TEMİZ MAGAZİN, TEMİZ GÜNDEM (@2.sayfaofficial)'in paylaştığı bir gönderi
Baya küçük insan büyük insan gömüyorlar. Sizce kimi Allah kurtarmış bu ilişkide?
TEMİZ MAGAZİN, TEMİZ GÜNDEM (@2.sayfaofficial)'in paylaştığı bir gönderi
Biz kurtulamadık. Bunlar sevgiliyken bu kadar magazin haberi yapmıyorlardı şimdi ayrıldılar laf atışmaları olacak biz mağdur olacağız. Bunları ben ünlü etmedim edenlere versek onların başının etini yeseler olur mu?
Çok iğrenç bir tutum sergiliyorlar laf sokarak. Vaktinde o insan ile güzel anıların olmuş sonuçta, iyi ayrılmadılarsa bile bunu dillendirmeleri gereksiz
Cevap
78Cevap
Survivor'da insanlar bu ikisini birbirine yakınlaştırdı. Onlar da bu durumdan prim kastılar. Avam halk, cahil halk, s*lak insanlar bu durumdan keyif aldılar. Hiç tanımadıkları birisinin ilişkisinden. Böyle vasat bir topluluk olunca bunbları da iyi değerlendirdiler ve video çektiler herkese attılar falan. İnsanlar sömürüldü ama hala farkına varamıyorlar. Böyle acınası bir topluluk olduk işte.
Bu biten bir ilişki, arkadaşlık vesaire sonrası karalama politikası yapılmasını anlamıyorum. Bakacağınız yüze tükürmeyin, tüküreceğiniz yüze bakmayın. Medeni iki insan olmak bu kadar zor olmamalı. Yani aylardır aşk yaşıyorsun bir sorun yok biranda vahiy mi indi bu kız/oğlan kötü diye. Saçma pr çalışmaları.
Yemin ederim dün aniden bu ikilinin ilişkisini düşünüyordum,
"Nisa çok şımarık, bu adam ona katlanamaz kesin ayrılırlar" diye 😂😂😂😂
Survıvor da İkisini de hiçbir zaman sevemedim 😐
O yüzden bu ayrılıkta kim şanslı bilemem.
Survivorun istisnasız en itici tipleriydiler birisi sevimliliği ile ön plana çıktı. Oysa iticiydi. Umarım acun bunları tekrar çağırmaz görmek istemiyoruz.
Özellikle o Nisa'ya tilt oluyordum
Birleşmeleri ayrı reklam, ayrılmaları ayrı reklam, laf atmaları ayrı reklam. Gelip bir de kimin haklı olduğunu mu konuşcaz veya azıcık şu sansasyonel ilişkilerin reklam olduğunu görün ya.
Nisa nın hala ne yaptığı ne iş yaptığı nerde yaşadığı belli değil Murat vasıfsızı ackiiimm cevgilimmm falan diye Bebek Bebek gibi hareketleri yapıyodu yani İkisi de beyinsiz budala
Barış 'ı Allah kurtardı. Nisa için. Survivor da diyordu sürekli küçük. bir arkadaşımız diye neden bulaştı başından beri anlamamıştım. Resmen ergenler gibi bir söz söyledi Nisa arkasından kendini belli etti. 😅
Şunları takip edip prim vermeyin ya bunlar kim ne vasfı var bunların kızın tipten iticilik akıyor zaten ergenin teki
Bize ne bundan. Yine sacma bir soru vitrinde ve nice nice cevaplayan insanlar
Bu siteden Nefret etmeye basladim. Kendi sitemi acicam bir gün bu dandik ve sürekli donan site cöp gibi kalcak yaninda
😂 Tamam alirim InsaAllah bi düsüneyim nasil bir site olsun diye 😁
Ufff süper 🤩 aynen
Aklima bir fikir getirdin
Barışın bu konuda aşırı zeki olduğunu düşünüyorum ben. Gitmeden de youtube kanalının geldikten sonra 2 katı arttı mesela. Bu da onun gibi bir stratejiydi devam da ettiriyor diye düşünüyorum.
Normalde böyle tipleri takip etmem, olayın içeriğini bilmiyorum ancak beyefendi kitap yazmış galiba ve kitabında bazı cümlelere denk geldim. Psikolojik sorunlu olduğunu düşünüyorum.
ben de 😂😂
Valla Nisa en son “Büyük insan konuşulur, küçük insan konuşur.” diye açıklama yapıyordu. Ortalık sağlam karışmış belli ki🧐😂 İkisi de birbirinden garipti ama Barış hep daha itici geliyordu bana
Erkek olsam nisa gibi sevgili yapacağıma ölürüm daha iyi
İkiside itici ve beş para etmez insanlar bunları konuşarak prim kazandırıyorsunuz sadece zaman kaybı.
Şaşırmadım.. Nisa gibi avrupa görmüş birinin ne işi var kekocan ile? Çekya'da erkek mi yokmuş'da bu kekolaçiye kalmış? Ben nisa'ya kızıyorum asıl..
Ne kadar saçma bir soru cidden bu boş insanları mı takip ediyorsunuz harcanan zamana yazık
Valla survivordan biliyorum, ikiside birbirinden gıcık
Bence Barış Murat Yağcı' yı Allah kurtarmış. Survivorda birbirlerine o kadar laf saydılar ama yarışma sonu sevgili oldular. Ben pek ikna olmamıştım zaten bu çiftin uzun bir birliktelik sürdüreceğine!
