''Nitelikli cinsel saldırı'' suçundan hakkında kovuşturma yürütülen Musa Orhan, İçişleri Bakanlığı Yüksek Disiplin Kurulu'nun 31.08.2020 tarihli “Devlet memurluğundan çıkarma” cezası verilmesi kararıyla Jandarma Genel Komutanlığı'ndan ihraç edildi.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Musa orhan hapiste çürümeli. Tsk'dan ihraç edilmesi gibi göstermelik yaptırımlarla kimseyi oyalamasınlar atın şu aşağılık herifi hapse daha neyi bekliyorlar anlamıyorum
100 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılherkes aksi ispat edilene ve yargı nihai kararını verene kadar masumdur. Hakkında iddia var diye bir insanı ailesini geçindirdiği mesleğini icra edebileceği tek kurumdan ihraç etmek kabul edilebilir bir şey değil... Dahası sanıüın lehine de tonla delil var. Adamı başka yere tayin edersin, açığa alırsın ama iddia üzerine cezalandırmak nedir?
00 Yorumla
+1 yılBir babayiğit çıkıp şunların siqi kesse de içimiz rahat kavuşsa...
Konuşmalara bak hele sinir krizi geçirtir... Diğer konuştuğu ibneyi de bulup kafasını ezmeli...
59 Yorumla- +1 yıl
İsimler neden karalı hiç düşündün mü. Demek ki gerçek değil
- +1 yıl
Böyle o. çocu çok... isimler karalı da olsa böyle iyi çocuklar ortalık da çok...
- +1 yıl
Mk KS si düzeltme yazdığımı... G@vat çok
- +1 yıl
Herşeye inanır olduk bu yazısmaları herhangi birimiz yazıp atabilir kanıt değilki bu @TREmreErcis şu adamın twetlerine bir bakın derim
- +1 yıl
Tipinde meymenet yok mk bunlardan her bok beklenir...
- +1 yıl
Sen çok güzel tiplsin herhalde. ön yargını bırak ve kanıt sun.
- +1 yıl
Orası doğru meymenet olmadığı☺️
Ama adam belgeler yayınlamış kızın birden çok kişi ile haşir neşirmiş hepsinde farklı isimler söylemiş Musa Orhan görevde iken 2 gün boyunca otele girip girip çıkmıs tabi bunlar söylenti Allah rahmet etsin ailesine sabır versin - +1 yıl
Farzet böyle bir durum var, kız bacım da olsa s! kip bırakırsın, oyuncak etmezsin... Adam olan bunu yapar... Kız o yolda diye hayvan gibi kullanmazsın.
- +1 yıl
Oyuncak ettiğini nerden biliyorsun o atılan msjı o adamın attığını nerden biliyorsun. en kimseyi savunmuyorum kızda haklı olabilir oğlan da haklı olabilir.
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
33
Cevap
42Cevap
+1 yılGeç bile kalınmış bunun için asıl hapishane de olması lazım.
101 Yorumla- +1 yıl
İktidar atmaz.
+1 yılAz bile, böylelerini asacaksın. Böyle bir pisliğin ülkemin askeri üniformasını giymeye devam etmesi hakaret olurdu.
60 Yorumla
+1 yılBir baba yigit yok mu hapishanede surda burda sunun anasını s*ksin. S*ke s*ke vura vura ic organlarini disari cikarsin ah ah halkin eline vereceklerki bak nasil adalet sağlaniyor
10 Yorumla
+1 yılKim var bu mahlukun arkasında ya. Sadece görevine son verilmekle kalmalı. Tecavuz suçundan yargılanıp içerde gebermeli.
Şahsen benim vicdanım rahatlamadı.25 Yorumla- +1 yıl
yargılanmadan siz biliyorsunuz suçlu olduğunu? nereden biliyorsunuz acaba?
- +1 yıl
@senveben82 Tüm delliler ortada.
