Bu ülkede tecavüz edene tecavüzcü denir. Bu ülkede tecavüz edip kendini öldürmek zorunda bırakılan bir kadın varsa, bunu yapan kişiye katil denir.
Musa Orhan'ın avukatı (!) Ezgi mola özür yazısı yayınlasın istemiş, Ezgi de kabul etmeyince de işte mahkeme olayı başlamış.
Birileri sırf işinden kovdu diye olay kapandı sanıyor ama kapanmadı. Bu rezalet, tecavüzcüye tecavüzcü demeyin demektir. Halkı bastırmaktır, olmaz öyle şey!Ezgi Mola ile adalet zaman kaybedeceğine, bu kadın bu insan müspettesine neden böyle demiş diye araştırsınlar.
Musa Orhan suçsuz. Adamın tecavüz ettiğine dair hiçbir delil yok. Kızcağız da intihar etmiş. Zaten bu olaylar aylarca hukukçular tarafından A'dan Z'ye tahkik ediliyor. O hukukçular arasında kadınlar da var, kız çocuğu olan erkekler de var. Adamın suçsuz olduğu ortaya çıkıyor ama ses getirmek için birkaç ünlü milyonlarca takipçisine adamın tecavüzcü olduğunu söylüyor. Adalet suçsuz diyor, hiçbir şeyden haberi olmayanlar ''suçlu'' diyor. O zaman geçin siz araştırın bu ülkenin hukukçuları boşuna çalışıyor.
Ezgi Mola'ya dava açılması çok normal. Suçsuz bir adamı suçlu diye milyonlarca insana linç ettirmeye çalışıyor resmen. Aynısı sizin başınıza gelse ne yapardınız? Daha geçenlerde bir doktora iftira attı bir kadın ''Taciz ediyor'' diye. Adamı linçlediler ama sonra kameralara baktılar ki hiç alakası bile yokmuş. Ezgi Mola ve onun gibi tweet atarak halkı galeyana getirmeye çalışan güruhun işi davalarla ilgilenmek değil. Kaldı ki davalar hakkında zerre bilgiye de sahip değiller. Ama işte biliyorsunuz, ünlü olunca hem hukukçu, hem psikolog, hem cerrah, hem düşünür, hem filozof oluyorsunuz. Herkes kendi işini yapsın. Ezgi Mola da ceza almalıdır, adaletin suçsuz dediği birini suçlu diye yansıtıp halkı galeyana getirdiği için.
@littlebabyyy Öyle zaten şimdi bu eksi verenler de muhtemelen benim tacizci tecavüzcüleri savunduğumu sanıyordur oysa en nefret ettiğim suçların başında geliyor ama anlatamazsın bunlara işte, kafa aynı kafa
Ama o uzun bi süre geçtikten sonra kızdı onu suçlayanlara. Demek ki gerçekten yapmış. biri bana böyle iğrenç hayvani bi suç atıcak da ben susucam bu kadar süre. Ölürüm be ölürüm!
@Aslı__35 Evet suçlu biz hepimiz doğru, ülkenin savcıları hâkimleri yanlış biliyor zaten. Şu Türk insanının bi bok bilmediği hâlde her şeyi bildiğini zannetmesinden nefret ediyorum! Ülkeyi terk etme sebebim resmen.
Evet inandırıcı bi şekilde konuşsaydı htta bu yanlışı düzeltmek için habere çıksaydı ben yapmadım diye haykırsaydı çoğu inanırdı ama sustu neden acaba?
@Aslı__35 İşte bak ne kadar duygusal davrandığınızı kendini itiraf ediyorsunuz. ''Ben yapmadım dese çoğu inanırdı.'' işte insanların sorunu bu. Muhtemelen siz hâkim olsanız ''ben yapmadım'' diye yalvarıp ayaklarınıza kapanan insanı masum görürdünüz.
Halk hukukçulardan daha adaletli değil, halk sadece daha duygusal davranıyor. Ellerinde olsa hiç soruşturmadan direkt idam bile verirler. Bu sorulara gelen görüşler de bunu açıkça ortaya koyuyor zaten.
Tecavüzcünün bir suçu yok desem beni linç edersiniz değil mi? Evet aynen öyle.
Hani hatırlıyor musunuz Ensar Vakfı olayı vardı. Kırk kişinin taciz ve tecavüz edildiği çocuklar.
Hani Kadın Bakan " bir kereden bir şey olmaz " demişti.
Hani yine Ümraniye'de bir yurt diyelim onlarca çocuk yine taciz ve tecavüze maruz kaldı.
Şimdi soruyorum gerçek suçlular serbest kalıyor. Arkası sağlam olan bu ülkede elini kolunu sallayarak geziyor. O ülkücüye sahip çıkılıyor ya.
Daha çok örnek var.
O çocukların ruh halini, psikolojik halini düşünün. Büyüdüklerinde nasıl bir birey olacaklar düşünün.
Devlet her türlü bu NAMUSSUZLARI, KARAKTERSİZLERİ koruyor.
Bu kadar Sivil Toplum Örgütü nerede. Hani kendine Anne diyen Kadın Sivil Toplum Örgütleri var. Bir tanesi de malum En tepedeki şahsın kızlarının olduğu dernek.
Bu nasıl bir vicdan. Bu insanlar samimi mi gerçekten.
Bu saydığım Tecavüzler olurken bu Ülke ayağa kalkmıyor ve hayret ediyorum. Toplumun AR DAMARI mı çatladı
Şimdi gerçek suçlu kim
Bu ateş bir yere düştü ve halk sessiz kaldı. Peki bu ateş bizlere sıçramayacak mı? Görünen o uzak hadise feceat bize bulamayacak mı. Bunun hesabını o çocuklar, masumlar sormayacak mı?
Soracak elbet. Şuraya da yazıyorum. Bu halk çok kötü bir bedel ödeyecek. Bu kadar haksızlıklar karşısında put gibi durmaları hayra alamet değil.
Bu adaleti verenlerin de, bu sapıkların da, NAMUSSUZ, KARAKTERSİZ, HAYSİYETSİZLERİNDE ve SİYASETÇİLERİN DE ALLAH BELASINI VERSİN İNŞALLAH.
@girlllsdf İllaki bu asrın da tamircileri olacaktır. Bize bizden biri gerek. Din, dil, ırk, insan ayrımı yapmayan, hamasetle uğraşmayan, insana insan olduğu için değer veren kişiler elbet olacak.