Çokta sağlam bi ilişki değildi zaten bence fazla bile sürdü. Aynı zamanda kurtulan yok bence ikisi birbirinden beter çünkü
Gıcık murat. Sevimsiz, sahte, itici nisa.. Al birini vur ötekine. Hiç izlemedim bu şahısları ama nisanın tipinden ikiyüzlülük akıyor resmen.
Birbiriyle bir aralar sevgili olmuş insanlar aynı bokun laciverdidir, ayrıldım bitti yok bela gibi yapıştı şimdi o eski sevgili laneti
Cemal ve yasin den nisaya: zaten o sana yaramazdi knk sttret
Muratin arkadaslarindan murata: knk zaten or. uydu sana kizmi yok mk 😂😂😂😂
Iki gereksiz yüzünden gündem meşgul etmeye gerek yok bence :)
Başta biz kurtulduk. Bunlar cidden kişilik olarak da beğenmediğim tipler.
Amaaan milleti işi güç yok bunların aşkıyla mi ugrasiyo boş magazin
Biri çok ağır Biri çok çocuksu anlaşamazdı zaten bu ikisi. Bizde anlaşamadık.
Öpüştükleri video halen çıkmıyor aklımdan. Çok samimiyetsizlerdi zaten.
Sevgililiklerinden ayrı ayriliklarindan ayrı çekiyoz
Ya bu zıpzıplar nie gündemde yaaa nieeeee nieeeeeeeeeeee
hahahaha gülüyorum bunlara ya 😂 zavallı insancıklar
Murat nisaya kardeşim diyodu eoejdhwkw ne oldu murat
Nisa ne kadar ukala ve kendini beğenmiş bir kız, yanımda olsaydı ağzını burnunu kırardım
İyi ki bitmiş bir de üreyip çoğalacaktı bu iki salak
Geri kalan insanlar kurtulmuş gibi görünüyor
Reklam aşkı sonra bir de gömerek reklam yapalım demişler
Barışın Nisayla açık kapı var mı diye sorulduğunda yo o kapı çok kapalı çilingir de açamaz diyişi🤣
Nisa kim ki Allah aşkına tırt 😅 Murat kurtuldu valla iyi oldu 😀
Kim bu ergenler yahu? Birbirlerine salladıklarına göre bayağı seviyesiz insanlar
O değilde nisanın bakışları bir tek bana mı tuaf geliyor ya
Nisa Survivor daki gibi gerçek hayatta da mız mız ise çekilmez
Yapılacak en kötü şey. Biriyle yollarını ayırdığı için arkadan sallamak.
Bitmedi diyorlar ama sadece sosyal medya önünde yaşamayacaklarmış diye bir şey duydum.
Şimdi murat soru üzerine cevap veriyor. nisanin cevaplama ihtiyacı duyması sacma
biticekti zaten advertorial love dedikleri cinstendi
Aşkın kazananı olmaz. Eğer ortada bir kar varsa aşk yoktur demektir.
İkisi ds bk ya kardeşim yağmura benziyor diyodu sonra kakışladı😂😂
millet bu mide bulandirici goruntulerden kurtuldu bence rahatladik oh cektik
Yahu zaten reklam amaçlı bir birliktelikti. Şimdi de ayrıldılar yine reklam yapıyorlar olan o. Bize ne bunlardan.
Asla şaşırtmıyolar. Canım cicimler aşığız ölüyoruz birbirimiz için derler ayrılınca tü kaka pis kurtuldum iyi oldu. İkisi de boş ikisi de gereksiz.
Kız paçoz oğlan hırbo keşke ayrılmasalardı tam birbirlerini bulmuşlardı...
Murat'ın kitabında anlattıklarına bakılırsa Murat kurtulmuşa benziyor.
murat kurtulmuş gibi bence yarışma da sercan ve ona destek veren arkadaşlar mı yalan söylüyordu yoksa nisa mı bence nisa yalan konuşuyordu aşkları için
Acınası durumdalar. Bişeyler yaşadıkları insanları bu kadar kolay nası boklayabiliyorlar?
sonunun böyle biteceğini ikiside biliyordu, gündeme düşmek için öpüştüler. dudaklarına yazık oldu...
Allah kuran aşkına Şeyma subaşı gibi bu vasıfsızlar kim haber değeri ne? Bunları sokakta görsem selam vermem Allah aşkına yapmayın böyle şeyler
Acun'un ülkeye kazandırdığı 2 beyinsiz Allah aşkına bide bunların hayranları falan var yaa
birisini birisi kurtarmış değilde aslında günümüzde herkesin ilişkisine bir şey oluyor nedense hepsi gündemde kalmak için
Gerçekten ayrıldılar mı?😱 Kesin BARIŞ MURAT YAĞCI kurtulmuştur. Sonunda aklı başına geldi barış Nisa ile yapamaz
İkisi de salağın teki. Kötü olmuş. Keşke ayrılmasaydılar. Böylelikle diğer ünlüler ile şansları olmazdı
Sercan Yıldırım'a gelince sevgilim var Barış'a gelince kapak at işte klasik Türk kızı betimlemesi. Tipi hoşuna gitmeyince bahaneler boy boy
Barış kurtuldu valla benimde nisa gibi sevgilim olmasını bırak arkadaşım bile olmasını istemem
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?