- +1 yıl
tabi ki her geçen gün ortada suç olmadığına dair deliller birikiyor.. suçluluğunu götermek için udurulan şeylerin sahteliği belgeleniyor... dahası ortada suç olup olmadığına sadece yargı karar verir... sosyal medya sadece linç kültürü gosgoycularının at oynattıkları bir yer
- +1 yıl
@senveben82 Orasını bilemem. Hakim ya da savcıda değilim. Nedir peki iftiramı?
Ortada niye böyle bir iftira dolaşsın. - +1 yıl
neden dolaşmasın? nedir yani biri bir iaddiada bulunduysa hakkında iddia olan kişiyi hemen suçlu ilan edeceğiz öyle mi?
+1 yıl20 gün kızı alıkoymus
Kız 18 yaşinda
Organlari parçalandiğindan ölmüş
Ve sadece "ihraç" mı?
Gencecik bir can, evlat, hayat..
Ne diyeyim olmayan insanlığınız batsın!00 Yorumla
+1 yılsuçsuz diye bırakılıp ihraç edilmeside ayrı bir komedi tüm türkiye suçlu olduğunu biliyor ama adalet mülkün temelini yerini getiremiyor ve bu aşşağlıl insan dışarıda aramızda geziyor
01 Yorumla- +1 yıl
nereden bliyorsunuz suçlu olduğunu? bir ülke bir insanın suçlu olduğunu nereden bilebilir? Bir millet ve ülke adına kararları mahkemeler verir, sosyal medya değil
Aman ne güzel mk.. Adalete bak ya olması gereken şeylere seviniyoruz ama orspu çocuğu hala dışarda mı dışar da ne olacak bu ülke de pezevenklik yapar yine yaşar tsk da çok umrundaydı böylelerinin...
00 YorumlaÇok iyi olmuş. TSKyı fetö gibi bu tip leşlerden de temzilemek lazım. Daha içeri de girecek. TSK önce davranmış. İyi etmiş.
Türk Ordusunun adını lekelemeye kalkan herlesin sonu böyle olacak00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYalandır birkaç ay sonra yine göreve devam eder
Süleyman soylu tecavüzcüyü savundu bunu da asla unutmayın.531 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@Mert7727 İşte böyle halkı korkutarak saltanatanızın devam edeceğini sanıyosunuz. İstediğiniz kadar tehdit edin kaybedeceksiniz.
Bu arada zaten memur olamicam..
Cevap sahibi+1 yıl@Mert7727 Ben laf etmiyorum. Twitterdan takip ederse görürsün neler yazdığını. En son kendi vatandaşını ülkenin milletvekili hedef gösterdi Barış Atay'a saldırttı. Böyle içişleri bakanı olmaz.
Cevap sahibi+1 yıl@XoxBurak PKK'lıysa vekillikten atın o zaman. Siz nasıl vatanseversiniz?
Cevap sahibi+1 yıl@Mert7727 Ben teröristi savunmadım, sizin devletiniz polisiniz mahkemeniz de tecavüzcüleri savunmasın. Musa Orhan şu an hala dışarda...
Cevap sahibi+1 yıl@Mert7727 Bu ülkede yaşıyorum ama bu devletin bana zerre kadar faydası yok. Bugün akp'li belediye babamın işine son verdi. Ne yapsaydım? Milliyetçilik mi taslasaydım?
Cevap sahibi+1 yıl@Mert7727 Ben 2. üniversiteyi okuyorum. Okumakla alakası yok. Belli ki sen zenginsin. Anlamazsın..
- +1 yıl
kanıt yok kardeşim kanıt yok. adam kızın öldüğü gece görevdeymiş. Yani adam zaten olay yerinde bile değil. Ortaya çıkan kanıtlara göre kızı ailesi öldürmüş. Adamla kız otelde yatmışlar. Yani 2 taraf da zaten razı. Ailesi ise bunu , kendilerince "namus" safsatasından , yediremeyip böyle bir senaryo uydurmuşlar. Çünkü bu cinayetin işlendiği 3 saatlik dilimde otel kayıtları silinmiş. kız uzak mesafeden vurulmuş. yani intihar ve tecavüz ailesinin kendi yediği haltları temizlemek için adama attığı iftiradan başka bir şey değil. Dava zaten yakında açıklanacak. Ve siz olayları sorgulamadan gaza gelen insanlarsınız. Zaten bu eleman tecavüzcü olsa niye salsınlar. Hiç düşünmüyorsunuz ki...