Makamlar kaldırım taşının üzerine taşınmadan, yere diz çöküp oturup bu halkı dinlemeden, halkla aynı seviyeye inmedikleri müddetçe sorunları aşamayız. Biz onların yüzüne tükürmemiz gerekirken, onlar utanmadan bizlerin üzerine tükürüyorlar.
Herkes istediğini düşünebilir, olayın içeriğini çok bilmiyorum. Ama bir insanın suçu kanitlanilcaya kadar masumdur, o nedenle bu kişi kesin suçlu kararı verildiyse mahkeme tarafından o zaman konuşalım, şimdilik kesin olduğunu düşünsek de içimizden konuşalım. Umarım adalet yerini bulur. Ama ne olursa olsun bir kadına yönelik linç girişimi kabul edilemez. Ezgi Mola yalnız değil
eğer kesinlikle ortada bir suç varsa ozur dilenecek bir durum yoktur, ama bu kadar olay cıktıgına gore acaba kisi gercekten suclu mu? insan bunu dusunmeden edemiyor, ezgi molanın kotu niyetli olduguna inanmıyorum, sonucta bu tür olaylarda hepimiz tepkimizi gosteriyoruz cok kızıyoruz, hele ki adalet biraz zayıf kalınca bu konularda. ama gercekten kisi sucluysa katile katil demek, tecavüzcüye tecavüzcü demek neden suç oluyor ki? neden oklar suçludan çok , suçluya tepki gösterene çevriliyor , yani kısacası ezgi molanın özür dilemesini gereksiz buluyorum. tepki dile getirmek ne zaman suç oldu
sur anlatayım baştan sonra kardeşim siirtliyim intihar eden kızı ve aileesinide tanıyorum 1) ümitcan uygunu ispatladı müge anlı ama ne yaptılar bakanlıklar kendi siyasi görüşünden diye adamı kpruyorlar ispat edilen suçlara rağem 2) aynı şekilde tecavüz eden milletvekilerini de korudu akp 3) kızın ailesiyle ilgili bir sorun çıksaydı ailesini tutuklarlardı 4) musa orhan tecavüz etmeseydi halkın sesi olan sanatçılara sırf adamı temize çıkarmak için dava açmazlardı ohhhh hem tecavüz etti hemde aklayacaklar onu hemde tazminatı alacaklar 5) kızın kanında otopside musa orhanın spermleri bulunmuş bunu da şeye çeviriyorlar kız kendi isteğiyle cinsel ilişkiye girmiş diye kız kendi isteğiyle girseydi intihar etmezdi 6) gerçek olmasaydı ekşide musa orhanla başlık açıldığı gün devlet bu başlığa yaasak koymazdı 7) ayrıca gerçekleri söyleyen ilk gazeteciyi de tutukladılar gerçekler ortaya çıkmasın diye tskye baktığında soylu hangi tecavüzcü varsa hangi cahil varsa onu orduya almaya başlamış haliyle böyle şeyler olması normal 9) bende siirtliyim kızın ailesi çok fakir ve savunmasız kızın otopsisinin yapıldığı hastanede tanıdıklarım var kıza anal bölgeden tecavüz etmekten kızı anal bölgesini parçalamış 10) ayrıca adamın suçu olmasaydı onu meslekten atmazlardı adam tecavüz ettiği için attılar niye cezaevine koymuyorlar çünkü koyarlarsa öldüreecekler al size tüm gerçeklerle yazdım bunun kız kardeşinin başına geldiğini düşün ve vicdanlı ol boş duyar kasmayın neyin ne olduğunu biliyorsunuz
@girlllsdf ya isin aslı ben adamı asla savunmuyorum, sadece bu kadar olay oldugu icin acaba olustu bir an kafamda. ama dediklerine bakılırsa olayda bir tecavüz soz konusu , zorla cinsellik soz konusu. hicbir kadın zevk icin kendine zarar verdirmez cinsellikte (9. maddeye bakarak diyorum) , isin acı tarafı ister ordu olsun ister polis olsun bir insanın cezasını illa cekmesi lazım, olayın üstüne toprak atmak, halkın tepkisini kesmeye calısmak suçu normal gostermekten oteye gitmez. yazık olmus resmen , bir de oturmuslar bunu savunuyorlar
evet acıyorum ak itler onu savunuyor doğru ya mahkemeler artık ak itler için tek çalışmaya başladı mantık hatalarını bile yazdım kız kalkıp hala bana tecavüzcüyü savunuyor olan fakire oluyor millet artık sosyal medyandan adalet arıyor mahkemeler ak itlerin çocuklarını koruyor maalesef :/(
Başka ülkelerde insanlar nasıl daha fazla gelişebiliriz nasıl dünyaya bir şeyler katabiliriz bunları tartışıyorlar biz hala bir tane sokak s**ürtüğünün yaptığı iğrenç şeyden beklediği özrü konuşuyoruz. Ülkenin adalet sisteminden bahsetmiyorum bile yahu hani biz çok namuslu bir ülkeydik? Hani ahlak ülkesiydik? Ne zamandan beri ırz düşmanı namussuzları korumak, özür dilemek doğru bir şey oldu? Buna avukatlık yapana da yazıklar olsun neyin kafasını yaşıyor bunlar? Böyle kansızlara yapılacak tek şey işkencedir, linçtir. Konu tartışmaya dahi kapalı herkes, varsa eğer kendi vicdan terazisiyle tanışsın.
Yetmemiş sanık avukatı gitmiş ezgi molaya destek olan 16 ünlü hakkında işlem başlatmış. Bunlara hem suçlu hem güçlü deniyor. Sağolsun adalet sistemimizde böylelerinin ekmeğine bal kaymak sürüyor. Bu adamlar ve bunun zihniyetindeki tecavüzcülere gün doğuyor cesaret alıyorlar ya bizim kadın olarak korkusuzca hareket etmemiz hakkımız değil mi? Nasıl bir ülke, toplum haline geldik biz. Kimin vicdanı rahat tecavüzcüye tecavüzcü demeyeceksek kaldırsınlar o zaman tdk dan diyebileceğimiz bir kelime koysunlar böyle saçmalık mı var. Kim böyleleri bunların arkasında duruyorsa Allah belalarını versin. Bu haksızlığa susan herkes en az bu suçu işleyenler kadar da suçlu.
Musa yediği haltla ilgili olarak öncelikle mensubu olduğu şerefli Türk ordusundan ve Türk milletinden özür diledi mi de özür bekliyor? Ezgi az bile demiş. Ayrıca 1 yıl önceki bir konu bugün davalık oluyorsa hükümetin gündem değiştirme politikasından başka bir şey değildir bu.
