken işlemleri baslattim
başlat yavrum selamımıda söyle iftiraların ortada skik :DDD beyinli
Bu arada cimere falan da yolladim garanti olsun diye askere ve bakana hakaret ettiğini belirttim saygılar sevgiler
Yolla bebeğim yolla sana da saygılar şerefsiz dur bende yolladım iftiradan dolayı ayrıca bu kadar cesursan profilden çok kendini göster bu kadar erkeksen rezil oldun ne diyeceğini bilemiyosun cocukca şeylerle kendini savunmaya çalışıyor ayrıca benimki ifade özgürlüğü ben sana iftiradan tazminat açıp sulaleni sikerm 🤣🤣🤣🤣😉😉😉😉😉 doğru ya adaletin tecavuzzculere hırsızlara iftiracilara calistigini biliyor ondan şikayet ediyor kendiside öyle olunca 🤣🤣😊😊😊😊 yürek yemiş galiba ahhahaha saygılar göreceksin sen sende huzur bırakmayacam korkak skik
İftira atanın da söylediğini inkar eseninde anasını avradını skeyim seni hükümet caddesinde kelepçeli görmek zevk verecek
hahahhahaha oğlum halkın %80 nide benim görüşümde benim görüşlerim halkın görüşü bu laflardan tutuklanan kim ki çoğunuda iftira atıyorsun bana ya okuma ö zülüsüsün ya da iftiracı hahahahahaha:DDDD o kadar korkaksın ki seni cineere , seni bakanlığa şikayet ettim gibi çocuklara laflar ediyorsun bu da senin korkaklığını ve yaşın hakkında bilgin veriyor az çok çocuksun sen hahhahahhahahah haa baştan sona gönder mesajları unutma yavrummmm onlarda hak verip sana acıyıp seni ilkokuluna baştan yazdırırlar hahahahah :DDDDD haddi yallah cahile tartışmayacam güzel güzel uyumaya gidcem
not düşüyorum: UNUTMA MESAJLARI BAŞTAN SONA EKRAN GÖRÜNTÜSÜNÜ ALIP ŞİKAYET ET HAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAH ZAVALLI OKUMA ÖZÜRLÜSÜ SENİ OKULA BAŞTAN GÖNDERİRLER BU BEYNİNLE :dddd
HADİ BYYY YAVRUM OKUDUĞUNU ANLAMADA SIKINTI YAŞAYAN BİRİYLE UĞRAŞMAYACAM :dddddd BYSSS ÖPTÜM SENİN O GÜZEL BEYNİNDEN MUAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH ÖPTÜĞÜMDEN İTİBAREN ARTIK ZEKA DOLU OLACAKASN BY YAVRUMMMM İŞİM GÜCÜM VAR SENİN GİBİ CAHİLLE UĞRAŞAMAM DAHA NE DEDİĞİMİ ANLAYAMAN FAŞİST TERÖRÜYLE MESAJLARI BAŞTAN SONA GÖNDERİP ŞİKAY ET HAHAHAHAHHAHAH SENİ GİDİ TATLI ÇOCUK HAHAHAHAHAHHAHAHAH MUAHHHHHHH
@Çaykovskiii hhhaa orosğu sana bunu diyecektim unuttum o askerler için de binlerce onbinlerce kürt yiğidi varrr sen faşist beyninle sen kalkıp doğu meselesi haline getiriyorsun bunu da cehalettine veriyorum. sende musa orhan GİBİ tecavüzcüsün zaten haa tecavüz eden haaa tecavüzcüyü savunan pis kltak erkekler kendini senden korusun mazallah onlara da tecavüz edersin hadi yallah rezil orspu MUSA ORHAN AMNI YESİNNNN
Gerçek hesabını ifşa etmeyim senin rezil
Yargı daha karar vermemiş kadın sosyal medya üzerinden adama şerefsiz diyor bir hapis cezası alsın da görsün hanyayı konyayı