- +1 yıl
Aynen öyle kardeşim adamın sözde yok whatsap konuşmalarını paylaşmışlar karalamak adına resmî görende adamı hemen tecavüzcü vay hain falan sanıyorlar halbuki öyle birşey yok adamın emniyetteki whatsap konuşmalarında kesinlikle böyle bişey yok millet sazan gibi inanmış bu ülke bunyüzden gelişmiyor
- +1 yıl
- +1 yıl
@ThunderBurst Kesinlikle kardeşim haklısın millet sadece gördüğü şeye inanıyor araştırma desen yok 2 üniversite okuyan birisi doğruyu yanlışı bilmeden ayırt edemiyorsa boşuna okuyor demektir merak etmesin bende polisim neyin ne olduğunu biliyorum
- +1 yıl
@ThunderBurst nasıl kanıt yok ya 20 gün boyunca tecavüz etmiş WhatsApp konuşmaları var kız intihar etmiş ayrıca
- +1 yıl
@_-ANGELOFDEAT_ işte onların gerçek olduğuna dair kanıt yok isimler bile karalı. Bunlar gerçek olsa zaten adamı atarlar içeri
- +1 yıl
@ThunderBurst atmazlar
- +1 yıl
@_-ANGELOFDEAT_ neden atmasınlar?
- +1 yıl
@ThunderBurst tecavüzcükere verilen cezayı görüyoruz kızın bağırsakları parçalanmış bu nasıl bir rıza
- +1 yıl
@_-ANGELOFDEAT_ öldüren o değil zaten kızın ölü olduğu 2 günde bu eleman zaten görevdeymiş. yapılan hesaba göre de atış uzaktan yapılmış. Bu arada intihar etmek isteyen birisi kafasına nişan alır genellikle. Silahlı intiharda kimse kendine eziyet edecek şekilde ateş etmez. Kim bilir ne acı çekti. Olay şimdilik açık değil ama yüksek ihtimalle kıskanç aile cinayeti. Kendilerince namus meselesi yapmışlar.
- +1 yıl
@ThunderBurst yahu tecavüz etmiş zaten öldürmüş kızı
- +1 yıl
@_-ANGELOFDEAT_ Anlamadın galiba görevdeyken nasıl öldürecek ayrıca otele beraber gitmişler. reşitsen ve rıza varsa tecavüz olmaz. Kızı onun öldürme ve kızın intihar etme imkansız.
- +1 yıl
*ihtimali imkansız
- +1 yıl
@ThunderBurst yahu kızı zateb o öldürmenin tecavüz etmiş 20 gün boyunca
- +1 yıl
@_-ANGELOFDEAT_ kim söyledi bunu. Ya da sen olayın ne olduğunu bilmiyorsun. Olay hakkında fikrin olması için şu linki atıyorum. davaya ilgilenen avukatın tweetleri al bir bak twitter. com/TREmreErcis/status/1298938729671819264
- +1 yıl
@_-ANGELOFDEAT_ twitter.com/TREmreErcis/status/1298938729671819264
- +1 yıl
@ThunderBurst davaya ilgilenen abuksttwb ne beklenir bu arada bunları savunma seninde annan bacım var
- +1 yıl
@_-ANGELOFDEAT_ Ya of bir oku lütfen.
- Gündem konusunda 329 cevap paylaştı.
+1 yılYeterli değilll, yaptığı şerefsizliğeee bu az bileee...
30 Yorumla
+1 yılbeter olsun orçoo daha çekeceği acılar bitmemiştir umarım. sadece ekmeğinden değil özgürlüğünden gün yüzünden birçok şeyden mahrum kalması ümidiyle..
10 Yorumla
+1 yılHücrede geberseymis keske katlettigi kizin annesine verseler hergün bir parçasını koparsa
20 YorumlaBiri hayrına indirse şu memenetsizi... olması gereken olmuş bir de aferin mi diyeceğiz yetkililer SONUNDA işlerini yapıyorlar diye.