@Kenan3529 ezgi mola'nın bu tweeti yüzünden bir yıl sonra durduk yere yargılanmasının sence hükümetin gündem değiştirme politikasıyla gerçekten alakası yok mu? ayasofya da aynı saçmalıktı. son zamanlarda ülkede neler neler dönüyor. kendi pisliklerini örtmek için hükümetin yapabileceklerine aklın ermiyor demek ki henüz.
Neden 1 yıl sonra dava ediliyor? Bu adamla ilgili haberlere yasak getirmedi mi hükümet? Ülke gündemini ne derece takip ediyorsunuz bilmiyorum ama iyice bir bakın ne zaman hükümetle veya ülkeyle ilgili bir sorun olsa (ekonomi, sağlık veya eğitim sistemi vs.) Hemen suni bir gündem oluşturuyor, bu bazen futbol üzerinden bazen de böyle şeyler üzerinden. 3F isimli bir kitap vardı yazarı kimdi unuttum onu bir araştırın derim.
@sexkitten çok saçma ayasofya gündem değiştirmek için açıldı diyenler neden ayasofyanın kapalı olduğunu altında yatan gerçeği biliyor mu? müslüman değilsen seni anlarım ama müslümansan ve ayasofyanın açılmasını bi başarı olaraka değilde siyaset olarak görüyorsan yazık musa orhan olayına gelince musa orhanın olayını bana tam olarak anlatabilirmisin
@Kenan3529 bu musa orhan piçi kızı evlenmek bahanesiyle arkadaşının evine kaçırıp 15 gün boyunca tecavüz ediyor kızın raporların da bu piçin spermleri çıktığı halde devlet bu kızı korumak için raporlarını değiştiriyor aynen ümitcan uygun olayı ve tecavüz eden akpliler gibi koruyor devlet bu piçi ayrıca kız kendi rızasıyla ilişkiye girseydi öldürür müydü kendini bide siirtliyim kızın otopsi yapıldığı yerde çalışan akrabalarım dedi ki kızı tecavüz etmekten hunharca anal bölgesini parçalamış hakkın yanında olun lütfenn
Ben senin öğretmenin miyim dostum? İnternet önünde açıp okuyabilirsin burada muhalefet edecek kadar olaya vakıf olduğunu düşünüyorsan bana anlatır mısın demek de nedir? Ayrıca benim görüşüm beni bağlar yazdım bitti, ben böyle olduğunu düşünüyorum. Sana farklı örnekler de sundum. Hiç alakası yokken neden ülkede futbolla ilgili sorunlar olup millet kutuplaştırılıp toplumun tüm ilgisi futbola kaydırılıyor? 7-8 yok önce Volvo'nun bir modeliydi sanırım, onun patent hakkı alındı yerli otomobil geliyor haberleri oldu boş çıktı, 10-15 yılda araştır kaç kez petrol bulundu, doğalgaz bulundu haberleri çıktı onlar ne de oldu meçhul. Ülkeler algılar ile yönetilir bunu unutma, ABD her gittiği yere sözde demokrasi götürür, bununla ilgili bir sürü film de yapılır, Amerikan halkı da bunu gerçekten böyle sanır ama gerçek öyle değildir. Olan da gösterilmek istenen farklı şeylerdir. Kalkıp da şurada musaya laf edeceğin yerde bana muhalefet ediyorsun bravo😅
@raccoon musa gibilerinin allah belasını versin kardeşim ama bu olayı hükümete bağlaman ve sadece olayı medyadan bildiğin kadarıyla konuşuyorsun mesela sosyalmedyadaki batman sayfalarında kız 20 gün izmire gitmiş çocukla diye okudum o zman annesi babası neden şikayet etmemiş. musa orhan tarafıda kızın kendi rızasıyla ilişkiye girdiğini ailesinin töre yüzünden intahar ettirdiğini söylüyor masumiyet karinesi var herşeyi geçtim askerimizi (şerefsiz musa orhanı kastetmiyorum ) karalamaya çalışanlara laf veriyoruz bak mesela yıkarıdaki yorumdakilerden biri askerlere tecavüzcü diyor hemde hepsine böyle pisliklere laf vermeyelim
Askerler dağdaki domuz avında onların domuzlardan öldürdüğü için oradan acısı vardır onu diyenin. 1 milyonu geçik personel sayısıyla ülkenin en şerefli kurumu olan bir yerin bir kişiyle zarar görmeyeceğini bilmeliyiz. Ben diyorum ki neden bu adamla ilgili haberlere yasak geliyor? Ve neden bugün gündem oluyor? Bak gündemde tam açılma, ekonomik kriz ve aşılama konuları var yine ve bir anda gündem Musa oldu. Sende biraz gözünü aç günümüzde hükümet bol bol algıyı kullanıyor, düne kadar her şey iyiyken 70'lerdeki yağ kuyruğu konuşulurdu. Balık hafızalı olduğumuz için kimse de çıkıp demiyor be kardeşim o yıllarda zaten ülkede bişey yoktu, A iktidar da olsa B iktidar da olsa, 40-50 yıl öncesinin imkânlarını nasıl olur da bugünün imkânları ile karşılaştırırsınız diye. Ama düne karalama bugünü parlatma olacak ya. Daha da yazmak istemiyorum sen böyle düşün ben böyle düşünüyorum, ben sana saygı duyuyorum sen de bana saygı duy lütfen. İyi günler.
Kardesim iktidar elestirilmeli ama asker ve polise zarar getirecek söylemlerden uzak durmalıyız onlar bizim onurumuz gururumuz anlatmak istediğim olay bu
Ben Musa diyorum zaten, bireysel konuşuyorum Ordu, asker demiyorum. Hükümeti eleştirmek ise farklı bişey, hükümetler gelir gider devlet kalır. Birkaç kişi Ordu ile ilgili dedi diye konuşmamak mi lazım o onların sorunu. Onlar buraya yazmaz çıkar Twitter da farklı bir konuda yine yazar.