@Çaykovskiii yargı kime çalışıyor rezil yargı tecavüzcüyü , hırsızı , mafyacıyı koruyor rezil bunu bilmeyen mi var bomboş konuşuyorsun bak sana anlatıtılarımın hepsi medyanın elinde olan nesnel bilgiler onların açıklamalarını ve tezatlıklarını sana göstermek için gönderdim rezil demek ki anlamayacak kadar salakmışsın kiiiii neyseki halk gerçekleri biliyor %80 musa orhan ve mahkemenin kime çalıştığını biliyor bu ülkede AADALET YOK ZENGİNLERE ÇALIŞIYOR RREZİL , AKP ÇOCUKLARINA ÇALIŞIYOR BİRİSİ AKP ÇOCUKLARINA HAKARET ETTİİĞİ ZAMAN DİREKT MÜEEBBET HAPİS AMA ALEYNA ÇAKIR , İPER ER GİBİ MAZLUMLAR VE FAKİRLER OLUNCA TAKAN YOK ÜMİTCAN UYGUN , MUSA ORHAN GİBİ TECAVÜZCÜLER ELİNİ KOLUNU SALAYARAK DIŞARDA GEZİYOR HAA AYRICA MÜÜNEVER KARABULUTUN KATİLİNİDDE PARA KARŞILIĞINDA SERBEST BIRAKMIŞLARDI. AMA UYUŞTURUCU TİCARETİ İSPATLANMIŞ AKP ÇOCUKLARI HALA ELİNİ KOLUNU SALAYARAK DIŞARDA GEZİYOR MİLLET ARTIK ADALETİ SOSYAL MEDYA DA ARAMAYA BAŞLAMIŞ MAHKEME VE YARGI SADECE SOYLU VE TAYYİP EFENDİYE ÇALIŞIYOR. BU ÜLKENİN ADALETİNE KİMSE GÜVENMİYOR %90 HERKES ŞİKAYETÇİ HERKES SOSYAL MEDYAYI HALKIN YORUMUNU BİLMEYECEK KADAR CAHİL DEĞİLSİNDİR UMARIM. UMARIM ANLATIKLARIMDAN BİLE NEYİN NE OLDUĞUNU ANLAMAYACAK KADAR APTAL DEĞİLSİNDİR. GEÇMİŞ OLSUN SANA ALLAH SANA VİCDAN VE AKIL VERSİN FAŞİSTLİK HASTALIĞINDAN KURTARSUN HADİ YALLAH HER ŞEYİ ANLATTIM SENİN O KÜÇÜK BEYNİNE VE VİCDANINA KALMIŞ HER ŞEY SENİNLE UĞRAŞAMAYACAM HER ŞEKİLDE REZİL OLUYORSUN BYYYYYYYYYYYY MAHKEMEYMİŞ
Hakim savcı emniyet askeriye bilmiyor sen mi biliyorsun dünkü bok seni adamla kendi isteğiyle birlikt e olmuş baktı adam ciddi düşünmüyor iftirayı attı delil yok kanıt yok insanın aklına başka şey gelmiyor adam mafya mı politikacı mı da devlet onu koruyacak sıktır git kendi hesabınla yaz
Tutturmuş bir sperm sperm ulan salak adamdan seks yaptıktan sonra ne çıkacak başka ümitcan uygun diyorsun pavyonda çalışan kızın ümitcan uygunla bacak oynayacak hali yok heralde skisiyorlar
Sperm bulunduğu zaman tecavüz mü oluyor hemen
Medyanın elindeki belgeden bahsediyorsun medyanın elindeki belge nerde savcılığın elindeki belge nerdee
Amcklık yapma ilerde oğlun böyle iftiraya maruz kalır çiçeğine popona boşu boşuna soverler
@Çaykovskiii kız kendi isteğiyle İLİŞKİYE GİRSEYYDİ DERDİ NE OLURDU KENDİ İSTEĞİYLE İLİŞKİYE GİREN KIZ KENDİNİ İNTİHAR EDER Mİ KENDİ BEYNİNE SIKAR MI? REZİLSİN SEN GERÇEKLERİ GÖRMEK İSTEMİYORSUN ÜMİTCAN UYGUN VE İPEK ER DIŞINDA BİNLERCE ADALETSİZLİK OLDU BU ÜLKEDE FAŞİSTLİKTEN GÖZÜN KÖR OLMUŞ HADİ YALLAH BYYY ÜMİTCAN UYGUN OÇSİNİ BİLE SAVUNDUN YA HELAL OLSUN TAM BİR REZİLSİNNNNN REZİL ALLLAH BELANI VERSİN
@Çaykovskiii BEYNİN YOKMUŞ SENİN BOHUT KADARMIŞ SENİ İNSAN YERİNE KOYUP SANA ANLATMAYA ÇALIŞTIĞIM İÇİN KENDİMDEN ÖZÜR DİLERİM SALAKSIN...