00 Yorumla
+1 yılTebrik ediyor, teşekkür ediyorum. Ama sadece ihraç yemez
Özel ve tüzel kurumlarda çalışamamalı, evine ekmek götürmek için sürünmeli pislik00 Yorumla
+1 yılMadem ihraç ediliyor ise neden cezaevine gönderilmiyor. Bu hükümet varya adamı dinden imandan çıkarır alım Allah.
01 Yorumla- +1 yıl
mahkeme karar verir ona... hakkında ciddi bir aleyhte delil yok; bir kaç defa baskılarla içeri alındı ama sonra suçsuz olduğuna dair delillerle itiraz edildi ve serbest bırakıldı... ama kamuoyu baskısı yapıldığı için TSK işin kolayına kaçtı
+1 yılİyi olmuş da oralarda çok farklı işler dönüyormuş. Artık askerlere iyi gözle bakamıyorum.
11 Yorumla- +1 yıl
Ne gibi farklı şeyler dönüyor?
İsabetli karar tskde oylelerinin işi yok olamazda ! Normalde de olmaması lazım
10 Yorumla
+1 yılDışarıda olması doğru değil öyle bir sapığın cezaevinde olması lazım bence
10 YorumlaDisarda ama hala.
Allah hepsinin belasini versin.10 Yorumla
+1 yılSuçluysa neden içeride değil suçsuzsa neden işine son verildi
00 Yorumla- Gündem konusunda 345 cevap paylaştı.
u +1 yılYeter mi? Yetmez
Aynısı ona yapılmalı
Tüm yaptıkları ödetilmelim00 Yorumla
+1 yılİnşallah kuytu köşelerde dolanmaz görünmez ortalıkta
Sonunu kendi bile düşünemez. ...00 Yorumla
+1 yılDötüne kaleşnikof sokmadıkları için lanet olsun diyorum..
00 Yorumlaİyi olmuş ama az olmuş birde idam cezası gelse daha iyi olacak
00 YorumlaGündem konusunda 504 cevap paylaştı. Normal böyle o. çocukları Tsk gibi şanlı bir kurumun adını kirletir anca.
00 Yorumla
+1 yıl@TREmreErcis bu adamın twetlerine bakın komplo olduğunu söylüyor belgeler ile konusuyor kızın Baska sevgilileride varmıs merak edenler göz atsın
056 Yorumla- +1 yıl
@Kskskskll ben iftira atmıyorum kim haklı kim haksız bilemeyiz Allah herkese yardım etsin yargısızda infaz yapmayalım
- +1 yıl
@Kskskskll söylenenlere bakılırsa ailesinde öldürmüş diyorlar yani anlayacağın herkes bişey söylüyor kim suçluysa cezasını en ağır şekilde ödesin
- +1 yıl
@Kskskskll aynen Allah rahmet etsin yazık 18 yaşında biri hayatının baharında
- +1 yıl
@Kskskskll hemde çok üzücü neler yaşanıyor canım ülkemde gitgide vahşileşiyoruz
- +1 yıl
@Kskskskll İntihar etmemiş uzak mesafeden vurulmuş. Olay cinayet
- +1 yıl
kendisi kimse beni tutukluyamaz diyip bunu onayladi neyin savunması
- +1 yıl
@Cagkes ne alaka ya nerenizden okuyorsunuz yazılanları
- +1 yıl
@TichaLaska kime dedi herhalde sende yanlarındaydın kimki kimse tutuklayamaz
- +1 yıl
Kesinlikle adam kendisi söylüyor ya kimse beni tutuklayamaz kızın ailesi perişan gelip ailesi öldürdü diyorsunuz insan olun Allah aşkına böyleleri nasıl savunuyorsunuz insanlık yok içinizde
- +1 yıl
@TichaLaska öyle bir şey söylediğine dair kanıt yok. Mesajların hepsi kanıtlanmamış göstergeler. Biri uydurup salmış internete
- +1 yıl
@Cagkes Ayrıca tevcavüz değil zaten otele beraber gitmişler. Yani olay farklı
- +1 yıl
@Cagkes sevgilileri demedim lafı kıçımla anlama başka sevgililerise varmıs dedim onlarla yapmıs bunun üzerine atıyor olabilir dedim
- +1 yıl
Aç haber oku senin gibi bir yerlimizden savunmuyoruz ne o o pisliğin yandaşımısın ne bu savunma kızın otopsi raporu var adam alkolluydum diye savunma yapıyor sıkıntılı mısın
- +1 yıl
@ThunderBurst mesajlar doğru ya da değil bunun bir önemi yok. Sonuç olarak tecavüz etmiş kıza günlerce! Sizin gibi insanlarla aynı havayı solumak çok kötü
- +1 yıl
@Cagkes Tecavüz değil diyorum beraber gitmişler otele diyorum ne tecavüzü?