Tecavüzcüler için söyledikleri doğrudur fakat ortada kanıtlanmıș bir tecavüz olayı mevcut değildir. Tecavüze uğradığı düșünülen ve intihar eden șahsın Musa Orhan isimli uzman çavușun yanına kendi rızası ile geldiği emniyet ifadelerinde mevcuttur. Ve yine o uzman çavușun da tecavüz iddiasının gerçekleștiği süre boyunca görev sahasında olduğu da kayıtlarda mevcuttur. Ve son olarakta intihar eden șahıs daha öncesinde de bir intihar girișiminde bulunmuștur. Yani olay hem karıșık hem de kesin değildir. Sosyal medya sayesinde de olay o kadar saçma bir șekilde karıștı ki olay hakkında her kafadan ayrı bir ses çıkıyor. Bahsettiğim șeyler bizzat Emniyet Genel Müdürlüğü, Jandarma Genel Komutanlığı Ve Adli Makamlarca Doğrulanmış ve tekrar tekrar denetlenmektedir. Siz siz olun sosyal medyanın gazına gelmeyin. Kesin olarak yetkili makamlarca açıklanmamıș hiçbir olayı yargılayıp yorumlamayın.
Kardeşim o personelin görev yaptığı kurumda ben de görevliyim. Tecavüzle suçlanan șahıs o süreçte sahada aktif görevdedir. Koskoca Jandarma Genel Komutanlığı bir uzman çavuș için yalan söyler mi? Görevde olduğu süreç hakkında tüm bilgiler eksiksiz bir șekilde adli makamlara iletilmiștir. Ayrıca koca komutanlık daha kadrosu bile olmayan uzman çavușu neden korusun ki? Özelliği nedir bu adamın? Onun gibi binlercesi var bu teșkilatta adamın vazgeçilmeyecek bir tarafı yok yani. Üst makamlarda personel ihraç etmek için fırsat kollayan binlerce kișiyi de göz önünde bulundurursan bu dediğin tamamen asılsızdır. En sonunda da zaten baskı altında kalmamak için personeli ihraç ettiler.
Bu davanın arkasında hükümet yoksa bende bişey bilmiyorum. İstanbul sözleşmesini kaldırdık her cinayette ünlüler böyle örgütlenirse iş bize patlar. Siz böyle durumlarda tepki koyan 1 akpli gördünüz mü. Görenezsiniz çünkü yok. Hemde Sedat Pekerin videoları içişleri bakanından 50 kat fazla izlenince 1.2 gün dahi olsa algı değiştirme operasyonları bunlar. Emin olun
Ezgi mola'nın dediği kabul... ama ortada bir yargı süreci var ve alınmış bir mahkeme kararı yok... Durum böyleyken sadece iddialar üzerinden birine tecavüzcü, katil vb cümle söylemek; Her zaman ağzımızdan eksik etmediğimiz masumiyet karinesine ne kadar uygun? Bende sizin hakkınızda bir çok iddia atayım sonra size hırsız diyeyim, yalancı diyeyim... sizce bu ne kadar etik... ayrıca bu kişi askeri personel iken bölgede pkk'ya yakınlığı ile bilinen medya ve siyasetçiler bu adamı devlet koruyor iftirası bile attı, olayın seyrini farklı boyuta taşımaya çalıştılar. Sizde o iddiaları pek aşamamışsınız anlaşılan. Bu bile sizin için tek başına bir utanç olmalı aslında.
@Piçfendi cahil falan değil kimse.. kelimelerle bu kadar iyi oynayıp mağdur yaratmaya çalışan biri cahil olamaz.. daha farklı bi şey onlar.. söylersem hesabı kapatırlar.
@LİiLİİTTH tabiki yapmaz... öyle bişey olabilirmi? yazdığım grup insanlar tarafından olayın failinin asker olması sebebi ile olayın devletin bu kişiyi koruduğu gibi saçmalıklar iddia ederek, tüm askeri personeller kötü şeklinde algı yaratmaya çalıştılar demek istediğim buydu.
Belki önceden öyle sanılmış, sonra işin uzmanları inceden inceye araştırmışlar sonra anlaşılmış ki o sanığın bir suçu yok sadece iftiraya mütenazır kalmış. Oradan bir münâdi de çıkmış ahaliye delallık yaparak suçsuz olduğu kanıtlanmış bir adama "tecavüzcü" şeklinde ithamda bulunuyor, suçsuz bir adamı linç ve tahkir ediyor, belki bu o adamın âdi görülmesine ve suç işlemesine sebebiyet verecektir.. Şimdi bu cahil-i mutlak ezgi mola ve ona hemfikir olanlar suçsuz bir adamı suça teşvik ediyorlar...
Fakat onlar bunu hiçbir cihette anlamadılar, anlamıyorlar, ve anlamayacaklar...
Sizinle aynı zihniyete sahip olduğu için bu kadar akraba çıktınız galiba bu şere*fsize. Neyin iftirası? 18 yaşında bir kız çocuğu neden böyle bir iftira atıp sonrada kendini öldürsün? Siz iyi misiniz? Aklınızı kullanabiliyor musunuz? Hastane raporları var kızın tecavüze uğradığına dair sırf laf olsun diye konuşmayın. Herkesin annesi kardeşi kızı var biraz vicdan biraz saygı.
Lan şeref yoksunu genç biz kızı evlenme vaadiyle kandırıp ölümüne sebebiyet vermek hangi kitapta yazar inşallah aynısı seninde başına gelir görüşürüz o zaman
Ben kimseyi savunuyor değilim ben tarafsız bakıyorum olaya. Eğer bir şeyi savunuyorsanız iknâ edici bir delil getirmeniz gerekir. Kesin bir delil olmadan bir hayvanı dahi cezalandırmak en âdi hayvandan daha alçakca bir durumdur. Kendisini öldüren kişinin, kendisini öldürmesi buna delil olamaz, zaten böyle bir şey yaptıysa, ortada böyle bir şey varsa o kişi bu suçu işlemişse elbette eninde sonunda hilesi ortaya çıkacak ve tasannuatı devam etmeyecektir. Belki Muvakkaten insanları kandırabilir ama daimî kandıramaz.. Merak etmeyin...