@Çaykovskiii Kİ KALKIP BUNLARI BAŞKA YERDE SÖYLEME SENİ LİNÇ EDERLER
Hadi ordan işerim senin yüzüne artık beni etiketleme dağdan inmiş hanzo
@Çaykovskiii MÜGE ANLIDA İSPATLANMIŞ BİŞEYİ İLE KALKIP SAVUNUYORSUN SEN TAM REZİL VE SALAKSIN HADİ YALLAY BYYYYY
Benim gibi hanımefendi kızı ne hale getirdin senle mi ugrascaz amck
Müge anlı kim ya? Polis mi savcı mı kim?
@Çaykovskiii SİKTİR GİT GİT AMNI VERDİĞİN KİŞİLERİN YÜZÜNE İŞE ORSPU KAHP CAHİL AMNI YESN.. YÜZÜNE İŞEYE İŞEYE VALLAH KİMİN DAĞDAN İNDİĞİ BELLİ O KADAR CAHİL VE MEDENİYETSİZZSİN Kİ NEYİN NE OLDUĞUNU ANLAMIYORSUN.. DAĞ AYILARI GİBİ FAŞİSTLİĞİNE VE PİS DÜŞÜNCELERİNE ODAKLANMIŞSIN AKP GÖTÜ YALAYICISI HADİ SKTİR GT SENİNLE TARTIŞMAM BİLE KOMİK BYYYYYYYYYYYYY AMNIVEREN SRTÜKK BYYYYYY H AHAHAHHAHAH :ddd CEVAP BİLE YAZMA BEYNİN YOKMUŞŞ AYRICA SANA TAVSİYE DÜŞÜNCELERİNİ BAŞKA ORTAMLARDA SÖYLEME SKERLER SENİ MİLLE T SENİN GİBİ TECAVÜZCÜLERİ SAVUNMUYOR :dddd HAYROLA ONLAR SENİ ÇK MU SİKMŞ BÖYLE ÜMİTCAN UYGUN VE MUSAYI KORUYORSN :dddddd HADİ YALLAH CANIM BEYNİN VARSA ŞU İKİ CÜMLEMDEN BİLE ÇOK ŞEY ÇIKAARIRSIN
Bİ KIZ TECAVÜZ EDİLMESEYDİ KENDİNİ İNTİHAR ETMEZDİ
Bİ ERKEK TECAVÜZ ETMESEYDİ MESLEKTEN İHRAÇ EDİLMEZDİ MUSA ORHAN ŞEREFSİZİ
CEZAEVİNE GİRSE O PİÇ ONU DOĞDUĞUNDAN PİŞMAN EDERLER ONDAN ONU KORUYOR ZATEN MESLEKTEN ATILMIŞ TECAVÜZCÜ MUSA ORHAN HADİ YALLAH PİSLİĞİNDE FAŞİSTİLİĞİNDE APTALLIPĞINDA BOĞUL DAĞ AYISI CEVAP BİLE VERME REZİL SASÇMALIYORSUN HADİ BYYYYYYYY ÖPSÜNLER AMNI BYSSS
Iyy 😃
@Çaykovskiii opmusler demek ki hadi byss kaptı 😀😃😄😄😀😝😝😝🤪😜 böyle dilini çıkara çıkara di mi amn tadi kötüymüş hadi yallah bebeğim rezil cahil kız 😂😂😂🤣🤣🤣 daha neyin ne olduğunu bilmiyor chil benimle tartışma cesaretinde buluyor öptüm seni byyyy🤣🤣🤣🤣🤣
Öpme öpme 😃
@Çaykovskiii öpen çok doğru ya ben niye öpeyim 😂😂😂 salak öğtürmüşsün bu yüzden bu haldsn bırak benim gibi zekiler öpsn :DDD byyy öptüm de zekileşmeye bbaşlrsn 😂
Yahuda öpücüğü senin öpmenden daha iyidir mikrop
Soran bari engellesin şu yaratığı
@Çaykovskiii soran bence TECAVÜZCÜLERİ VE DESTEKÇİLERİNİ ENGELLESİN SORANLA BİZ HAKTAN ADALETTEN YANAYIZZZZ TECAVÜZCÜLERDEN DEĞİL ARAMIZDA BÜYÜK BİR FARK VARRR
OLSUN MİKROP OLAYIM AMA SENİN KADAR İÇİM ÇÜRÜMEMİŞ OLSUN İŞTE BUNDAN ALLAHA SAKINIRIM... DİĞER DÜNYA VAR SONUÇTAAA 😂😂😂 BYY REZİLLER PRENSESİ PARDON ÇÜRÜMÜŞÜ
toplumun çoğu olayı kötü algılarsa anlayan anlamayan hemen linç girişiminde bulunuyor.. Yazık
Burda eleştiri yapanların çoğu da hükümeti destekliyor malesef
Asla yalnız değil. Dik duruşu zira ülkede cesur olanın, hak, arayanın savunmanın kafası ezilir daima..