- +1 yıl
Tecavüz değil kız intihar ediyor siz iflah olmaz tecavuzculersiniz inşallah yarın bir gün kizinza karınıza annenize böyle iftiralar gelir sizin gibi pislikler anca bundan anlarlar
- +1 yıl
@ThunderBurst nasıl tecavüz değil ya siz bu pcin avukatı mısınız? Dilerim aynı şeyi sizde yaşarsınız. İnşallah birileri de size tecavüz eder!!
- +1 yıl
Kanıtın ne lan senin otospi raporu yok mu sallamayın pislikler söylesene sende kaç kıza tecavüz ettin Allah belanızı versin
- +1 yıl
@TichaLaska İntihar değil diyorum niye okumuyorsunuz. Kız uzak mesafeden vurulmuş olayı bir araştırın. Her gördüğünüze atlıyorsunuz
- +1 yıl
@Cagkes la hadi ordan gidin bir sanki biz adamı savunuyoruz yazılanlara inanmayın diyoruz farklı olabilir diyoruz sanki adam babamızın oğlu bizimde tecavüzcü sapık ettiniz yazmayın sizle uğraşamam
- +1 yıl
@TichaLaska boşver ya bunlar da bu pcle aynı zihniyette.. böylelerini kazığa oturtmak gerekir ama bunların anca hoşuna gider.. ne dersek diyelim iğrenç zihniyetleri değişmez
- +1 yıl
Kitmisin ya sen rapor yok mu tecavüz edilen bedenle normal beden bir değil bu kız niye intihar etmiş o zaman ailedi bu kadar göz yaşı döküyor onlar öldürmüşmüş kimse gelipte boşu boşuna böyle haber yapmaz
- +1 yıl
@Cagkes işleri gucleri kendileri gibileri savunmak
- +1 yıl
@TichaLaska ya intihar değil diyyorum hala intihar etmiş diyorsun. Kızı ailesi yediremeyip vurmuş. adam zaten piçin teki kendinden küçük kızla yatıyor. Ailesi suöu üsütüne atıyor. Olay bir açığa çıksın şu yazdıklarınıza pişman olacaksınız zaten. Adam madem suçlu niye salınsın. Madem o kadar kanıt var neden salsınlar siz kafayı mı yediniz
- +1 yıl
@ThunderBurst malesef bir yalan donuyor ifade degistirmis aile sanirim😒Yinede musa orhan suclu
- +1 yıl
Madem tecavüz yok niye tecavüz deniyor bak hala anlamıyorsun otopsi diye birşey var 1 de denmiyor 20 gün deniyor kızın iç organları parçalanmış ne kadar IGRENCSINIZ madem böyle annesi niye bu kadar savaş veriyor kimse kızı tecavüze uğradı diye vurmaz nerden biliyorsun tecavüz olmadığını adam en başından beri beni tutuklayamazlar diyor dediği gibi tutuklamıyorlar içeriğe tanıdıkları var haberleri millet bir yerlerinden yapmıyor dimi hastaneler morglar boşu boşuna var biraz kafa çalıştırın 20 günlük tecavüz edilmiş bir beden var
- +1 yıl
@ThunderBurst bu ülkede adalet olmadığı için saldılar. Çok suçlu var bunlar gibi ceza almayan. Hayvanlara tecavüz edenler bile dışarda çünkü ceza almıyorlar. Hayvanlar da mı gidip rızası olarak yatıyor?