Kesin hüküm verilmeden kimseyi bir şeylerle şuçlamamalısın sevgili ezgi mola. Olaylar her zaman göründüğü gibi olmaya biliyor. Tıpkı tacizle suçlanan diş doktoru ve daha niceleri gibi. Suçu kesinleşince gerekirse beraber linç ederiz. Sol çomarlığında feminaziliğinde lüzumu yok.
sur anlatayım baştan sonra kardeşim siirtliyim intihar eden kızı ve aileesinide tanıyorum 1) ümitcan uygunu ispatladı müge anlı ama ne yaptılar bakanlıklar kendi siyasi görüşünden diye adamı kpruyorlar ispat edilen suçlara rağem 2) aynı şekilde tecavüz eden milletvekilerini de korudu akp 3) kızın ailesiyle ilgili bir sorun çıksaydı ailesini tutuklarlardı 4) musa orhan tecavüz etmeseydi halkın sesi olan sanatçılara sırf adamı temize çıkarmak için dava açmazlardı ohhhh hem tecavüz etti hemde aklayacaklar onu hemde tazminatı alacaklar 5) kızın kanında otopside musa orhanın spermleri bulunmuş bunu da şeye çeviriyorlar kız kendi isteğiyle cinsel ilişkiye girmiş diye kız kendi isteğiyle girseydi intihar etmezdi 6) gerçek olmasaydı ekşide musa orhanla başlık açıldığı gün devlet bu başlığa yaasak koymazdı 7) ayrıca gerçekleri söyleyen ilk gazeteciyi de tutukladılar gerçekler ortaya çıkmasın diye 8) tskye baktığında soylu hangi tecavüzcü varsa hangi cahil varsa onu orduya almaya başlamış haliyle böyle şeyler olması normal 9) bende siirtliyim kızın ailesi çok fakir ve savunmasız kızın otopsisinin yapıldığı hastanede tanıdıklarım var kıza anal bölgeden tecavüz etmekten kızı anal bölgesini parçalamış 10) ayrıca adamın suçu olmasaydı onu meslekten atmazlardı adam tecavüz ettiği için attılar niye cezaevine koymuyorlar çünkü koyarlarsa öldüreecekler al size tüm gerçeklerle yazdım bunun kız kardeşinin başına geldiğini düşün ve vicdanlı ol boş duyar kasmayın neyin ne olduğunu biliyorsunuz
Ümitcanın korunması aklanması paklanması herkesin aklanıp paklanacağı anlamına gelmez. Ayrıca dediklerinizin ispatını zati gerekli merciler yapıyor. Eğer olay böyle ise kokusu çıkar ama yok değilse sırf şan şöhret için birilerine sallamak doğru olmaz. Suçlu ise umarım ceza alır hak yerini bulur. Bu surece bizim karışmamız doğru olmaz belki anlattıkların doğru bile olmaya bilir. Bırakalım herkes işini yapsın ve kimsenin yaptığı yanına kâr kalmasın.
kaç ak it milletvekili bir sürü kıza tecavüz etti nice ümitcan uyggunlar fakir kızlara teccavüz etti dediklerim dull doğru mantık hatalarını bile verdim vicdanıyla idrak etmek isteyene artık ayrıca bu ülkede adalet yok mahkemelerin kimin için çalıştığını herkes gayet iyi biliyor o mahkemeler mi karar verecek taraflı olan mahkemeler bakın yazdıklarıma herhangi bir çelişki görüyor musunuz eğer doğru olmasaydı çelişki olmazdı vicdannızla karar verin kürtlük türklük meselsi diye bakmayın lütfen yeri geldi aleynaların yanında olduk yeri geldi özgecanlar için adalet aradık bu ülkede vicdan lütfen vicdan saygılar
ayrıca yazdıklarının doğru olduğunu nerden bilelim demişsin bunlar kesinleşmiş şeyler tek taraflı ve öznel bir savunma yapmadım sadece onların mantık hatalarını siz göstermeye çalıştım tecavüzcüyü nasıl koruduklarına saygılar
@girlllsdf bilgileriniz için teşekkür ederim. Sağ olun. Umarım adalet yerini bulur kimsenin yaptığı yanına kâr kalmaz. Size saygılarımı gönderiyorum ve iyi günler diliyorum. Kendinize iyi bakın.
hiç de özür dilenecek bir şey yapmadı ezgi mola. dedikleri az bile kalır, tek yaptığı umutsuzca tepki göstermek. yıllardır direniyoruz ama nereye kadar? sonunda yine borusu diktayla öten hükümet oluyor. sistemi eleştirmek bile suç artık.
ayrıca ezgi mola, musa orhan'a tecavüzcü kimliği üzerinden dolaylı ithamda bulunmuş ve hukuk sistemine tepki göstermiş. hepimiz görüyoruz, farkındayız bu adaletsizliğin ama nedense işine gelmeyen sesini çıkarmıyor. sesini çıkarmak bile suç artık!
Mahkemelerin veremediği ''tecavüzcü'' kararını, siz mi vereceksiniz ulan koyunlar? Ne zamandan beri sürü psikolojisiyle birileri linç ediliyor, yok mu ulan bu memleketin adalet sistemi müptezeller. Suçluluğu ispatlanana kadar herkes masumdur, kimse kimse hakkında atıp tutma özgürlüğüne sahip değildir, kendinize gelin.
Hukuken kanıt yoksa ceza yoktur. Bunun siyasetle alakası yok. Her şeyi siyasete çekmeye çalışmayın. İstediğiniz kadar parti değişsin Türkiye'de yasalar ve yargı kararları değişmedikçe ceza verilmez bu tür insanlara.
Artık bu şeyleri siyaset üstü görmeniz lazım. Fikir tartışmak lazım, siyaset değil.
Eğer yasalar değişirse bu sefer de erkekler mağdur olabilir. Bu problemi çözmeliyiz önce.
Güya İslam ülkesi Türkiye. Hani nerde bu İslamcılar? Çok büyük insanlık suçu ama aynı zaman da çok da büyük bir günah değil mi bu yapılan? Ezgi Mola yanlışa yanlış dediği için suçlu oluyor da yanlışı yapan neden cezalandırılmıyor. İslamı her zaman yaşayın sözde muhafazakarlar! İşinize gelince değil.
Doğruya doğru, yanlışa yanlış demek gereklidir. Ortada kanıtlı olan bir şeyi eleştirmek gayet normaldir. Tiğini s. ktğiminin at hırsızı özür istiyorda bir de. Ne haddine ulan özür? Sen bu tiple anca eroin kaçakcısı olursun. Dilemesin özür falan. Önce adalete o hesap verecek.!
