Haberi duyunca çok üzüldüm :disappointed: çünkü onları çok yakıştırıyordum, baya uyumlulardı bence.

Sizce neden ayrılmış olabilirler?
Haberi duyunca çok üzüldüm :disappointed: çünkü onları çok yakıştırıyordum, baya uyumlulardı bence.

Sizce neden ayrılmış olabilirler?
Bu devirde ayrılmak yeni ilişki yaşamak, eski sevgili listesi çıkarmak o kadar normalleşti ki. Sorun olduğu zaman hemen ayrılıp barışmaya gidiyor insanlar. E öyle olunca sorun çözülmeyip bir süre sonra yeniden ortaya çıkıyor, yeniden yeniden derken temelli ayrılık oluyor.
İnsan karşısındakinin huyundan suyundan emin olmadan ilişkiye başlamamalı. Sadece hoşlantıyla başlayan ilişkilerde temel olmadığından kolay yıkılıyor. Bir durun bir bekleyin mantığınız onaylasın, sonra duygularla hareket edersiniz.
Hayatta ünlülerden daha önemli şeyler var mesela senin ailen aileni bu kadar merak ediyor musun çok merak ediyorum böyle boş insanlar takip ederek zamanını boşa harcıyorsun sana tavsiyem böyle şeylere eklenme kendine daha güzel ilgi alanı bul mesela bilimsel konular kendini geliştirip böyle şeylerle takılma
Cevap
29Cevap
Barışabilirler
Tamam da bize ne? Bizim millet neden kendisi bir şeyler yaşayıp mutlu olmakla uğraşmaz da saçma sapan tiplerin ilişkileriyle teselli olur ki
Onlar kim abi. Sana ne bana ne. Tanımam etmem umrumda değil siz niye bunları bu kadar önemsiyorsunuz ki
Bir set aşkı daha bitti demek ikisinede gelecekte mutluluklar 1yılı geçmişti galiba ilişkileri yakışıyolardı bence
Kızı tanımıyorum mi ama adamı tanıyorum dizisinden bence de yakışan ciftmis ama demekki karakter uyumu yok
Yorumdakiler niye boş yapmış ya adı üstünde magazin yani isteyen ilgilenir istemeyen geçer gider ilgilenmez
Peki sen buna nige takıldın 😁
Sen de haklısın çok haklı bir sitem
Hayır ben bişey yapmadım sen sonuna kadar haklısın.
Bişey sorcam eklesene beni
Sapıklık yapmicam ya ekle işte
Kendi kendinize niye tribe giriyorsunuz onu anlamadım arkadaşlar. Kız eklesin diye değil. Genel olarak haklı. Ayrıca ekledi ve kendisine hiçbir rahatsızlık vermedim. Kendisi de burada rahatsızlık verdiysem söylesin.
Dalga geçmedim. Haddim değil kimseyle dalga geçmek. Saygılar 🌹
Banane kardeşim hepsi ayrılsın bütün zenginler elleri cebinde dolaşsınlar zaten onlar sevgi aşk kavramının anasını öpüp gondiklediler
Offf çok mu üzüldün haberi duyunca. Kıyamam sana minnoş kalpli aşkitoperipellam ya. Ben de kahroldum nasıl ayrılırlar nasıııl işten izin aldım gitmedim bugün.
🤣🤣 Yarıldım
@Neyebakacaktimben Benim de kalbim yarıldı yalnız değilsin sadfsldhf
Bugünü bekliyordum.. Gideyim de Alp'e mesaj atayım..
Dizilerini izlemiştim uzun süreli ilişkileri vardı yazık olmuş
Hiç önemli değil aşkı sevgiyi çocuk oyuncağına çevirmişler resmen
O kadar az derdimiz var ki millet olarak bir tek milletin ilişkisi kaldı dert edeceğimiz. 🤣
Doymuşlardır neden olacak yeni dizileri başlıyor yeni tatlar yeni heyecanlar...
Ünlülerin aşklarına inanan var mı? Aşk bile değil takılmalık. Halka gerçekten çok iyi örnek oluyorlar
Çok mu üzüldün cidden. Kıyamam, üzümlü kekim benim.
Sadece hadiseye üzülmüştüm hep yanlış insanları buluyor diye bir demet akalın hadiseye yatağının yani boş gibi bir cümle kullandı evlenmendigi için dalga geçiyordu o yüzden üzüldüm
Kendi aşk hayatım bitti başkalarına üzülcem bide :D
Gerçekten anlayamıyorum bu bir insanı neden ilgilendirir ki?
Başkalari sizi bu kadar niye alakadar eder anlamıyorum
Bunlar kim tanımıyom bile
Dizi bitince aşklarıda bitiyor
Bunlarınki zaten aşk degilki takılıp geçmek
Çok yakışıyorlardı ya. Ama bence barışmazlar
tanımıyorum ama yakışıyorlarmış
Beraber olduklarını bile şimdi öğrendim.
Menfaartler bitmiştir. İnsan işte...
Bizene olm başka derdimiz yokmuş gibi
bunlar kim ve neden skinizde
Bunlar kim ki 🤗😂😂😂
Bunlar çok aşıktı nasıl bitti hayret
Tülin ablacim sen neden üzülüyosun ki? :)
Yaşlar genç, daha tadılacak çok ten var
vay be. şaşırdım. yakışıyolardı
ee banane yahu amaaan
Aşk bittiyse olabilir. Kendileri bilir.
Bunlar kim ne buyuk kayip ama🤦🏻♀️
Ünlülerin yaşadığı hiçbir şey aşk değil
Valla o kadar umrum değil ki
Para Tülin apla paraaaaa
Çok üzüldüm uyuyamam bu gece
Hepsi süreli
Hayır bitti
Gıcık çocuk