- +1 yıl
Ayriyetten kız vuruldu diyorsunuz bak hala diyorum OTOSPSI diye birşey var bilmiyorsun sanırım bu kızın iç organlara parçalanmış ne ailesi öldürmesi sikintilimisin
- +1 yıl
@TichaLaska ne kadar cahilsiniz ya nasıl tanıdığı var adamı savunmuyorum ama cahil cHil konusuyorsunuz dayanamıyorum medyaya yansımış hiçbirşey böyle tanıdığı var bırakırız deyemezler burası muz cumhuriyetini madem adli tıp raporu var tecavüze uğramış diye niye bırakıyorlar pici kızı kandırma diyebilirsin baş üstüne
- +1 yıl
@TichaLaska 20 gündür tecavüz diye bir şey yok diyorum siz nerden öğreniyorsunuz bu yanlış şeyleri ben onu çözemedim @TREmreErcis isimli avukatın twitter hesabına bir bakın görün
twitter.com/TREmreErcis/status/1298938729671819264 - +1 yıl
@ThunderBurst sizde pcin avukatı olmuşsunuz zaten bakmaya gerek yok. Koyunlar sizi..
- +1 yıl
@Cagkes a. K senin insanı sinir ediyorsun ya taş olsa çatlar karsında kimseyi savunmuyoruzzzzz hersey olabilir manyak ısın nesin ya
- +1 yıl
Birer tecavüz adayları ailesi öldürdü diyorsunuz otopsi kanıtı bile yok madem bu adamın hiçbir suçu yok bu kadar masum ne diye işinden edildi ben eminimki ailesi ifadeyi geri çekti öyle şerefsizlerin arkası sağlam hadi cevap ver birçok tecavüz olaylarını bile soyal medyayla ortaya çıkarıyorlar twetlerle insanları tutukluyorlar devlette adalet falan yok kanıtınız yok ölü bir insana iftira atıyorsunuz iyi gidin sizde tecavüz edin çok haklısınız aferin savunun yazmayın daha da
- +1 yıl
@Cagkes Of of... "1 delille 40 alimi yendim 40 delille bir cahili yenemedim " Sözünü buraya bırakıyorum... Siz kafanızda kurmuşsunuz. Ben size bir olayda absürtlük varsa araştırın diyorum ilaki bir şeyler vardır diyorum siz hala bildiğiniz okuyorsunuz.
- +1 yıl
@Cagkes adamı deli ediyorsunuz ya yazmayın yeter kimse yazmasın
- +1 yıl
@Cagkes git nere gidersen ya yakamdan düşte
- +1 yıl
@Cagkes ya Allah belamısın sen git istediğin yere şikayet et sen dizide kazığa oturtmak lazım derken bişey yok git işine ya senle uğraşamam bir hattan anladığın yok vır vır konuşuyorsun sanki biz adamı savunduk herşey olabilir diyoruz bidaha da yazma senle uğraşamam
- +1 yıl
@Kskskskll eee... bir TSK mensubu nun suçlu olduğuna siz neden bu kadar kolay karar verebiliyorsunuz?
- +1 yıl
@Kskskskll ablamın lisede arkadaşı matematik öğretmenine aşık olup intihar etti... bir de mektup filan yazsaydı tecavüz etti diye... ne kadar kolay karar veriyorsunuz bir insanın sçlu olduğuna
- +1 yıl
@senveben82 boşa uğraşma anlatamazsın yaşadığın sinir harbi kar kalır yanına yok adli tıpta tecavüz edildiği ortaya çıkmıs birileri bırakmıs böyle şeymi olur ya
- +1 yıl
@TichaLaska buradan hiç kimse suçlu veya değil bilemez, annesi de bilemez ailesi de bilemez... sadece iddia sahbi ve sanık bilebilir... hukuka saygısı olan yargı kararı verilinceye kadar herkesin masum olduğunu kabul eder...