sur anlatayım baştan sonra kardeşim siirtliyim intihar eden kızı ve aileesinide tanıyorum 1) ümitcan uygunu ispatladı müge anlı ama ne yaptılar bakanlıklar kendi siyasi görüşünden diye adamı kpruyorlar ispat edilen suçlara rağem 2) aynı şekilde tecavüz eden milletvekilerini de korudu akp 3) kızın ailesiyle ilgili bir sorun çıksaydı ailesini tutuklarlardı 4) musa orhan tecavüz etmeseydi halkın sesi olan sanatçılara sırf adamı temize çıkarmak için dava açmazlardı ohhhh hem tecavüz etti hemde aklayacaklar onu hemde tazminatı alacaklar 5) kızın kanında otopside musa orhanın spermleri bulunmuş bunu da şeye çeviriyorlar kız kendi isteğiyle cinsel ilişkiye girmiş diye kız kendi isteğiyle girseydi intihar etmezdi 6) gerçek olmasaydı ekşide musa orhanla başlık açıldığı gün devlet bu başlığa yaasak koymazdı 7) ayrıca gerçekleri söyleyen ilk gazeteciyi de tutukladılar gerçekler ortaya çıkmasın diye tskye baktığında soylu hangi tecavüzcü varsa hangi cahil varsa onu orduya almaya başlamış haliyle böyle şeyler olması normal 9) bende siirtliyim kızın ailesi çok fakir ve savunmasız kızın otopsisinin yapıldığı hastanede tanıdıklarım var kıza anal bölgeden tecavüz etmekten kızı anal bölgesini parçalamış 10) ayrıca adamın suçu olmasaydı onu meslekten atmazlardı adam tecavüz ettiği için attılar niye cezaevine koymuyorlar çünkü koyarlarsa öldüreecekler al size tüm gerçeklerle yazdım bunun kız kardeşinin başına geldiğini düşün ve vicdanlı ol boş duyar kasmayın neyin ne olduğunu biliyorsunuz
Eğer o musa orhan denen şahıs masum olsaydı bunca tepki için herr yere haykırırdı ben böyle bi şey yapmadım asla yapmam diye haykırır kendini mahvederdi bu iğrenç ithamdan kurtulmak için ama o bi suçlu gibi sustu ve sadece tepki gösterenlere kızdı. demek ki suçlu ki ondan susuyor
Ülkecek, böyle bir rezalette bile acaba ne olur endişesiyle kamuoyu reaksiyonu yaratmaya çalışıyoruz. Çok yazık gerçekten ama bu ayıp da yeter birilerine herhalde.
Musa ORHAN hakkında adli mercilerce verilmiş kesin bir hüküm var mı? Yoksa zaten Ezgi MOLA açıkça suç işlemiş oluyor. Bunun dışında zaten aleni bir şekilde hakaret etmek yine suç. Bu herif suçlu olsa dahi cezasının infazı adaletin vazifesidir, kişisel vicdanların ve duyguların değil elbette.
bir de lafta, sözde "düşünce özgürlüğü" dersiniz. sözde demokrasi vardır, halk yönetim şeklini belirler hani. hiçbirimiz ses çıkarmayalım o hâlde. tıpkı üzerinden sekiz yıl geçen gezi olayları gibi. topçu kışlası'nı dikmemiş miydi çoktan?
@sexkitten gerçekler bunlar kardeşim kız intihar etmeden önce ne demiş kıza biliyr musun kızlığını diktirirsin hakkın yanında olun gerçekleri inkar etmeyin iper erler ahirette hesap sorar
@girlllsdf Tamamda bu söyledikleriniz Ezgi Molanın şu an yaptığının suç olduğu gerçeğini değiştirmiyor ki!!! Ceza alırsa ne olacak? Yazdığınız maddelerin tamamı ile ilgili olarak düşünürseniz bunca şeye rağmen adaletin yerini bulmadığını düşünüyorsanız, adaleti tesis'in yolu yeni suçlar işleyip, konu ile ilgili elinizin kolunuzun bağlanması mıdır çözüm? Ben her zaman stratejik ve analitik düşünülerek hareket edilmesinden yanayım. Senin kardeşin olsa ne yapardın motivasyonu ile davalık olup 2 yıl hapis yatılıyor ise şayet durum buysa demek ki çözüm bu şekilde pek mümkün olmayacak gibi görünmüyor mu size de gerçekten. Suçluların çok daha zeki ve akıllı davranmasına müsaade edilmemeli, birileri duygularını kontrol ederek hareket etmediği sürece bu sorunların çözülmesi mümkün olmayacak asla zaten. Bakış açınızı yeniden düşünmenizi öneriririm.
Sultan Vahdettin'in dediği gibi bizim millet ne yazık ki sopadan anlıyor. Ezgi ablada para var. Tut 20 tane adam şunu sakatlasınlar, kolunu, bacağını kırsınlar. Tekrar saldıracaktır tabi. Ayağa kalkamaz hale gelince peşini bırakacaktır. Bu tipler bundan anlar.
Bu konuda ben de çok kararsızım. Tabii ki dış görünüşü yargılamak yanlıştır ancak şu dönemde eşlerini, sevgililerini öldüren erkek tipleri göz önünde bulundurulduğu zaman bu adamın da tipi (daha doğrusu imajı) diğerleri gibi sert bir görünüme sahip. Suçu kanıtlanmadan linç etmek doğru değildir. Yine de dikkat etmek gerekiyor. Allah büyük, kim suçlu kim suçsuz er geç ortaya çıkar.
Bence Ezgi hanım bu davadan bir şey çıkmayacağını bildiği için olayı reklam aracı olarak kullanıyor. Bu tür suçlardan dolayı açılan davalarda genellikle ceza verilmez, verilse de verilen cezalar ya ertelenir veya paraya çevrilir. Bilemediniz hakim nasihat eder vs. Ama bu süreç Ezgi hanıma artı yazar..
ya ben şu olayı anlayamıyorum hani sonuna kadar Ezgi Mola'nın tarafındayım burda zaten ama hani şu an tamamen objektif olarak konuşacağım bir insana karşı tehditte bulunmadığın huzursuzluk vermediğin o kişinin hayat konforunu engellemedigin o kişiye karşı bir zararda bulunmadığın zarar vermediğin müddetçe bence isteyen istediğine istediğini diyebilir bunun hukuki anlamda suç olması bana saçma geliyor ki adam tecavüzcü zaten bunu kimse inkar edemez kadın olanı söylemiş gayet de haklı.
Niye özür dileyecek? Neyin özrünü dileyecek? Yalan mı söyledi Ezgi Mola? İftira mı attı? Musa Orhan'a tecavüzcü diyerek bizim sesimiz oldu.. Tabiki özür dilemeyecek. Yanlış yapan insan özür diler. Dilerim adalet Ezgi Mola'nın lehine ilerler
Ne kadar da dibe çökmüş bir ülkeyiz bu rezalete karşı çıkıyoruz diye yargilaniyoruz. Ben böyle avukata da hiç bir şey demek istemiyorum para için tecavüzcüyu savunmak nedir. İnsan kendi kardeşini düşünmeli aynısı başıma gelse böyle bir adama avukatlık yapar mıydım diye midem bulanıyor ülkemizin adaletinden de sisteminden de #EzgiMolayalnızdeğildir
Bir ülke düşünün ki, sapıkları dışarıda fink attıracak, serbest bırakacak, suçluya her yetkiyi verecek. Mağdura bırakın adalet sağlamayı, onun adalet arayışında yardım çığlıklarının bile sesini kesecek. Hainler kapmış her yeri, her makamı. Bu kadar net.