Ben konuşursam dangalığın biri şikayet eder içeri alırlar kesin neyse.. Ezgi adamsın ♥️
Çok sevdiğim bir oyuncudur çok dobra biri doğru konuşmuş. #Musaorhantutuklansın cezasını çeksin.
#ezgiMolayalnızdeğildir
Şimdi bu eleman tecavüzcü müymüş değil miymiş nedir olay
Bu avukatlarda hiç onur yok mu hepsini paranın kölesi..
tamamda ortada kanıt olsa şu an bu adamı çoktan içeri tıkmışlardı neye göre suçlanıyor onuıda çözemedim
ümitcan uygunu da ispatladılar müge anlı ne oldu bakanlıklar tecavüzcüleri koruyor allah var alahh deli misiniz siz lan kızın kanında otopside adamın spermi bulunmuş ayrıca siirtliyim kızın ailesinide tanıyorum kıza tecavüz etmekten anal bölgesini parçalamış bu musa bacım çocuğu hakkın yanında olun akpnin ne olduğunu bilmiyor musun tecavüz eden milletvekilini korudular
konu bakanda olsa gücü bir yere kadar diyorum sadece
medyaya düştüğü anda işin içine bir çok hukuk bürosu devreye giriyor konunun üstüne gidiyorlar çünkü işin içinde medyaya düşmüş davayı çözüme erdirip halkın gözünde itibar yükseltmek var
aslında güzel bir şey de var işin içinde ıspat olmadığında ne kadar medyaya düşmüşte olsa işin içinde siyasiler bile etkilense kimseyi içeri tıkamıyorsun yani halk öyle görüyor diye ıspat olmayan bir konuda ilerleme sağlanmıyor
Adalet sezgilerle söylemlerle yerine getirilirse adalet olmaz. Söylemler sezgiler ancak şüphe oluşturur şüpheylede konun üstüne gidersin ıspat ararsın ıspat yoksa yapıcak bir şey olmaz. Bu böyledir her ülkede.
sur anlatayım baştan sonra kardeşim
siirtliyim intihar eden kızı ve aileesinide tanıyorum
1) ümitcan uygunu ispatladı müge anlı ama ne yaptılar bakanlıklar kendi siyasi görüşünden diye adamı kpruyorlar ispat edilen suçlara rağem
2) aynı şekilde tecavüz eden milletvekilerini de korudu akp
3) kızın ailesiyle ilgili bir sorun çıksaydı ailesini tutuklarlardı
4) musa orhan tecavüz etmeseydi halkın sesi olan sanatçılara sırf adamı temize çıkarmak için dava açmazlardı ohhhh hem tecavüz etti hemde aklayacaklar onu hemde tazminatı alacaklar
5) kızın kanında otopside musa orhanın spermleri bulunmuş bunu da şeye çeviriyorlar kız kendi isteğiyle cinsel ilişkiye girmiş diye kız kendi isteğiyle girseydi intihar etmezdi
6) gerçek olmasaydı ekşide musa orhanla başlık açıldığı gün devlet bu başlığa yaasak koymazdı
7) ayrıca gerçekleri söyleyen ilk gazeteciyi de tutukladılar gerçekler ortaya çıkmasın diye
tskye baktığında soylu hangi tecavüzcü varsa hangi cahil varsa onu orduya almaya başlamış haliyle böyle şeyler olması normal
9) bende siirtliyim kızın ailesi çok fakir ve savunmasız kızın otopsisinin yapıldığı hastanede tanıdıklarım var kıza anal bölgeden tecavüz etmekten kızı anal bölgesini parçalamış
10) ayrıca adamın suçu olmasaydı onu meslekten atmazlardı adam tecavüz ettiği için attılar niye cezaevine koymuyorlar çünkü koyarlarsa öldüreecekler
al size tüm gerçeklerle yazdım bunun kız kardeşinin başına geldiğini düşün ve vicdanlı ol boş duyar kasmayın neyin ne olduğunu biliyorsunuz
bü ülkede adaletin ne olduğunu biliyoruz kız sırf kürt diye gerçekleri nikar etmeyin
seninle gurur duyuyoruz ezgi mola asla yanliz değilsin.