- +1 yıl
@Kskskskll karar vermiyorsunuz ama "yine de suçlu" diyebiliyorsunuz
- +1 yıl
@senveben82 kskskskll arkadaşımızda herşey olabilir diyorda diğer iki bayan arkadaşa anlatamazsın boşa uğraşma
+1 yılSosyal medya adalet sağlıyor yoksa ceza bile almayacak
03 Yorumla- +1 yıl
nereden bliyorsunuz suçlu olduğunu? bir ülke bir insanın suçlu olduğunu nereden bilebilir? Bir millet ve ülke adına kararları mahkemeler verir, sosyal medya değil
- +1 yıl
@senveben82 ben sadece bu olay için demiyorum ama birçok olayda sosyal medyada gündem olunca başlıyor yargılanmaya yoksa çok gördük adam öldürüp hiç yargılanmayanı
- +1 yıl
"katillerin yargılanmadığını" iddia ederek aslında lince başlamış oluyorsunuz. Neden mi Yargılanıp suçlu bulunmamış bir takım insanlara "katil" dyorsunuz? Nedir dayanağınız? Cinayetler işlenirken ordamısınız ki kimin katil olduğunu bildiğinizi iddia edebiliyorsunuz?
Bakınız hukuk öyle hafife alınabilecek bir iş değildir. Ülkemizde biraz yavaş işlediği ve hızlanması gerektiği doğrudur ama öyle sosyal medya üzerinden talep edildiği kadar da hızlı çalışmak mümkün değildir. Hukukta her türlü şüphe sanığın lehine değerlendirilir, yani sanığın suçsuzluğunu ispat etmesine gerek yoktur, sanığın beraat edebilmesi için sulunun o olmayabileceğine dair ufak bir şüphe yaratması bile yeterlidir. Dolayısıyla da savcılar dava dosyasını hazırlarken kılı kırk yarmak ve suçlama yaptığı zaman en ufak şüpheye yer bırakmayacak şekilde suçu ispat etmek zorundadır. %1 ihtimalle sanığın suçsuz olabileceğine dair açık kapı bıraksa hukuk beraat verilmesini emreder; ve hatta beraat eden kişiyle ilgili bir daha suçlama da yapılamaz... O yüzden savcının delil toplama süreci yavaş ilerler... Soayl medya linç takımları ise hemen sonuç isterler, kendilerine göre suçlu olanın cezalandırılmasını isterler, ortada delil var mı yok mu? önemsemezler...
Bazen sosyal medya bu baskıyı kurduktan bir süre sonra savcılığın süreçleri biter bazen de iş normalde işelesi gerektiği gibi değil yarım yamalak delillerle yürür... Yani sosyal medyanın etkisi her türlü yıkıcıdır, her türlü hukuksuzluk yönünde baskıdır
Öldürmek lazim bu gibi insanları ibret olmalı daha beter olsun inşallah 😡
40 YorumlaDaha dün içişleri bakanı iftira diye dolaşıyordu ortada, muz cum. siradan bir gün
40 YorumlaMaalesef artık hiçbir haber beni şaşırtmıyor normalleştirdiler çünkü yolsuzluğu, tecavüzü, hırsızlı, kansızlığı, ölümleri, parasızlığı, cahilliği.. hepsini normalleştirdiler
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılÜst makam birine bile küfür ederseniz hapse girersiniz ama garibana tecavüz suç değil sanırım
01 Yorumla- +1 yıl
herkes aksi ispat edilene ve yargı nihai kararını verene kadar masumdur. Hakkında iddia var diye bir insanı ailesini geçindirdiği mesleğini icra edebileceği tek kurumdan ihraç etmek kabul edilebilir bir şey değil... Dahası sanığın lehine de tonla delil var. Adamı başka yere tayin edersin, açığa alırsın ama iddia üzerine cezalandırmak nedir?