Tecavüzcü serbest, ona tecavüzcü diyen Ezgi Mola hakkında suç duyurusunda bulunuluyor. Ezgi’yi destekleyen 16 sanatçı hakkında da suç duyurusunda bulunuluyor. Y. Özdil’in dediği gibi etimle kemiğimle nefret ettim sizden. #EzgiMolanınYanındayız
Ya ortada tecavüz yok da gönüllü bir birliktelik varsa Ya kızcağız töre gereği intihara sürüklendi veya cinayete intihar süsü verildiyse Ya bu işin içinde ordumuzu dolayısıyla devletimizi milletimizi hedef alan bir algı operasyonu ve propaganda varsa? Bu ihtimalleri de düşünüyor musunuz Bu ihtimallerden biri veya birkaçı doğruysa tek tek özür mesajı da yayınlayacak mısınız?
Peki neden bu herif ben sarhoştum söylemiş o zaman söyleseydi zorla durum yok mezhebi uyuşmamazlık falan vardı hayati tehlikesi vardi alıp kaçırır dı ört bastır etmeyi iz
Ama bunları Ezgi bilemez ki, hepimiz gibi bir tecavüzcüye Şerefsiz dedi diye neden dava açılıyo neden özür dileyecek mesela? Ezgiden gayrı başka ünlüler de hakaret etti ama sadece ezgi gündem oldu
İşte herkes bilip bilmeden işkembesinden konuşuyor
tecavüz olup olmadığı bile muamma olan bu mevzu üzerinden askere devlete kim kusanları , konuyu bilinçli bi şekilde bölücü propagandaya taşıyanları gördükçe
“ bu işin içinde başka işler var“
algısı ön plana çıkıyor bende ve bol keseden herkes gibi konuşamıyorum
Oyle avukatin da a. yav. Yargının da a. yav. Musa ve onun gibileein zaten diyecek soz bulamiyorum hangi kufru etsem hafif kalir. umarim buna mahal veren herkes bir gun tecavuze ugrar.
Olayın aslını bilmediğim için adamı suçlayamam ama kanıtlandıysa ceza alması gerekir. Ezgi Mola da sosyal medya gücünü kullanmış olabilir. Bence böyle durumlarda kullanılmalı zaten. Geri adım atmamasını anlıyorum. Adam gerçekten suçluysa ben de olsam ben de belki de o hapis cezasını kabul ederdim yine de geri almazdım. Ya da hukuki yollara başvururdum. Haksızlığa susan dilsiz şeytandır demişler. Tabii olan Ezgi Hanım'a olabilir... Bunu yargı sistemi çözmeli.
O. rospu çocuğuna bak tipinde hayır zaten. Canavara benziyor mk. Ortada suç varsa ki var o kız boşa mı intihar etti? Niye özür dileyecekmiş doğruları konuştuğu için mi
Ezgi Mola ya o tiviti hiç yakıştıramadım. Topluma mâl olmuş, göz önünde olan ve her yaptığı her söylediği görülen duyulan bi sanatçı olarak çok hafif konuşmuş. Daha ağır şeyler söylemeliydi. Asla yalnız değilsin Ezgi.
Potansiyel tecavüzcü... sıfatına bakınca bir ürküyor insan. Ulan sıfatına bakınca anlaşılıyor leş herif... Gav*t tipi var. Sevgilisi olsa pazarlar, öyle bir şey...
Musa Orhan suçsuzsa ne yapacaksın Ezgi Mola masumiyet karinesinden haberin var mı? Delil ispat vardı da adalet adamı serbest bıraktı öyle mi saçmalamayın
Hakikatten bir iftiraya uğrasak kim vurduya gitcez eğer sistemle ilgili bir eleştirin varsa küçük insanlar üzerinden yapma mert ol alnının akıyla yap adam masumsa günaha girmiyor musun ezgi mola Bu da bir mesaj
İlk olarak sol görüşlüyüm Hem tsk atıldı diyorsun hem devlet koruyor diyorsun ne kadar saçma Ümitcan uygun un da musa orhanın da tecavüz ettiğine veya öldürdüğüne dair kanıt yok yok yok Kız kendi ifadesinde ilkinde kendi isteğimle birlikte oldum diyor Kızın ailesi fakir de musa orhan zengin mi ayrıca koskoca türkiye cumhuriyeti adaleti de parayla işlemiyor o kadar da değil Yorumlarına baktım bu beseleyi asker doğu meselesi haline getirmeye çalışıyorsun Tecavüz yaşandığında hemen neden şikayetçi olmuyor Siirtliyim aileyi tanıyorum diyorsun yani? Kanıt delil olmadığını değiştirir mi
Telefonlara yolculuk kayıtlarına baktığında kızın alıkonulduguna dair kanıt da yok kız telefonunu satıp adamın yanına geliyor ilkinde isteyerek birlikte oldum diyor darp yok tecavüz için darp için rapor yok çamur at izi kalsın kıçı kırık tuzu kuru ünlüler de adam üstünden prim yapsın ne güzel
Ülkenin geldiği hale bakar mısın, her türlü serseriliği yap sonra hiçbir şey olmamış gibi davranmaya devam et... Böyle hukuk ve adalet mi olur?, Lanet olsun
Haklının yanında olmaya devam edeceğiz, tecavüzcüye tecavüzcü dediği için yargılanmasını hiç doğru bulmuyorum. Hak, hukuk, adalet kavramlarının yeniden hayatımıza girmesi dileğiyle.
O srefsizin yaptığı asla hiç bir izaha sığmaz ama bu ünlülerinde 😡😡😡😡 gündemde isim olmak için her şeyi, acıyı bile kullanmasından nefret ediyorum. Halk aptal değil, kimin ne niyette konuştuğunu olduğunu çok iyi biliyor
sence kadın gündemde olmak için mi ülkenin adalet sistemini eleştirdi? twitter'ı gündemde olmak için mi politik kullandı ve böyle bir riske girdi? hoş, adalet ve hukuk sistemi de yine şaşırtmadı.