Nasıl bi zihniyet bu adalet zaten yoktu iyice batırdılar
Ezgi Molanın yanındayız. Helal olsun Duruşunu hiç bozmadı!
Ne zaman insan olmayı başarıcaz toplumca. Çook zor..
Ezgi mola kadar delikanlı olamayan milyonlar var.
Ezgi mola’lar olduğu için hala adalet umudumuz var helal olsun
Helal olsun Ezgi Molaya
Dislike atan erkek kimse söylesin de engelleyelim potansiyel tecavüzcü olabilir
@Aslı__35 aynen
Askere polise güvenmem.. devir değişti..
Ezgi molanın alnından öpesim var
Ülkedeki adaletin özetisin be Ezgi Mola...
#yalnızdeğilsinezgimola
Ezgi Mola yalnız değildir!!!
Ezgi MOLA diye yazılır Jean DARK diye okunur.
Ezgi Mola asla yalnız değildir
küfür ettim musa orhan a şimdi, a dan z ye.
Bu ülkede adalet öleli 83 yıl oldu...
Ezgi mola 😍 safiyem benim 😍
hapis varsa benide alın lan
Daha çok genç ve güzelsiniz hanımefendi yazık olur size
yok yok bişi olmaz sıkıldım zaten hayattan, geçim derdine düşeceğime orda bedava yemek yerim
@Sosyopsikopat kanka arkadaş istiyorsan gelebilirim jdjfmfncndkld
🤣
@SosyoPsikopat yaşın küçük olmasaydı seninle evlenirdim sen de geçim derdinden kurtulurdun ama yaşın tutmuyor 🙂
evlenmek o kadar kolay değil zaten bi sürü kriterim var
Hım baya kültürlü bir hanımefendi ile karşı karşıyayız yani
ne alaka kültürle
Sohbet etmek istermisin peki bu konu üzerine
konuşmayı sevmem
Hım peki iyi günler
@Konya_Beyefendisi42 Kızın fotosu yok güzel dedin, yetmedi evlenirdim dedin, alakası yokken kültürlü dedin, en son da sohbet edelim dedin.
Yokluk ne hale getirmiş adamı ahshshshsh
Ve kız neredeyse yarı yaşında 😂 1 yaş küçük olsa yarı yaşında olacak
dndnfm
@Neutro1 bu kadar ahlak bekçiliği yaptın ama burada seni ilgilendiren bir konu var mı peki?
Ahlak bekçiliği falan değil.
Yazdıkların özetliyor durumunu 😂 Bak bakalım yazdıklarımdan doğru olmayan tek şey var mı 😂
Sonuç ne demek istiyorsun onu söyle
Lafı dolandırma sübyancımı sapıkmı demek istiyorsun onu söyle
Bilmem, yarı yaşındakine yazana ne denir? Ya da 34 olup 18e yazana.
Adını siz koyun ben bilemedim
Dostum iddiayı sen attın ortaya kıvırma ben senin söylemeni istiyorum
Bir “mesaj” bırakıyorum
O değilde şu şu eksileri atan sapık kim çıksın ortaya jhhjdksksos
Ezgi molanin arkasindayim bu oc icin az bile demis
Ezgi mola ver içim sende bir kola :))
Hakkını aramakta suç artık
Sonuna kadar yanındayız#ezgimola
Tipinde bile meymenet yok
Gerçekten diyecek söz bulamıyorum... Yazık!!
Adamsın Ezgi!
Tam analmiyla bugün bir bacım çocuğu Musa orhan
bacım çocuğu Musa orhan
Küfür edemiyorum ya
MUSA ORHAN !
Onu mu destekliyorsun?
Suçsuz olduğu icin evet.