Sadece ihraç edilmesiyle olmaz gün yüzü görmesin bu şerefsiz
20 Yorumla
+1 yılihraç edilmesi yetmez. Tecavüz sucunun cezası hapistir.
14 Yorumla- +1 yıl
onun için mahkeme safhası lazım... henüz bir yargılama yapılmadı... TSK'nın yaptığı yargısız infaz... adam yargılanır da suçsz olduğu ortaya çıkarsa ne olacak?
- +1 yıl
@senveben82 adam suçunu itiraf etti zaten. Sen ne biçim bir insansın gelmiş burda tecavüzcüyü savunuyorsun utanmaz.
Adanın arkadaşıyla yazışmaları bile çıktı ortaya. Hem tecavüz var hem alıkoyma var. Seni bu tecavüzcüyü savunmaya iten sebep ne merak ettim? Devletin üniformalı memuru olması mı? Yoksa tecavüze uğrayanın kürt olması mı seni onu savunmaya itiyor?
Bir gün senin de kızına aynısı yapılırsa anlarsin diyicem ama sen bu kafayla kendi kızına tecavüz edilse bile tecavüzcüyü savunursun. - +1 yıl
ortada mahkeme kararı olmadan sadece linç yapma dürtüsüyle salyalar akıtarak yorum yapan aşağılık bir pislik değilim... yaptığım şey hukuku savunmak.. ç hakkında yargı kararı olmadan isanları suçlu ilan edebilecek kadar cehalete gark olmuş tipleri rezil edip ait oldukarı it mabatlarına tıkmak özel zevkimdir
- +1 yıl
@senveben82 ilk mahkemede adam suçunu itiraf etti ve onun üzerine tutuklandı. Sonra salıverildi. Türkiyede hemen bur günde karar vermiyor mahkemeler cezaya.
İlk tutukluluk kararı da bir mahkeme kararı. Sen tecavüzcüyü savunmaya devam et.
Dilerim allahtan aynısı senin başına gelir.
+1 yılYeryüzünden ihraç edilmesi lazımdı aslında
40 YorumlaHapse girmesi gerekir
40 YorumlaDüzeltme jandarmadan ihraz edilmiş (jandarma artık Tsk ya bağlı değil içişlerine bagli)
00 Yorumla
+1 yılHapse girmedikçe bir anlamı yok
40 Yorumla
+1 yılOnun yaşaması olay...
20 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılyetmez tutuklanmalı da
00 Yorumla
+1 yılOlmasi gereken yapılmış sonunda
10 Yorumla
+1 yılHayattan da ihraç edilmelş
10 Yorumla
+1 yılYaşuna bak ihraç edilmiş. Yani ceza falan yok
00 YorumlaGündem konusunda 341 cevap paylaştı. Tecavüz olduğundan emin misiniz?
00 Yorumla
+1 yılOlması gerek buydu zaten
00 Yorumla"Hırsızın hiç mi suçu yok"
00 Yorumla
+1 yılBu kadar mı yani? yazık vallahi yazık.
00 Yorumla
+1 yılBiri çıkıp şu iti alnından vursa keşke
00 Yorumla
+1 yılHapiste çürümeli cani
00 Yorumlaiyi olmuş. durması hataydı zaten
00 YorumlaAz bile yapmışlar yavşağa
00 Yorumla
+1 yılYazık olmuş hem işini hemde özgürlüğünü kaybetti.
00 Yorumla
+1 yılhayret onu yapabilmişler demek tebrikler
00 Yorumla
+1 yılgüzel bir başlangıç..
00 Yorumla
+1 yılHala dışarıda dimi o
42 Yorumla- +1 yıl
Gizli Üye(36-45)+1 yılTsk dan değil
Jandarma"dan...00 Yorumlabir zahmet süreç bu olcaktı zaten
00 YorumlaTebrik şu devleti hiç sevmedim
10 Yorumla
+1 yılAaaaah aahhh
10 Yorumla
+1 yılŞaka gibi ya bu yeterli bir ceza mı yani?
00 YorumlaOlması gerekendi
00 Yorumla- Devamını Gör (15)
Devamını Gör(60)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026