@sexkitten aynen gündemde olmak için, çünkü artık bu ünlüler dünyası hem kendi aynından, yaşadığından veya çalkantılı ilişkilerinden iş ve prim yapmaya , isim duyurmaya çalışan kesim haline geldi. Hemde bunlar yetmiyorsa başkasının üzüntüsünden olayından yaşadığından.
O gencecik kız canına kiydiginda , Kızın qilesine destek olsa, yanına gitse , en azından ilgilendiğini gösterir o zamanlar bişey yapsa , o basın medya bunu bile duyururdu. Emin ol kaçırmaz haberleri gündeme taşırdı. Ama böyle prim kasma derdindeki ünlülerin niyeti başka ve ben bunu sana anlatmaya çalışırken şu an yoruldum. Umarım empati kurabilmek beni anlayabilmissindir
birazcık olsun ezgi mola'yı tanımış olsan zaten böyle maskaralıklara ihtiyaç duyacak birisi olmadığını anlardın. kendisinden ünlü diye bahsettiğin şahıs yetenekli bir tiyatro oyuncusu, sanatçı, sinemacı, yeri geldiği zaman da bireysel olarak düşüncelerini yansıtabilen bir aktivist.
ailesine destek olmasıyla bunun hiçbir alakası yok. varsa da zaten hayal görüyorsun. hem basın, medya hiçbir şeye etki etmiyor. hala tecavüzcüler, suçlular kol geziyor. insanlar da twitter üzerinden bir umut threadler, hashtagler başlatıyorlar. devir değişeli çok oldu, farkındasındır umarım. burada verdiğimiz kayıp asıl mevzu değil. kaybın nedeni asıl mevzu, adaletsizlik asıl mevzu ve bir tecavüzcünün salınması asıl mevzu... ezgi mola'nın hitap ettiği kitle senin tabirinle ünlğ olduğundan zaten çok geniş bir kitle. bu da musa orhan'ın tutuklanması gereken bir durumda daha fazla kitleye sosyal medya üzerinden erişmemizi sağlıyor. yaptığı şey sence yanlış mı ve kadın o kadar dediğim şeyden sonra gündemde olma peşinde mi? bir daha oku hala aynı düşünüyorsan. ve asıl sen empati yap.
şu attığın fotoğrafları örnek göstermen aramızda tartışmaya dahi değmeyecek bir sosyokültürel sınıf farkı olduğunu ortaya koydu. şu an ezgi mola'ya ve sanatına daha da saygı duydum. attığın fotoğraflar bunu sağladı. sapık ithamında bulunman gereken kişi sanatını icra eden birisi olmamalı. yargılanmayan bir tecavüzcü şerefsiz olmalı.
halkın sesi olan, doğruyu söyleyen sanatçının bedenini objeleştiren burada sensin. ona sapık ithamında bulunan da sensin. sana yazıklar olsun, sana pes doğrusu. söylediği yanlış mı şimdi? bu attığın görseller ezgi mola'yı haksız mı yapıyor? bedenini o şekilde sergilemesini sapıklık olarak nitelendiren sen hiç sinema işlerinden haberdar değilsin. işte bu yüzden aramızda sosyal ve kültürel bir sınıf farkı var diyorum. aç gözlerini, aç.
@girlllsdf Şu videoya göz atmanızı öneriyorum. Youtubeye girin: ve urlnin en sonuna şunu ekleyip girin.( /A9H-pnRmsyg) Url paylaşamıyorum. Neden böyle düşündüğümü açıklayan video.
izledim kardeşim ama koruuyorlar kız mektubunda yazmış her şeyi sende oku biii!!! alkol vererk bir kızın namusunu almak tecavüzdürrrr bunu inkar eden sapıktır...
@girlllsdf sonraki günde alkolsüz bir şekilde kendi isteğiyle yapıyorlarmış. tabi kandırılması çok çok kötü birşey. Ben herşey netleşene kadar birşey yapılmaması tarafındayım. Netleştimi, gerçekten t'cimi o zaman içinden geçilmeli. ama videodaki bahsedilen 2002 tarihinde yaşanılan t olayı ve yanlış anlaşılma. netleşmeden hüküm verilmesi. suçsuz bir adamın artık tamamen yaşayamaz hale gelmesi. bu kimin başına gelirse gelsin çok kötü birşey. eğer gerçekten t ciyse gereken yapılsın tarafındayım.
Burada tek kişinin suçuda olduğunu düşünmüyorum. Olaydaki herkesin suçluluk payı olduğunu düşünüyorum.
Musa orhan, T'ye Uğrayan Kız, Kızın ailesi. diyebilirim.
Kızın ailesinin kıza sahip çıkmaması, kızın ailesinden habersiz musa orhanla habersiz, gizlice oradan oraya gitmeleri. Musa Orhanın Kızı kandırması...
uzar gider. tek bir taraftan bakılmaması gerek. yani doğrusu bu olur. tek bir kişiye ceza kesmek. ki daha netleşmemişken, yanlış olur.
Tipe bakın diyeceğim, insnaların tipi ile yargılamak doğru dğeil tabi ki ama bazı şeyler dışarıya yansıyor. Eğer böyle bir durum varsa, bu arkadaş kendisi otursun kendi kendine özür dilesin kendinden. Yaptığının da bedelini ödesin artık.
Olayı dramatize etme. Biz olayın dışındayız ve ne olduğunu tam bilmiyoruz. Mahkeme kararı da yok. Sürüye uyup tecavüzcü damgası vurup linç etmek neyin kafası?
Helal olsun koca devletin yapamadığıni yapıyor ulkede adalet bitmis arkandayız ezgi molla boyle karaktersiz tacizciler ceza almali hatta agirlastirilmis muebbet yapilmali isterrim daha fazlasida yapilsin o kizin çektiği aciyi bu hayvanda ceksin
Vallahi bence az bile demiş bu adam daha ağır hitaplara layık bir insan yaptığına göre bu Türkiye'deki adaletsizliğin bir resmidir bu ülkede ölen öyle kalıyor başka hiçbir şey olmuyor
İnsan genellemeyi hiç sevmem ama bu tipte olan kişilerde illa bunun gibi sıkıntı çıkıyor. Kadın katillerinin, tecavüzcülerin tipleri, imajları hep böyle. İnsanlar görsünler ki böylelerine karşı önlemlerini alsınlar.
Dislike atan kim söylesin engellicem engellemeden rahat edebileceğimi sanmıyorum. Allah bilir bu şahıs benim görüşe cevap yazdı ben de onunla konuştum.. düşüncesi bile mide bulandırıcı iğrenç 🤬